ghibli Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 PRI NAS JE TO VSAK DAN. MEHANIKOV PA NERABMO JIH LAHKO POŠLJEŠ DOMOV ja vem da je vsak dan. Pri mehaniku imate vsak dan srečanja. To je res lepo. Sam potem bo treba dodati nekaj v naslov teme da bo pravilna. V-STROM DAYS "s" ej sorry da vas zaj... dolg cajt za popiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdiiiiiiiiiiit. bemti dž pa zimo pa...
deanr Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 Eh, nič ne bom glasoval, manjka " TA GLAVNA" La na koga mislm J****** http://www.motosvet.com/motosvet-motoristka-leta-2010.html LPD
MatjazinBrigita Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 ej, VI... začnite bouling trenirat ker vas bomo MI februarja nabrisal To bomo pa še vidl, kar se jest spomnim Glažko ni bil slab, pa jst tud ne, tko da pazi kaj govoriš, lahko je kdo drug ups, :xx: O:-) !!! :grim LP
glažar Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 ej, VI... začnite bouling trenirat ker vas bomo MI februarja nabrisal Kot pravi MATJAŽ sva bila v bowlingu med prvih tri zato merkaj kaj si zeliš in začni trenirat :naughty:
Tiger Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 Kot pravi MATJAŽ sva bila v bowlingu med prvih tri zato merkaj kaj si zeliš in začni trenirat :naughty: A sta sama igrala?.......
glažar Objavljeno December 9, 2010 Opozori Objavljeno December 9, 2010 A sta sama igrala?....... :angry:
janetka Objavljeno December 10, 2010 Opozori Objavljeno December 10, 2010 ej sorry da vas zaj... dolg cajt za popiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiizdiiiiiiiiiiit. bemti dž pa zimo pa... veš kaj .... dan je tak, kot si ga narediš.... zato se ne :grrr zgovarjej na vreme Eh, nič ne bom glasoval, manjka " TA GLAVNA" La na koga mislm J****** http://www.motosvet.com/motosvet-motoristka-leta-2010.html LPD
janetka Objavljeno December 10, 2010 Opozori Objavljeno December 10, 2010 Kot pravi MATJAŽ sva bila v bowlingu med prvih tri zato merkaj kaj si zeliš in začni trenirat :naughty: jest z amaterji :grrr ne igram, sicer bosta ti pa tvoj Maži edina BMWejaša, za Roberta sploh nism prepričana da res ima BMW, on samo slikce lima ... pravih dokazov pa ni
janetka Objavljeno December 10, 2010 Opozori Objavljeno December 10, 2010 A sta sama igrala?....... maš en velik + u moji beležki
Tiger Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 Glažar....prjatu :beer1: nov sistem kovčkov za BMW-ja. :evilgrin: Prostorni pa pocen.......sprobaj. :naughty: Janetka....
Baracuda Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 Glažar....prjatu :beer1: nov sistem kovčkov za BMW-ja. :evilgrin: Prostorni pa pocen.......sprobaj. :naughty: Janetka....
glažar Objavljeno December 13, 2010 Opozori Objavljeno December 13, 2010 Glažar....prjatu :beer1: nov sistem kovčkov za BMW-ja. :evilgrin: Prostorni pa pocen.......sprobaj. :naughty: Ima veliko placa za nalepke :naughty: Vendar ne pašejo na BMW 1200 GSA
janetka Objavljeno December 14, 2010 Opozori Objavljeno December 14, 2010 Vendar ne pašejo na BMW 1200 GSA zakaj ne pašejo ?? jih pa na rumen preštrihej če ti mat-črna ni ušeč
igor br Objavljeno December 14, 2010 Opozori Objavljeno December 14, 2010 zakaj ne pašejo ?? jih pa na rumen preštrihej če ti mat-črna ni ušeč Glažar še en nasvet - gurtne ne potegni skozi feltno, po moje ne bo dobr delal ... lp igor
Vstromar Objavljeno December 18, 2010 Opozori Objavljeno December 18, 2010 En zimski pozdrav vsem skupaj iz dežele Bosanije.
