OFI Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Po kosilu ob enih pa na krajšo lokano furco :naughty:
glažar Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Evo svingerstvo se nadaljuje :naughty: presodite sami kje sem se potepal včeraj zvečer
OFI Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Evo svingerstvo se nadaljuje :naughty: presodite sami kje sem se potepal včeraj zvečer O:-) ob nedeljah bi lahko bil pa doma, mal družinski itd...
glažar Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 O:-) ob nedeljah bi lahko bil pa doma, mal družinski itd... A ti to meni praviš kje si se pa ti potepal a si mogoče pozabil.Seveda doma pripravil družini zajtrk pa Barbari kosilo po kosilu si ji skuhal kavico vse to namensko da si ob 15h skliznu na motor naj ta slika pove vse
OFI Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 A ti to meni praviš kje si se pa ti potepal a si mogoče pozabil.Seveda doma pripravil družini zajtrk pa Barbari kosilo po kosilu si ji skuhal kavico vse to namensko da si ob 15h skliznu na motor naj ta slika pove vse cinkator
70robert Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Danes sem pa tud jaz izkoristil dan za motor. Na koncu je blo 501 km. Mokronog - Kladuša - Bihač - Senj - Delnice
OFI Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Danes sem pa tud jaz izkoristil dan za motor. Na koncu je blo 501 km. Mokronog - Kladuša - Bihač - Senj - Delnice Bravo kolega
theone5 Objavljeno April 18, 2011 Opozori Objavljeno April 18, 2011 Evo svingerstvo se nadaljuje :naughty: presodite sami kje sem se potepal včeraj zvečer Mr. Brum pa res ne paše tu gor... :surrender:
borist Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Seznam prijavljenih za srečanje. Preverite podatke če so točni. http://www.motosvet.com/tabla/uploads/emoticons/trance_08_book.gif' alt=':book:'> http://www.motosvet..../page__st__6030 1.GLASAR.. od petka do nedelje majica XXL 2.OFSAJD.. od petka do nedelje majica L 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9. BARACUDA od petka do nedelje majica L 10.JOŽICA od sobote do nedelje majica S 11.FRITZ od petka do nedelje majica XL Piši mene za soboto + majica XL
OFI Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 (popravljeno) Seznam prijavljenih za srečanje. Preverite podatke če so točni. http://www.motosvet..../page__st__6030 1.GLAŽAR.. od petka do nedelje majica XXL 2.OFSAJD.. od petka do nedelje majica L 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9. BARACUDA od petka do nedelje majica L 10.JOŽICA od sobote do nedelje majica S 11.FRITZ od petka do nedelje majica XL 12. BORIST sobota majica XL Boris ostajaš do nedelje ali samo sobota? Popravljeno April 19, 2011. Popravil Ofsajd
Baracuda Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 No takole 15.03.2011 - Blagoslov motorjev Mirna Peč 2011 Moto klub Trebnje vabi na 13. tradicionalni vseslovenski blagoslov motorjev, motoristk in motoristov, ki bo na Velikonocni ponedeljek, 25. aprila 2011 v Mirni Peci na Dolenjskem (veliko parkirisce pred cerkvijo). ob 10:00 uri bo sveta masa ob 11:00 uri bo blagoslov motorjev Glede na to ,da sem prvo sezono,ko sem nabavu V-Stroma na ta dan prpravu malo malčke :grim -VELIKONOČNO- :grim in je že minilo kar nekaj časa VAS vabim tudi letos na manjšo pogostitev ta dan .Kdor je zainteresiran se naj prforčka,da bom malo vedu kolk nas bo za ostalo pa ni panike. Za konec maja pa majčka L in S pa eno ležišče za petek za soboto pa verjetno dva Janetka že ve sem ji omenu :grim . Lep vikend Vsem pa javte se na moj mail tisovicb1@volja.net ,če se vidimo na pogostitvi 25.04.11! KVA ZDEJ :evilgrin: NE BO NIČ -MADONA JAZ PA TOLK ŠUNKE BO PA ZA DRUGIČ
janetka Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 KVA ZDEJ :evilgrin: NE BO NIČ -MADONA JAZ PA TOLK ŠUNKE BO PA ZA DRUGIČ ja pa kuga si tolk neučakan , a veš da morjo fantje najprej doma žegn dobit, :grim da grejo lahko Slaka v Mirno Peč polsušat, potem pa k tebi na šunko, punce pa na pirhe. Barči, potrplenje je božja mast
janetka Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Danes sem pa tud jaz izkoristil dan za motor. Na koncu je blo 501 km. Mokronog - Kladuša - Bihač - Senj - Delnice sm ti fouš, da si mel tako lep izlet, pa krasne slikce si naredu, samo na tretji sliki me pa moti kup železa k pokvari razled na morje
