Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

no pr teb se vsaj ve, :grim da ne prodajaš Štroma zarad nakupa švaba

pa tud če bi mi reku da boš kupu švaba, ti neb :grrr verjela

a spet koleno ?? :hmm:

:grim na nemca težko verjetno :?

nikol pa ne reci nikol,čeprav si bom verjetno umislu kakšno izi varijanto

uzadenč je bil na netu en takle zelen mi je še zdej žal,da ga nisem kupu l.82 :headbang:

post-22424-0-38380400-1312461033_thumb.jpg

Objavljeno

slika pove samo to, da ti je Bojana pospravla motor v garažo :whistle:

babe mamo rade red ! :evilgrin:

Ne ne ne :)

Objavljeno

Baracuda, malo truda pa velik zdravja!!!

Sam sem pri postavitvi talnega gretja, električna napeljava izvedena (brez žic), zidarji opravljajo fina dela, nato pa estrih. Tako je kot na mravljišču in upam da bom po vlitju estriha končno ujel kakšen trenutek na motorju, skupaj z žrebičko, keeerrr ga zzzzeeeeellllooo potrebujeva.

Raport press!

LP

Objavljeno

Sam sem pri postavitvi talnega gretja, električna napeljava izvedena (brez žic), zidarji opravljajo fina dela, nato pa estrih. Tako je kot na mravljišču in upam da bom po vlitju estriha končno ujel kakšen trenutek na motorju, skupaj z žrebičko, keeerrr ga zzzzeeeeellllooo potrebujeva.

Raport press!

LP

smo pa eni pridni :naughty:.eh sej bo še veliko lepih dni za furanje tko da nič bat :ninja:

Objavljeno

Ni panike bom zdržal ni prvič pa tud zadnjič verjetno ne :rtfm: ,

Hvala

Drži se, z Darjo ti želiva čim prejšno okrevanje. Lp Igor

Objavljeno

Raport press!

LP

Verjamem, da potrebujeta kako turico, ampak domek je pa le domek. Naju veseli, da napreduje. Lp Igor

Objavljeno

S polnimi usti se ne govori :nono: ,kje ste klapa :lol1: ,je guma zdržala lahku bi posnel film Odprava zelenega zmaja na Alan 2del :lol1: ,pa dejte mi kakšno fotko poslat batarije Varta za 12kun so pocrkale v 12s,drugač pa super turca sam BMW je najdu žebel od konjske potkve pa je naredu svoje :l_01:

Moj Leo (motor kao mora imet ime) se že sveti po 9km makadama je bil usran ko še nkol :slap:

post-22424-0-49048800-1312713478_thumb.jpg

post-22424-0-74785400-1312713501_thumb.jpg

post-22424-0-63549600-1312713509_thumb.jpg

Objavljeno

...,je guma zdržala lahku bi posnel film Odprava zelenega zmaja na Alan 2del :lol1: ,pa dejte mi kakšno fotko poslat batarije Varta za 12kun so pocrkale v 12s,drugač pa super turca sam BMW je najdu žebel od konjske potkve pa je naredu svoje :l_01:

Moj Leo (motor kao mora imet ime) se že sveti po 9km makadama je bil usran ko še nkol :slap:

Guma zdrzala!!! Parkiral motor v garazo, danes zjutraj preveril, in je pritisk ostal na istem nivoju kot vceraj ko sem ga sparkiral!?!?! wtf??? Po poti je pa ze "normalno" spuscala.... :wallbash:

No, danes iz nje kukajo tudi eni kosi vlaken, kot ene vrvi?!?!? Poslikam kasneje pa dam gor...

Skratka, ko zavrtim film nazaj, ne verjamem kaj nam je uspelo narediti in na kaksen nacin sem prevozil 270km!!!! :whistle:

Tko kot sem obljubil, sem se zvecer dobar napil med podajanjem porocila Suzani, najboljsi prijatelj mi je bil Chivas.....

VAMA pa se enkrat hvala za neprecenljivo mobilno asistenco, pomoc in dobro voljo z katero smo vse skupaj zapakirali.... Ene stvari, pa tudi MasterCard ne more kupit!!!

