Crni Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Živijo Hvala vsem za čestitke in lepe želje!!!!! Ja dobila sva eno čudovito bitje Anamarijo , ob rojstvu je tehtala 4.190, velika je 53 cm. Malce se še lovimo, saj je dete skoz lačno, ampak dokler teče mleko kot v potokih ni strahu da ne bi šlo. No vsem lep pozdrav in tudi iz njine strani vsem slavljencem VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!! Crni in Melita
janetka Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Dragi moji, :notworthy: včerej sm navlekla nase vse kar je blo zimskega in se okol rit u varžet odpelala na Trojane. Imela sem športni dan, zato nisem ne štela, ne slikala, ne zapisovala, ne vlekla na ušesa. Hvala vam, da ste se odzvali na vabilo in seveda hvala sponzorjema za krofe in kafe, tebi Boris pa za fotke. Vse najboljše in najlepše želim slavlenjcem : Darji, Glažarju, Hornyu, pa mislim da ima tudi Jomica brzdej. Res je, prvič sm postala teta in to mali Anamariji. Frenk zdej ni več noseč tako, da upam, da bo l.2011 jahal tud motor ne samo Melito (sory bratec, mogla sm) :naughty: Zelo me veseli, da sem spoznala nekaj "frišnega mesa" :grim med nami , ostali pa še zbirajo pogum, da se nam pridružijo na biljardu. Ob odhajanju s parkinga pa sem opazila, da tablice na motorjih zavajajo firbčne ljudi: Recimo Brakop je iz štajerske pa se vozi s KR tablico. Cede je doma v Bohinjski Bistrici s tablico KK. Dean je primorec živeč v Lublani , na štromu pa tablica CE. Damjan77 je žabar s tablico KR Žan živi v Žalcu, tablica je LJ sej vem da je dandanes vse zmešano na cesti , ampak da so štromarji tko zmešani pa nism vedla :lol: lp od dežurne tečnobe
Edvard Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Frenk prejmita čestitke ti in tvoja boljša polovica za štromarski podmladek, si pa tole nekam nahitro porihtal. Daj JANŽEVCA na hladno:beer1: . Lp Edvard-Majda Živijo Hvala vsem za čestitke in lepe želje!!!!! Ja dobila sva eno čudovito bitje Anamarijo , ob rojstvu je tehtala 4.190, velika je 53 cm. Malce se še lovimo, saj je dete skoz lačno, ampak dokler teče mleko kot v potokih ni strahu da ne bi šlo. No vsem lep pozdrav in tudi iz njine strani vsem slavljencem VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!!! Crni in Melita
igor br Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Men se je pa bowling tako dopadu :naughty: Bowling in križne vezi ne grejo skupaj.
Strominator Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Ja dobila sva eno čudovito bitje Anamarijo , ob rojstvu je tehtala 4.190, velika je 53 cm. cestitke tudi iz stajerskega konca ob rojstvu hcerkice in zelim cim manj kolik v zacetku mi2 pa sva povila fantka Jana pred 14 dnevi, 49 cm in 2740 g. in ker je v tem vikendu mamica zbolela (temperatura preko 40C), ju nisem mogel samih pustiti doma, da bi prisel na krof in po majici ter čvek lp
horn3t Objavljeno Oktober 17, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2010 Čestitke tudi tej mladi družinici. Upam, da bo mamica kmalu boljše. LP
joma Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 cestitke tudi iz stajerskega konca ob rojstvu hcerkice in zelim cim manj kolik v zacetku mi2 pa sva povila fantka Jana pred 14 dnevi, 49 cm in 2740 g. in ker je v tem vikendu mamica zbolela (temperatura preko 40C), ju nisem mogel samih pustiti doma, da bi prisel na krof in po majici ter čvek lp Hojla! In zdaj si se šele opogumil in nam zaupal tako pomembno novico.Ej ti lump!Tudi tebi Strominator, tvoji boljši polovici in seveda malemu štromarčku JANU iskrene čestitke veeelikooo družinske sreče,idile,zdravja in vsega kar sodi zraven. Joma&Jomica
janetka Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 mi2 pa sva povila fantka Jana pred 14 dnevi, 49 cm in 2740 g. auuuuuuuuuuu bo podmladka, finoooooo, superrrrrr, bravo štajerci :notworthy: zdej vem zakaj vas ni na nobeno furo, :naughty: zato ker otroke delate, hehe Strominator, prosim da malega Jana vzgajaš v štromarskem duhu in razloži mu, da je BMW bljek, fuj, kak
70robert Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 :grim in razloži mu, da je BMW bljek, fuj, kak Jameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa težko bo to razložil. Če je dober je dober :grim :grim :grim Ker se je spreminjal dan krofijade, sem bil od kraja zelo vesel da bo na nedeljo - bil sem frejjjjj, sobota pa kot ponavadi - šiht, da bi še jaz za eno rundo dal ( geburstag ), tako bom pa kje naslednjič. Čestitam pa vsem novopečenim štaršem, pa tistim, ki so imeli rojstni dan, pa da bi se enim kmalu uresničila želja po novem mopedu , pa da eni križne vezi spedenajo, imam eno doma, ki je to uredila pred parim meseci, se že vozi na v stromu
Baracuda Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 Bowling in križne vezi ne grejo skupaj. Sej glavno da si tam tud ,če sediš je bla pa dobra klopa