janetka Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Evo svingerstvo se nadaljuje :naughty: presodite sami kje sem se potepal včeraj zvečer @ GlaSar: po kulk pa plačuješ folku, da se vsede na rumeno grdobo menda imate motoristi nepisano pravilo, da se motorja in babe ne :grrr posoja
janetka Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 danes sem se odpravil na malo družinsko furo ,prvo v KRIŽE NA ŽEGEN . Po kosilu ob enih pa na krajšo lokano furco :naughty: GlaSi, kukr te jest poznam, je zate: "lokalna furca" do 400 prevoženih km " fura " do 500 km " izlet " do 600 km " cel dan na motorju " pa 700 in več kuku meni k bo "vikend fura"
Baracuda Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 ja pa kuga si tolk neučakan , a veš da morjo fantje najprej doma žegn dobit, :grim da grejo lahko Slaka v Mirno Peč polsušat, potem pa k tebi na šunko, punce pa na pirhe. Barči, potrplenje je božja mast ŽE ŽE SAM ORGANIZACIJA JE TUD VAŽNA,DA VEŠ AL SPLOH KEJ NARDIT AL SE ZAPODIT IZ ŽEGNA MAU NAOKOLI PA POPOLDAN DAMU,DRUGAČ PA :beer1:
70robert Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 sm ti fouš, da si mel tako lep izlet, pa krasne slikce si naredu, samo na tretji sliki me pa moti kup železa k pokvari razled na morje A nimava midva en dogovor, jaz ti posodim NIKONA, ti me pa ne šinfaš, če glih kakšno sliko tako naredim Glej, zdaj grem jadrat, taku da me v Mirno peč ne bo , Braccuda, si razumel, zakaj se nisem prijavil na šunko, Glažar, a si zato, da naredimo GS - vozniki in V - Strom - voznice eno skupno vožnjo, kar km , take fure še ni blo, a ne , saj ni važen al bo fura, izlet, sam da gremo nekam, ...............................................
borist Objavljeno April 19, 2011 Opozori Objavljeno April 19, 2011 Boris ostajaš do nedelje ali samo sobota? Samo sobota.
janetka Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 A nimava midva en dogovor, jaz ti posodim NIKONA, ti me pa ne šinfaš, če glih kakšno sliko tako naredim @Robi: :grrr nisem šimfala tebe, ampak tist kup železa
janetka Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 Seznam prijavljenih za srečanje. Prosim preverite točnost podatkov. http://www.motosvet..../page__st__6030 1.GLAŽAR.. od petka do nedelje majica XXL 2.OFSAJD.. od petka do nedelje majica L 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9. BARACUDA od petka do nedelje majica L standby 10.JOŽICA od sobote do nedelje majica S standby 11.FRITZ od petka do nedelje majica XL 12.BORIST sobota majica XL
NinaT Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 (popravljeno) Seznam prijavljenih za srečanje. Prosim preverite točnost podatkov. http://www.motosvet..../page__st__6030 1.GLAŽAR.. od petka do nedelje majica XXL 2.OFSAJD.. od petka do nedelje majica L 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9. BARACUDA od petka do nedelje majica L standby 10.JOŽICA od sobote do nedelje majica S standby 11.FRITZ od petka do nedelje majica XL 12.BORIST sobota majica XL 13. NINAT od petka do nedelje majica M Popravljeno April 20, 2011. Popravil NinaT
cede Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 13. NINAT od petka do nedelje majica M 14 CEDE Od Sobote do nedelje majica XL
san Objavljeno April 20, 2011 Opozori Objavljeno April 20, 2011 14 CEDE Od Sobote do nedelje majica XL 15 SAN sobota majica XXL
janetka Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 Seznam prijavljenih za srečanje. Prosim preverite točnost podatkov. http://www.motosvet..../page__st__6030 1. GLAŽAR.. od petka do nedelje majica XXL 2. OFSAJD.. od petka do nedelje majica L 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9. BARACUDA od petka do nedelje majica L standby 10.JOŽICA od sobote do nedelje majica S standby 11.FRITZ od petka do nedelje majica XL 12.NINAT od petka do nedelje majica M 13.CEDE od sobote do nedelje majica XL 14.BORIST sobota majica XL 15.SAN sobota majica XXL
Hudoba Objavljeno April 21, 2011 Opozori Objavljeno April 21, 2011 (popravljeno) Ta teden sva si z mojo drago vzela nekaj casa zase in se v uzivaskem tempu odpravila po jadranki do Dubrovnika in nazaj. Guzve se ni, cesta je odlicna, probajte jo ujet pred sezono in boste res uzivali. Click for large view - Uploaded with Skitch Seveda je bilo na cesti tudi nekaj stromov in vsem sva mahala. V Dubrovniku je poleg naju celo parkiral moder tisocak z modrim kovckom in registracijo MB-AH11. Kdo od tu? Popravljeno April 21, 2011. Popravil Dant3
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se