Fritz Objavljeno December 1, 2010 Avtor Opozori Objavljeno December 1, 2010 Oj družba evo ideja za naslednje biljard druženje.... :naughty: igrali bomo na novih mizah :notworthy: Cisco, organizacija takšnih zadev zahteva kar nekaj vloženega časa in truda tako pred kot med samim dogodkom. Renegadeu smo hvaležni za vse kar je do sedaj storil in če si ti ali še kdo pripravljen del bremena prevzeti nase lahko to samo pozdravim
serad Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 Biljard ali ne biljard GSi ali Stromi Vsi ste vi nori! Evo.... Balijsko ozracje stimulira tudi mj smisel do poezije.... Samo na hitro, en lepo pozdravcek tudi z moje strani.... manj ali bolj redno spremljam kaj si kej.... pisete.... :naughty: Kar se pa kilometrine tice, ponosno objavljam da sem v zadnjih 7 dn naredil 700+km po Baliju, mal po zahodni obali, mal po severni, in dvakrat se vzpel na 1300m in na 1600m nadmorske visene, obakrat na vulkane.... In prvic in drugic me veselo tudi dazek pral, in v hribih je bilo megleno in mrzlo!!!! Ne mores verjet, ampak res.... Vse to, pa se vec, sem zvozil na kuterju, Honda Vario, 150ccm, 4-taktna, za CBS zavorami.... Ja ja... tukaj imajo ze skuterji povezane zavori.... Noro dobro deluje in skuter se full dobar pelje.... za Balijske ceste in steze, vec kot dovolj.... Aha.... pa se nekaj o porabi... 2,5 l/100km, oz. po lokalni tarifi 1EUR na 100km!!!! :notworthy: Tko da dolgcas ni.... mal potapljanja mal motoriranja, celo mal zuranja.... Ah.... ce je to recesija, naj kr traja! Lep pozrdav in pridni bodite... Seba-Jeba reporting from Bali
Fritz Objavljeno December 2, 2010 Avtor Opozori Objavljeno December 2, 2010 Maestro, poklon Naj traja in traja....
Baracuda Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 Lep pozrdav in pridni bodite... Seba-Jeba reporting from Bali Stari čedalje bolj si moj idol ,ko me zagrabi huda kriza ne bom razmišljal kaj nardit ampak se sprostit ,uredit papirje (penzijo) se zapodit na letalo in spustit v toplih krajih :yes:
glažar Objavljeno December 2, 2010 Opozori Objavljeno December 2, 2010 : Lep pozrdav in pridni bodite... Seba-Jeba reporting from Bali Dragi prijatel hvala da se nas še spomniš tu pri nas si kopljemo rove od soseda do soseda nas je zamedlo. --lepo od tebe da nabiraš kondicijo sam bi pa lahko malo lepše izrazil to veš tukaj padamo v delirij ko izvemo da se še nekdo vozi okoli z motorji pa če prav z FORVERKI
OFI Objavljeno December 3, 2010 Opozori Objavljeno December 3, 2010 .... Ah.... ce je to recesija, naj kr traja! Lep pozrdav in pridni bodite... Seba-Jeba reporting from Bali uživaj na polno....
serad Objavljeno December 5, 2010 Opozori Objavljeno December 5, 2010 :worship: Hvala vsem.... Kaj pa je to zdaj? A vas je toliko zametal sneg da so tudi internetne povezave pocrkanle al kaj??? Pistete kej no.... Janetka? Red in disciplina pa to??? Fritz in daneb 1 1
glažar Objavljeno December 5, 2010 Opozori Objavljeno December 5, 2010 :worship: Hvala vsem.... Kaj pa je to zdaj? A vas je toliko zametal sneg da so tudi internetne povezave pocrkanle al kaj??? Pistete kej no.... Janetka? Red in disciplina pa to??? Da smo odprli novo sezono ki sem jo odpru danes cel dan smo smučali v TERVISO bilo enkratno vreme snega pa je tako v izobilju Evo skupinske slike
mac69 Objavljeno December 5, 2010 Opozori Objavljeno December 5, 2010 En zimski pozdravček :zzz: :zzz: :zzz:
Tedybear Objavljeno December 5, 2010 Opozori Objavljeno December 5, 2010 Da smo odprli novo sezono ki sem jo odpru danes cel dan smo smučali v TERVISO bilo enkratno vreme snega pa je tako v izobilju Evo skupinske slike Gledam ker Terviso si obiskal. Pa vidim zadaj desno Višarje, levo pa Mangart in pogruntam, da si smučal v/na Trbižu (Tarvisio).
