renegade Objavljeno Januar 29, 2012 Opozori Objavljeno Januar 29, 2012 (popravljeno) Renegade dragi najin prijatelj; želiva Ti vse in še več za tvoj rojstni dan,ostani takšen kot si originalen,enkraten, zlate ribice pa ne rabiš,ker imaš to srečo,da spi s tabo :grim (Majča)Evo to je to! Joma&Jomica Ja pa še res je - Maja je ribica !!! (po horoskopu) !! Hvala Fritz , Sekretar, Baracuda in Joma & Jomica - res ste pravi prijatelji !! Popravljeno Januar 29, 2012. Popravil renegade
70robert Objavljeno Januar 29, 2012 Opozori Objavljeno Januar 29, 2012 Malo z zamudo, vse tanartabuljš Renegade, hee bomo s kakšnim cvičkom nazdravili na bowlingu ?? Matjaž, ja sem bom kj gor pr teb oglasu, mogoče se pa z jadrnico srečava kje na jadranu , zdaj smo določili datum, kdaj gremo, pa okvirna ruta je tud narjena
cisco Objavljeno Februar 12, 2012 Opozori Objavljeno Februar 12, 2012 A ste vsi na zimskem spanju? ma na kidanju belega sra....snega...
Hudoba Objavljeno Februar 13, 2012 Opozori Objavljeno Februar 13, 2012 Ta teden peljem motor k Brumu, na prikolici bo verjetno se en prostor. Ali kdo rabi prevoz motorja k Brumu?
bobiboss Objavljeno Februar 14, 2012 Opozori Objavljeno Februar 14, 2012 Ta teden peljem motor k Brumu, na prikolici bo verjetno se en prostor. Ali kdo rabi prevoz motorja k Brumu? mogoče še tule dodaš bobiboss 1
hladov Objavljeno Februar 16, 2012 Opozori Objavljeno Februar 16, 2012 Ta teden peljem motor k Brumu, na prikolici bo verjetno se en prostor. Ali kdo rabi prevoz motorja k Brumu? Pozdravljen!! Jaz bi rabil prevoz. Sem se že dogovarjal z Brumom. Čeprav sem upal, da bodo ceste manj slane. Ti pošljem sporočilo pa se slišiva. Adijo!!
renegade Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Vse naj naj še iz štajerske !!
cisco Objavljeno Februar 19, 2012 Opozori Objavljeno Februar 19, 2012 Seba, vse tarnajbuljš, pa vse kar misliš da ti manjka...
serad Objavljeno Marec 1, 2012 Opozori Objavljeno Marec 1, 2012 :OK: Halo banda.... Vem vem... ni lepo rajcat prijatelje... ampak.... jaz sem danes a) kupil letno vinjeto za moped odpeljal se res na krajšo furo (in ker Glažarja ni bilo zraven to pomeni samo 358km) c) pojedel odlične polnjene lignje na žaru v Izoli d) s tem odprl sezono 2012 aha... pa še to.... e) stestiral novo čelado (C3 seveda) in sem norrrroooo :kva2: zadovoljan f) sporočili so mi iz TCja da je prišlo na skladišče nekaj dodatne opreme za mjega Tripya.... :kva2: Skratka.... kr en dan, matr.... Čas je za pošitek.... Lp, Seba-Jeba P.S. dejte se kaj oglasit no...
