glažar Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Ker je bilo kar nekaj KM danes za nami števec se je pri meni ustavil pri 730 km so bili nekateri od nas utrujeni in lačni motorji pa žejni evo dokaza.Tudi mali strom je moral dotankati
glažar Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Še enkrat povem da je bila družba fenomenalna ,Jadranska cesta pa prazna in za motoriste ekstaza . lep pozdrav od nas
OFI Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 dolga je bila... vmes smo malce zadremali :zzz:
joma Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Hojla! Danes smo z Renegadem Bojanom in Renegadico Majo napravili otvoritveno vožnjo sezone.Imeli smo se prečudovito,saj smo se vozili po našem prelepem Goričkem in Prekmurju.Vožnja je bila res uživaška ,saj sva se z Bojanom dogovorila, da šesto prestavo pustiva doma v garaži.Napravili smo 310km,vmes kofetkali ,kosilčkali ,tortali in prevozili vse živo na CI,da se ti zmeša ,tako da smo na koncu že ci,ci,ci,ci furali.Edini kraj ,oziroma prestolnica prekmurja,ki ima normalno ime je Murska Sobota. Bojan&Maja; hvala za odlično družbo, izbrano ruto in vse ostalo.Vidva sta zakon in pika. :notworthy: Vsem pozdrav! Joma&Jomica
glažar Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Svingerstvo je globoko zakoreninjeno pri štromarjih , tudi danes ni šlo brez. Eni so se na novo zaljubili... In iskali kako se ugasne žmigovc :lol1: :lol1: :lol1:
OFI Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 no pri meni je bilo na koncu, vseh 737 km. :evilgrin:. Glažar kdaj se gremo pelat
glažar Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 ..eni se pa spominjajo stare ljubezni :yea2: :yea2:
glažar Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Glažar kdaj se gremo pelat KMALU :naughty: :naughty:
70robert Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 Tud mi smo bili na žegnu, pri MK Posavje Potem pa nekaj sto km )), lep dan je bil
MatjazinBrigita Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 HEj, eni pa delal cel dan. Proletarjat naj pa delaaaaa!!! FAAAAk, to ni pošteno, tud jst bom kmal tko kr nekamšoooou!! FOOOOOUUUUŠ. No ja, sam da ste se mel fino. Lep pozdrav. BYBY
cisco Objavljeno April 3, 2011 Opozori Objavljeno April 3, 2011 HEj, eni pa delal cel dan. Proletarjat naj pa delaaaaa!!! FAAAAk, to ni pošteno, tud jst bom kmal tko kr nekamšoooou!! FOOOOOUUUUŠ. No ja, sam da ste se mel fino. Lep pozdrav. BYBY Glede na to kuk motorjev je blo danes na cest, sem bil siguren da so (smo) vsi zuni... pa zgleda da ne čist vsi Nč hudga...bo drug vikend vajin, sonček se spet obeta :naughty:
janetka Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 (popravljeno) Svingerstvo je globoko zakoreninjeno pri štromarjih , tudi danes ni šlo brez. Eni so se na novo zaljubili... @ SebaJeba: Plehpička, kuko si mogu , bemti sunce japansku Popravljeno April 4, 2011. Popravil janetka
V-strom650 Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 Zdravo V-strom družba, dolgo me ni bilo online. Vmes pa se je zgodilo ogromno stvari... Med drugim sem presedlal tudi na drug motocikel, bolje rečeno maksi skuter. Ha, zdaj me pa boste ošteli! Situacija se je pač tako obrnila in od letos vozim Gilero Nexus 500, spomini na V-Stroma pa so še zelo živi, le kje je leto 2006? Madonca, moral bi si nickname spremeniti... In drugače? Vidim, da nekateri pridno vztrajate na forumu že vsa leta, opažam pa lepo število novih članov. Super!!! Ob prvi priložnosti se vam pridružim. @ Janetka: tebi pošiljam še posebej lepe pozdrave od vseh domačih (zdaj nas je že pet in tako bo tudi ostalo ). Prilagam eno slikico za mušter... LP, Bojan. dotem 1
serad Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 @ SebaJeba: Plehpička, kuko si mogu , bemti sunce japansku Janetka... Ampak je bilo pa vredno!! It was at first derive..... :naughty: :xx:
serad Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 Pa se ena stvar.... in vem da me bo FRiTZ nakregal da je to in da tak in podobna obvestila grejo v "tehnicno" kategorijo, ampak vseeno.... Glih kar nekaj raziskujem ker iscem nove gume in naletim na to sporocilo: OBVEŠČAMO STRANKE KATERE SO KUPILE PNEVMATIKO METZELLER TOURANCE DIMENZIJE 150/70-17 Z DOT OZNAKO 0910 in 1010 NAJ TAKOJ KONTAKTIRAJO NAŠ SERVIS ALI PA MOTORJET D.O.O. MARIBOR. vir: T&P Cars, Materija ....ce se ne motim so to glih "nase" dimenzije.... tko da preverite gume da ne bi bilo nepotrebnega
OFI Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 Janetka... Ampak je bilo pa vredno!! It was at first derive..... :naughty: :xx: Ti pacek swingerski
Fritz Objavljeno April 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2011 Pa se ena stvar.... in vem da me bo FRiTZ nakregal da je to in da tak in podobna obvestila grejo v "tehnicno" kategorijo, ampak vseeno.... Matjaži smo imeli vsi delovni dan v soboto. No, sem pa vesel, da je bil Serad zraven, da ste imeli vsaj en zelo lep motorin v skupini Moj odhaja na daljšo terapijo k Brumu, kjer mu bodo operirali vneto košaro sklopke.
OFI Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 (popravljeno) Moj odhaja na daljšo terapijo k Brumu, kjer mu bodo operirali vneto košaro sklopke. Najbolš da mu jo operativno odstrani Popravljeno April 4, 2011. Popravil Ofsajd
theone5 Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 Najbolš da mu jo operativno odstrani Poročaj kako se je situacija razvila v temo V-Strom... Moj je ravno izpod brumovih rok, prede veliko lepše..do naslednjega servisa pa imam tudi namen košaro menjat... Se pa z obnovo košar ukvarja nek Makedonc s katerim je dr. Brum že na vezi...
serad Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 Moj odhaja na daljšo terapijo k Brumu, kjer mu bodo operirali vneto košaro sklopke. koliko imas pa km?
theone5 Objavljeno April 4, 2011 Opozori Objavljeno April 4, 2011 K7 še ima nekaj kkm fore... ..drugače se pa to začne pojavljat zelo relativno cca 30kkm+. Ob nakupu nove zadeva ni rešena je samo vprašanje časa kdaj se ponovi...baje pomaga obnova kar naredi en Makedonc za cca 100€...
Fritz Objavljeno April 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno April 4, 2011 koliko imas pa km? 18kkm, pa tudi Brum bo svojo poslal predelat (5kkm). Je vse na o tem na v-strom.hr
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se