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Objavljeno

Ojla vsem....

PRODAM:

Metzeler Tourance EXP 110/80 - 19 M/C 59V

in

Metzeler Tourance EXP 150/70 R 17 M/C 69V

Originalne na novem BMW R 1200 GS, prevoženih 1500km, prodam!

Cena novih (V AKCIJI: 225EUR), prodam za 160 EUR

...ne moram posebej napisat da pasejo tako dobro tudi na Stroma :naughty:

...pa sam sebe bom citiral in uredil zgornji post:

PRODAM:

Metzeler Tourance EXP 110/80 - 19 M/C 59V

prevozenih 2400km, za 50 EUR

:rolleyes:

Objavljeno

Guma zdrzala!!! Parkiral motor v garazo, danes zjutraj preveril, in je pritisk ostal na istem nivoju kot vceraj ko sem ga sparkiral!?!?! wtf??? Po poti je pa ze "normalno" spuscala.... :wallbash:

No, danes iz nje kukajo tudi eni kosi vlaken, kot ene vrvi?!?!? Poslikam kasneje pa dam gor...

Skratka, ko zavrtim film nazaj, ne verjamem kaj nam je uspelo narediti in na kaksen nacin sem prevozil 270km!!!! :whistle:

Tko kot sem obljubil, sem se zvecer dobar napil med podajanjem porocila Suzani, najboljsi prijatelj mi je bil Chivas.....

VAMA pa se enkrat hvala za neprecenljivo mobilno asistenco, pomoc in dobro voljo z katero smo vse skupaj zapakirali.... Ene stvari, pa tudi MasterCard ne more kupit!!!

:notworthy: :notworthy: :notworthy:

Ni panika :naughty: ,men se ga ni uspelo napit sem po autocesti zgubu tul živcu,da sem se stuširal in šel spat :headbang: ,po prevoženih 600km tako nisi za drugam,pa še dijetna prehrana cel dan :lol1: polna adrenalina :slap:

Objavljeno

seba včeraj je bila res avantura kot se za nas spodobi in za nas šola ki kot pravi pregovor

UČI SE NA NAPAKIH DRUGIH SO MAN BOLEČE IN NAJCENEJŠE :lol1: :lol1: :whistle::lol1:

Včeraj mojih prevoženih 700km in na motorju kot kaže garmin 10h potovanje je trajalo 13h,in če hoče kateri od vas vprašat za bencinsko črpalko od JABLANICE do VOKLEGA kar brez strahu mu povem za vsako :lol1: :lol1:

A pa še tole sem se počutil kot v formuli ena ko vozniki pridejo v bokse na dolivanje goriva in mejave gum :lol1::hmm: tako smo včeraj mi prihajali na bencinske črpalke v nizkem preletu rekord je bil na ravbarkomandi prihod na bencinsko pumpanje zadnje gume,in odhod 3minute :yea2::lol1::yea2:

Objavljeno

:yea2: ma super je bilo, avantura se je rodila iz nič.....Seba kralj si :notworthy: ohraniti humor in dobro voljo v takih trenutkih in zabavati cel dan vse okoli sebe... :notworthy:

Hvala za avanturo, pa 10 km makadama, pa lekcijo in prvo uro iz "kako zaflikati gumo na zabaven način".... :hooray:

Iz arhiva necenzuriranih slik samo tole spodaj, brez tiste bajkerke ki mi slečena in hlačami pri gležnjih reče "pridi in naredi tisto kar moraš" in tistih 4 damic v zelenem puntu ki jih Seba ni hotel bližje spoznati .... :P

tole gre v štromarske anale :evilgrin:

post-16698-0-46221200-1312745535_thumb.jpg

post-16698-0-58431600-1312745543_thumb.jpg

post-16698-0-15442100-1312745550_thumb.jpg

post-16698-0-00670000-1312745564_thumb.jpg

Objavljeno

:yea2: ma super je bilo, avantura se je rodila iz nič.....Seba kralj si :notworthy: ohraniti humor in dobro voljo v takih trenutkih in zabavati cel dan vse okoli sebe... :notworthy:

