OFI Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 Srečanje na Zoisovem gradu? Kaj pa je to?
borist Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 http://www.motosvet..../page__st__5190 Jao, pa ta dogodek naj bi jaz fotografiral
OFI Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 Jao, pa ta dogodek naj bi jaz fotografiral :yes: sem te ravno hotu vprašati okoli tega, pa vidim, da si se sam spomnil. Drugače pa prijave na srečanje sprejema Janetka, tako da lahko navalite.
igor br Objavljeno Januar 21, 2011 Opozori Objavljeno Januar 21, 2011 Janetka, Igor in Darja se prijavljava in sicer za celoten vikend paket. Spanje v sobi, ker ima v Bohinju dež mlade. A si predstavljaš, da bi na srečanju v Vratih spal v šotoru? Majice: Igor L, Darja pa S (če je moški kroj) oziroma L (če je ženski kroj) - moramo mal zakomplicirat ker tko je pr ns doma. Lp vsem skupaj, I+D
glažar Objavljeno Januar 22, 2011 Opozori Objavljeno Januar 22, 2011 Janetka, Igor in Darja se prijavljava in sicer za celoten vikend paket. Spanje v sobi, ker ima v Bohinju dež mlade. A si predstavljaš, da bi na srečanju v Vratih spal v šotoru? Majice: Igor L, Darja pa S (če je moški kroj) oziroma L (če je ženski kroj) - moramo mal zakomplicirat ker tko je pr ns doma. Lp vsem skupaj, I+D majice bojo vse moški kroj
serad Objavljeno Januar 23, 2011 Opozori Objavljeno Januar 23, 2011 Haloooo stromeri..... "Lessie se vraca kuci".... se en teden pa sem nazaj... za kolk dolg ne vem, ampak kaksen dan sigurno... Upam da se bomo kaj videli... ce ne prej, mogoce na biljardu.... ampak ne morem se oblubit! Za enkrat lep pozdrav z letalisca v Jakarti... grem se mal pogledat kaj pocnejo v Dubaiu in okolici, pa pridem nazaj.... :naughty: C U S
bobiboss Objavljeno Januar 24, 2011 Opozori Objavljeno Januar 24, 2011 Haloooo stromeri..... "Lessie se vraca kuci".... se en teden pa sem nazaj... za kolk dolg ne vem, ampak kaksen dan sigurno... Upam da se bomo kaj videli... ce ne prej, mogoce na biljardu.... ampak ne morem se oblubit! Za enkrat lep pozdrav z letalisca v Jakarti... grem se mal pogledat kaj pocnejo v Dubaiu in okolici, pa pridem nazaj.... :naughty: C U S ma ostani na toplem tule je mrzlo in nestabilno vreme :krneki:
janetka Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 Druženje in bowling 19.02.2011 v Bowling centru STRIKE, Maribor. 1,2. GlaSar in Žemlca 3,4. Matjaž in Brigita 5,6. Miha in Nevenka 7,8. Janetka in Djume 9,10 Renegade in Maja 11,12. Igor br in Darja 13,14. 70robert in Bojana 15,16. Žrebec in Žrebička 17.18. Brum in Tanja 19. Ib 20. Fritz 21. Baracuda 22. Pataja 23. Adams - Goran 24,25. Aky in Natalija
janetka Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 evo pa mamo spet enga januarskega slavljenca naš zvesti oranžni štromar RENEGADE danes piha 45. svečk mater fantje, a ni to mal velik hepybrzdeeeeeeeeeeeeeeeeeeej štajerc !!
joma Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 DRAGI RENEGADE!!! Če bi vedel kaj in kooolikooo lepega ti želiva za tvoj rojstni dan :beer1: bi te tak kap,zato iz preventive napiševa le tole,da ostani še naprej tak NAŠ in edini BOJAN-RENEGADE, štromar po srcu in duši in naj te sreča spremlja vedno in povsod, še posebno na cesti. Joma&Jomica :yea1:
MatjazinBrigita Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 RENEGADE!! Vsi gremo počasi za tabo! (Morda te je kdo tud že prehitu? ) Srečno na cesti, pa naj bo to z dvema kolesoma, al pa z dvanajstimi!! Vse najboljše Midva
bobiboss Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 Renegade vse naj naj in še veliko varnih, skupnih ali ne, kilometrov ter obilo zdravja in sreče !:grim
horn3t Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 @Renegade: vse najboljše in najlepše ob osebnem prazniku
Baracuda Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 Renegade vse naj naj :beer1: ti želiva z Jožico in nikar se ne sekirej saj smo vsi na isti poti enga za srečo pa bo. Pr nas smo dobil novo članico (na sliki) in bo verjetno na majsko žurko tud ona uletela postle Še dobro,da sem danes dubu čalado iz servisa in sem se spomnu na forum Če mi rata bo pa še eno suprise do februarja ali maja Janet :xx:
Koncbah Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 Renegade, tud midva z Nevenko ti želiva vse naj, naj - (lepo je bilo, ko sem jih imel jaz toliko) lp Miha
Tiger Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 Renegade tudi od naju vse naj...naj... :beer1:
renegade Objavljeno Januar 26, 2011 Opozori Objavljeno Januar 26, 2011 Renegade, vse najboljse. ŠTROMARJ I Zaenkrat se vam lepo zahvaljujem za želje .... če pa se še boste udeležili našega Bowlinga ..v mesecu februarju pa bom še posebej vesel ! Če ne kaj drugega bom sigurno dal za pijačo .... lepo se imejte in kar pohitite z prijavami -------- NE BO VA :whistle: M ŽAL
janetka Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 Če mi rata bo pa še eno suprise do februarja ali maja Janet :xx: Častna štromarska, da bom tiho, pa tud če me s krofi mučjo !!!!
Hudoba Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 Bah, ne morem se odlocit, katerega bi kupil.
xy66 Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 Bah, ne morem se odlocit, katerega bi kupil. kaj pa kupuješ
cisco Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 Oj čeprav malo pozno (kasneje) pa vseeno od srca....Renegade vse naj naj.... :notworthy: sej veš :naughty: C & M
Hudoba Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 kaj pa kupuješ Ma na 1000ko bom presaltal, pa je treba zdaj pravega najt za pravo ceno.
MatjazinBrigita Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 Ma na 1000ko bom presaltal, pa je treba zdaj pravega najt za pravo ceno. Hej, Glažarja kontaktiraj, ma pravo zverino doma, če ga ni že prodal. BY
raza Objavljeno Januar 27, 2011 Opozori Objavljeno Januar 27, 2011 Hej, Glažarja kontaktiraj, ma pravo zverino doma, če ga ni že prodal. BY Do včeraj, še ne!
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se