AtaSmrk Objavljeno Oktober 19, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 19, 2011 Pol se morm še jst pridružit - vse naj naj, sosed
janetka Objavljeno Oktober 20, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 20, 2011 mal smeha za kisel dan: Kaj reče hlebec kruha pici? :naughty: Kje si kurba nališpana! :lol: Baracuda 1
janetka Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Smrdljiv pijanec vstopi na avtobus in se usede zraven duhovnika. Njegova srajca je umazana in prekrita s šminko, iz žepa pa mu štrli steklenica viskija. Odpre časopis, ga začne brati in čez nekaj minut vpraša duhovnika: "Oče, kaj povzroča artritis?" "Gospod..., povzroča ga lahkoživo življenje, druženje s cenenimi, pokvarjenimi ženskami, alkohol in prezir do sočloveka," zagreto odgovori duhovnik. "Kdo bi si mislil...," zamomlja pijanec in se vrne k branju. Duhovnik obžaluje, kar je rekel, se obrne k pijancu in se opraviči: "Žal mi je, nisem hotel biti tako grob. Kako dolgo imate artritis?" "Nimam artritisa, oče," odgovori pijanec, "sem pa ravnokar prebral, da ga ima papež." Baracuda 1
Baracuda Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Smrdljiv pijanec vstopi na avtobus in se usede zraven duhovnika. Njegova srajca je umazana in prekrita s šminko, iz žepa pa mu štrli steklenica viskija. Odpre časopis, ga začne brati in čez nekaj minut vpraša duhovnika: "Oče, kaj povzroča artritis?" "Gospod..., povzroča ga lahkoživo življenje, druženje s cenenimi, pokvarjenimi ženskami, alkohol in prezir do sočloveka," zagreto odgovori duhovnik. "Kdo bi si mislil...," zamomlja pijanec in se vrne k branju. Duhovnik obžaluje, kar je rekel, se obrne k pijancu in se opraviči: "Žal mi je, nisem hotel biti tako grob. Kako dolgo imate artritis?" "Nimam artritisa, oče," odgovori pijanec, "sem pa ravnokar prebral, da ga ima papež." Huda hahahahahaha :OK: :OK: vredna požirka
horn3t Objavljeno Oktober 21, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 21, 2011 Hvala Janetki in vsem ostalim za lepe želje. Lepo se imejte!
igor br Objavljeno Oktober 23, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 23, 2011 Vse najboljše Glažar (pa če me spomin ne zapušča, ima Darja tudi v teh dnevih rojstni dan) pa mnogo srečnih in lepih kilometrov! Zivjo, res je 15.10. se je tudi meni leto obrnilo na okoli. No, lani me je Igor z motorjem peljal v Crikvenico, letos pa sva na ta dan testirala novega malega stromčka . Hvala vsem za dobre želje. Lp Darja
janetka Objavljeno Oktober 27, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2011 kva je zdej to anben :grrr ne upa rečt, da je konc luštnega al kaj ? evo, jest mam fajrund, the-end, se fini, koniec za letos, domač sponzor je reku " dost maš, alo parkiraj !!!" ta drug sponzor je pa za svojga KTM nabavu zimske gume in me hod u službo dražit letos je bla moja po km sodeč druga najbolša sezona, :hooray: lahko rečem EU sezona spomlad pa začnemo z balkanom.... a ne Glaži , sej me boš sabo vzela a ne' lp softič Janetka
Baracuda Objavljeno Oktober 27, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2011 pridna punca Balkan je zakon kakorkoli :grim
glažar Objavljeno Oktober 27, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2011 kva je zdej to anben :grrr ne upa rečt, da je konc luštnega al kaj ? evo, jest mam fajrund, the-end, se fini, koniec za letos, domač sponzor je reku " dost maš, alo parkiraj !!!" ta drug sponzor je pa za svojga KTM nabavu zimske gume in me hod u službo dražit letos je bla moja po km sodeč druga najbolša sezona, :hooray: lahko rečem EU sezona spomlad pa začnemo z balkanom.... a ne Glaži , sej me boš sabo vzela a ne' lp softič Janetka kva je zdej to anben :grrr ne upa rečt, da je konc luštnega al kaj ? evo, jest mam fajrund, the-end, se fini, koniec za letos, domač sponzor je reku " dost maš, alo parkiraj !!!" ta drug sponzor je pa za svojga KTM nabavu zimske gume in me hod u službo dražit letos je bla moja po km sodeč druga najbolša sezona, :hooray: lahko rečem EU sezona spomlad pa začnemo z balkanom.... a ne Glaži , sej me boš sabo vzela a ne' lp softič Janetka Bom prašal DJUMETA če si bila pridna čez zimo. Glede km pa me zanima če so bili zanimivi :glare:
glažar Objavljeno Oktober 27, 2011 Opozori Objavljeno Oktober 27, 2011 balkan da zanimiv vendar je odvisno od vremena če naletiš na tako vreme ni nič fletno
cellar Objavljeno November 3, 2011 Opozori Objavljeno November 3, 2011 balkan da zanimiv vendar je odvisno od vremena če naletiš na tako vreme ni nič fletno Tale je pa bla huda...
