renegade Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 :notworthy: Štromarji Vidim , da ni nekega pretiranega interesa za našo "tradicionalno" predzimsko - posezonsko druženje ??? ali pa se motim ?? Je še kdo zainteresiran ?? naj čimprej javi - da se zorganiziramo !! Do sedaj so se odzvali: Fritz Glažar Žemljica Sekretar z svojo drago Baracuda Renegade :whistle:
igor br Objavljeno November 4, 2010 Opozori Objavljeno November 4, 2010 :notworthy: Štromarji Vidim , da ni nekega pretiranega interesa za našo "tradicionalno" predzimsko - posezonsko druženje ??? ali pa se motim ?? Je še kdo zainteresiran ?? naj čimprej javi - da se zorganiziramo !! Do sedaj so se odzvali: Fritz Glažar Žemljica Sekretar z svojo drago Baracuda Renegade Že tko nas je bolj mal, pol pa še koga pozabiš .... :whistle: igor in darja
joma Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 Evo midva tudi prideva!:yes: Joma&Jomica :yea1:
janetka Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 Dragi Dirty AKY hepy brzdej za rosnih 35 let da bi ti vse kot po maslu teklo, ti želi cimra iz Dalmacije
Baracuda Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 Dragi Dirty AKY hepy brzdej za rosnih 35 let da bi ti vse kot po maslu teklo, ti želi cimra iz Dalmacije Enako tudi od mene :beer1: pa ne od cimra daneb in janetka 1 1
borist Objavljeno November 5, 2010 Opozori Objavljeno November 5, 2010 :worship: ŠTROMARJI :worship: No toliko da veste BILJARD turnir je 13.11. ...zbor ob 17 uri ..ker potem traja tako kaka ura da se zares začne !! Lokacija pa vam je tako ali tako znana !! BILJARDNICA MARTINELA ...Miklavž na Dravskem polju !!! vljudno vabljeni ....kolikor sem zasledil sta se do sedaj prijavila le Igor in Darja - Joma & Jomica..Pauli ( road capitan) ......kaj pa ostali ?? Prideva oba z Nino.
joma Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 AKY! Vse naj,naj za roj.dan želiva Joma&Jomica
horn3t Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 Vse najboljše tudi od mene, Aky! LP vsem
renegade Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 (popravljeno) :notworthy: ŠTROMARJI :notworthy: No malo se je lista povečala ..... Fritz Glažar Žemljica Sekretar z svojo drago Baracuda Aky Renegade & Maja Joma & Jomica Boris & Nina Pavli Še kdo ?? Popravljeno November 6, 2010. Popravil renegade
renegade Objavljeno November 6, 2010 Opozori Objavljeno November 6, 2010 (popravljeno) pardon ... Fritz Glažar Žemljica Sekretar z svojo drago Baracuda Aky Renegade & Maja Joma & Jomica Boris & Nina Pavli Igor & Darja Che & Zhena Ib Chimpa Popravljeno November 6, 2010. Popravil renegade
igor br Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 pardon ... Fritz Glažar Žemljica Sekretar z svojo drago Baracuda Aky Renegade & Maja Joma & Jomica Boris & Nina Pavli Igor & Darja Che & Zhena Ib Chimpa No 20 nas je že. Barci a boš kej cvicka za probat prpelu? Lepo da pride tudi ib, sem ravno vceraj na cro forumu gledal kako je balanco menjal, pa je kar nekaj vprašanj na to temo. lp igor in darja cisco in janetka 2
Baracuda Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 No 20 nas je že. Barci a boš kej cvicka za probat prpelu? Lepo da pride tudi ib, sem ravno vceraj na cro forumu gledal kako je balanco menjal, pa je kar nekaj vprašanj na to temo. lp igor in darja Ne bi blo problema z moje strani :grrr ampak vem,da je že bil problem eno leto,ker niso glih navdušeni,da nosimo s sabo pijačo -lahko tud jabolčni sok za probo,ki sem ga ponujal pred nejkaj tedni ,če bo pa Renegade dovolu pa ni blema še kej za pod zob prnesem Sekrtar gremo vkup javi
borist Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 Te slike so od včeraj: http://picasaweb.google.com/boturicn/LavamundRoute69November2010?feat=directlink
Baracuda Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 Sekrtar gremo vkup javi oprosti en E se je zgubu Sekretar
janetka Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 (popravljeno) Te slike so od včeraj: http://picasaweb.google.com/boturicn/LavamundRoute69November2010?feat=directlink Very nice a si zakupu cel parking zase :naughty: Popravljeno November 7, 2010. Popravil janetka
Crni Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 AKY, IZ SRCA TI ŽELIMO VSE NAJBOLJŠE, PREDVSEM PA VELIKO ZDRAVJA,SREČE TER VARNIH KILOMETROV ! CRNI,MELITA IN ANAMARIJA
Aky Objavljeno November 7, 2010 Opozori Objavljeno November 7, 2010 Hvala vsem. Še danes sem brez glasu, pa mi ni čisto jasno zakaj. Kakorkoli, vidimo se v soboto. A.
