serad Objavljeno Junij 23, 2011 Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 Vse najboljše za 5. rojstni dan mojemu Zukiju . Happy B-day Zuki na ta racun..... Se veliko mat kilometrov naprej....
deanr Objavljeno Junij 23, 2011 Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 Lepe novice http://www.motosvet.com/suzukijev-v-strom-650-razkrit.html Uradna novinarska predstavitev modela naj bi bila načrtovana 27. junija, odvijala pa naj bi se nekje na Hrvaškem. Baje da bodo tudi 2 cevko pripravl LPD
glažar Objavljeno Junij 23, 2011 Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 V soboto je državni praznik - dan državnosti... torej se NE sme delat vreme bo znosno, otroc majo počitnice, Djume mi je dal frej ...torej.... Lepo potem gremo kot sem obljubil si zasedena v SOBOTO in NEDELJO
glažar Objavljeno Junij 23, 2011 Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 no sedaj pa resno vsi organizatorji ko ste delal v Bohinju to so KEŠPIČKA,SKINI ME ,POSTREŠČEK,PARK MOJSTER si rezervirajte datum 25.6 do 26.6 to je SOBOTA NEDELJA . Vam obljubim da vas bo bolela RIT 25.6 se bliža vsem sporočam da je zbor ob 7.30 h v MOJSTRANI vreme sem naročil .
Aky Objavljeno Junij 23, 2011 Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 Jaz grem jutri do Murterja, v soboto pa po Bosni. Če bo kdo blizu, naj se javi.
glažar Objavljeno Junij 23, 2011 Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 Jaz grem jutri do Murterja, v soboto pa po Bosni. Če bo kdo blizu, naj se javi. Bomo vidl če nau JANETKA spet pozabla OSEBNO izkaznico :lol1:
Aky Objavljeno Junij 23, 2011 Opozori Objavljeno Junij 23, 2011 Jaz zeleno karto imam. Doublechecked.
janetka Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Bomo vidl če nau JANETKA spet pozabla OSEBNO izkaznico :lol1: veš kaj Glaži, men je stara mama govorila , da je vsaka stvar za nekej dobra če ne bi pozabla osebne, ne bi spoznala "s-tomatologa" :grim
janetka Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Jaz zeleno karto imam. Doublechecked. ne vem Aky , se mi samo tako zdi, al smo lastniki malih, črnih štromov tako pozabljivi, lepše rečeno "prikupno zmedeni"
OFI Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 evo še malce bolj nazorne fotke novega mlinčka http://epio.net/bike/v-strom650/
Baracuda Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 evo še malce bolj nazorne fotke novega mlinčka http://epio.net/bike/v-strom650/ Če ga boš hotu polepšat bo treba kr precej eurotov dodat (na eni sliki je videti,da se ga da lepo polepšat gol je ),ko bodo montiral odzat dva rorčka bom pa razmislil :naughty:
OFI Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 Če ga boš hotu polepšat bo treba kr precej eurotov dodat (na eni sliki je videti,da se ga da lepo polepšat gol je ),ko bodo montiral odzat dva rorčka bom pa razmislil :naughty: Kolega, to je povsem nov motor, ki ga bodo čez kak dan uradno predstavili na Hrvaškem.
Baracuda Objavljeno Junij 24, 2011 Opozori Objavljeno Junij 24, 2011 (popravljeno) Kolega, to je povsem nov motor, ki ga bodo čez kak dan uradno predstavili na Hrvaškem. saj vem ampak poglej na eni sliki je oblečen čist drgač zgleda kot golotinja ,ki jo boš kupu slika 5 Popravljeno Junij 24, 2011. Popravil Baracuda
glažar Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 V soboto je državni praznik - dan državnosti... torej se NE sme delat vreme bo znosno, otroc majo počitnice, Djume mi je dal frej ...torej.... Evo kje smo se potepali za vikend
OFI Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 Vreme kičasto, idealno, družba najboljša na svetu in poln tank bencina. Glažarju :notworthy: :notworthy: in še enkrat :notworthy: Odlično je bilo. Nekaj malega slikic za javnost, ostalo gre v cenzuro O:-) http://www.mojalbum.com/ofsajd/stelvio-z-motorja
serad Objavljeno Junij 27, 2011 Opozori Objavljeno Junij 27, 2011 http://www.mojalbum....elvio-z-motorja Barbara :notworthy: :notworthy: :notworthy: Slike so zakon.... jaz z mirnega položaja ne znam narediti tako dobre fotke, kje pa z 200 na uro koliko je Ofi peljal z svojo raketo... Se enkrat :worship: in hvala za odličen foto prispevek in..... ...sej dobro ves kaj! Celi Stelvio družbi pa eno veliko hvala na odličnem vikendu, dobri zabavi in varni vožnji.... Organizator je izpolnil pričakovanja... se danes rita boli.... ....makadama tudi ni zmanjkal! Lp, Seba-Jeba & Suzi-Bluzi P.S. pa še ena anekdota... zgleda so me kolesarji z Gavie toliko impresionirali da sem se danes usedel na kolo (prvič letos, mogoče tudi zadnjič ) in odpeljal na vrh Jezerskega... ...vsak komentar je odveč!
igor br Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 Svaka čast, Stelvio v dveh dneh pa še kup drugih prelazov. Midva z Darjo sva za to porabila tri dni pa še en dan dopusta - danes, da se vrneva v formo. Lepo vas je bilo srečat pod vrhom Stelvia. Glažar je res car, opazil naju je v sekundi. Jaz sem imel polne roke dela z zavojem, še gole Severine ne bi opazil ... no ja ... Lp Igor in Darja PS Seba ne pretiravaj z biciklom. Prvič na kolo pa na Jezersko. A motorja nimaš?
glažar Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 Glažar je res car, opazil naju je v sekundi. Jaz sem imel polne roke dela z zavojem, še gole Severine ne bi opazil ... no ja ... Lp Igor in Darja PS Seba ne pretiravaj z biciklom. Prvič na kolo pa na Jezersko. A motorja nimaš? Veš da sem še zmeraj po srcu STROMAR in v dolomitih gledam samo strome ker so redki .BMW-jev je v dolomitih kot listja in trave vseh letnikov. Tvojega stroma pa bi spoznal sredi RIMA ponoči :naughty: :naughty:
renegade Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Čudovito !! - ostajam čisto brez besed !! PS: Čudovite fotke !! Pohvale sopotnici !!
serad Objavljeno Junij 28, 2011 Opozori Objavljeno Junij 28, 2011 PS Seba ne pretiravaj z biciklom. Prvič na kolo pa na Jezersko. A motorja nimaš? ...ketna je za zamenjat, pa sem mogu gor z kolesom Ampak jutri grem h Brumu po novo, pa bo boljše... :naughty:
janetka Objavljeno Junij 29, 2011 Opozori Objavljeno Junij 29, 2011 Svaka čast, Stelvio v dveh dneh pa še kup drugih prelazov. Midva z Darjo sva za to porabila tri dni pa še en dan dopusta - danes, hojla, hja kaj smo pa hotl druzga, kot da sledimo Glažarju... če ga ne bi ubogal, bi nas gladkmal vse v Dolomitih pustu, pa bi rabil teden dni, da bi domu najdl. Vikend je bil zelo "barvit", če uporabim eleganten izraz in ko sem manevrirala sredi serpentine med kolesarji :wacko: in avtomobilom sem mislilia da imam privide, ko sem zagledala vaju. :grim
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se