Hvala za avanturo, pa 10 km makadama, pa lekcijo in prvo uro iz "kako zaflikati gumo na zabaven način".... :hooray:

Iz arhiva necenzuriranih slik samo tole spodaj, brez tiste bajkerke ki mi slečena in hlačami pri gležnjih reče "pridi in naredi tisto kar moraš" in tistih 4 damic v zelenem puntu ki jih Seba ni hotel bližje spoznati .... :P

Men pa vseeno pošl na mail kar maš :boobies: :naughty:

Objavljeno

:y

brez tiste bajkerke ki mi slečena in hlačami pri gležnjih reče "pridi in naredi tisto kar moraš" in tistih 4 damic v zelenem puntu ki jih Seba ni hotel bližje spoznati .... :P

Ajde Sebo še zastopim da mu tiste štiri bejbe v minikah in tangicah :kva1: :kva2:zgoraj glooooooobok dekolte :kva2::kva1: glih zanimale ko je imel njegov TRYPI PROBLEME,

Ampak ti :bum: ko se ti ženska bajkerka sleče hlače in ti reče PRID IN NERED TISTO KAR MORAŠ stisneš rep med noge B):BUA::lol1: :lol1:

Objavljeno

Ajde Sebo še zastopim da mu tiste štiri bejbe v minikah in tangicah :kva1: :kva2:zgoraj glooooooobok dekolte :kva2::kva1: glih zanimale ko je imel njegov TRYPI PROBLEME,

Ampak ti :bum: ko se ti ženska bajkerka sleče hlače in ti reče PRID IN NERED TISTO KAR MORAŠ stisneš rep med noge B):BUA::lol1: :lol1:

Prjatu pa sej veš da sm je bolj sramežljive sorte O:-)

• 2 tedne pozneje...
Objavljeno

JANETKA VSE NAJ BOLJŠE :010 :010 :010 :010 ,MAL POZNO VEŠ ŠELE SEDAJ PRIŠEL DO RAČUNALNIKA

ZJUTRAJ KO SI TI PODPISEVALA PLAČILNE LISTE SEM MOGEL JEST ZASLUŽIT PLAČO :grim

Objavljeno

Janetka,

tanartabuljš .........................................

Objavljeno

Dežurna teč..ups...statističarka (hecam se)....vse najboljše! trance_07_beerchug.gif

Objavljeno
On 8/16/2011 at 4:05 PM, glažar said:

JANETKA VSE NAJ BOLJŠE :010 :010 :010 :010 ,MAL POZNO VEŠ ŠELE SEDAJ PRIŠEL DO RAČUNALNIKA

ZJUTRAJ KO SI TI PODPISEVALA PLAČILNE LISTE SEM MOGEL JEST ZASLUŽIT PLAČO :grim

sedaj pa še tole da se mal špomniš tistih norih dni ki smo jih preživeli in upam da bo še kakšen

Objavljeno

Sedaj pa resno vse najbolše ti bodo zapeli tile

zato si vzemi čas se vsedita z ĐJUMETOM ,NATOČITA malo vode iz pipe :whistle:

po pesmi pa plan o dekoraciji saj veš o čem :naughty:

Objavljeno

Ne seri z vodo SS.gif, bom še mačka dobu. Sej veš, da ni dobr mešat pijače.

Po treh dneh raznih sadnih napitkov in hmeljevih zvarkov drunk.gif, nam je lahko po vodi samo slabo - sej veš maček, lev, tiger in druge domače živali.

Zato pa zjutraj na hitr dva domača brinovčka - da glava ne boli.

Objavljeno

Fantje moji hvala za lepe želje. iz vaših postov v božja ušesa

Janetka ma vas rada full. :winkiss:

@Glažar: jutri začnemo z beljenjem... zdej pa mam...k sm izzivala :wallbash:

Objavljeno

janetka vse tanartabulš.... :friend2::010 :010

Pa veliko varnih kilometrov, zdej ko se bol po evropi voziš... :004:grupni:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!