serad Objavljeno November 8, 2010 Opozori Objavljeno November 8, 2010 Lep pozdrav druzba.... Vidim da se turinir bliza... vidim da se eni se kr vozijo :naughty: berem da ste s kr pridni, no jaz vam pa javljam da sem tudi jaz pridan, pridno se potapljam in ucim kako uciti duge.... Vmes pa se kaksno ribico pogledam, pa kaj spijem, polizem kaksen sladoled in uzivam zraven svojega bazena.... :surrender: Kaj naj vam recem.... ce je to kriza, naj kr traja! Lepo se imejte.... posiljam vam pa maloo vrocine in sonca, za se kaksen varen km pred zakljuckom sezone (za ta prave, ane BorisT) :notworthy:
glažar Objavljeno November 8, 2010 Opozori Objavljeno November 8, 2010 Lep pozdrav druzba.... Vidim da se turinir bliza... vidim da se eni se kr vozijo :naughty: berem da ste s kr pridni, no jaz vam pa javljam da sem tudi jaz pridan, pridno se potapljam in ucim kako uciti duge.... Vmes pa se kaksno ribico pogledam, pa kaj spijem, polizem kaksen sladoled in uzivam zraven svojega bazena.... :surrender: Kaj naj vam recem.... ce je to kriza, naj kr traja! Lepo se imejte.... posiljam vam pa maloo vrocine in sonca, za se kaksen varen km pred zakljuckom sezone (za ta prave, ane BorisT) :notworthy: Sem ti malo foušššššššš Lepo da si se javil slike prosssiiiiim
janetka Objavljeno November 9, 2010 Opozori Objavljeno November 9, 2010 Lep pozdrav druzba.... berem da ste s kr pridni, no jaz vam pa javljam da sem tudi jaz pridan, pridno se potapljam in ucim kako uciti duge.... Vmes pa se kaksno ribico pogledam, pa kaj spijem, polizem kaksen sladoled in uzivam zraven svojega bazena.... :surrender: Kaj naj vam recem.... ce je to kriza, naj kr traja! Lepo se imejte.... posiljam vam pa maloo vrocine in sonca, za se kaksen varen km pred zakljuckom sezone (za ta prave, ane BorisT) :notworthy: Dragi Seba J Me veseli, da si srečno prispel in si že v fazi aklimatizacije. Tu na "Deželi" te sicer pogrešamo, a ker je tako lepo vreme, se pač vozimo brez tebe :grim . Čez dan je od 19-22 stopinj, dež pada samo ponoči, sneg so napovedali šele za Novo Leto... pa še to ni zihr. V soboto je napovedano sončno vreme, tja do 24 stopinj bo, zato je Glažar ukazal, da se gre na biljard z motorji. V nedeljo mamo furo, ki bo trajala cel dan in gremo.... uff sm že preveč povedala, veš smo se zmenili, da te ne bomo rajcali, zato na forumu ni skoraj nič novega. Vse se dogaja "inkognito". :naughty: lep pozdrav iz sončne Gorenjske p.s. ne ti men bučke prodajat dej fotke gor, da vidm če si res na Baliju
Strominator Objavljeno November 10, 2010 Opozori Objavljeno November 10, 2010 (popravljeno) pardon ... Fritz Glažar Žemljica Sekretar z svojo drago Baracuda Aky Renegade & Maja Joma & Jomica Boris & Nina Pavli Igor & Darja Che & Zhena Ib Chimpa Strominator* OPOMBA: *ne vem še ure prihoda, saj imam obveznosti pred tem; pa še za povrh pridem brez polovice (dojenje mladega v stromarja) Popravljeno November 10, 2010. Popravil Strominator
Baracuda Objavljeno November 12, 2010 Opozori Objavljeno November 12, 2010 Žal se moram opravičit za jutri mejte se :grim
cisco Objavljeno November 12, 2010 Opozori Objavljeno November 12, 2010 pardon ... Fritz Glažar Žemljica Sekretar z svojo drago Baracuda Aky Renegade & Maja Joma & Jomica Boris & Nina Pavli Igor & Darja Che & Zhena Ib Chimpa Lep pozdrav vsem skupaj.... če ni že prepozno bi se še jaz in moja boljša polovica pofočkala.... da končno spoznam to našo "sekto" tud v živo ne sam preko foruma. Aja Glažarja bi rad spomnu, da ne bo majčk pozabu :naughty: No se vidmo pa.... :beer1: ....ma kaj čmo tak čas je
Fritz Objavljeno November 12, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 12, 2010 A je kaj interesa za skupen prevoz iz Ljubljane? Na jutrišnje srečanje, seveda.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se