Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

Kot pravim kratka vožnjica, porabil bom en tank bencina in to je to. :naughty:

po razgovoru z matjažem je zbor v Postojni OMV črpalka 10,30 :naughty:

No jaz sem izkoristil današnji dan za furo, pa jutri tud :))), enmaml solo varijante .........

v soboto pa kot ponavadi, treba dinarčke služit, uživajte :)

Et billy Idol, sem prebrskal spomin, to je blo 2009, sicer pa ni važen, pozdravljen med nami,

ja še enmal ti v vednost, eni imamo doma v garaži oba motorja GS&V-STROMworship.gifworship.gif

Baraccuda, zdaj moram pa še enmal servis brant, mi jih delamo na 10.000 km, tako da je to pr englih boobies.gifboobies.gif, če se boš pa mim vozil se pa le oglas

Objavljeno

:alien1: :alien1:

Spoštovani, da se vam malo predstavim. Imam motor KLV in sem ga kupil prejšnjo sezono.Čez celo zimo sem ga po malem urejal. Malo tukaj, malo tam in čakam, da štartam z vožnjo. Žal do sedaj se nisem vozil, ker sem bil še bolan. Bom pa nadoknadil. Vsaj upam. :OK::yea2:

Da, gospe in gospodje, res ste najboljši, da ne pozabim tudi tile motorji so najboljši.Vsaj zame.Že sama barva, akrapovič izpuhi, malo ledic za luči itd. V glavnem užitek je vozit takšen motor, saj na koncu nisi utrujen in lahko nadaljuješ še z raznimi športi. :kva2:

Si kar dobro napisal ...jaz se zelo veselim , da imamo novega "ORANŽNEGA" !!! dobrodošel v družbi !!

Da ne bomo tavali v temi ...prilepi kako sliko gor da vidimo kako si ga upidenal z ledicami ...

LP & Velcome

Objavljeno

Kot pravim kratka vožnjica, porabil bom en tank bencina in to je to. :naughty:

po razgovoru z matjažem je zbor v Postojni OMV črpalka 10,30 :naughty:

Gorenjce počakam na cestninski postaji Log pri Brezovici mal pred 10 uro...

Objavljeno

Baraccuda, zdaj moram pa še enmal servis brant, mi jih delamo na 10.000 km, tako da je to pr englih boobies.gifboobies.gif, če se boš pa mim vozil se pa le oglas

Sej sem bil ne dolgo tega 14dni pa ni blo nkjer žive duše,pa tako sem šu počas pa navijou pa nič :grrr

Objavljeno

:alien1: :alien1: SPOŠTOVANI ŠTROMARJI IN KLV-jevci :kva2::yea2::D:OK:

Sem počaščen, da ste me sprejeli v svojo družbico. Včeraj popoldan sem bil v službi, zato nisem odpisal. Se pa trudim, da bi to danes nadoknadil. Kdaj ste imeli Mokronog 2008, sprašuje 70robert, to je bilo v letu 2008 v Mokronogu in na Motosvetu.com imate objavljene slikce o tem. Sicer ne ve ali ste bili ravno vsi vi, ki se pomenkujete po forumu. :whistle:

Spoštovani, da se vam malo predstavim. Imam motor KLV in sem ga kupil prejšnjo sezono.Čez celo zimo sem ga po malem urejal. Malo tukaj, malo tam in čakam, da štartam z vožnjo. Žal do sedaj se nisem vozil, ker sem bil še bolan. Bom pa nadoknadil. Vsaj upam. :OK::yea2:

Da, gospe in gospodje, res ste najboljši, da ne pozabim tudi tile motorji so najboljši.Vsaj zame.Že sama barva, akrapovič izpuhi, malo ledic za luči itd. V glavnem užitek je vozit takšen motor, saj na koncu nisi utrujen in lahko nadaljuješ še z raznimi športi. :kva2:

Sem peljal ženo in hčerko na motorju in sta obe tako navdušeni, da je kar hudooooooooooooooooo :kva2: :kva2: :kva2: :kva2: sploh pa hčerka spodbuja ''atana'' za vožnjo. Pa saj veste kakšne so rade ženske, zaradi motorjev. Tako, da ne bom preveč nakladal. Se počasi poslavljam. :alien1: :alien1: :yea1: :yea1: :alien1: :alien1:

Upam, da vas nisem užalil, ker se Vam je pridružil KLV-jevc. ZAKAJ. Ker ste večinoma sami Štromarji.