Fritz Objavljeno December 19, 2010 Avtor Opozori Objavljeno December 19, 2010 O pozdravljen Vstromar, a vas še ni zamedlo
Baracuda Objavljeno December 19, 2010 Opozori Objavljeno December 19, 2010 (popravljeno) evo tud mi na tej strani smo še živi pozdrav Vsem v deželi KRANSKI in daleč naokoli :beer1: Popravljeno December 19, 2010. Popravil Baracuda
janetka Objavljeno December 20, 2010 Opozori Objavljeno December 20, 2010 evo tud mi na tej strani smo še živi pozdrav Vsem v deželi KRANSKI in daleč naokoli :beer1: Ker nam je sneg zasul internet z zamudo vračam pozdrave v deželo Bosanijo in na dalejnsku
sekretar Objavljeno December 20, 2010 Opozori Objavljeno December 20, 2010 Lep pozdravot od Skopje. Seveda bi moral že včeraj (nedelja) priti domov, pa je bila takšna megla, da so še ptiči po tleh hodili. Sedaj prodajam dolgčas v nekem hotelu skupaj z avstrijskimi vojaki, ki se vračajo iz Kosova. Upam, da mi danes le uspe priti domov, drugače se mi bo zmešalo. :surrender:
janetka Objavljeno December 20, 2010 Opozori Objavljeno December 20, 2010 Lep pozdravot od Skopje. Seveda bi moral že včeraj (nedelja) priti domov, pa je bila takšna megla, da so še ptiči po tleh hodili. Sedaj prodajam dolgčas v nekem hotelu skupaj z avstrijskimi vojaki, ki se vračajo iz Kosova. Upam, da mi danes le uspe priti domov, drugače se mi bo zmešalo. :surrender: ja pa kuko ti je lahko z avstrijsko vojsko dolgčas ???'
sekretar Objavljeno December 20, 2010 Opozori Objavljeno December 20, 2010 ja pa kuko ti je lahko z avstrijsko vojsko dolgčas ???' Tako, ker so poslali vojake in ne vojakinje. Če bi to vedel, bi zamenjala. Sam se bojim, da bi bla tud ti razočarana. Dobro obvladajo samo eno besedo Prost in pol se ga nažgejo kot mambe.
janetka Objavljeno December 20, 2010 Opozori Objavljeno December 20, 2010 Tako, ker so poslali vojake in ne vojakinje. Če bi to vedel, bi zamenjala. Sam se bojim, da bi bla tud ti razočarana. Dobro obvladajo samo eno besedo Prost in pol se ga nažgejo kot mambe. he he , tud slučajno ne :grrr bi mogla zamenjat , ker me majo bosanski cariniki na črni listi me ne spustijo čez mejo. :xx: Če ti je res hudoooooo dolgčas, počaki, da se ga res nažgejo, potem pa zame spajzni škornje tistemu k ma cifro noge 42. Prosim pa hvala
glažar Objavljeno December 20, 2010 Opozori Objavljeno December 20, 2010 upam da se je moj stromček kaj nalezal NO PA SE JE MAL NALEZU :lol1:
glažar Objavljeno December 20, 2010 Opozori Objavljeno December 20, 2010 HELOUUUUUUU Glažar ti kr :grim zameni motor jest tebe :grrr ne bom !!! janetka ma te rada . A SE SPOMNIŠ KDAJ SI TO NAPISALA
cisco Objavljeno December 20, 2010 Opozori Objavljeno December 20, 2010 Oj družba počas se bliža....upam da ostane v belo odet.... vesele praznike vsem na tej strani foruma, tako bajkerjem kot njihovim domačim in bližnjim. http://ak.imgag.com/imgag/product/preview/flash/bws8Shell_fps24.swf?ihost=http://ak.imgag.com/imgag&brandldrPath=/product/full/el/&cardNum=/product/full/ap/3166187/graphic1 kitka 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se