igor br Objavljeno April 27, 2011 Opozori Objavljeno April 27, 2011 V deževnem vremenu povratek na celino in "na žalost" domov. lp Igor
Baracuda Objavljeno April 29, 2011 Opozori Objavljeno April 29, 2011 Evo gdo je bil na žegnu Blo je kar precej folka samo ne tolk kot takrat,ko smo bli skupaj Sem ujel tud enga rmenga,če se spozna se naj javi anja37 1
Edvard Objavljeno April 30, 2011 Opozori Objavljeno April 30, 2011 Evo gdo je bil na žegnu Blo je kar precej folka samo ne tolk kot takrat,ko smo bli skupaj Sem ujel tud enga rmenga,če se spozna se naj javi Ja super je blo, še vreme je zdržalo kljub slabi napovedi. Še jaz prilagam sliko da smo se srečali na žegnu in pa sliko malega dela mojih sotrpinov z mojga kluba. anja37 1
OFI Objavljeno April 30, 2011 Opozori Objavljeno April 30, 2011 Seznam prijavljenih za srečanje. Prosim preverite točnost podatkov. 1. GLAŽAR.. od petka do nedelje majica XXL 2. OFSAJD.. od petka do nedelje majica L 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9. BARACUDA od petka do nedelje majica L standby 10.JOŽICA od sobote do nedelje majica S standby 11.FRITZ od petka do nedelje majica XL 12.NINAT od petka do nedelje majica M 13.CEDE od sobote do nedelje majica XL 14.BORIST sobota majica XL 15.SAN sobota majica XXL 16. Robert ( Anglija ) od petka do nedelje majica XL
igor br Objavljeno April 30, 2011 Opozori Objavljeno April 30, 2011 16. Robert ( Anglija ) od petka do nedelje majica XL Dame bodo navdušene - tečaj salse bo!!! lp igor
OFI Objavljeno April 30, 2011 Opozori Objavljeno April 30, 2011 Dame bodo navdušene - tečaj salse bo!!! lp igor Jap :yes: je že spraševal če bo kej muzike
OFI Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 Seznam prijavljenih za srečanje. Prosim preverite točnost podatkov. 1. GLAŽAR.. od petka do nedelje majica XXL 2. OFSAJD.. od petka do nedelje majica L 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9. BARACUDA od petka do nedelje majica L standby 10.JOŽICA od sobote do nedelje majica S standby 11.FRITZ od petka do nedelje majica XL 12.NINAT od petka do nedelje majica M 13.CEDE od sobote do nedelje majica XL 14.BORIST sobota majica XL 15.SAN sobota majica XXL 17. JOMA od sobote do nedelje majica L 18 JOMICA od sobote do nedelje majica L
joma Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 Danes sta naju z obiskom razveselila in presenetila Ofsajd-Igor in njegova Barbara. Preživeli smo nekaj lepih skupnih uric,ki so ob zajetni moto in družinski diskusiji,kar prehitro minile. :yes: Žal, sta domov odrinila ob podpori jokajočega neba in upava,da ni bilo vse tako zelo mokro kot je na prvi izgled kazalo,saj je kmalu posijal sonček.Želiva srečno vrnitev domov.Joma&Jomica! :yea1:
OFI Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 (popravljeno) He, he poročam da sva srečno prispela domov. Joma in Jomica :worship:. hvala vama. En velik pozdrav modri 650tki z MB tablico ki je z nama vozila od Tepanj pa do CE okoli 16 ure Popravljeno Maj 1, 2011. Popravil Ofsajd
NinaT Objavljeno Maj 1, 2011 Opozori Objavljeno Maj 1, 2011 Jap :yes: je že spraševal če bo kej muzike :010
70robert Objavljeno Maj 2, 2011 Opozori Objavljeno Maj 2, 2011 Tudi mi smo se vrnili iz jadrana. Vidim, da smo bili z nekaterimi zelo blizu, sam da smo se mi vozili po morju, eni pa po cesti. Škoda, da se nismo kje srečali, smo kot vidim, po slikah bili zelo blizu. Škoda, drugič Takole so se nam vozili prijatli delfini mimo jadrnice malakai, Nikii in janetka 2 1
joma Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Scarabeo :notworthy: :notworthy: Včeraj je po dravski dolini fural štromar Scarabeo in se je spotoma oglasil pri nama z Jomico. Žal, sem bil v službi tako,da se nisva mogla spoznati,zato upam,da se še kdaj oglasiš na kakšno in klepet. L.p.Joma&Jomica! :yea1:
janetka Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Seznam prijavljenih za srečanje. Prosim preverite točnost podatkov. http://www.motosvet..../page__st__6030 1. GLAŽAR.. od petka do nedelje majica XXL 2. OFSAJD.. od petka do nedelje majica L 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9.FRITZ od petka do nedelje majica XL 10.NINAT od petka do nedelje majica M 11.ROBERT-A od petka do nedelje majica XL 12.CEDE od sobote do nedelje majica XL 13.JOMA od sobote do nedelje majica L 14.JOMICA od sobote do nedelje majica L 15.BORIST sobota majica XL 16.SAN sobota majica XXL
