Baracuda Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 (popravljeno) No takole bliža se petek in odhod na kroženje po EX -Yugi :naughty: .Če me en cajt ne bo pol sem kje zaglibu al je pa bul lušno kot pr nas V petek HR Sukošan pol pa vsak dan drugja Dubrovnik -Črna gora ,Petrovac na moru,Žabljak - BIH,Sarajevo -HR Plitvice - SLO Če se boste odločili za Kolpo bom zraven v EU me pa glih ne vleče preveč BALKAN je BALKAN MI JE BLIŽI SEM BLIZ MEJE DOMA :yes: MEJTE SE KJERKOL ŽE :beer1: PA V MEJAH NORMALE Popravljeno Julij 20, 2011. Popravil Baracuda
joma Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 Danes bi svoj 46.roj.dan praznoval naš štromarski prijatelj Dady,a žal je kruta usoda hotela drugače in nam ga je pred skoraj letom dni iztrgala iz naše sredine.Danes mu na grobu v spomin na nepozabno prijateljstvo,druženja, v imenu vseh štromark in štromarjev prižgemo svečko Maja,Bojan,Marija,Jože.Hvala vsem, ki se ga spominjate in mu občasno prižgete kakšno svečo!Hvala ti Dady ker smo lahko bili tvoji prijatelji!Počivaj v miru! Z Jomico greva v nedeljo na Passo Campolongo obeležit z skromnim križem in izpisanim imenom to nesrečno mesto.V ponedeljek 25.7. 2011 bo 1.obletnica Dadiyeve smrti. Joma&Jomica
glažar Objavljeno Julij 20, 2011 Opozori Objavljeno Julij 20, 2011 Danes bi svoj 46.roj.dan praznoval naš štromarski prijatelj Dady,a žal je kruta usoda hotela drugače in nam ga je pred skoraj letom dni iztrgala iz naše sredine.Danes mu na grobu v spomin na nepozabno prijateljstvo,druženja, v imenu vseh štromark in štromarjev prižgemo svečko Maja,Bojan,Marija,Jože.Hvala vsem, ki se ga spominjate in mu občasno prižgete kakšno svečo!Hvala ti Dady ker smo lahko bili tvoji prijatelji!Počivaj v miru! Z Jomico greva v nedeljo na Passo Campolongo obeležit z skromnim križem in izpisanim imenom to nesrečno mesto.V ponedeljek 25.7. 2011 bo 1.obletnica Dadiyeve smrti. Joma&Jomica Tudi mi smo se spomnili na DADYA in mu prižgali svečko na samem kraju nesreče ,res malo prej vendar v spomin . Zadnja slika pa še prekrasen pogled na passo PORDOI kjer se je končala DADY-ova pot
janetka Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 Chef, du bist tot Chef, der Drohung des Entzugs, können Sie malen mich, wenn ich in die Büsche bin prevod:šef , umikam grožnjo, lahko me slikaš kadar sem v grmovju
janetka Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 :hmm: :hmm: O:-) O:-) O:-) :xx: :xx: ne mi rečt, da si zgubu dar govora in sem zdej jest glavna gofla yeaaahhh teren je moj Seba kaj kuhaš kle neki smrdi
janetka Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 Evo, to je ta prav šef, vsi pod nadzorom vedno in povsod pih, lako tebi, k sam šlic odpreš -_-
janetka Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 Živijo vsem... Nekaj časa nisem sledil štromarjem, potem pa prvo kar vidim nekaj v grmovju. Bravo za fotko . In čestitke vsem slavljencem, pa tudi vsem vam za odlične fotke iz izletov. Vam kar malo zavidam. v grmovju si videl srnico a ne' :lol:
janetka Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 No takole bliža se petek in odhod na kroženje po EX -Yugi kdaj se vrneš in pa srečno pot
janetka Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 Hehe. Google translate rules. kaj si pa ti mislu, da sm poliglotka ?? jest mam computor zato, da misli namest mene
glažar Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 ne mi rečt, da si zgubu dar govora in sem zdej jest glavna gofla yeaaahhh teren je moj Seba kaj kuhaš kle neki smrdi :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:
serad Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 ne mi rečt, da si zgubu dar govora in sem zdej jest glavna gofla yeaaahhh teren je moj Seba kaj kuhaš kle neki smrdi
glažar Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 ne mi rečt, da si zgubu dar govora in sem zdej jest glavna gofla yeaaahhh teren je moj Seba kaj kuhaš kle neki smrdi :smoke:
janetka Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 no zdej pa počakam, da še Ofi čik pržge, pol pa pridem in vas vse tri premlatim dokler ne boste zapeli ko slavčki
Baracuda Objavljeno Julij 21, 2011 Opozori Objavljeno Julij 21, 2011 (popravljeno) kdaj se vrneš in pa srečno pot 29.07.2011 upam da! Hvala :yes: Popravljeno Julij 21, 2011. Popravil Baracuda
serad Objavljeno Julij 22, 2011 Opozori Objavljeno Julij 22, 2011 (popravljeno) :smoke: :smoke: :smoke: :smoke: :lol1: :lol1: Popravljeno Julij 22, 2011. Popravil serad
žrebec Objavljeno Julij 24, 2011 Opozori Objavljeno Julij 24, 2011 No tkole, poleg gradbeno-fizične dejavnosti mi na "workplace" priskrbijo še akcijsko-miselno :krneki: udejstvovanje khm (sej zdej že lahk zinem...), in bi mi vsekakor pasala kakšna vožnja z vami, pa me nihče ne kliče: Ali morda imam kaj časa da bi šel z vami v Dolomite? pa se sprašujem: Ali je to zaradi novih prometnih zakonov? :blink: http://www.jutarnji.hr/izrucenje-ive-sanadera/960049/?secId=79&foto=23 Rešite me s kakšnim izletom....jeaaah!!! LP vsem PS: Letos ne grem na morje....pa tudi drugo leto ne.......moram denar drugam nakazat.
70robert Objavljeno Julij 24, 2011 Opozori Objavljeno Julij 24, 2011 http://www.jutarnji....ecId=79&foto=23 Tak nam je kruh prekruzaj mal na dolenjsko
žrebec Objavljeno Julij 25, 2011 Opozori Objavljeno Julij 25, 2011 Tak nam je kruh prekruzaj mal na dolenjsko
serad Objavljeno Julij 25, 2011 Opozori Objavljeno Julij 25, 2011 http://www.jutarnji....ecId=79&foto=23 SVAKA CAST Zrebec!!! :notworthy: Mas kavo na moj racun ko se vidimo... Jaz upam da bom v kratkem su na kaksen izlet... ti sporocim... :naughty:
glažar Objavljeno Julij 25, 2011 Opozori Objavljeno Julij 25, 2011 Jaz upam da bom v kratkem su na kaksen izlet... ti sporocim... :naughty: :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se