glažar Objavljeno Marec 2, 2012 Opozori Objavljeno Marec 2, 2012 :OK: Halo banda.... Vem vem... ni lepo rajcat prijatelje... ampak.... jaz sem danes a) kupil letno vinjeto za moped odpeljal se res na krajšo furo (in ker Glažarja ni bilo zraven to pomeni samo 358km) c) pojedel odlične polnjene lignje na žaru v Izoli d) s tem odprl sezono 2012 aha... pa še to.... e) stestiral novo čelado (C3 seveda) in sem norrrroooo :kva2: zadovoljan f) sporočili so mi iz TCja da je prišlo na skladišče nekaj dodatne opreme za mjega Tripya.... :kva2: Skratka.... kr en dan, matr.... Čas je za pošitek.... Lp, Seba-Jeba P.S. dejte se kaj oglasit no... RES ni lepo dražit prijatle ,soborce , ampak lepo da si odpru sezono ,jest dons registrilal SELMO , Zelo ugodno 185 eruv za sezono .Manka samo še svinjeta
serad Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Če vas zanima kako sedaj Tripy zgleda, da ga boste znali prepoznati na cesti.... Več tukaj: http://v-strom.hr/index.php/topic,13058.msg133603.html#new
serad Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 RES ni lepo dražit prijatle ,soborce , ampak lepo da si odpru sezono ,jest dons registrilal SELMO , Zelo ugodno 185 eruv za sezono .Manka samo še svinjeta Čestitam... Tripy pravi da je čas za eno krajše druženje... :grim
Koncbah Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Če vas zanima kako sedaj Tripy zgleda, da ga boste znali prepoznati na cesti.... Več tukaj: http://v-strom.hr/in...133603.html#new Seba, dobr si ga sredio, sam kolikor sem videl na slikah je malo umazan. Upam da čim prej udarimo uvodno furo - midva z Glažijem počakava samo še Planico ,poj pa gaaaaassssaa - ja pa še od dons naprej 76 krat spat pa Crna Goro - lp od obeh
Fritz Objavljeno Marec 4, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Tripy je čista erotika Big Blue oz. 'plaviša' se jutri vrača domov z rehabilitacije. V kratkem sledi prva vožnja po nesreči serad 1
cisco Objavljeno Marec 4, 2012 Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Tripy je čista erotika Big Blue oz. 'plaviša' se jutri vrača domov z rehabilitacije. V kratkem sledi prva vožnja po nesreči Super Fritz....upam da se vidmo na kaki furi... So Plavišo dober sestavl pa pokrpal? Veliko sreče v letošnji sezoni, da ne bo kakšnih bližnjih srečanj.... lp
Fritz Objavljeno Marec 4, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Marec 4, 2012 Plaviša je kot nov oz. še boljši z modificirano sklopko in nekaj novimi gadgeti. Za razliko od moje ključnice, ki išče dobrega kiropraktika Jaz tudi upam, da bližnjih srečanj ne bo. Me je pa nesreča naučila, da moram še toliko bolj koncentrirano voziti in še bolj predvidevati...napake drugega nikakor ne moreš preprečiti, vse kar lahko narediš je minimiziranje možnosti, da do nesreče pride in glede tega je bilo nekaj stvari, katere bi lahko naredil pa v tistem trenutku nisem bil dovolj pozoren nanje. Konec dober, vse dobro. cisco 1
MatjazinBrigita Objavljeno Marec 5, 2012 Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 Oj Banda! SEBAAAA vse taboljš, pa srečno!! Tud jst sem v petek 02.03 odprl sezono, ker sem bil sam, in samo popoldan, sem naredil samo 220km, ampak nekaj je! LP vsem
serad Objavljeno Marec 5, 2012 Opozori Objavljeno Marec 5, 2012 Tripy je čista erotika Big Blue oz. 'plaviša' se jutri vrača domov z rehabilitacije. V kratkem sledi prva vožnja po nesreči Cool!!! Čestitam... Komej čakam da vidim plavušo v novem izdanju...
joma Objavljeno Marec 8, 2012 Opozori Objavljeno Marec 8, 2012 Vsem dragim damam z motorji :grim ali brez :grrr, želim vse najlepše za vaš praznik 8.marec, dan žena!
wanesska Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 čao štromčkarji! Kdaj bo kakšna furca ali malo večje srečanje, da vas spoznam..
cisco Objavljeno Marec 14, 2012 Opozori Objavljeno Marec 14, 2012 čao štromčkarji! Kdaj bo kakšna furca ali malo večje srečanje, da vas spoznam.. Kaj je W...malo nestrpna a, zdej k ga maš registriranga.... A vikende tud letos vse delaš al maš kerga frej? Proti koncu marca sigurno pade kaka furca, pa pol v začetku aprila Mirna peč, večje srečanje pa konc maja v Črni Gori,skoraj vseevropsko, no s povdarkom na bivših Yu državah... Ti kar sem gor poglej vsake toliko časa, pa boš na tekočem wanesska 1
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se