Sinki Objavljeno November 19, 2011 Opozori Objavljeno November 19, 2011 dobrodošel! če boš imel kakšno željo po skupni vožnji sporoči..... Seveda bom imel željo se zapeljati kakšen krog, jo imam že sedaj samo vreme ne dopušča. , to je eno drugo so pa še izkušnje, ki jih še nimam dovol, bom raje še malo počakal na toplejši asfalt. S kerega konca Vrhnike si? Hvala za sprejem.
wanesska Objavljeno November 19, 2011 Opozori Objavljeno November 19, 2011 čao štrom družba.. če je še kakšen korenjak kje, ki se še zapelje kak krogec, se lahko danes oglasi na zgoraj omenjeni lokaciji. Spet delam namreč, pa ste vabljeni na kavico i kakšen klepete. če ne z motorjem, pa z avtom..
Sinki Objavljeno November 20, 2011 Opozori Objavljeno November 20, 2011 drenov gric Potem se morava dobiti na enem al pa :beer2: . Javi če imaš čas in lokacijo.
janetka Objavljeno November 21, 2011 Opozori Objavljeno November 21, 2011 uuuuuu fino, superrrrr pa sm že skor obupala, v strahu, da bomo mali štromarji izumrli dobrodošla Idelta & Sinki :grim
janetka Objavljeno November 21, 2011 Opozori Objavljeno November 21, 2011 , bom raje še malo počakal na toplejši asfalt. :grim pametno
Kolen Objavljeno November 21, 2011 Opozori Objavljeno November 21, 2011 Potem se morava dobiti na enem al pa :beer2: . Javi če imaš čas in lokacijo. ja kakšno popoldne kje na Vrhniki.....
Sinki Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 Ni problema lahko v petek ob 8h v Tomaž baru. Če bo kdo v bližini in bo imel kakšno željo razglabljati o težkih zadevah je seveda dobrodoše .
70robert Objavljeno November 22, 2011 Opozori Objavljeno November 22, 2011 Kolega kupuje Vstrom - a 1000. Morda kdo ve, če ga kdo od naših prodaja ali da pozna nekoga ???
OFI Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 Kolega kupuje Vstrom - a 1000. Morda kdo ve, če ga kdo od naših prodaja ali da pozna nekoga ??? V TCju so mel enega letnik 2008, manj kot 7000 prevoženih za okoli 6000€. Lep motor. Sm si ga že sam ogledoval, ampak sm se potem premislil
janetka Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 V TCju so mel enega letnik 2008, manj kot 7000 prevoženih za okoli 6000€. Lep motor. Sm si ga že sam ogledoval, ampak sm se potem premislil pa sive barve je bil a'n
janetka Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 Ni problema lahko v petek ob 8h v Tomaž baru. Če bo kdo v bližini in bo imel kakšno željo razglabljati o težkih zadevah je seveda dobrodoše . Pridta z Nedeljskim dnevnikom pa rdečim nagelnom, da se ne zgrešita :grim v pondelk pa obsežno poročilu tlele gor, da nam kej ne uide :naughty: štromarske zmenkarije hihi, al sm žleht :evilgrin:
70robert Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 V TCju so mel enega letnik 2008, manj kot 7000 prevoženih za okoli 6000€. Lep motor. Sm si ga že sam ogledoval, ampak sm se potem premislil Bom povedal Igor sj vem, kaj boš rajš ..................................... Janetka: Cez sivo modro ga nej:*
Sinki Objavljeno November 23, 2011 Opozori Objavljeno November 23, 2011 Pridta z Nedeljskim dnevnikom pa rdečim nagelnom, da se ne zgrešita :grim v pondelk pa obsežno poročilu tlele gor, da nam kej ne uide :naughty: štromarske zmenkarije hihi, al sm žleht :evilgrin: Pa še res je. HyperJack 1
OFI Objavljeno November 24, 2011 Opozori Objavljeno November 24, 2011 Igor sj vem, kaj boš rajš .....................................
Baracuda Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 Kolega kupuje Vstrom - a 1000. Morda kdo ve, če ga kdo od naših prodaja ali da pozna nekoga ??? S zamudu :yes: , operacija uspela sam ne vem kako bo naprej Hodim po toplicah trenutno Čatež in treniram kako zgleda v penziji
MatjazinBrigita Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 POZDRAVLJENI PRIJATELJI, dolgo časa se nisva oglasila, sem mel kar težave spomniti se GESLO!!!! Vidiva, da se kar zabavate, kar vam seveda iz srca privoščiva in potihoma upava, da se kmalu kaj vidimo. Morda kak Bowling al kaj!!!??? Midva sva malo v ilegali, saj veste, sva MAMASITERJA. POZDRAVLJAVA VSE NOVE ČLANE, DOBRODOšLI!! IN SEVEDA VSE STARE DOBRE PRIJATELJE !! V upanju naprej!! Svoboda narodu!!
cisco Objavljeno November 25, 2011 Opozori Objavljeno November 25, 2011 S zamudu :yes: , operacija uspela sam ne vem kako bo naprej Hodim po toplicah trenutno Čatež in treniram kako zgleda v penziji lepo to slišat....čimhitrejše in čimboljše okrevanje za ostalo (motoriranje) bo še čas....
janetka Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 sem mel kar težave spomniti se GESLO!!!! vtipkaj VSTROM, to zmerej "prime" V upanju naprej!! Svoboda narodu!! Maži & Bridžet držta se, jaz pa bom mislila na vaju :grim
janetka Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 Pa še res je. dej dej dej .) jest sm zlo okolju prijazno bitje :grim
janetka Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 operacija uspela sam ne vem kako bo naprej Hodim po toplicah trenutno Čatež in treniram kako zgleda v penziji no začetek je obetaven, operacija je uspela, v toplicah imaš kaj videt, hrana je najbrž odlična, cel dan visiš na internetu postiljajo ti posteljo, kuhajo čajčka, gledaš televizijo, rešuješ križanke,.... sej se hecam Barči, bom držala pesti, da se čimprej aklimatiziraš in spet nekaj jeklenega kupiš za med noge, pozdravi Joži in Roka
sekretar Objavljeno November 29, 2011 Opozori Objavljeno November 29, 2011 S zamudu :yes: , operacija uspela sam ne vem kako bo naprej Hodim po toplicah trenutno Čatež in treniram kako zgleda v penziji Hecno, ti na moj konec, jaz pa na tvojga. Sedaj sem pa jaz v Novem mestu na remontu. Še dobro, da grem jutri domov, nisem pa take sreče, da bi me doletele kakŠne toplice. Si jih bom pa sam plačal. Dobro okrevaj in spomladi nabavi kaj na dveh kolesih, če ne drugega pa skiro... :grim
Fritz Objavljeno November 29, 2011 Avtor Opozori Objavljeno November 29, 2011 Dobro okrevaj in spomladi nabavi kaj na dveh kolesih, če ne drugega pa skiro... :grim Ta bo spomladi tako bicikel poganjal, da se bo vse kadilo in zna biti, da bo na koncu imel več km kot jaz z dvocevko
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se