OFI Objavljeno Junij 2, 2011 Opozori Objavljeno Junij 2, 2011 ja prjatlca, res sem bil - s tamlajšo hčerjo sva šla malo "popravit" gume čez Jezersko - pa ne boš verjela - motor je bil spoliran u nulo, me je pa pri jasnem nebu od Jezerskega do Kokrice pral dež, tako da sem učeraj spet poliral - zdej se pa res do 25.6. NE USEDEM VEČ NA NJEGA prjatu pa ne ga pucat, če ne bo ziher padal
hrche Objavljeno Junij 3, 2011 Opozori Objavljeno Junij 3, 2011 evo konačno uhvatih vremena za jednu leteću selekcju ostale u albumu http://v-strom.hr/index.php?action=mgallery;sa=album;id=343
serad Objavljeno Junij 4, 2011 Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 Halo ekipa.... Dovolite mi en majhen Želja mi je bila omeniti to na srečanju, pa verjetno zaradi preveč..... khm, khm :beer1: "treme" sem pozabil... Kako vam se zdi ideja da se ena (ali več njih) KLV-Strom ekipa dobimo in gremo narediti kaj dobrega? Moj predlog: http://www.daruj-kri.si/ Osebno sem že več kot 20 krat podaril "energijo za življenje" in sem še vedno živ in zdrav... tako da verjemite mi, da to ni nič hudega temveč zelo izpolnjujoči občutek (vsaj pri meni) vsakič ko to narediš.... Bilo bi mi pa zadovoljstvo zbrati ekipo 10+ motorjev in se skupaj zapeljati na eno krvodajalsko akcijo.... Če ste za, prosim mi sporočite, pa da vidimo kaj se da narediti na to temo.... Hvala in upam da se v kratkem vidimo v velikem številu...
Fritz Objavljeno Junij 4, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 Halo ekipa.... Ola Seba, tudi sam redno dajem kri vsake 3 mesece. Če boste to počeli od 15. julija naprej, se vam z veseljem pridružim. Prej pa žal ne morem, ker sem nazadnje dal kri pred 6 tedni. Glede pobude pa
OFI Objavljeno Junij 4, 2011 Opozori Objavljeno Junij 4, 2011 Moj predlog: http://www.daruj-kri.si/ Pridem!
NinaT Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 Moj predlog: http://www.daruj-kri.si/ Dober predlog, se pridružim
ghibli Objavljeno Junij 5, 2011 Opozori Objavljeno Junij 5, 2011 ej noro pa vi ste odvozili celih 100-120km... vidim da ste imeli celo en motor(BMW) na srečanju. a ta je bil mobilna servisna enota? :evilgrin: ej sam da ste uživali... moram mal
janetka Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 kdaj je že Maltal fura? vedno prvi vikend v Juliju
renegade Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 :notworthy: MATJAŽ Še iz Štajerske prestolnice vse NAJ NAJ !!
horn3t Objavljeno Junij 6, 2011 Opozori Objavljeno Junij 6, 2011 Vse najboljše in najlepše tudi od mene!
joma Objavljeno Junij 7, 2011 Opozori Objavljeno Junij 7, 2011 Matjaž Vse najtaboljše in veliko srečnih km želiva Joma&Jomica! :yea1:
žrebec Objavljeno Junij 8, 2011 Opozori Objavljeno Junij 8, 2011 Maža, vse naj naj in veliko KM Zakaj me ni bilo na srečanju? ZATO :krneki: Kdo je že rekel: Pru štalca, pol pa kravca", ne verjamem, pr men je obratni vrstni red
serad Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Za vse tiste ki poznate "zgodbo" naj vam samo sporočim da kakor kaže za enkrat, se bomo vsaj do konca te moto sezone sigurno skupaj peljal na še kakšen izlet... - ga! Mogel sam reč :surrender: ....spet sem na začetku in štartam v novo avanturo ...ne vem se točno kaj in v katero smer, ampak čas je za reč, NEXT! BRING IT ON!!! ...toliko za danes od mene...
glažar Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Za vse tiste ki poznate "zgodbo" naj vam samo sporočim da kakor kaže za enkrat, se bomo vsaj do konca te moto sezone sigurno skupaj peljal na še kakšen izlet... - ga! Mogel sam reč :surrender: ....spet sem na začetku in štartam v novo avanturo ...ne vem se točno kaj in v katero smer, ampak čas je za reč, NEXT! BRING IT ON!!! ...toliko za danes od mene... :010 :010 :010 :010
Koncbah Objavljeno Junij 10, 2011 Opozori Objavljeno Junij 10, 2011 Za vse tiste ki poznate "zgodbo" naj vam samo sporočim da kakor kaže za enkrat, se bomo vsaj do konca te moto sezone sigurno skupaj peljal na še kakšen izlet... - ga! Mogel sam reč :surrender: ....spet sem na začetku in štartam v novo avanturo ...ne vem se točno kaj in v katero smer, ampak čas je za reč, NEXT! BRING IT ON!!! ...toliko za danes od mene... to sem čakal Seba
horn3t Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 @janetka: prisežem, da te ne zasledujem :krneki: , samo tale tvoj Porš je pa res zelo razpoznaven, pa sem te pač pozdravil, ko sem videl, da si ti. Vem pa, da ti nisi spoznala mene (namig: Xara na Koroški cesti v KR, ki je zavijala levo preden si šla na črpalko in je voznik nekaj trobil in mahal...) - in ja vem, da moram dati tretjič za kavo . Lep dan vsem še naprej!
OFI Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Sponatno in povsem brez cilja se je začelo na Trojanah. V sladkanju s krofi se je "rodilo" Prekmurje. No, holpa pa pojdimo...
OFI Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 (popravljeno) Popravljeno Junij 12, 2011. Popravil Ofsajd
glažar Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Sponatno in povsem brez cilja se je začelo na Trojanah. V sladkanju s krofi se je "rodilo" Prekmurje. No, holpa pa pojdimo... Ofi ne provociraj te bo žemljica čez kolen
OFI Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Skozi Celje, Škofjo vas, Vojnik, Šentjur...sozi vasice in naselja, skozi hribčke in doline...
glažar Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 Skozi Celje, Škofjo vas, Vojnik, Šentjur...sozi vasice in naselja, skozi hribčke in doline... se ponavljaš
OFI Objavljeno Junij 12, 2011 Opozori Objavljeno Junij 12, 2011 (popravljeno) vmes smo malce ... Popravljeno Junij 12, 2011. Popravil Ofsajd
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se