S SPOŠTOVANJEM DO ŠTROMARJEV in ostalih KLV-jevcev. :notworthy: :notworthy: :worship: :worship:

Ojla ojla no no končno je padla nova POMARANČA v našo veselo družbo.Smo že trije zelo lepo.Glede na to da se bolj malo javljam tuki gor vse lepo pozdravljam.Danes za ogrevanje naredu 370KM.Jutri pa na polno z veselo družbo naprej LEPE KM IN SREČNO...

Objavljeno

Hej,

krasen dan je za nami!! Hvala za prijetno druženje na prvi furici. Bilo je enkratno!

Hkrati se vam opravičujeva, ker sva pred Buzetom potegnila naprej, saj sva morala še nekaj pojesti in ujeti obiske v kliničnem centru(Brigitina mama je v bolnici).

Fotke bodo prilepili naši fotoreporterji :photo:

Lep pozdrav do prihodnjič. :yea1:

BYBY

Objavljeno

SPOŠTOVANI ŠTORMARJI IN KLV-jevci :kva2::yea1::alien1:

Hvala vam za sprejem. Žal danes nisem mogel z vami na pot, ker sem še malo bolan in se moram najprej dobro pozdraviti, da bom lahko potem vozil svojo ljubio KLV. Poleg tega pa sem danes dopolnil xxxxx let, svojih let ne smem izdati.

Pripomnil bi naslednjim in sicer pataja'; renegade; 70robert; Baracuda, da je moped KLV odlična zadeva. Seveda se strinjam tudi s tistimi, ki pravijo da je GS dober oz. odličen motor, zakaj, ker je klasika in osnova motorjev :evilgrin: :worship: Seveda si želim imeti GS. Vendar bom moral še malo odrastit in potem ko bom velik, bom kupil GS. Seveda pa v moji garaži kot svetinja ne bo manjkal KLV. Zakaj KLV, jih je malo, na cesti se ga hitro opazi, zaradi barve, je okreten, lepo se ga vozi, ni utrudljiv, servisi so poceni itd in seveda ZATO KER JE MOJA LJUBICA. :yea2::alko::kva2::yea1::kva1:

Drugače je pa tako, da vsak ''cigan'' svojega konja hvali. Meni sta všeč oba motorja tako GS in še bolj KLV, ker ga imam. Upam, da bom kdaj imel tudi GS. Žal pa drugi cestni motorji mi niso ravno všeč, ne za vožnjo še manj pa, da bi imel. Sem bolj užitkar v vožnji. :rolleyes::worship: :notworthy: B):D:OK:

Da ne boste razočarani glede ledic, to so bolj pozicijske lučke, smerokazi, nekaj še moramo nabaviti. Trakec ledice imam pa so mi odsvetovali prilepiti, češ da bi bil kot novoletna jelka. Moramo še ''airbrash'' gor namontirati itd. Potem, bodo slikce bolj v živo, ko se bomo videli in šli skupaj na furo.

Upam, da ste danes uživali na motorju, ker je bilo res odlično vreme, malo vetrovno, pa vendar odlično za vožnjo. :OK::yea2:

lep pozdrav

Objavljeno (popravljeno)

Ko je kazalo da bom sam branil štromarko čast med samimi bavarskimi veternicami so se danes pojavili Pataja, Cisco in Fritz. Na hrvaški strani nas je pojačal še Beny. Tako da smo bili kar pisana druščina. 4 Stromi, 2 BMW, 1 KLV in 1 strašno zgloncana FJR. Za uverturo v sezono je bilo ravno prav, pa še Glažar je držal besedo, da bo krajša vožnja. Meni se je na koncu števec ustavil na 472 km. Skratka lep dan v dobri družbi.

Srečno vsem do prihodnjič.