70robert Objavljeno December 5, 2010 Opozori Objavljeno December 5, 2010 Zgleda da je bila BMW GS ekipa na smučanju Enkratno je bilo, sneg naraven, brez ledenih plošč, ............
glažar Objavljeno December 5, 2010 Opozori Objavljeno December 5, 2010 Zgleda da je bila BMW GS ekipa na smučanju Seveda mi smo smučke dobili kot dodatno opremo in karte zraven da lahko nadaljujemo sezono ,zato pa sva začela z drugo sezono,V-STROMARJI ali si že videl katerega od njih da je smučal :lol: :lol:
70robert Objavljeno December 5, 2010 Opozori Objavljeno December 5, 2010 Seveda mi smo smučke dobili kot dodatno opremo in karte zraven da lahko nadaljujemo sezono ,zato pa sva začela z drugo sezono,V-STROMARJI ali si že videl katerega od njih da je smučal :lol: :lol: Pa ne samo to, si še pozabu bone za malco. To smo mi imel na meniju. Dober je blo
janetka Objavljeno December 6, 2010 Opozori Objavljeno December 6, 2010 ok.ok :yawn: BMW-jaši smučate (pozirate po smučiščih ) V-Stromarke pa delamo snežne bunkerje, je ceneje :grim
janetka Objavljeno December 6, 2010 Opozori Objavljeno December 6, 2010 :worship: Janetka? Red in disciplina pa to??? @ Seba-Jeba: veš, do Mirne Peči jim bom dala mir, čez zimo bom doma pripravlala teren za novo sezono
cebulj Objavljeno December 6, 2010 Opozori Objavljeno December 6, 2010 Seveda mi smo smučke dobili kot dodatno opremo in karte zraven da lahko nadaljujemo sezono ,zato pa sva začela z drugo sezono,V-STROMARJI ali si že videl katerega od njih da je smučal :lol: :lol: Smučamo smučamo. Sem bil v Kranski gori soboto in nedeljo. Sam zame je tole zdej še veliko premehko.
Koncbah Objavljeno December 7, 2010 Opozori Objavljeno December 7, 2010 Pa ne samo to, si še pozabu bone za malco. To smo mi imel na meniju. fantje, sam nekej me zanima _ zdej ko gledam ta cenik _ a mate BMW - jaši s seboj na smučišču tud "golaš - kante"??????????
janetka Objavljeno December 8, 2010 Opozori Objavljeno December 8, 2010 fantje, sam nekej me zanima _ zdej ko gledam ta cenik _ a mate BMW - jaši s seboj na smučišču tud "golaš - kante"?????????? Miha, ne izzivej jih, boš nasankal !
ghibli Objavljeno December 8, 2010 Opozori Objavljeno December 8, 2010 a se je že zgodil ta V-strom day ker bi mehaniki šli na dopust???
70robert Objavljeno December 8, 2010 Opozori Objavljeno December 8, 2010 Miha, ne izzivej jih, boš nasankal ! :grim :grim :grim
MatjazinBrigita Objavljeno December 8, 2010 Opozori Objavljeno December 8, 2010 HEJ, prijatelji ne se hecat, vsak ma rad svoj motorček! Zmenmo se tkole, mi pripeljemo GOLAŽ, vi pa PIJAČO (dones je itak vse v plastenkah ), pa piknik naredimo! OK? PEACE BYBY
glažar Objavljeno December 8, 2010 Opozori Objavljeno December 8, 2010 HEJ, prijatelji ne se hecat, vsak ma rad svoj motorček! Zmenmo se tkole, mi pripeljemo GOLAŽ, vi pa PIJAČO (dones je itak vse v plastenkah ), pa piknik naredimo! OK? PEACE BYBY :010 :010 :010 :010 :010 se strinjam pa da vidmo kdo bo imel več problemov, mi z GOLAŽOM ali oni z PIJAČO
glažar Objavljeno December 8, 2010 Opozori Objavljeno December 8, 2010 a se je že zgodil ta V-strom day ker bi mehaniki šli na dopust??? PRI NAS JE TO VSAK DAN. MEHANIKOV PA NERABMO JIH LAHKO POŠLJEŠ DOMOV
janetka Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 :010 :010 :010 :010 :010 se strinjam pa da vidmo kdo bo imel več problemov, mi z GOLAŽOM ali oni z PIJAČO jest bom pa poskrbela za višjo raven cukra :evilgrin:
janetka Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 HEJ, prijatelji ne se hecat, vsak ma rad svoj motorček! Zmenmo se tkole, mi pripeljemo GOLAŽ, vi pa PIJAČO (dones je itak vse v plastenkah ), pa piknik naredimo! OK? PEACE BYBY ej, VI... začnite bouling trenirat ker vas bomo MI februarja nabrisal
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se