janetka Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Kaj jaz vse ne bom doživu....... Po vseh kritikah, ki sem jih poslušal od tebe....sedaj pa tole A sem ti kaj takega oblubu? Si tolk prjazna , moram pogledat , če se še kak keten sprej vala po garaži.... :yes: pa še eno ja :grim le poglej, pa rabla bi še en stojal za prednje kolo, pa cerado mam mal strgano pa sm razmišlala, če maš mogoče odveč še.... aja pa aprila bom gume menjala, pa...
Edvard Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Janetka nič sekirat se ! Eni Strome prodajajo, eni pa jih nazaj kopujemo , si že enga ogledujem je črne mat barve in ima malo prevoženih. Mogoče pa bo kaj iz tega . Lp Edvard
janetka Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Janetka nič sekirat se ! Eni Strome prodajajo, eni pa jih nazaj kopujemo , si že enga ogledujem je črne mat barve in ima malo prevoženih. Mogoče pa bo kaj iz tega . Lp Edvard zato pa je naš moto: enkrat štromar - vedno štromar kaj si že zamenjal vmes, Bandita, TDM-ko in ....
Edvard Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 zato pa je naš moto: enkrat štromar - vedno štromar kaj si že zamenjal vmes, Bandita, TDM-ko in .... Zamenjal vse živo, ampak najbolše sem se peljal na V-Stromu :grim , tudi GS sem mel na probi, ampak :grrr . Lp Edvard
glažar Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Janetka nič sekirat se ! Eni Strome prodajajo, eni pa jih nazaj kopujemo , si že enga ogledujem je črne mat barve in ima malo prevoženih. Mogoče pa bo kaj iz tega . Lp Edvard Sedaj maš priliko da kupiš mojega je tudi črne barve :naughty: pa še akrapote ma gor
Edvard Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Sedaj maš priliko da kupiš mojega je tudi črne barve :naughty: pa še akrapote ma gor Hvala Glažar, ampak če bom vzel Stroma bom vzel 650 kubikov. Lp Edvard
janetka Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Hvala Glažar, ampak če bom vzel Stroma bom vzel 650 kubikov. Lp Edvard yeah
Tiger Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 ja :grim le poglej, pa rabla bi še en stojal za prednje kolo, pa cerado mam mal strgano pa sm razmišlala, če maš mogoče odveč še.... aja pa aprila bom gume menjala, pa... Ja ni problema, veš da mam. :notworthy: Za prednje kolo mam ene dva fajn cegla....bova podložla. :naughty: Polovinil mam tud ,bova čez vrgla , da se ne bo prah na Zukiju nabiral. Gume so tud , mal rabljene ,ampak za ene 200 kilometrov bodo še. :unsure: Sam pazit boš mogla ,da bo res lepo vreme, za v dež niso več. Bom jutri še mal pobrskal po garaži , mogoče se najde še kaj. Zate vse.... :grim O:-)
MatjazinBrigita Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Hej, jst mam še ene ostanke od Štroma :naughty: mam prednjo original šipo, rabi kdo? byby
bobiboss Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 Hej, jst mam še ene ostanke od Štroma :naughty: mam prednjo original šipo, rabi kdo? byby jaz se je nebi branil, vedno lahko prav pride.
