igor br Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Pozdravljeni, lep sončen dan za povratek domov je bila pika na "i" za prelep konec tedna. Upava, da so vsi uspešno prišli domov. Z Akijem in Ciscom smo se zapeljali preko Jezerskega in nazaj preko Pavličevega sedla, Renegade+Maja ter Joma+Jomica pa so po Avstriji nadaljevali domov. Z Darjo se zahvaljujeva organizatorjem, ker ste vložili ogromno truda in se marsičemu odpovedali, da smo mi lahko brezskrbno uživali s prijatelji v prelepem okolju Bohinja. Sobota se je res lepo stopnjevala od zajtrka, vožnje, kosila, prečudovitega sončnega pogleda na bohinjsko jezero (makadam in blato bom izpustil), novega aspuha za Ofija, piknika, glasbe v živo, ognjemeta, ... Pozitiven naboj družbe, voditeljsko-pevsko-zabavnoo presenečenje imenovano Serad (Janetka prosim prijavi ga v Talente za drugo leto, da postane zvezda in bo nehal rinit v daljne kraje stran od prjatlov), skratka supeeeer. Lep pozdrav, Igor in Darja. janetka 1
renegade Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 Frida je bila kraljica, Seba je bio kralj Hvala za dobro organizacijo in druženje. Lep pozdrav iz štajerskega konca.
glažar Objavljeno Maj 29, 2011 Opozori Objavljeno Maj 29, 2011 DA TUDI MI SE ŠE SESTAVLJAMO DRUŽBA HVALA NA UDELEŽBI BREZ VAS NI ZABAVE. ŠE ENKRAT PA SE ZAHVALJUJEM JANETKI (kešpički)KO IMA ONA FINANCE SE NI ZA BAT DA KAJ MANJKA OFIJU (postrešček) KO IMŠ TAKEGA ČLOVEKA OB SEBI SE NI BAT DA GRE KAJ NAROBE MIHU (park mojster) ČLOVEK KI KAR SE LOTI JE 200% OBAVLJENO IN ŠE 5X PREGLEDANO SEBA (skinite me) SE NE PREDSTAVLJAM ŽURA BREZ NJEGA HVALA janetka 1
OFI Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Pozdravljeni, lep sončen dan za povratek domov je bila pika na "i" za prelep konec tedna. Upava, da so vsi uspešno prišli domov. Z Akijem in Ciscom smo se zapeljali preko Jezerskega in nazaj preko Pavličevega sedla, Renegade+Maja ter Joma+Jomica pa so po Avstriji nadaljevali domov. Z Darjo se zahvaljujeva organizatorjem, ker ste vložili ogromno truda in se marsičemu odpovedali, da smo mi lahko brezskrbno uživali s prijatelji v prelepem okolju Bohinja. Sobota se je res lepo stopnjevala od zajtrka, vožnje, kosila, prečudovitega sončnega pogleda na bohinjsko jezero (makadam in blato bom izpustil), novega aspuha za Ofija, piknika, glasbe v živo, ognjemeta, ... Pozitiven naboj družbe, voditeljsko-pevsko-zabavnoo presenečenje imenovano Serad (Janetka prosim prijavi ga v Talente za drugo leto, da postane zvezda in bo nehal rinit v daljne kraje stran od prjatlov), skratka supeeeer. Lep pozdrav, Igor in Darja. 100x potpišem :grim
janetka Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Dragi moji, drage moje Naj vam po pravici povem, da smo bili organizatorji zadnje dni pred srečanjem precej na trnih, imeli smo vsaj 10 razlogov za skrb. V petek popoldne smo bili živčne razvaline, ampak, ko se je v Zoisov grad pripeljal prvi Stromar je nervoza popustila. Ko se je pripeljal drugi, tretji, četrti, smo bili že rahlo sproščeni..... V pozni petkovi noči smo si ogledovali nasmejane in zadovoljne ljudi in smo se oddahnili. Naša edina skrb je bilo samo še sobotno vreme in kot ste sami videli, je bilo sobotno popoldne prav kičasto. Veseli me da, ste nam zaupali in prišli na srečanje. Hvala vsakemu posebej in vsem skupaj, da ste bili delček štromarskega mozaika. Janetka