Miha prjatu še 1x hvala :worship::worship:.

post-16698-0-09137700-1301167539_thumb.jpg

post-16698-0-43666400-1301167549_thumb.jpg

post-16698-0-99936600-1301167560_thumb.jpg

post-16698-0-81072100-1301167594_thumb.jpg

post-16698-0-75437800-1301167612_thumb.jpg

post-16698-0-37071400-1301167627_thumb.jpg

post-16698-0-87979300-1301167648_thumb.jpg

Popravljeno . Popravil Ofsajd
Objavljeno

Tudi jaz sem že doma in spedenan. Hvala ekipi za družbo in še posebej soimenjaku Matjažu za vlomilske spretnosti in reševanje moje nerodnosti worship.gif

Objavljeno

Ko je kazalo da bom sam branil štromarko čast med samimi bavarskimi veternicami so se danes pojavili Pataja, Cisco in Fritz. Na hrvaški strani nas je pojačal še Beny. Tako da smo bili kar pisana druščina. 4 Stromi, 2 BMW, 1 KLV in 1 strašno zgloncana FJR. Za uverturo v sezono je bilo ravno prav, pa še Glažar je držal besedo, da bo krajša vožnja. Meni se je na koncu števec ustavil na 472 km. Skratka lep dan v dobri družbi.

Srečno vsem do prihodnjič.

Miha prjatu še 1x hvala :worship::worship:.

Res je bilo enkratno ,vreme, družba,trasa ki smo jo prevozili za otvoritveno furo kot vedno vrhunec,pa še makadam smo zgrešili :kva1: nemorete vrjet da ga ni bilo nikjer. :slap: Tudi KM je bilo v meji dovoljenega se je obrnilo 480km,glede na porabo bi lahko naredili še enih 150 km da bi porabil tank bencina,kot je bilo obljubljeno :lol1:

OFI slika BENYA na GS-u JE VRHUNSKA :lol1:

Objavljeno

SPOŠTOVANI ŠTORMARJI IN KLV-jevci :kva2::yea1::alien1:

Hvala vam za sprejem. Žal danes nisem mogel z vami na pot, ker sem še malo bolan in se moram najprej dobro pozdraviti, da bom lahko potem vozil svojo ljubio KLV. Poleg tega pa sem danes dopolnil xxxxx let, svojih let ne smem izdati.

lep pozdrav

ET Billy Idol ....VSE NAJ NAJ !!pa upam , da se bomo čimprej našli (pomarančarji)...in naredili kak skupni krog !!ž

Objavljeno

ET Billy Idol ....VSE NAJ NAJ !!pa upam , da se bomo čimprej našli (pomarančarji)...in naredili kak skupni krog !!ž

POZDRAVLJEN :alko::yea1::alien1:

Ja takšna ideja mi je strašno všeč. Upajmo, da bo takšen dogodek čimprej in bi naredili kakšen krog za javnost. :music4: :closedeyes: :notworthy: :boobies::worship::whistle:

Objavljeno

Oj Družba,

V imenu obeh se vsem skupaj zahvaljujem za lep dan, čudovito družbo, luštno furco.

Hvala vsem da ste naju vzeli s seboj in predvsem hvala za uvidevnost in potrpežljivost :worship:

Glede na to da je to bila praktično najina prva daljša skupinska fura, tko da še ne moreva slediti

oziroma se peljati kot ostali....

sej se učiva, bo pa drugič al tretjič al....bolje .

še enkrat hvala pa upam da še kdaj :yea1:

bom še jaz par fotk prpel:

post-26876-0-75804700-1301234593_thumb.jpg

post-26876-0-47362700-1301234610_thumb.jpg

post-26876-0-89474300-1301234645_thumb.jpg

post-26876-0-80171000-1301234657_thumb.jpg

post-26876-0-30084900-1301234912_thumb.jpg

post-26876-0-98196300-1301234928_thumb.jpg

Objavljeno

.

post-26876-0-37638800-1301235047_thumb.jpg

post-26876-0-90633400-1301235064_thumb.jpg

post-26876-0-97520000-1301235081_thumb.jpg

post-26876-0-14930100-1301235105_thumb.jpg

post-26876-0-76311200-1301235121_thumb.jpg

post-26876-0-41774800-1301235145_thumb.jpg

Objavljeno

.