janetka Objavljeno November 3, 2011 Opozori Objavljeno November 3, 2011 Bom prašal DJUMETA če si bila pridna čez zimo. Glede km pa me zanima če so bili zanimivi :glare: odg. št.1: torej do decembra lahko še mirno nagajam, hehe odg. št.2: zanimivi? hm redko kdaj sm vedla kam sploh gremo nkol nism vedla kaj me čaka :grrr naučila sm se vozit s polnim tankom in topkejsom na štart pauze so dolge sorazmerno s časom v katerem pokadiš svoj cigaret Djume je dobival sive lase zaradi obdelovanja fotk tud približno se mi ni sanjal kdaj se bom vrnila domu če je bla vikend fura, sm bla ob pondelkih na dopustu :grim torej Glasar: vozit se s tabo/ z vami je neprecenljivo, za vse ostalo je pa Mastercard a 'n
OFI Objavljeno November 3, 2011 Opozori Objavljeno November 3, 2011 (popravljeno) Glede km pa me zanima če so bili zanimivi zanč je blo..dejmo vse še 1x ponovit, mogoče mi bo pa tokrat ok. Popravljeno November 3, 2011. Popravil Ofsajd
janetka Objavljeno November 3, 2011 Opozori Objavljeno November 3, 2011 zanč je blo..dejmo vse še 1x ponovit, mogoče mi bo pa tokrat ok. začnimo od uzad, najprej do Sv. Petra, da vidm, če še znam zobe z viskijem prat :naughty: Aky tebe smo pa fajn pogrešal na tej furi veššššššš
OFI Objavljeno November 3, 2011 Opozori Objavljeno November 3, 2011 najprej do Sv. Petra alora Glažar..akcija...
glažar Objavljeno November 4, 2011 Opozori Objavljeno November 4, 2011 alora Glažar..akcija... Ni problem NAPISAT AKCIJA . :closedeyes: , A ste mogoče za KARANAC
serad Objavljeno November 4, 2011 Opozori Objavljeno November 4, 2011 Ni problem NAPISAT AKCIJA . :closedeyes: , A ste mogoče za KARANAC :grim :grim :grim :OK:
OFI Objavljeno November 4, 2011 Opozori Objavljeno November 4, 2011 (popravljeno) :evilgrin: definitvno sem zraven Popravljeno November 4, 2011. Popravil Ofsajd
OFI Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 Ej klapa kaj pravite na "krof party" na Trojanah. Vikend bo sončen
janetka Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 načeloma sem zeloooooooooooo ZA, sobota al nedela ? veš je "Martinov vikend", mi mamo pa Martina pr hiš, pa rabim malo maneverskega prostora za pogajanje :grim a bo spet "sindikalc" al gremo z motorji ti prideš z BMWejem ne?
OFI Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 Stvar dogovora, kateri dan vam bolj paše. Nč sindikalca tist je zasoftiče. Ker sm Bmw-ja parkiral na posvečeno mesto bom tokrat raje kr Suzo zajahal.
wanesska Objavljeno November 7, 2011 Opozori Objavljeno November 7, 2011 hey.. tut jaz bi se kaki furi/srečanju pridružila..
cisco Objavljeno November 8, 2011 Opozori Objavljeno November 8, 2011 hey.. tut jaz bi se kaki furi/srečanju pridružila.. Ti kar pridno spremljaj temo pa boš zvedla dan in uro.... na Trojane pa bo motor kar sam našel je bil večkrat gor
OFI Objavljeno November 9, 2011 Opozori Objavljeno November 9, 2011 Čez vikend pravijo da bo suho, "sonček" in okoli 9 stopinj. Kaj pravite na nedeljo?
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se