janetka Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 helouuuuuuuuuu :yea1: delam jedilnik za piknik mislim da boste naudušeni nad zelenjavnimi čevapi :winkiss: izvrsntna polnovredna hrana-....nobenih maščob itd potem bojo vegi ražniči s specilano pikantno omakco. :lol1: na vsakega fanta pol piksne pira ( kdor pije naj ne vozi :xx: itd.), za dekleta pa seveda neomejeno sam za posladek se še nism odločila :hmm: mate kak predlog? :naughty: Zaenkat nas bo okol 24.... lepa številka a ne?
Aky Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 sam za posladek se še nism odločila :hmm: mate kak predlog? :naughty: Beljakovo pecivo pa nesladkan koprivin čaj? A.
žrebec Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 helouuuuuuuuuu :yea1: delam jedilnik za piknik na vsakega fanta pol piksne pira jaz bi vratovino :kva2: , vozim, zato vodo pijem -- ZALA -- live :ninja: :drunk: :eek: :oops: :slap: :surrender:
Tiger Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 Midva tudi prideva. :yea1: Sploh sedaj, ko vidim kakšen super jedilnik Janetka sestavlja. :eek: Pir bo pa treba , kot vse kaže s sabo prtovorit. :headbang: :grrr
igor br Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 jaz bi vratovino :kva2: , vozim, zato vodo pijem -- ZALA -- live :ninja: :drunk: :eek: :oops: :slap: :surrender: Tale z vratovino mi je zelo všeč. lgor
renegade Objavljeno Maj 24, 2007 Opozori Objavljeno Maj 24, 2007 :worship: Štromarji :worship: Za jutri mi je obljubljeno , da dobimo majice !!! Jedilnik bo kar dober - samo da se pije in je - pa seveda debata o naših in vaših Štromih...... Pridem 100 % z svojo boljšo polovico !! PS : DVABATTA - javi se - kaj bo z tvojo prisotnostjo - palčilo majic .....????? Pa brez zamere ! LP :yea1:
25.december Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 Zdravo! Če bo vreme, se vidimo! Srečno!
trapatoni Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 DA SE NE BOŠ ZASTRUPIL Z VODO.TA TUDI ZA VČEVEL NI DOBRA. :wacko: :headbang: :naughty:
glažar Objavljeno Maj 25, 2007 Opozori Objavljeno Maj 25, 2007 (popravljeno) :worship: Štromarji :worship: Pridem 100 % z svojo boljšo polovico !! LP :yea1: Končno da spoznamo tudi tvojo bolšo polovico :naughty: Še recept za sladico ker bomo cel dan skupaj in bo sladica na koncu bo vsak prispeval nekaj za SLADICO MODROST preteklosti :rtfm: :rtfm: :rtfm: IZKUŠNJO sedanjosti in IZZIV prihodnosti :devil: :devil: :devil: Če kaj manjka bomo dodali temu Tri zvrhane žlice OPTIMIZMA eno čajno žličko STRPNOSTI ZRNCE poguma,ter ŠČEPEC tankosti. dobljeno maso BOMO bogato preli z LJUBEZNIJO. :inlove: pripravljeno okrasili s šopki DOBRE VOLJE katere nam ne manjka skupaj bomo sladico cel dan pekli in razdelili kose z vsebino -DOBRE VOLJE :kva2: :kva2: :kva2: -VEDRINE :yea1: :yea1: :yea1: -ELANA :grupni: :grupni: :grupni: -LJUBEZNI -DROBNIH NASVETOV,katere podarjamo drugim tega kosa sladice si ne zasluži vsakdo , samo PRIJATELJI SESTAVINE PRINESITE S SABO VSI MOJI PRIJATELJI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: :beer2: Popravljeno Maj 25, 2007. Popravil glažar
janetka Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 helouuuuuuu Glaži ...neki teh sestavin jest mam :whistle: ...vse pa ne.... me prou zanima kaj bomo zmesli skupaj.... :naughty: in vest kaj je nouga :kva2: 5_er je ostal u Turčiji... so ga lepotice ugrabile :krneki: ... baje jim bo kuhal pa posprauluno tolk da boste vedl zakaj se nič ne javi.... vir informacije: strogo zaupno :rolleyes:
Sjor Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 in vest kaj je nouga :kva2: 5_er je ostal u Turčiji... so ga lepotice ugrabile :krneki: ... baje jim bo kuhal pa posprauluno tolk da boste vedl zakaj se nič ne javi.... 5_er je doma ... s poškodovano roko (turkinje ga niso marale :wacko: )
Driverman Objavljeno Maj 28, 2007 Opozori Objavljeno Maj 28, 2007 Tudi jaz pridem če bo le vreme naklonjeno :D
bremsenlos Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Pozdravček vsem skupaj! Pride tud moja malenkost pa tud moja lepša polovica. Se vidimo, da se končno spoznamo. LP
janetka Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Helouuuuuuuuu :yea1: sm spet mal preštela tko da zaenkat nas bo 29 :grim ziherašou pa ene 5 :P cukerašou piknik bo tu če bo dež...mamo streho nad glavo tuk da veste :yes: a lohk eden vreme zrihta.... :worship: prosim...men zmankuje časa pa že cel teden nism Zukija užgala....upam da se tud vi ne vozte ;) nazadnje sva gužvo delala prejšno soboto na vinski vigredi u Metliki pod okriljem Frenka in še ene črne zverine sam poglejte to lepoto... :wub:
