70robert Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 hja, BMW-ejaši pridete ob 13 uri, . . . . . bemti kuk sm jest žleht :evilgrin: Pamti pa vrati ) :SS :SS
Vstromar Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 En lep pozdrav iz dežele Bosanije
cisco Objavljeno Februar 14, 2011 Opozori Objavljeno Februar 14, 2011 Oj Glede na to da se Renegade še ni nič oglasu predvidevam da še ni čist vse zaključeno.... Tko bi se še jaz pa moja boljša polovica....ne na dveh kolesih, ampak na dveh nogah (Marjana) udeležila "keglanja" pa kacga :beer1: no če ni prepozen naj naju Janetka doda na seznam. Se vidmo
janetka Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Pamti pa vrati ) Robi :grrr ne se spravlat na mlajše od sebe, to ni lepo
janetka Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Oj Glede na to da se Renegade še ni nič oglasu Renegade je v tujini, me je prosil naj objavim uro mam sva pooblastila in dovoljenja :grim
janetka Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Druženje & bowling v soboto, 19.02.2011 ob 17 uri v Bowling centru STRIKE, Maribor. 1,2. GlaSar in Žemlca 3,4. Matjaž in Brigita 5,6. Miha in Nevenka 7,8. Janetka in Djume 9,10 Renegade in Maja 11,12. Igor br in Darja 13,14. 70robert in Bojana 15,16. Žrebec in Žrebička 17.18. Brum in Tanja 19. Ib 20. Fritz 21. Baracuda 22. Pataja 23. Adams - Goran 24,25. Aky in Natalija 26,27. Joma in Jomica 28.29. Seba in Suzi 30. BorisT 31,32. Cisco in Marjana bobiboss 1
70robert Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 Robi :grrr ne se spravlat na mlajše od sebe, to ni lepo Ne prišli bomo kar ob petih, da se ne boste potem izgovarjali al pa da nebo kakšne foušije o letih ( mi smo mladi št. čuden kažejo ) , da ste zgubil zaradi naših predčasnih priprav. Bomo vsi naenkrat štartal. SCORPIONS 1
glažar Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 No bom še jest mal odgovoru Robert in vsi BMW-jaši lahko pridete tudi malo kasneje saj veste da se elito in direktorje zmaraj čaka . zato si lahko privoščimo akademskih minut :lol1: SCORPIONS 1
Baracuda Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 (popravljeno) No bom še jest mal odgovoru Robert in vsi BMW-jaši lahko pridete tudi malo kasneje saj veste da se elito in direktorje zmaraj čaka . zato si lahko privoščimo akademskih minut :lol1: tole bo za predjed,za tiste ob 13h http://www.youtube.com/watch?v=Rh87wDDbJ9I&feature=fvw Popravljeno Februar 15, 2011. Popravil Baracuda bobiboss in SCORPIONS 2
Koncbah Objavljeno Februar 15, 2011 Opozori Objavljeno Februar 15, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=Rh87wDDbJ9I&feature=fvw bobiboss in SCORPIONS 2
5er_ Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 (popravljeno) tak je to z BMW-ji. ko ga enkrat maš te okuži . moj GS že ma malega bratca PS: ampak stromar sem pa še vedno po duši :notworthy: Popravljeno Februar 16, 2011. Popravil 5er_ bobiboss in SCORPIONS 2
igor br Objavljeno Februar 16, 2011 Opozori Objavljeno Februar 16, 2011 Sem že mislu, da sem napačen forum pržgal, bmw gor, bmw dol, bmw v postl, pa spet bmw ... V soboto moram mal vaše bolše polovice povprašat če je njim tud tolk všeč ali jih kar mal zanemarjate k morajo skoz o bmvjih poslušat hi, hi, ... Se vidmo v soboto. V strom, bmw, tomos, jawa, ... ni važno le da bo dobra volja med dobrimi ljudmi. Se vidmo. Lp Igor in Darja
bobiboss Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Sem že mislu, da sem napačen forum pržgal, bmw gor, bmw dol, bmw v postl, pa spet bmw ... V soboto moram mal vaše bolše polovice povprašat če je njim tud tolk všeč ali jih kar mal zanemarjate k morajo skoz o bmvjih poslušat hi, hi, ... Se vidmo v soboto. V strom, bmw, tomos, jawa, ... ni važno le da bo dobra volja med dobrimi ljudmi. Se vidmo. Lp Igor in Darja mene tudi zmede in potem ene trikrat pogledam kaj in kako :wacko: SCORPIONS 1
