glažar Objavljeno Oktober 10, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 10, 2011 Pejt ga pelat, odličen je .... evo tule moja izkušnja http://v-strom.hr/index.php/topic,12613.0.html Da res se pelje odlično kot pravi OFI sem ga imel malo na probi in moram reči da je motor prožen :notworthy: menjalnik odličen ,na sploh vse komponente so odlično sklanfal skupej.
janetka Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 ne gane me , ne gane me, srce je kakor kamen
OFI Objavljeno Oktober 11, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 11, 2011 srce je kakor kamen Končno si le priznala
janetka Objavljeno Oktober 13, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2011 Končno si le priznala no kolega Ofi, da ti pojasnim: video mi je neznansko všeč :grim in sem si ga večkrat ogledala. Najboljši del mi je, ko jo vžge čez njivo in makedam- brezmilostno ne gane me pa novi štrom sploooooh, tiste 4 minute na njem so ble dovolj, ni kemije, ni iskric, ni me vžgal, ostala sem ledeno hladna, skratka ne gane me
Baracuda Objavljeno Oktober 13, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2011 no kolega Ofi, da ti pojasnim: video mi je neznansko všeč :grim in sem si ga večkrat ogledala. Najboljši del mi je, ko jo vžge čez njivo in makedam- brezmilostno ne gane me pa novi štrom sploooooh, tiste 4 minute na njem so ble dovolj, ni kemije, ni iskric, ni me vžgal, ostala sem ledeno hladna, skratka ne gane me Tole bo pa držalo,če ti tako rečeš :grim
igor br Objavljeno Oktober 13, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 13, 2011 no kolega Ofi, da ti pojasnim: video mi je neznansko všeč :grim in sem si ga večkrat ogledala. Najboljši del mi je, ko jo vžge čez njivo in makedam- brezmilostno ne gane me pa novi štrom sploooooh, tiste 4 minute na njem so ble dovolj, ni kemije, ni iskric, ni me vžgal, ostala sem ledeno hladna, skratka ne gane me Smo že navajeni pri damah, da ne včasih pomeni da ...
janetka Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Šefeeeeeeeeee moj želim ti kratko zimo, jeklene živce, sedmico na lotu, šlepar dobre volje, vagon potrpljenja in na tone zdravja .... to rabiš.... vse ostalo bo pa Miklavž prnesu vse najboljše Glažar
OFI Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 (popravljeno) Prjatu ti bom še tretjič voščil....mater ma da prime ...vse naj naj.. . Popravljeno Oktober 17, 2011. Popravil Ofsajd
janetka Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 am , ne vem no , na misel mi je pršlo, pa bom kr napisala kar bo pa bo :grim ************************************* Molim k Bogu molim k nebu da bi se BMWeja znebu a očitno ne bo nič ker si ti en čuden tič. Upam jesen upam spomlad da bi spet Štroma vozu rad pa očitno spet nau nič ker raje voziš nemški kič. **************************************** Janetka ma te rada, yeah x46 cisco 1
glažar Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 am , ne vem no , na misel mi je pršlo, pa bom kr napisala kar bo pa bo :grim ************************************* Molim k Bogu molim k nebu da bi se BMWeja znebu a očitno ne bo nič ker si ti en čuden tič. Upam jesen upam spomlad da bi spet Štroma vozu rad pa očitno spet nau nič ker raje voziš nemški kič. **************************************** Janetka ma te rada, yeah x46 Janetka hvala za pesmico , Bmw ostaja pri hiši saj ga žemljica ,sedaj ko je na njem presedela 23,000 km naravnost obožuje
glažar Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Janetka hvala za pesmico , Bmw ostaja pri hiši saj ga žemljica ,sedaj ko je na njem presedela 23,000 km naravnost obožuje Glaži ma te tud rad ampak ker si ti sestavila pesmico sem se potrudil da ti odgovorim z enako mero Ne dam Ne dam Moje Selme Ne dam Čeprav na V-stromčka Lepe spomine imam V koloni Za mano vse manj V-stromov ostaja A družba ostaja prava da zmano naprej razgraja :evilgrin: :evilgrin: :evilgrin:
Tiger Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Glažar, še veliko lepih in varnih kilometrov s tvojo Selmo. pa po pamet........... :grim :grim
70robert Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 BMW kolega, vse tanartabuljš dobra roba se sama hvali :grim
cisco Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Glažar vse naj naj pa še veliko in varnih km...vsem trem.....
renegade Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Vse naj naj ...še iz našega konca ! !
Fritz Objavljeno Oktober 17, 2011 Avtor Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Vse najboljše, Glažarjev poba
sekretar Objavljeno Oktober 17, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 17, 2011 Vse najboljše tudi od Štajerskega Dolenjca
OFI Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 Glaži ma te tud rad ampak ker si ti sestavila pesmico sem se potrudil da ti odgovorim z enako mero Ejga stari čist si se mi "posoftil" neki, kar maš bavarca, zdej že pesmice pišeš
joma Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 Glažar! Vsem lepim čestitkam se pridružujeva tudi midva Joma&Jomica!
horn3t Objavljeno Oktober 18, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 18, 2011 Vse najboljše Glažar (pa če me spomin ne zapušča, ima Darja tudi v teh dnevih rojstni dan) pa mnogo srečnih in lepih kilometrov!
janetka Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 Vse najboljše Glažar (pa če me spomin ne zapušča, ima Darja tudi v teh dnevih rojstni dan) pa mnogo srečnih in lepih kilometrov! hojla Horny mi je prav nerodno, da sem pozabila, da imaš rojstni dan na isti dan kot Glaži, absolutno tudi tebi želim vse kar si sam želiš, pa najbrž ni dosti, ker si skromen človek bodi zdrav pa boš bogat vse najboljše tebi in kolegici Darji-Br (15.10 ?)
joma Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 Hornt,Darja,... :OK: in vsem, ki v kratkem praznujete ali ste praznovali roj.dneve vse naj,najboljše in veeliko vsega dobrega in lepega od Jome&Jomice!
Vstromar Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 Vse najboljše tudi od mene !
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se