serad Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Jaz sem dobesedno brez teksta (se kr ne morem govoriti )... Po moje je to zaradi vse mrzle vode ki sem je spil cez vikend... Sam pa danes toliko zbran da lahko kaj vsaj napisem.. Pa gremo po vrsti @ Igor Br & Darija -> nista bila cist iskrena in povedala kaj se je vse dogajal na poti cez Jezersko... @ Ofi -> HVALA! Obenem pa koristim priliko da ti razlozim tole situacijo tako kot sem svoji mami to razlozil -> "ce zelis da bom jaz srecan, prosim da me potpiras v teh mojih sanjah"... @ Glazar -> k’’’, toliko smo te ze nahvalil, ampak ajde, naj ostane tudi nekje zapisan tudi "na e-papirju": brez ta pravega BOSSa, tudi najmocnejsa organizacija težko cionira (fuk-cionira), tko da, hvala kaj si obljubil in napovedal srečanje v Slavoniji lansko leto, in kaj si bando držal skupaj da kaj spravi pod streho.... Sam dobro ves in vidiš/bereš kako je bilo, tko da :notworthy: @ vsi ostali... samo se lahko pridružim tem kaj je GlaSar napisal... brez dobre družbe, ne moreš narediti dobrega žura (ok, ok, mal pomaga alkohol, ampak verjemite mi da sem v svojih samotnih dneh na Baliju se ga par krat napil čist sam, pa ni bil dober žur...) .....nauk zgodbe, alkohol brez dobre družbe... Tko kot bi reku en moj ljubi pevec in show-man Robbie Williams "I am only as good as you folks" -> tko da če pravite da sem jaz bil dober, si lahko sami sebi čestitate in zahvalite ker to pomeni da ste VI bili dobri in HVALA vam na tem.... Jaz se v končni fazi zelo zelo trudim da se imam SAM super fino na takih dogodkih... ce je pa tudi drugim okoli mene fino, ah, tim boljše! Skratka, za pričakovati je bilo da bo , ampak mislim da je bilo :OK: :OK: :OK: :OK: :OK: pa se mal.... Jutri je pa nov dan.... ...in upam da vam bom v kratkem lahko sporočil kako "veselo novico...." :hooray: :hooray: :hooray:
glažar Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Jutri je pa nov dan.... ...in upam da vam bom v kratkem lahko sporočil kako "veselo novico...." :hooray: :hooray: :hooray: SEBA ŽE SEDAJ IN CEL JUTRIŠNI DAN TI DRŽIM OBE PESTI DA SE TI JUTRI URESNIČI TVOJA ŽELJA
janetka Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Takole nekak se je izšla moja statistika: iz petka na soboto je pred spanjem žuralo 55 ljudi, parkirano pa je bilo 33 motorjev. v soboto zvečer je žuralo XY ljudi, prespalo pa jih je na nedeljo 67. Vseh motorjev je bilo udeleženih 47. Ne štejem tistih,ki so nas prišli samo na hitro pozdravit. Motorji: V-Strom 1000 14 motorjev: 2x rdeč: 2xK6 3x moder: 2xK7, K6 6x črn: K8, 2xK7, K6, K5, K4 3x siv:K8, K7, K6 V-Strom 650 23 motorjev: 3x rdeč: 2xK7, K5 7x črn: K9, 3xK8, 2xK7, K5 8x moder: 4xK8, K7, K6, 2xK5 3x siv: 2xK5, L10 1x bel: L10 1x orange: L10 KLV 4 motorji: 3x K4 1x K5 BMW 4 motorji: 2x rumen: L10, L06 siv: L05 bel: L09 YAMAHA 2 motorja: FJR 1,3 L03 TNR L09
70robert Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Še dokumentacija v foto obliki sobota popoldne, nedelja http://v-strom.hr/index.php?action=mgallery;sa=album;id=331;sort=1;nw;start=0
igor br Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 SEBA ŽE SEDAJ IN CEL JUTRIŠNI DAN TI DRŽIM OBE PESTI DA SE TI JUTRI URESNIČI TVOJA ŽELJA Tudi midva z Darjo bova držala pesti. In naju čisto nič ne skrbi, da se Sebi želje ne bi uresničile. Ko ima negdo tako jasno sliko kaj si želi in tako veliko željo je samo vprašanje časa kdaj se sanje uresničijo. Kjer je cilj je tudi pot do njega. Srečno. Igor in Darja
cisco Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 čer evo še nekaj najinih slikc.... http://www.motosvet.com/album/album.php?cid=2672
agolac Objavljeno Maj 30, 2011 Opozori Objavljeno Maj 30, 2011 Ah kako je bilo lijepo. Sad kad vidim sve one slikice, odmah mi dođe da vratim vrijeme unazad. Jedva čekam sljedeću godinu, uff.... Nego da vas pitam nešto. Meni nekako nije dosta ovih V-Strom susreta pa sam odlučio ići na International V-Strom Meeting u Oberwiesenthal Germany koji je od 23-26.06 te se upravo prijavljujem jer još nije kasno, iako tako piše na njihovim stranicama (http://www.v-stromtr...fo_englisch.htm). Za sada znam jedino IB-a i sebe koji idu tamo pa sam htio pitati da li je slučajno netko od Slovenske ekipe već priavljen i namjerava ići da se možda dogovorimo i putujemo zajedno u tom smjeru.