janetka Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 Evo gdo je bil na žegnu Blo je kar precej folka samo ne tolk kot takrat,ko smo bli skupaj evo spet smo ga usral... sm dubla obzirno pripombo, da smo slab vzgled mladini, ker na žegnu pivo pijemo :beer1: pa mi nikakor ni ratal pojasnit, da so pirovske flaše ostale na mizi od naših predhodnikov, :grim častna štromarska mi smo pil radlerje ...a ne fantje, a ne od zdej naprej se slikam samo še z rokami v žepu ob prazni mizi
janetka Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 juhuhu fantje začnite doma lobirat, polcajski "el clasico" se bliža vabilo pošilja Žrebetino vabilo žegnanje 2011.doc
Baracuda Objavljeno Maj 3, 2011 Opozori Objavljeno Maj 3, 2011 evo spet smo ga usral... sm dubla obzirno pripombo, da smo slab vzgled mladini, ker na žegnu pivo pijemo :beer1: pa mi nikakor ni ratal pojasnit, da so pirovske flaše ostale na mizi od naših predhodnikov, :grim častna štromarska mi smo pil radlerje ...a ne fantje, a ne od zdej naprej se slikam samo še z rokami v žepu ob prazni mizi pivo bil je Radler anja37 1
serad Objavljeno Maj 4, 2011 Opozori Objavljeno Maj 4, 2011 Evo, uradno se tudi jaz želim pofočkat na svečani dogodek... 17. SEBA-JEBA.. od petka do nedelje majica M :beer1: ...če me pa nekdo nauči kako dati slikice na tale xxxxxxx forum, bom tudi pokazal mal kje sva se potepala z Suzano prejšnji teden.... Instrukcije prosim v osebni predalček :blink: :angry: HVALA
Tedybear Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Kdo od V stromovcev je 24/25.4. prenočeval v motelu pri Plivskem jezeru v Bosni???
janetka Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Seznam prijavljenih za srečanje. Prosim preverite točnost podatkov. http://www.motosvet..../page__st__6030 1. GLAŽAR.. od petka do nedelje majica XXL 2. OFSAJD.. od petka do nedelje majica L 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9.FRITZ od petka do nedelje majica XL 10.NINAT od petka do nedelje majica M 11.ROBERT-A od petka do nedelje majica XL 12.SEBA-JEBA od petka do nedelje majica M 13.CEDE od sobote do nedelje majica XL 14.JOMA od sobote do nedelje majica L 15.JOMICA od sobote do nedelje majica L 16.BORIST sobota majica XL 17.SAN sobota majica XXL prilagam tudi tabelo gostov iz bivše juge: BOHINJ+-+SEZNAM.pdf
pajkica Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 (popravljeno) Da pa ne boste mislili da so slike iz kataloga evo dokaza a pa še vprašanje kakšna voda (slana ali sladka )je če se namakata ta dva ko boste spet kaj lutal po Skradinu, se pa najavte prej če ne druzga dobite kak welcome drink mi smo bli celo do torka dol, pa nič vidli :surrender: voda ? je zgori sladka, spodi pa slana.... zato pa tako veselo plavajo in se množijo aja, pa en Strom viden v Drvarju.... v nedeljo Popravljeno Maj 5, 2011. Popravil pajkica anja37, exclan in motoristka7 1 2
OFI Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Zaenkrat 64 prijavljenih na srečanje to je lepa številka
glažar Objavljeno Maj 5, 2011 Opozori Objavljeno Maj 5, 2011 Evo, uradno se tudi jaz želim pofočkat na svečani dogodek... 17. SEBA-JEBA.. od petka do nedelje majica M :beer1: ...če me pa nekdo nauči kako dati slikice na tale xxxxxxx forum, bom tudi pokazal mal kje sva se potepala z Suzano prejšnji teden.... Instrukcije prosim v osebni predalček :blink: :angry: HVALA Si prepozen vidiš da te je JANETKA dala na seznam že pod številko 12
serad Objavljeno Maj 6, 2011 Opozori Objavljeno Maj 6, 2011 Kdo od V stromovcev je 24/25.4. prenočeval v motelu pri Plivskem jezeru v Bosni??? SEBA-JEBA in jegiva partnerica :naughty:
serad Objavljeno Maj 6, 2011 Opozori Objavljeno Maj 6, 2011 Zaenkrat 64 prijavljenih na srečanje to je lepa številka ZAKON!!!! Pol si bomo mogli zmislet en resni show program.... :naughty: Si prepozen vidiš da te je JANETKA dala na seznam že pod številko 12 spet prevec :alko: nabiram kondicijo za srecanje... :yea2:
janetka Objavljeno Maj 6, 2011 Opozori Objavljeno Maj 6, 2011 Hojla kdo pride jutri na IPIn žegn v Dovje vabilo žegnanje 2011.doc
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se