OFI Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 si hotu rečt nej berem " med vrsticami " sej sm sam eno vrstico napisal si kaj čudnega da jih vidiš več....
horn3t Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 @Dant3: imel sem veliko časa za opazovanje prometa kak kilometer ven iz Železne kaple ko sem kolegu v BMW-ja natakal gorivo iz kantice, Štrom je bil pa na varnem spravljen ob hiši, tako da dvomim, da sem bil opažen. Morski pes s slovensko tablico je pač pritegnil mojo pozornost, pa se mi je kar zdelo, kdo bi to lahko bil. Lep večer vsem še naprej!
Koncbah Objavljeno Julij 11, 2011 Opozori Objavljeno Julij 11, 2011 Hotu si najbrž napisat midva kmalu spet. Pa se če bo Janetka peljala približno tako kot v Dolomitih jo vzamva zraven. Pa nč ji povedat je velik makadama tud jest bi šu zraven, če me počakata do sobote - če bo vse po sreči, sem v soboto že doma - do takrat pa uživejte lp iz vroče Makarske - tko je vroč da tud pirček ne potegne :beer1:
glažar Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 tud jest bi šu zraven, če me počakata do sobote - če bo vse po sreči, sem v soboto že doma - do takrat pa uživejte lp iz vroče Makarske - tko je vroč da tud pirček ne potegne :beer1: seveda te bomo počakali ,Tebe še ne pogrešam tako hudo ampak NENO :naughty: :naughty:
janetka Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 tud jest bi šu zraven, če me počakata do sobote - Miha prid hitr domu, rabm backup, Ofi grozi z makedamom
janetka Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 sej sm sam eno vrstico napisal si kaj čudnega da jih vidiš več.... popravek: si hotu rečt naj berem "med stavki" :naughty:
glažar Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 Miha prid hitr domu, rabm backup, Ofi grozi z makedamom Kva se bo OFI sam vozu po makadamu :lol1:
janetka Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 Kva se bo OFI sam vozu po makadamu :lol1: hehehe, to mi je pa všeč... ju hu huuuuuuu se pravi, da bo mel Glaži ultra spucan motor, :yes: Miha ma spucan motor skoz in skroz jest držim z Mihom in tud pod razno ne :grrr grem na makedam, OFI beri med vrstimaci: ne peglej !!
OFI Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 Kva se bo OFI sam vozu po makadamu :lol1: Izdajalec maščevanje bo sladko OFI beri med vrstimaci: ne peglej !! Js ne peglam to drugi delajo, se spomniš, al ti je sonček stopil na senco
janetka Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 Izdajalec maščevanje bo sladko juhej Glaži .... očitno ti bo speku sladko gibanico ....spet :naughty:
glažar Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 juhej Glaži .... očitno ti bo speku sladko gibanico ....spet :naughty: misliš barbara :naughty: slatko hm hm hm hm
janetka Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 Naslednjih 14 dni, bo precej pocukranih, ker slavi kar nekaj "in & ex" štromarjev naj naštejem julijske slavljence: :notworthy: 13.7. Tiger 15.7. Ofsajd 20.7. Djume, Benny HR in pokojni Dady 26.7. Žrebec
janetka Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 slatko hm hm hm hm ti se raj sladkega izogibej ...te še dopust v kopalkah čaka
Baracuda Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 (popravljeno) Naslednjih 14 dni, bo precej pocukranih, ker slavi kar nekaj "in & ex" štromarjev naj naštejem julijske slavljence: :notworthy: 13.7. Tiger 15.7. Ofsajd 20.7. Djume, Benny HR in pokojni Dady 26.7. Žrebec Vse naj,naj Vsem skupaj :beer1: Dadyu pa v spomin pa upam,da nas bo pazil še naprej O:-) Popravljeno Julij 12, 2011. Popravil Baracuda
Koncbah Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 hehehe, to mi je pa všeč... ju hu huuuuuuu se pravi, da bo mel Glaži ultra spucan motor, :yes: Miha ma spucan motor skoz in skroz jest držim z Mihom in tud pod razno ne :grrr grem na makedam, OFI beri med vrstimaci: ne peglej !! bravo Janetka, ti s pa res taprava prjatlca - upam da se vidmo in da gremo na turo. GlaSar mi je dons med vrsticam obljubu, da ne bo makedama. Komej čakam. Se vidimo in lep pozdrav :beer1:
OFI Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 . GlaSar mi je dons med vrsticam obljubu, da ne bo makedama. Komej čakam. mater vsi se neki med vrsticami in med stavki menijo. :wacko: kaj če bi kdo še mal bolj po kmečko govoru, tko da vsak normalen dec razume kaj klaftrate
Baracuda Objavljeno Julij 12, 2011 Opozori Objavljeno Julij 12, 2011 mater vsi se neki med vrsticami in med stavki menijo. :wacko: kaj če bi kdo še mal bolj po kmečko govoru, tko da vsak normalen dec razume kaj klaftrate E moj kolega to so drugi dialekti pr Vas Hrastnik-Trboule-Zahurje je tu čist drgač ,boš mougu mau u drugo stran obrnt ,prid na :beer1:
janetka Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Dragi motoguzist "Tajger from Lesce" tole pesmico popam že 3 leta zapored, letos pa jo moram malo priredit 50 50 50 50 50 50 50 50 50 TIGER exštromar....eleganca danes od veselja tanca že od jutra svečke piha Abraham pa z njim sopiha. :evilgrin: Prvošč si torto, 2 kofetka vse naj,naj želi ti Janetka
glažar Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 Dragi motoguzist "Tajger from Lesce" TIGER danes od veselja tanca :wallbash: NA ŠIHTU TANCA PA NE OD VESELJA SI SPLOH NIMA ČASA VZET ZA ABRAHAMA
glažar Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 mater vsi se neki med vrsticami in med stavki menijo. :wacko: kaj če bi kdo še mal bolj po kmečko govoru, tko da vsak normalen dec razume kaj klaftrate SMO SE OD NAŠIH POLITIČNIH VELJAKOV NAVZEL :lol1: :naughty:
OFI Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 El Tigre :beer1: pa na zdravje in velik kilometrov.
janetka Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 El Tigre :beer1: pa na zdravje in velik kilometrov. El Ofsajd kr pripravi se :grim ... v petek je tvoj dan, boš pihnil 70% abrahamovih svečk
horn3t Objavljeno Julij 13, 2011 Opozori Objavljeno Julij 13, 2011 @Tiger: vse najboljše in vse najlepše tudi od mene! @Ofsajd: ker ne vem, kje bom v petek (doma verjetno ne), želim že danes: vse najboljše in veliko lepih in varnih kilometrov LP vsem
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se