janetka Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Seznam prijavljenih za srečanje. Prosim preverite točnost podatkov. http://www.motosvet..../page__st__6030 1. GLAŽAR.. od petka do nedelje majica XXL 2. OFSAJD.. od petka do nedelje majica L 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9.FRITZ od petka do nedelje majica XL 10.NINAT od petka do nedelje majica M 11.ROBERT-A od petka do nedelje majica XL 12.SEBA-JEBA od petka do nedelje majica M 13.CEDE od sobote do nedelje majica XL 14.JOMA od sobote do nedelje majica L 15.JOMICA od sobote do nedelje majica L 16.ŽAN od sobote do nedelje majica XL 17.MIHA od sobote do nedelje majica ? 18.NEVENKA od sobote do nedelje majica ? 19.BORIST sobota majica XL 20.SAN sobota majica XXL 21.ROBERT 70 majica XXL stanby 22.BOJANA majica L stanby
OFI Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Kakšen je bil spust iz Lovčena v Kotor na tistem prvem, ozkem delu po tisti mokri cesti? ...sploh če ti kak model z avtodomom :surrender: nasprot prgliha
Tedybear Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Heh, avtodom sem imel za ritjo, sem ga prehitel tik pred tistim križiščem. Ampak...nasproti je prišel avtobus Čazmatransa....smo zadevo rešili tako, da sem 10-15 minut stopil z motorja in igral prometnika, da smo preparkirali in motor, in avtodom (CE registracija) in nekako na par centimetrov natančno bus.
OFI Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Heh, avtodom sem imel za ritjo, sem ga prehitel tik pred tistim križiščem. Ampak...nasproti je prišel avtobus Čazmatransa....smo zadevo rešili tako, da sem 10-15 minut stopil z motorja in igral prometnika, da smo preparkirali in motor, in avtodom (CE registracija) in nekako na par centimetrov natančno bus. aktiven dopust ni kaj, pa najbrž neprecenljivi spomini...
glažar Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Kakšen je bil spust iz Lovčena v Kotor na tistem prvem, ozkem delu po tisti mokri cesti? Ni bilo problema večji problem je bila pot okoli SKADARSKEGA JEZERA kjer srečaš vse kar leze in gre :naughty: še dobro da imajo ČRNOGORSKE NAVADE
glažar Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Pa kot sem obljubil še slike motorja od našega MR.vilede ki ima vedno ZGLONCAN MOTORsi morete mislit kako se je počutil ob pogledu na tole
OFI Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Pa kot sem obljubil še slike motorja od našega MR.vilede ki ima vedno ZGLONCAN MOTORsi morete mislit kako se je počutil ob pogledu na tole Kje je pa tisto "dokumentirano gradivo" ki si mi ga obljubil? :naughty:
glažar Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Kje je pa tisto "dokumentirano gradivo" ki si mi ga obljubil? :naughty: cenzurirano :naughty: edino to še lahko
OFI Objavljeno Maj 16, 2011 Opozori Objavljeno Maj 16, 2011 Na tablici mu pa najbrž piše "JEBAČ" :lol:
Koncbah Objavljeno Maj 17, 2011 Opozori Objavljeno Maj 17, 2011 Na tablici mu pa najbrž piše "JEBAČ" :lol: Prjatu, midva z GlaSarjem nimava cenzuriranega gradiva - vse kar sva doživela je dokumentirano in objavljeno. Le podrobnosti o "mazohizmu",bom povedal samo Janjetki, tako kot sem obljubil
MatjazinBrigita Objavljeno Maj 17, 2011 Opozori Objavljeno Maj 17, 2011 Glažko, Miha in boljši polovici; ZMAGALI STE LETOS!! Mislim, da noben od nas ne bo mel bolj nore fure )))) Svaka čast. Lepo vas je videti na turi, še lepše po takem vremenu srečno doma!! Lepo se imejte, se ga porajtamo! Če bo kaka fura po SLO, javite, da se mal srečamo. BYBY
janetka Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 GlaSar - kot sem že prej rekel: TI SI CAR Miha a si pod uplivom kakšnih substanc ? Glažar te je vleku po pesku, blatu, snegu, mim prepadov, na prelaze kjer je še vojska obupala,te zvleku u morje in še in še ti pa napišeš da je CAR ! CAR si ti, k si vse to preživel s športnim motorjem ! :grim Jure že ve, zakaj ni šel z vama
Koncbah Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 Miha a si pod uplivom kakšnih substanc ? Glažar te je vleku po pesku, blatu, snegu, mim prepadov, na prelaze kjer je še vojska obupala,te zvleku u morje in še in še ti pa napišeš da je CAR ! CAR si ti, k si vse to preživel s športnim motorjem ! :grim Jure že ve, zakaj ni šel z vama Janjetka-prjatlca maš use prov, sam sem mu pa dokazal,da tako kalvarijo lahko prevozm tud z Japonskimi politankami in ne s Švabom, k ma gor "soft, pa hard, pa ESP, pa ASc, pa........milijon knofov
glažar Objavljeno Maj 18, 2011 Opozori Objavljeno Maj 18, 2011 Janjetka-prjatlca maš use prov, sam sem mu pa dokazal,da tako kalvarijo lahko prevozm tud z Japonskimi politankami in ne s Švabom, k ma gor "soft, pa hard, pa ESP, pa ASc, pa........milijon knofov knofi so za to da se uporablajo :naughty:
janetka Objavljeno Maj 19, 2011 Opozori Objavljeno Maj 19, 2011 knofi so za to da se uporablajo :naughty: ja itaq Glaži, sej edin švabi še uporabčajo knofe japonci so že zdavnej na elekrtoniko preklopil
janetka Objavljeno Maj 19, 2011 Opozori Objavljeno Maj 19, 2011 Evo takole, bomo malo vreme spremljali, :grim http://www.accuweather.com/en-us/si/bohinj/bohinjska-bistrica/forecast2.aspx srečanje je čez 8 dni, Tekom vikenda imam z Glažarjem in Ofsajdom obsežno zasedanje od ponedeljka dalje pa spremljajte forum (sploh tisti, ki gostujete iz sobote na nedeljo, ali samo soboto) ker bodo sledile pomembne objave in navodila
sekretar Objavljeno Maj 19, 2011 Opozori Objavljeno Maj 19, 2011 E, TISTI TA RUMEN JE PRAV DOBER IN TUDI VZDRŽLJIV :naughty: eekaj mislite na tole :naughty:
xy66 Objavljeno Maj 19, 2011 Opozori Objavljeno Maj 19, 2011 Jaz bi prišel v soboto. Ali bo objavljeno kaj se bo dogajalo?