janetka Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 čer evo še nekaj najinih slikc.... tudi vama hvala za foto podporo :grim
OFI Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 Ah kako je bilo lijepo. Sad kad vidim sve one slikice, odmah mi dođe da vratim vrijeme unazad. Jedva čekam sljedeću godinu, uff.... Nego da vas pitam nešto. Meni nekako nije dosta ovih V-Strom susreta pa sam odlučio ići na International V-Strom Meeting u Oberwiesenthal Germany koji je od 23-26.06 te se upravo prijavljujem jer još nije kasno, iako tako piše na njihovim stranicama (http://www.v-stromtr...fo_englisch.htm). Za sada znam jedino IB-a i sebe koji idu tamo pa sam htio pitati da li je slučajno netko od Slovenske ekipe već priavljen i namjerava ići da se možda dogovorimo i putujemo zajedno u tom smjeru. čisto sumnjam niko do naših nije niti omenijo taj susret.
joma Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 Helovvv!!! Uf, koliko ste nama z Jomico olajšali delo :yes: ko ste že vse svoje vtise zlili sem gor tako, da lahko mirne duše napišem samo ;blo je super in pika. ČESTITKE VSEM,ki ste se trudili za vse nas!Mejte se radi in veeelik štromarski pozdrav od Jome&Jomice! :OK: :yea1:
OFI Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 Sploh ne morem zalaufat na vse cilindre :surrender: še vedno sem tam nekje kr ne morem preklopit nazaj v realnost. Veseli nas da ste uživali in se zabavali Lp vsem skupaj
glažar Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 Sploh ne morem zalaufat na vse cilindre :surrender: še vedno sem tam nekje kr ne morem preklopit nazaj v realnost. Veseli nas da ste uživali in se zabavali Lp vsem skupaj poznam še enga :naughty:
Koncbah Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 poznam še enga :naughty: tud jest poznam še enga vsem skupej en lep pozdrav
OFI Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 no še nekaj fotk ki jih je gospa žena postrelala http://www.mojalbum.com/ofsajd/vstrom-day-bohinj-2011
Baracuda Objavljeno Maj 31, 2011 Opozori Objavljeno Maj 31, 2011 no še nekaj fotk ki jih je gospa žena postrelala http://www.mojalbum.com/ofsajd/vstrom-day-bohinj-2011 nice
janetka Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 nice nč nice, prou kičasto je blo, hehe
OFI Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 nč nice, prou kičasto je blo, hehe :grim :grim
Koncbah Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 no še nekaj fotk ki jih je gospa žena postrelala http://www.mojalbum.com/ofsajd/vstrom-day-bohinj-2011 super :notworthy:
janetka Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 a veš kaj Glaži tele naše "uradne" majčke mi ne grejo iz glave včerej sem zlagala perilo in vmes je bila tudi moja majca z napisom "kešpička" na tvoji piše BOSS in vedno jo boš lahko obleku :grim na Mihovi PARK MOJSTER in še vedno lahko komandira po parkirišču al pa na domačem dvorišču na Ofijevi POSTREŠČEK ... uporabna vsak dan... vedno na uslugo na Sebatovi SKINI ME ....on se itaq ne bi branil :naughty: ampak na moji piše KEŠPIČKA, zdej sm sam še pička, ker KEŠa ni več pa še otrokoma ne vem kuko nej razložim, zakaj ma mami tak napis na majci, O:-) aja pa še ena štorija: doma u garaž mamo Ofijev rezervni auspuh, naš Martin ga je vidu in vprašal : "vauuuuuuuuu mami, a boš zdej tud tvoj Zuki mel 2 auspuha??'" odgovorim : "ne, ne, ta je od Ofija" Martin: "oooooo a mu je stran padu ??? " no pa sm mu razložila celo zgodbo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se