borist Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Boris vse najboljše :notworthy: Hvala kolega
serad Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 BorisT :beer1: vse vse najboljse, veliko varnih km, in prosim, oglasi se kaj na kaksni furi.... a ves, vsak Strom vec, boljse, ker smo pocasi v manjsini.... he he he.... :-)))..pa tudi razumem zakaj, ampak pustimo to... Vsekakor, se enkrat HAPPY BIRTHDAY!!!!
Baracuda Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 (popravljeno) Boris vse najboljše :notworthy: Vse naj naj soimenjak :beer1: Sem ugotovu,da sva še letnik isti :beer1: Pa še iniciali B.T. :beer1: Popravljeno April 12, 2011. Popravil Baracuda
cisco Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Oj Vse naj naj tudi z našega konca... pa veliko sončnih, suhih, oprijemljivih km... ob priliki pa :beer1:
bobiboss Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 Borist vse naj naj in še mnogo varnih in srečnih kilometrov z nami ali brez nas na malem štromu.
glažar Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 PAPARACO :naughty: VSE NAJ :yea2: PA VEŠ DA NAM MANKAŠ NI FOTO NINA PA PRESS
NinaT Objavljeno April 12, 2011 Opozori Objavljeno April 12, 2011 PAPARACO :naughty: VSE NAJ :yea2: PA VEŠ DA NAM MANKAŠ NI FOTO NINA PA PRESS Lepo slišat ..sicer sem pa samo nadomeščala Janetko - carico za press
borist Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 BorisT :beer1: vse vse najboljse, veliko varnih km, in prosim, oglasi se kaj na kaksni furi.... a ves, vsak Strom vec, boljse, ker smo pocasi v manjsini.... he he he.... :-)))..pa tudi razumem zakaj, ampak pustimo to... Vsekakor, se enkrat HAPPY BIRTHDAY!!!! Hvala za dobre želje. Stromi pa se res nekako redčijo, me že mika, da ga preizkusim.
borist Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Hvala za dobre želje še vsem ostalim
OFI Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 a ves, vsak Strom vec, boljse, ker smo pocasi v manjsini.... he he he.... :-)))..pa tudi razumem zakaj, ampak pustimo to... Hvala za dobre želje. Stromi pa se res nekako redčijo, me že mika, da ga preizkusim. Če bosta širila negativno energijo bosta dala za rundo ali dve
janetka Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Če bosta širila negativno energijo bosta dala za rundo ali dve pa za plato krofov in meni za nove gume :grim a še kdo kej rabi
Edvard Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Ne se bat ! Eni prodajajo V-Strome, drugi jih pa kopujemo nazaj Lp Edvard
horn3t Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 @borist: vse najboljše in vse najlepše tudi od mene, pa mnogo varnih km v dobri Štromarski družbi želim! LP
renegade Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 :notworthy: Boris :notworthy: Vse naj n aj tudi iz Štajerskega konca !! LP
joma Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Borist Vse naj,naj vedno in povsod, še najbolj pa na cesti! Želiva Joma&Jomica :yea1:
Fritz Objavljeno April 13, 2011 Avtor Opozori Objavljeno April 13, 2011 Boris vse najboljše in lep pozdrav navigatorki
ET Billy Idol Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 POZDRAVLJEN :evilgrin: :notworthy: Pozdravljen v naši družbi in vse najboljše. Res je strom in klv je zakon.
cisco Objavljeno April 13, 2011 Opozori Objavljeno April 13, 2011 Boris vse najboljše in lep pozdrav navigatorki ja lepo da se je po dooolgem času malo oglasila
OFI Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 Ne se bat ! Eni prodajajo V-Strome, drugi jih pa kopujemo nazaj Lp Edvard A ti maš zdej tut na pol pofarbanga
janetka Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 Ne se bat ! Eni prodajajo V-Strome, drugi jih pa kopujemo nazaj Lp Edvard @ Edvaaaaaard a veš, da mi je v velko tolažbo, da maš tud ti mat-črnega štroma, jest že slabih 5 let poslušam, da mam na pol pofarban motor, ker sem neučakana ženska in nism mogla počakat, da bi ga u tovarni do konca poštrihal. kolega, od kar si prodal malega rdečega štroma, si mel FJR pa Bandita pa TDMko .... a sm še kej spustila dej povej kej več no .........
Edvard Objavljeno April 14, 2011 Opozori Objavljeno April 14, 2011 @ Edvaaaaaard a veš, da mi je v velko tolažbo, da maš tud ti mat-črnega štroma, jest že slabih 5 let poslušam, da mam na pol pofarban motor, ker sem neučakana ženska in nism mogla počakat, da bi ga u tovarni do konca poštrihal. kolega, od kar si prodal malega rdečega štroma, si mel FJR pa Bandita pa TDMko .... a sm še kej spustila dej povej kej več no ......... ...da nadaljujem, CBF 1000, Yamaha XJR 1300.......:grim Barva je pa tanajtalepša, konkurenca jo že dolga proba namešat pa jim še ni uspelo Lp Edvard
janetka Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 POZOR POZOR OBVESTILO Dragi moji, zdej gre pa zares, :evilgrin: prijave zbiram izključno v tej temi, pri prijavi navedite nick name, dolžino bivanja in velikost majice spanje bo imel zagotovljen vsak, ki se bo prijavil, model majice je "unisex" ! hrvaških gostov je ta trenutek cca 50 koliko štromarjev bo zastopalo našo deželo, pa bomo videli v naslednih dneh vljudno vabljeni :grim
janetka Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 Lista žurerjev: GLASAR.. od petka do nedelje majica XXL (the boss) OFSAJD.. od petka do nedelje majica L (GlaSarjeva leva roka) DJUME.... od petka do nedelje majica XL (pomoč v zaledju) JANETKA. od petka do nedelje majica L (GlaSarjeva desna roka)
borist Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 Če bosta širila negativno energijo bosta dala za rundo ali dve hehe, se mi zdi, da si ti že skoraj na drugi strani
OFI Objavljeno April 15, 2011 Opozori Objavljeno April 15, 2011 hehe, se mi zdi, da si ti že skoraj na drugi strani 1. Najprej se pribeleži na Janetkin seznam. Določam te za dežurnega paparazza . Pa glej na nauš nabit prej k js 2. Js svojih swingerskih nagonov :evilgrin: nisem nikoli tajil, še več, delil sem jih s prijatelji. Še vedno je pa v garaži moja kobila Suzi in zato bo vedno imela moje spoštovanje. Poleg tega je pa nimam namena odslovit, ampak hočem v garaži harem.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se