Baracuda Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 (popravljeno) Še ena ponudba :naughty: Dal sem narediti sok iz naših jabolk- zlati delišes,greny,jonagold. Kvalitetna zadeva več je v oglasu! http://www.bolha.com/brezalkoholna-pijaca/100-jabolcni-sok-oglas1272559846 Če koga zanima ali ve za koga,ki bi ga se naj oglasi. Še par fotk: Popravljeno Oktober 18, 2010. Popravil Baracuda
glažar Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 Vsem hvala na cestitkah še posedno tistim ki so mi zaželeli nov moped upam da se vaše želje uresničijo HVALA
Fritz Objavljeno Oktober 18, 2010 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 Vsem hvala na cestitkah še posedno tistim ki so mi zaželeli nov moped upam da se vaše želje uresničijo HVALA Tako je Glažarjev, bova pisala na sedež suzukija naj se malo podvizajo z novim V4-stromom
Strominator Objavljeno Oktober 18, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2010 Hojla! In zdaj si se šele opogumil in nam zaupal tako pomembno novico.Ej ti lump! Joma&Jomica eh, saj nikoli nobene stvari ne obesam na veliki zvon... bom pa ob prvi priloznosti pocastil, dase vidimo se ob veselih trenutki - saj smo se nazadnje videli na pogrebu v mariboru... auuuuuuuuuuu bo podmladka, finoooooo, superrrrrr, bravo štajerci :notworthy: zdej vem zakaj vas ni na nobeno furo, :naughty: zato ker otroke delate, hehe Strominator, prosim da malega Jana vzgajaš v štromarskem duhu in razloži mu, da je BMW bljek, fuj, kak ja, stajerci delamo na podmladku v stromarjev se bom potrudil vzgajati v tej veri, ceprav mene tudi mika, da bi imel v lasti: bmw gs adventure IN ducati multistrado IN ktm adventure IN honda pan european IN in se kaksen bi se nasel ampak se zmeraj bi imel v stroma hvala za cestitke vsem mamica je tudi ze veliko bolje, saj je temperatura ze normalna - 40,2C je bila res ze pretirana. lp
Baracuda Objavljeno Oktober 19, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2010 Tako je Glažarjev, bova pisala na sedež suzukija naj se malo podvizajo z novim V4-stromom Tole je Honda V4-Varadero je pa kr podobna
janetka Objavljeno Oktober 19, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2010 Tole je Honda V4-Varadero je pa kr podobna hehe ... torej Varadera ni več " krava " ampak je že " bik "
janetka Objavljeno Oktober 19, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2010 :grim Jameeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeetkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa težko bo to razložil. /quote] Evo Robert kr poglej kva je zdej k maš drug motor tud pisat ne znaš več boš ti vidu JaMetko
Vstromar Objavljeno Oktober 19, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2010 Glažar in Darja še na mnoga leta, Lep pozdrav vsem skupaj.
70robert Objavljeno Oktober 19, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2010 Janetka, OOOO sem mislil, da boš površno prebrala, ker te itak nemške zadeve ne zanimajo :yes:
Baracuda Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 :naughty: Kostanjeva z čokoladnim prelivom lastnoročno narejena :naughty: za sinov 16. rojstni dan-danes
janetka Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 :naughty: Kostanjeva z čokoladnim prelivom lastnoročno narejena :naughty: za sinov 16. rojstni dan-danes Bravooooo Barči, zdej jo pa na pol prereži, pa slikej, da vidm še kako zgleda od znotrej :naughty: Rok, hepi brzdeeeeeeeeeeeeeej
serad Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 Bravooooo Barči, zdej jo pa na pol prereži, pa slikej, da vidm še kako zgleda od znotrej :naughty: Rok, hepi brzdeeeeeeeeeeeeeej pa mal po hitro posti pošlji naokrog da tudi mal sprobamo tole "remek djelo" Bravo barči...
Baracuda Objavljeno Oktober 21, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2010 (popravljeno) Bravooooo Barči, zdej jo pa na pol prereži, pa slikej, da vidm še kako zgleda od znotrej :naughty: Rok, hepi brzdeeeeeeeeeeeeeej No takole je zgledala znotri baje je bla prva iz mojih rok tako,da bo še kakšna :grim: Rok se ti zahvaljuje za izrečeno podporo pri 16tih letih (sej bo kmal 18) no tolk,če bo mu gdo željo za tort se bom specializiral aja tista v ozadju je iz Tuša Popravljeno Oktober 21, 2010. Popravil Baracuda
janetka Objavljeno Oktober 22, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2010 No takole je zgledala znotri baje je bla prva iz mojih rok tako,da bo še kakšna :grim: aja tista v ozadju je iz Tuša ijoooooooooooooooj kakšen masaker :surrender: so naredli iz tvoje torte,a ste jo s šeflo rezal Barči: kupiti kos torte 1,5 € kupiti celo torto v Tušu 9,75 € dobiti torto "a la Baracuda" = neprecenljivo
Baracuda Objavljeno Oktober 22, 2010 Opozori Objavljeno Oktober 22, 2010 ijoooooooooooooooj kakšen masaker :surrender: so naredli iz tvoje torte,a ste jo s šeflo rezal Barči: kupiti kos torte 1,5 € kupiti celo torto v Tušu 9,75 € dobiti torto "a la Baracuda" = neprecenljivo res bi morala med pesnike -hvala baje je zelo okusna,če se danes pripelješ jo boš lahko probala (mojadva sta na izletu- HOME ALONE )
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se