OFI Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 ampak na moji piše KEŠPIČKA če nič drugega boš vedno zabavala okolico :grim doma u garaž mamo Ofijev rezervni auspuh, Mali si ga lahko tačas zmontira na kolo, da mu bolj šlo.... .) reci mu da stic Ofi dovoli
janetka Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 Mali si ga lahko tačas zmontira na kolo, da mu bolj šlo.... .) reci mu da stic Ofi dovoli ija ija, kaj pa homologacija :lol:
OFI Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 ija ija, kaj pa homologacija :lol: Sam tišat ne sme, pa ga ne bodo slišali
horn3t Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 janetka, očitno še krepko pod vtisom vikenda (nasmeh od ušesa do ušesa) danes opažena pri zavijanju desno pri gasilskem domu v Mem-ne-greš-u. A kje sem bil - hja, jaz sem povsod, samo vidite me ne :krneki: Lep dan vsem!
cisco Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 ej družba mal za popestritev dneva.... oglas da dol padeš, jaz sem se nasmeju do solz... ker bo drgač zbrisan, tisto 0 zamenjite s črko o.... http://www.avt0.net/_AVTO/ad.asp?ID=4865415&show=1
OFI Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 ej družba mal za popestritev dneva.... oglas da dol padeš, jaz sem se nasmeju do solz... ker bo drgač zbrisan, tisto 0 zamenjite s črko o.... http://www.avt0.net/...=4865415&show=1 :lol1:
glažar Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 a veš kaj Glaži tele naše "uradne" majčke mi ne grejo iz glave včerej sem zlagala perilo in vmes je bila tudi moja majca z napisom "kešpička" na tvoji piše BOSS in vedno jo boš lahko obleku :grim na Mihovi PARK MOJSTER in še vedno lahko komandira po parkirišču al pa na domačem dvorišču na Ofijevi POSTREŠČEK ... uporabna vsak dan... vedno na uslugo na Sebatovi SKINI ME ....on se itaq ne bi branil :naughty: ampak na moji piše KEŠPIČKA, zdej sm sam še pička, ker KEŠa ni več Tudi ti jo lahko nosiš vsak dan :naughty: kaj misliš kako zaupanje strank bi imela v službi ko bodo videli to majco ,da pa greš s ŠEFOM malo na teren iskat nove stranke z majco kjer ti na hrbtu piše KEŠPIČKA, NORO :evilgrin: :evilgrin: Uporabna je tudi doma se ve kdo raspolaga z DENARJEM :naughty: Otrokom pa samo razloži da bojo že ugotovili na stara leta kaj pomeni KEŠPIČKA :lol1:
glažar Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 a veš kaj Glaži aja pa še ena štorija: odgovorim : "ne, ne, ta je od Ofija" Martin: "oooooo a mu je stran padu ??? " no pa sm mu razložila celo zgodbo... NISEM VEDU DA NA MALEM STROMU AUSPUHI DOL PADAJO :lol1: :lol1:
glažar Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 pa tud da se na stroma lahko zbašejo trije :lol1:
glažar Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 nasmeh pove vse :evilgrin: postrešček je vsestranski obvlada :naughty:
OFI Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 nasmeh pove vse :evilgrin: postrešček je vsestranski obvlada :naughty: Cinkator swingerski Fritz 1
OFI Objavljeno Junij 1, 2011 Opozori Objavljeno Junij 1, 2011 NISEM VEDU DA NA MALEM STROMU AUSPUHI DOL PADAJO :lol1: :lol1: teb pa cilindri ven štrlijo
janetka Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 janetka, očitno še krepko pod vtisom vikenda (nasmeh od ušesa do ušesa) danes opažena pri zavijanju desno pri gasilskem domu v Mem-ne-greš-u. A kje sem bil - hja, jaz sem povsod, samo vidite me ne :krneki: Lep dan vsem! @agent Horn3t 007 , bilo kuda ti si svuda
janetka Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 pa tud da se na stroma lahko zbašejo trije :lol1: to je blo soft posilstvo, še ustavla se nisem, sta že lezla na Zukija sej vem...ne zarad lbezni, ampak zarad gnarja...
janetka Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 NISEM VEDU DA NA MALEM STROMU AUSPUHI DOL PADAJO :lol1: :lol1: sej drugi tud ne vejo, da se z BMW sam po balkanu voziš za po Mojstrani maš pa drug moped
Koncbah Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 sej drugi tud ne vejo, da se z BMW sam po balkanu voziš za po Mojstrani maš pa drug moped ne me - sem skorej njegov sosed, pa ne vem kdaj se prjatu izživlja nad "tamalmi "motorčki - to je zame ene vrste pedofilstvo
serad Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 ne me - sem skorej njegov sosed, pa ne vem kdaj se prjatu izživlja nad "tamalmi "motorčki - to je zame ene vrste pedofilstvo Norci... vsi skupaj na zadnji strani pa pol postov.... prevec ste ga zural za vikend, po moje.... ...in tako naprej.... :grim Kdaj ponovimo?
janetka Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Glažar kdaj je jutr zbor u Bohinski Bistrici ? :naughty:
OFI Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Glažar kdaj je jutr zbor u Bohinski Bistrici ? :naughty: Kam pa gremo ?
glažar Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Jutr ob 14h v bohinjski bistrici ti čakaj ko pridemo pridemo Čekaj 2uri če ne pridemo počakaj še 2uri potem poklič če se ne javmo lahko čez 4ure greš domov :lol1: no sedaj pa resno vsi organizatorji ko ste delal v Bohinju to so KEŠPIČKA,SKINI ME ,POSTREŠČEK,PARK MOJSTER si rezervirajte datum 25.6 do 26.6 to je SOBOTA NEDELJA . Vam obljubim da vas bo bolela RIT
OFI Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Vam obljubim da vas bo bolela RIT Nas boš vse al kaj ?
janetka Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Vam obljubim da vas bo bolela RIT Nas ne :grrr , mi vozmo štrome :naughty: p.s. punce mamo ritke
janetka Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 ne me - ja pa te bom, ker si v nedelo nakladal, kako se cel teden NE boš vozu včer sm te pa vidla pr Kranju, k se je kadil za tabo .... si mogoče bejžal nism dobr vidla, ker se mi je zarad zglancanga motorja tako bleščalo
glažar Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 Nas boš vse al kaj ? NE ZA TO IMAM SEBO JEBO Nas ne :grrr , mi vozmo štrome :naughty: p.s. punce mamo ritke PARDON RITKE :naughty:
Koncbah Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 ja pa te bom, ker si v nedelo nakladal, kako se cel teden NE boš vozu včer sm te pa vidla pr Kranju, k se je kadil za tabo .... si mogoče bejžal nism dobr vidla, ker se mi je zarad zglancanga motorja tako bleščalo ja prjatlca, res sem bil - s tamlajšo hčerjo sva šla malo "popravit" gume čez Jezersko - pa ne boš verjela - motor je bil spoliran u nulo, me je pa pri jasnem nebu od Jezerskega do Kokrice pral dež, tako da sem učeraj spet poliral - zdej se pa res do 25.6. NE USEDEM VEČ NA NJEGA
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se