post-26876-0-75829900-1301235195_thumb.jpg

post-26876-0-99793700-1301235208_thumb.jpg

post-26876-0-80316800-1301235236_thumb.jpg

post-26876-0-50400600-1301235252_thumb.jpg

post-26876-0-59320800-1301235268_thumb.jpg

post-26876-0-61479000-1301235282_thumb.jpg

Objavljeno

Oj Družba,

V imenu obeh se vsem skupaj zahvaljujem za lep dan, čudovito družbo, luštno furco.

Hvala vsem da ste naju vzeli s seboj in predvsem hvala za uvidevnost in potrpežljivost :worship:

Glede na to da je to bila praktično najina prva daljša skupinska fura, tko da še ne moreva slediti

oziroma se peljati kot ostali....

sej se učiva, bo pa drugič al tretjič al....bolje .

še enkrat hvala pa upam da še kdaj :yea1:

bom še jaz par fotk prpel:

Cisco zmeraj sta dobrodošla ,kar se tiče škupinske vožnje za prvič odlično ,je pa tako da smo skupina in ta se ne ločuje pod nobenim pogojem edino na željo posameznika kot je bilo tokrat z MATJAŽEM ker je moral biti ob 16h v LJUBLJANI

Objavljeno

Cisco,

svaka vama čast, super sta vozila, najbolj pa cenim to, da sta konstantno nadaljevala furo od Opatije pa do Vidikovca ko smo ostali malo "pobezljali". Fritz tud ti si legenda, pa naš "vlomilec" Matjaž, pa vsi ostali, ne smem pa pozabit našga "LIDRJA", kje prpravu eno fajn uvodno turo. Super je blo - Žanjetka pa tud en meter ni blo makedama.

Ofi ne se zahvaljevat-tud ti bi men naredu uslugo.

lp vsem Miha :beer1:

Objavljeno

Cisco zmeraj sta dobrodošla ,kar se tiče škupinske vožnje za prvič odlično ,je pa tako da smo skupina in ta se ne ločuje pod nobenim pogojem...

:grim ...in vedno pazimo eden na drugega

Objavljeno

:grim ...in vedno pazimo eden na drugega

To lahko z Darjo le potrdiva. Izpit za motor sem opravil pri 43 letih let leta 2005 (cca), nato sva kupila motor in se kmalu prvič pridružila skupini stromarjev na skupni turi. Nikol pozabu, ko sva se na kavi pridružila v Kranju in ko smo startal. Naju je blo kar mal (oreng) strah kako bo šlo. Pa je nekako šlo, predvsem pa z vsako vožnjo laže. Fantje (in dekleta) so nam dal še kak dober nasvet, predvsem pa, da ne forsirat preko svojega dobrega občutka.

Sicer pa vas je lepo videt na fotkah, kar počnemo skupaj s kavča trojica z virozo in vročino (jaz, Darja in hči). Darja pravi, da so ji fotke namest aspirina.

Lp Igor + Darja

Objavljeno

:notworthy: ŠTROMARJI :notworthy:

sedaj pa dovolj javnega "RAJCANJA" z furami ....... prosim vas da nas druge, ki se ŠE ne moremo voziti malo upoštevate in počakate z raznimi fotoreportažami !!

Seveda je to v vsakem primeru sama pozitivna stvar ...poglejte da je Darja že skoraj ozdravela ob samem gledanju slik

.........

sedaj pa že res komaj čakam ta NOVO SEZONO !!

Lep pozdrav vsem skupaj !!

tud unim ....bivšim štromarjem

Objavljeno

ja dobr zgleda tale tvoja zverina :yes:

Objavljeno

Fino. Ne tako dobro kot zebra vendar še vedno dovolj individualno :)

Objavljeno

Fino. Ne tako dobro kot zebra vendar še vedno dovolj individualno :)

Jebiga, ni prave barve za zebro.

Objavljeno

Dons pa moram mal Stroma na sprehod pelat

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!