xy66 Objavljeno Maj 19, 2011 Opozori Objavljeno Maj 19, 2011 Evo takole, bomo malo vreme spremljali, :grim http://www.accuweather.com/en-us/si/bohinj/bohinjska-bistrica/forecast2.aspx srečanje je čez 8 dni, Tekom vikenda imam z Glažarjem in Ofsajdom obsežno zasedanje od ponedeljka dalje pa spremljajte forum (sploh tisti, ki gostujete iz sobote na nedeljo, ali samo soboto) ker bodo sledile pomembne objave in navodila Prejšnje sporočilo sem hotel dodati k tem sporočilu. Še ne obvladam foruma.
janetka Objavljeno Maj 20, 2011 Opozori Objavljeno Maj 20, 2011 Seznam prijavljenih za srečanje. Prosim preverite točnost podatkov. http://www.motosvet..../page__st__6030 1. GLAŽAR.. od petka do nedelje majica XXL 2. OFSAJD.. od petka do nedelje majica XL 3. DJUME.... od petka do nedelje majica XL 4. JANETKA. od petka do nedelje majica L 5. IGOR BR od petka do nedelje majica L 6. DARJA od petka od nedelje majica S 7. RENEGADE od petka do nedelje majica XL 8. MAJA od petka do nedelje majica M 9.FRITZ od petka do nedelje majica XL 10.NINAT od petka do nedelje majica M 11.ROBERT-A od petka do nedelje majica XL 12.SEBA-JEBA od petka do nedelje majica M *********** 13.CEDE od sobote do nedelje majica XL 14.JOMA od sobote do nedelje majica L 15.JOMICA od sobote do nedelje majica L 16.ŽAN od sobote do nedelje majica XL 17.MIHA od sobote do nedelje majica XL 18.NEVENKA od sobote do nedelje majica M ********** 19.BORIST sobota majica XL 20.SAN sobota majica XXL 21.ROBERT 70 majica XXL stanby 22.BOJANA majica L stanby 23.BARACUDA majica L stanby 24.JOŽICA majica S stanby
janetka Objavljeno Maj 20, 2011 Opozori Objavljeno Maj 20, 2011 Jaz bi prišel v soboto. Ali bo objavljeno kaj se bo dogajalo? od ponedeljka dalje spremljajte forum (sploh tisti, ki gostujete iz sobote na nedeljo, ali samo soboto) ker bodo sledile pomembne objave in navodila
OFI Objavljeno Maj 20, 2011 Opozori Objavljeno Maj 20, 2011 od ponedeljka dalje spremljajte forum (sploh tisti, ki gostujete iz sobote na nedeljo, ali samo soboto) ker bodo sledile pomembne objave in navodila Mal prehitevam ker še ni ponedeljek, pa kljub temu. O:-) OBVESTILO za vse tiste ki planirate prihod v soboto. Soboto imamo polno zasedeno med 9 in 19 uro. Predlagam, da me v soboto pokličite na telefon +38641474028 da vam lahko povem kje smo in se nam tako pridružite, tisti, ki pa že sedaj veste kdaj pridete pa lahko na PM in takoj dobite informacije o urniku. Lp vsem
Hudoba Objavljeno Maj 20, 2011 Opozori Objavljeno Maj 20, 2011 Ce mi bo le sluzba dopuscala, imam tudi jaz v planu se v soboto oglasit. Drzim pesti, da bo zneslo.
janetka Objavljeno Maj 22, 2011 Opozori Objavljeno Maj 22, 2011 Ce mi bo le sluzba dopuscala, imam tudi jaz v planu se v soboto oglasit. Drzim pesti, da bo zneslo. Vse najboljše za današnji 33. rojstni dan
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se