renegade Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 (popravljeno) :notworthy: ŠTROMARJI :notworthy: Še je čas, da se cepite..... Dragi moji čeprav nisem "Dolenjc" pa vseeno Imam dovolj cepiva, temeljito raziskanega, potrjenega s strani najboljših dolenjskih znanstvenikov s tega področja. Še nikoli nobeden od njih ni imel gripe.. Cepivo se imenuje CVIČEK (kratica za: Cepivo za Večjo Imunost Črevesja Extra Kvalitete). Za bolj zahtevne primere pa imam malo močnejšo in seveda tudi dražjo različico (za prijatelje skoraj zastonj) cepiva ŠNOPEC (kratica za: Široko Namenjena Opcija Posebno Efektivnega Cepiva). Sicer je res nekoliko bolj učinkovito, vendar ga navadno naročajo predvsem nekateri domišljavi petičneži. Za nas, skromne in potrpežljive paciente, ima cepivo CVIČEK popolnoma zadovoljive učinke, čeprav je potrebno vložiti malo več časa, truda in vztrajnosti. Stranski učinki obeh cepiv so zelo prijetni (predvsem dobra volja in veselje do posluha). Obe vrsti cepiva se navadno uživata oralno. Če imaš kakršnekoli težave s kakršnimikoli simptomi (ti dve neverjetni cepivi učinkujeta na mnogo bolezni in tegob), se oglasi na deci ali dva.....ali tri.....ali....................odvisno od bolezni. OPOZORILO: Nima smisla, da se posvetujete s svojim osebnim zdravnikom, ker na fakulteti za medicino tega nikol niso predavali (pomanjkanje kadra zaradi obveznosti), zato vas ziher ne bo razumel (preverjeno)!!!!! Popravljeno Februar 17, 2011. Popravil renegade
bobiboss Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 (popravljeno) :notworthy: ŠTROMARJI :notworthy: Še je čas, da se cepite..... Dragi moji čeprav nisem "Dolenjc" pa vseeno Imam dovolj cepiva, temeljito raziskanega, potrjenega s strani najboljših dolenjskih znanstvenikov s tega področja. Še nikoli nobeden od njih ni imel gripe.. Cepivo se imenuje CVIČEK (kratica za: Cepivo za Večjo Imunost Črevesja Extra Kvalitete). Za bolj zahtevne primere pa imam malo močnejšo in seveda tudi dražjo različico (za prijatelje skoraj zastonj) cepiva ŠNOPEC (kratica za: Široko Namenjena Opcija Posebno Efektivnega Cepiva). Sicer je res nekoliko bolj učinkovito, vendar ga navadno naročajo predvsem nekateri domišljavi petičneži. Za nas, skromne in potrpežljive paciente, ima cepivo CVIČEK popolnoma zadovoljive učinke, čeprav je potrebno vložiti malo več časa, truda in vztrajnosti. Stranski učinki obeh cepiv so zelo prijetni (predvsem dobra volja in veselje do posluha). Obe vrsti cepiva se navadno uživata oralno. Če imaš kakršnekoli težave s kakršnimikoli simptomi (ti dve neverjetni cepivi učinkujeta na mnogo bolezni in tegob), se oglasi na deci ali dva.....ali tri.....ali....................odvisno od bolezni. OPOZORILO: Nima smisla, da se posvetujete s svojim osebnim zdravnikom, ker na fakulteti za medicino tega nikol niso predavali (pomanjkanje kadra zaradi obveznosti), zato vas ziher ne bo razumel (preverjeno)!!!!! dobr recept Popravljeno Februar 17, 2011. Popravil bobiboss SCORPIONS 1
Baracuda Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Ej men ni nucou me je vseeno nekaj zadelo
serad Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Ej men ni nucou me je vseeno nekaj zadelo ddddddddddddd........... POJACAJ DOZO!!!! :naughty:
horn3t Objavljeno Februar 17, 2011 Opozori Objavljeno Februar 17, 2011 Malo sem zgoden, ampak vseeno velja od srca (če so moji podatki seveda pravilni) - @serad: vse najboljše in najlepše ob prazniku, pa čim manj okvar vseh vrst cevi želim. LP
OFI Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Tudi jaz pridem na jutrijšnji bowling
Baracuda Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 (popravljeno) ddddddddddddd........... POJACAJ DOZO!!!! :naughty: Stari vse naj,če je Hornijeva inf. pravilna Kar se pa tiče ne pomaga-sem danes v postli jutr se bom pa potrudu in prletu na tabletah v MB ampak Brez Muk Wdal se ne bom na kuglah tud pod dopingom se bom boril za zmago Vedno Strumne Čete Suzuki :yes: :yes: Popravljeno Februar 18, 2011. Popravil Baracuda
MatjazinBrigita Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Hej, :naughty: To ne bo boj, to bo mesarsko klanje!!?? Še koso nabrusim pa pridemo. Se ga vidmo, k se ga srečamo! EJGA!! BY
janetka Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Seba - Jeba, dragi party-mejker vse najboljše za 30. rojstni dan za tvoj rojstni dan SI želim, da ostaneš štromar drgač ode ti glava
bobiboss Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 vse naj naj ob okroglem jubileju.
Baracuda Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 Seba - Jeba, dragi party-mejker vse najboljše za 30. rojstni dan za tvoj rojstni dan SI želim, da ostaneš štromar drgač ode ti glava To bo jutr rund-jaz pa ne smem alko bom pa kej druzga s prvošu :naughty: bowling.bmp
janetka Objavljeno Februar 18, 2011 Opozori Objavljeno Februar 18, 2011 To bo jutr rund-jaz pa ne smem alko bom pa kej druzga s prvošu midva bova pomarančni sok pa 2 slamci a prou? :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se