MatjazinBrigita Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 hej, kak everček bi pa lahko dobil, kaj misliš? lahko noč
glažar Objavljeno November 29, 2010 Opozori Objavljeno November 29, 2010 ja :grim le poglej, pa rabla bi še en stojal za prednje kolo, pa cerado mam mal strgano pa sm razmišlala, če maš mogoče odveč še.... aja pa aprila bom gume menjala, pa... Draga Janetka men je tud ostalo nekaj od stromčka Imam dva čisto nova avspuha jih lohka gor namontiraš :naughty: bo vsaj motor zgledov Mam pa še od prejšnega veš tistega sivega dva vzratna ogledala pa zaščite za roke pa še kaj se bi našlo Tudi prednje stojalo za kolo imam PA dve ćisto novi gumi
janetka Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 Draga Janetka men je tud ostalo nekaj od stromčka Imam dva čisto nova avspuha jih lohka gor namontiraš :naughty: bo vsaj motor zgledov Mam pa še od prejšnega veš tistega sivega dva vzratna ogledala pa zaščite za roke pa še kaj se bi našlo Tudi prednje stojalo za kolo imam PA dve ćisto novi gumi Dragi GlaSar izpušnih cevi nočem, ker je moj Zuki "pjur natur" rezervnih delov tud ne potrebujem, hvala ostalo kramo pa kar šparej, čez kake 2 leti boš spet na štromu srčno upam
janetka Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 Ja ni problema, veš da mam. :notworthy: Za prednje kolo mam ene dva fajn cegla....bova podložla. :naughty: Polovinil mam tud ,bova čez vrgla , da se ne bo prah na Zukiju nabiral. Gume so tud , mal rabljene ,ampak za ene 200 kilometrov bodo še. :unsure: Sam pazit boš mogla ,da bo res lepo vreme, za v dež niso več. Bom jutri še mal pobrskal po garaži , mogoče se najde še kaj. Zate vse.... :grim O:-) iiiiiiiiiii tebe je pa sama dobrota a je tvoj MotoGuZni tud s povinilom pa s cegli zadelan ?
Baracuda Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 Draga Janetka men je tud ostalo nekaj od stromčka Imam dva čisto nova avspuha jih lohka gor namontiraš :naughty: bo vsaj motor zgledov Mam pa še od prejšnega veš tistega sivega dva vzratna ogledala pa zaščite za roke pa še kaj se bi našlo Tudi prednje stojalo za kolo imam PA dve ćisto novi gumi Za vzvratna ogledala in zaščite ročk :naughty: ,če so tavelke novejše od mojih na sliki so na sivem (Jomatov stroj-velike)se lahko kej dogovoriva pa tud gume ,če so nove seveda prava znamka pa taprava cena javi tako ali drugače :yes: anja37 in Dr_Jakob 1 1
glažar Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 Za vzvratna ogledala in zaščite ročk :naughty: ,če so tavelke novejše od mojih na sliki so na sivem (Jomatov stroj-velike)se lahko kej dogovoriva pa tud gume ,če so nove seveda prava znamka pa taprava cena javi tako ali drugače :yes: Žaščita ročK so iste kot pri JOMI ogledala isto kar se pa tiče gum se prodajajo v kompletu z MOTORJEM :lol1:
Fritz Objavljeno November 30, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2010 kar se pa tiče gum se prodajajo v kompletu z MOTORJEM :lol1: Kaj to pomeni? Če kupim komplet Anakee gum, da dobim tudi kilostroma zraven (saj veš, tko kot tisti kič v prašku ).
glažar Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 Kaj to pomeni? Če kupim komplet Anakee gum, da dobim tudi kilostroma zraven (saj veš, tko kot tisti kič v prašku ). Da če kupiš komplet gum ANAKEE dobiš še motor cena je seveda ugodna :naughty: za motor :lol1:
Baracuda Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 Žaščita ročK so iste kot pri JOMI ogledala isto kar se pa tiče gum se prodajajo v kompletu z MOTORJEM :lol1: Kulk češ pol za te dve stvari
glažar Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 Kulk češ pol za te dve stvari se slišva :naughty: boš dal za pir
Baracuda Objavljeno November 30, 2010 Opozori Objavljeno November 30, 2010 se slišva :naughty: boš dal za pir :notworthy: jupii :beer1: in
Fritz Objavljeno November 30, 2010 Avtor Opozori Objavljeno November 30, 2010 se slišva :naughty: boš dal za pir Mislim, da bo za pir dal eden, ki je GS-a nabavil. Bi se spodobilo
janetka Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 Mislim, da bo za pir dal eden, ki je GS-a nabavil. Bi se spodobilo Se podpišem pod tole, jest bi tud žalost v pivu utaplala :grim
glažar Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 Se podpišem pod tole, jest bi tud žalost v pivu utaplala :grim sem nabavu medvedka mu cedim kri ste vabljeni
cisco Objavljeno December 1, 2010 Opozori Objavljeno December 1, 2010 Oj družba evo ideja za naslednje biljard druženje.... :naughty: igrali bomo na novih mizah :notworthy:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se