Koncbah Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 nene, :grrr nč ne bo Glažar zrihtu Parkinge ma na skrbi Miha.... on je pa itak zelo okolju prijazen Prjatlca brez skrbi - BMW jaši bodo parkirani extra - zadaj nekam za skedenj jih bom dal
janetka Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Prjatlca brez skrbi - BMW jaši bodo parkirani extra - zadaj nekam za skedenj jih bom dal pa s plahtam jih bomo pokril
Fritz Objavljeno Maj 27, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 pa s plahtam jih bomo pokril Tako je prav, da se ne bi prah in vlaga nabirala na teh finih strojčkih
janetka Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Tako je prav, da se ne bi prah in vlaga nabirala na teh finih strojčkih ja, :grim ja sej to sm tud mislila štromi so lahko odkriti, ker niso občutljivi na prah in vlago :naughty:
Aky Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 ja, :grim ja sej to sm tud mislila štromi so lahko odkriti, ker niso občutljivi na prah in vlago :naughty: Baje so eni občutljivi samo na makedam... :surrender: A.
serad Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 (popravljeno) Baje so eni občutljivi samo na makedam... :surrender: A. :OK: ...no pa malce na točo... ampak to je že ena druga zgodba.... Popravljeno Maj 27, 2011. Popravil serad
glažar Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 :OK: ...no pa malce na točo... ampak to je že ena druga zgodba.... Klapa ne me veste kaj sem zmožen pripravit zato se me merkajte ker boste za tole dobili vrnjeno z obresti :naughty:
janetka Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Klapa ne me veste kaj sem zmožen pripravit zato se me merkajte ker boste za tole dobili vrnjeno z obresti :naughty: kuga že spet groziš, sej ti noben nič :grrr noče rileks stari, globok dihej
OFI Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Klapa ne me veste kaj sem zmožen pripravit zato se me merkajte ker boste za tole dobili vrnjeno z obresti :naughty: spet bo padlo 800 km
Koncbah Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 spet bo padlo 800 km ja res je , ampak ne to soboto - marbit kakšen drug vikend.
glažar Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 kuga že spet groziš, sej ti noben nič :grrr noče rileks stari, globok dihej Sej ni treba na dan 800km naredit :naughty: .ŽE v soboto ko se peljemo na kosilo lahko zavijem na makadam in naredimo 40km makadama pa bo za mojo dušo
OFI Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Sej ni treba na dan 800km naredit maš spet na "soft" program spet prižgan? :naughty:
glažar Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 maš spet na "soft" program spet prižgan? :naughty: Miha ma spucan motor :naughty:
serad Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Miha ma spucan motor :naughty: kmalu pa ...jaz startam cey enih 30min... pridem cey Avstrijo do Bohinja... en mejhen ovink bom naredil da se iyognem toci in makadamu.,... ETA Bohinj 13:00 - 13:30
OFI Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Miha ma spucan motor :naughty: Pol je pa res treba mal makadam obdelat :evilgrin:
glažar Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 Pol je pa res treba mal makadam obdelat :evilgrin: Pa oba z JANETKO bosta v koloni in nimata varijante se obrnt
cisco Objavljeno Maj 27, 2011 Opozori Objavljeno Maj 27, 2011 kaj dogaja pr vam.... :beer1: :music3: kumi čakam da mine tale noč pol pa gasa na gorensk se vidmo....
agolac Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Hvala na predivnom vikendu ekipa. Bilo je fenomenalno. Sve čestitke organizatorima. Pravi ste magičari , kako ste to sve uspjeli izvesti uz tako povoljnu cijenu. Crnogorci će imati težak posao da nadmaše ovaj susret. Drago mi je bilo sve vas opet vidjeti.
70robert Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 (popravljeno) Tudi družinska V STROM - BMW ekipa prišla srečno domov, zahvaljujeva se organizatorjem, kar so nam pripravili, da smo se imeli mi fajn in ostalim članom sekte za prijetno vožnjo in večer Popravljeno Maj 29, 2011. Popravil 70robert Fritz in janetka 2
OFI Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Vsem, ki ste bili na srečanju želim srečen povratek domov. Upam, da ste se zabavali. V imenu organizatorjev se vam vsem od srca zahvaljujem za prekrasen vikend. janetka 1
OFI Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Hvala na predivnom vikendu ekipa. Bilo je fenomenalno. Sve čestitke organizatorima. Pravi ste magičari , kako ste to sve uspjeli izvesti uz tako povoljnu cijenu. Crnogorci će imati težak posao da nadmaše ovaj susret. Drago mi je bilo sve vas opet vidjeti. Lep pozdrav na hrvaško obalo
Fritz Objavljeno Maj 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Hvala vsem, ki ste prišli in prispevali k fajni družbi fajnih ljudi Posebna pohvala punci in fantom, ki so odlično organizirali zelo fajn vikend, v vedno dobri štromarski druščini skupaj s kolegi na BMW-jih in Yamahah Posebna zahvala gre Seradu za koncertni nastop
Baracuda Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Tudi jaz pršu domu ,odpeljal en del HR ekipe po kočevki in dolini Krke do Samobora tam pa PEČENJE :naughty: Vsi hvalili organizatorje BRAVO
70robert Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Posebna zahvala gre Seradu za koncertni nastop Fritz 1
cisco Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 :notworthy: Tud midva malo prej srečno prispela. Res hvala vsem skupaj za nepozaben vikend, družba za vikat.... :beer1: Garačem pa eno +5 za brezhibno organizirano srečanje.... ja pa za glasbeno presenečenje....frida freidaaaaaaa ko se sestavm pa še kako prlepm....
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se