Koncbah Objavljeno November 20, 2010 Opozori Objavljeno November 20, 2010 Kje ste monalize štromarske ??? :surrender: Če ne drugega, pa popajte slike svojih konzerviranih konjičkov, da vidmo kdo ga najlepše uspava za čez zimo. @ Seba - Jeba: očitno nimaš niti za fotkič, ko še zmeri čakam na dokazno gradivo z Balija, alo dej naslov, ti bomo poslal unaga za enkratno uporabo... En lep pozdrav Štromarji - od makadamskega prjatla Janjetke!!!!!!!!! Dons sem se s pomočjo Glažarja registriral na vaš forum. Takoj, ko slikam mojega konjička kako počiva, vam pošljem sliko. Pa še nekej - biljard je bil u nulo - Akiyu hvala za prvo mesto, ki sva gaosvojila lp vsem - Miha
OFI Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 (popravljeno) En lep pozdrav Štromarji - od makadamskega prjatla Janjetke!!!!!!!!! Dons sem se s pomočjo Glažarja registriral na vaš forum. Takoj, ko slikam mojega konjička kako počiva, vam pošljem sliko. Pa še nekej - biljard je bil u nulo - Akiyu hvala za prvo mesto, ki sva gaosvojila lp vsem - Miha dobrodošel Popravljeno November 21, 2010. Popravil Ofsajd
OFI Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Ejga Glažar, kdaj pridemo na golaž ? :naughty:
Baracuda Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Ejga Glažar, kdaj pridemo na golaž ? :naughty: Kva je kakšen medved daroval KRI
glažar Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Ejga Glažar, kdaj pridemo na golaž ? :naughty: Počakaj da kupim kante za golaž pa opramo za Žemljico :lol1:
glažar Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Kje ste monalize štromarske ??? :surrender: Če ne drugega, pa popajte slike svojih konzerviranih konjičkov, da vidmo kdo ga najlepše uspava za čez zimo. @ Seba - Jeba: očitno nimaš niti za fotkič, ko še zmeri čakam na dokazno gradivo z Balija, alo dej naslov, ti bomo poslal unaga za enkratno uporabo... bom tudi to naredu ko bo vremeda ga postavim na sonček
Koncbah Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Počakaj da kupim kante za golaž pa opramo za Žemljico :lol1: dobro jutro Glažar, zanima me zakaj kupuješ kante za golaš???????????? :surrender:
Tiger Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 (popravljeno) Madona Glažar kaj pa maš to eno sliko propelerja v avatarju???? A si avion kupu za pozim. Kante za golaž pa le kup........... :grim Popravljeno November 21, 2010. Popravil Tiger
raza Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 A bojo kante 36 al 42 litrske? Da se vem na golaž prjavt! Če bom mal zamudil, bo pa žemljica z leve kante nabasala, k ma dogrevanje
cisco Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Madona Glažar kaj pa maš to eno sliko propelerja v avatarju???? A si avion kupu za pozim. Kante za golaž pa le kup........... :grim odločitev je padla....štrom se prodaja Glažar je bavarc že doma?....kako !
Baracuda Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Počakaj da kupim kante za golaž pa opramo za Žemljico :lol1: Polahku bo treba forum zamenat letle bo kmal BMW u glavni vlogi
renegade Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 (popravljeno) Počakaj da kupim kante za golaž pa opramo za Žemljico :lol1: Kolega Glažar ...Čestitke ob nakupu novega strojčka !!! Pa obilo užitkov ob ............ lp Popravljeno November 21, 2010. Popravil renegade
glažar Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Kolega Glažar ...Čestitke ob nakupu novega strojčka !!! Pa obilo užitkov ob ............ lp ja je podoben vendar mu kle na sliki manjka veliko opreme ki ga moj ima
glažar Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Glažar je bavarc že doma?....kako ! da je že v garaži in počiva poleg štroma da se mal spoznata in izmenjata izkušnje kaj ga čaka v prihodnje
Aky Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Gay asS favšija pač A. janetka 1
70robert Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 da je že v garaži in počiva poleg štroma da se mal spoznata in izmenjata izkušnje kaj ga čaka v prihodnje Glažar, dobrodošel v naš klub :notworthy: :notworthy: Pr nas sta že par mesecev skupaj parkirana v garaži, jima kar gre.
joma Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Glažar&Žemljica! :worship: Veeeelikoooo sreče z ta novim bavarcem in da ostaneta še naprej v naši odlični štromarski družbi! Joma&Jomica :yea1:
MatjazinBrigita Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 GLAŽKO, DOBRODOŠEL MED ODPADNIKE POZDRAVČEK TUDI OSTALIM , SE VIDIMO NA BOWLINGU, OBLJUBIVA, ČASTNA! byby
cisco Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Glažar ja glih taprav motor zate.... B ayerische M acho W agen pa še več srečnih kilometrov.... :notworthy:
renegade Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 Štromarji Evo pri sosedih sem si sposodil še nekaj "trofejnih" slik iz našega druženja !! LP
glažar Objavljeno November 21, 2010 Opozori Objavljeno November 21, 2010 (popravljeno) GLAŽKO, DOBRODOŠEL MED ODPADNIKE PRIJATEL HVALA Z NASVETI :yes: IN DA SI ME POSPREMIL MED ODPADNIKE. PS. Janetka mi je sporočila da naj ti povem da bo zaradi tega zahtevala BALINČKE IN FRUTEK NAZAJ :lol1: Popravljeno November 21, 2010. Popravil glažar
janetka Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 Helou, po včerajšnjem temeljitem telefonskem pogovoru z Glažarjem, sem se prepričala, da je situacija skrajno resna in zato mi gre čestitka težko z jezika, pa ne zaradi foušije, ampak zgolj zaradi statistike, Glažar me veseli, da si si izpolnil željo in kupil " kr neki rmenga ", želim ti varno vožnjo in veliko zadovoljstva z novim motociklom. o Bog odpusti mu, saj ne ve kaj je naredil ŽIVEL ŠTROM !!!! :notworthy:
horn3t Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 Glažar, čestitam za nakup in z novo pridobitvijo želim mnogo srečnih kilometrov in prelepih doživljajev. Lep dan še naprej vsem!
Aky Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 Kam smo prišli... Sedaj se bomo štromarji vozili na glavi z BMWjem in na repu z Yamaho. Glažar, zime še ni, kdaj se dobimo na Trojanah, da ga malo poslinimo? A.
glažar Objavljeno November 22, 2010 Opozori Objavljeno November 22, 2010 Kam smo prišli... Sedaj se bomo štromarji vozili na glavi z BMWjem in na repu z Yamaho. Glažar, zime še ni, kdaj se dobimo na Trojanah, da ga malo poslinimo? A. MISLIM DA BO OD SEDAJ NA STROMARSKIH FURAH PREVLADAL BMW :lol1: :lol1:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se