žrebec Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 PIKNIK B) Dragi prijatelji, kot ste prebrali, PIKNIK "BO" v vsakem vremenu, ki nam je trenutno po napovedi naklonjeno. Kot predvidevam ste vsi po srcu in duši motoristi, torej niste iz "cukra" in vas z Janetko, ter ostalimi Gorenjci, pričakujemo v nedeljo 3.6.2007. .) Kdor ne ve, kje bo piknik, se lahko pridruži "žrebcu" pred trgovino OBI v Kranju (glej zemljevid) od koder bomo krenili ob 9.30 uri. :hmm: Janetka vam sporoča, da so dobrodošli piknik stolčki, ali kaj drugega za pod "tazadnjo". :huh: Kdor ima kaj promocijskega materiala, naj ga prinese s seboj, ker bomo organizirali družabne igre z nagradami. :lol: Pozivam vas, da pravočasno sporočite svojo udeležbo, najkasneje do petka 1.6.2007 do 11.00 ure, zaradi naročila užitnih sestavin, ki jih bomo deležni na pikniku. :kva1: Lepo vabljeni :yes: žrebec
bremsenlos Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 PIKNIK B) Dragi prijatelji, kot ste prebrali, PIKNIK "BO" v vsakem vremenu, ki nam je trenutno po napovedi naklonjeno. Kot predvidevam ste vsi po srcu in duši motoristi, torej niste iz "cukra" in vas z Janetko, ter ostalimi Gorenjci, pričakujemo v nedeljo 3.6.2007. .) Kdor ne ve, kje bo piknik, se lahko pridruži "žrebcu" pred trgovino OBI v Kranju (glej zemljevid) od koder bomo krenili ob 9.30 uri. :hmm: Janetka vam sporoča, da so dobrodošli piknik stolčki, ali kaj drugega za pod "tazadnjo". :huh: Kdor ima kaj promocijskega materiala, naj ga prinese s seboj, ker bomo organizirali družabne igre z nagradami. :lol: Pozivam vas, da pravočasno sporočite svojo udeležbo, najkasneje do petka 1.6.2007 do 11.00 ure, zaradi naročila užitnih sestavin, ki jih bomo deležni na pikniku. :kva1: Lepo vabljeni :yes: žrebec Bom prinesel enih par promocijskih daril (kuliji, obeski, žogice, kakšen blok...) Uživajte!!
Aky Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Jaz verjetno pridem direkt na lokacijo; nekaj po 12 uri. A.
5er_ Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 in vest kaj je nouga :kva2: 5_er je ostal u Turčiji... so ga lepotice ugrabile :krneki: ... baje jim bo kuhal pa posprauluno tolk da boste vedl zakaj se nič ne javi.... vir informacije: strogo zaupno :rolleyes:
janetka Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 iiiiiiiiiiiiii joj :xx: 5_er nism vedla da se je res kaj zgodilo :( samo pogrešala sm te na forumu no :wub: žal mi je, da te je vse to doletelo in sm vesela da si kolkr tolk o.k. bom in bomo mislili nate.... :friend2: nikar mi ne zameri, bil je hec p.s.: spet sm stegnla jezik pa jih dobila po buči :stupid:
žrebec Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) Za mene je tako, vsaj letošnja, motoristična sezona zaključena. NIJE ŽVAKA ZA SELJAKA ja pa kaj je s teboj človek, ali lahko hodiš, očitno da ja, zato se mi nariši z avtom v nedeljo na pikniku, saj sva to midva začela. Kot prvo si se stresu pa kaj, zgubu si NEROTA II pa kaj, nisi pa zgubu prijateljev, zato SE MI NARIŠI NA PIKNIKU razumeš!!! Toplo vabljen!!!! :yea1: Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil žrebec
janetka Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 to je beseda Žrebec :010 .... čak zdej bom pa še jest na tak bolj nežn način.... 5_trček...lej...sej vem :grim da te boli...pa težko hodiš, pa žalosten si..... :trance_33_sleep: zdej smo pa še mi žalostni k ne moreš pridt ...ampak itak boš prišel ker nimaš druge izbire drgač te bo Žrebec :fight1: nalomu.... in ko boš prišel te bomo punce crkljale :friend2: ...pa pitale....pa se s tabo ukvarjale :whistle: pa uno ti bomo zapele : ko boš :music3: prišel na Bled bom tvoja lubca spet..... :winkiss: ti povem...domu boš šel kot prerojen :naughty: se vidmo ne :rolleyes:
glažar Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 SE MI NARIŠI NA PIKNIKU razumeš!!! Toplo vabljen!!!! :yea1: Ja vem da je Zrebec mal preteral z gobostjo :krneki: Ampak se mu pridružujem da moraš priti :slap: :nono: vsaj po MAJCO , če ti bo hudo gledati štromčkejih pa bomo takrat pokrili in poskrili :lol1: :hmm: :headbang:
luc Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Oj! 5_er ti samo rec pa te pridem jest iskat .)
žrebec Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 Ja pa kje vi vidite grobost ljudje, samo malo vojaške samozavesti vlivamo, saj se s tem ovire premagujejo, tudi tako teške, kot je doletela 5ra. Čimprej se poštimaj, pa seveda pridi na piknik, da kakšno rečemo. :worship:
renegade Objavljeno Maj 29, 2007 Opozori Objavljeno Maj 29, 2007 (popravljeno) :worship: Štromarji :worship: Lepo , da se bomo videli ...komaj čakam ! Še k najbolj važnim zadevam ..... MAJICE SO PRIPRAVLJENE ...samo za vas !! Sva jih z Dadijem posortirala , tako da ni problema ... kumaj zaprla vse tri kufre , tako da bo kar ....... 5 er ... tudi jaz mislim , da ne bi bilo slabo , da se nam pridružiš - pa še meni bi naredil veliko uslugo , ker bi lahko zdraven peljal kakšno majico ....itd , da vsaj malo razbremenim konjička .... samo v razmislek ,,,,....... Do Nedelje pa LP !! :yea1: Popravljeno Maj 29, 2007. Popravil renegade
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se