25.december Objavljeno Junij 29, 2007 Opozori Objavljeno Junij 29, 2007 http://www.motosvet.com/tabla/index.php?s=...st&p=992964 to je to, ali pa pojdi na stran 44 in počasi beri :slap: :lol1: :rolleyes: Yes, najdu sem. (Hvala za pomoč) Prebral sem počasi, ker je bilo počasi napisano! Nakazal pa sem tudi (Šefica piši). Lep pozdrav in veliko srečnih km. 25.december
janetka Objavljeno Julij 4, 2007 Opozori Objavljeno Julij 4, 2007 Helouuuuu :yea1: mamo že 24 majčk :grim ..... še 6 da jih lohk damo delat.... anybody else ? :hmm: lp
nikaneža Objavljeno Julij 5, 2007 Opozori Objavljeno Julij 5, 2007 :OK: V STROMAŠI :OK: Lepo od tebe Fritz , da si popeljal pobudo o naši "neodvisni" temi in vse skupaj prestavil sem. Kot sem že povedal , bi rad nekako združil Vstromaše in KLV-jaše na enem "spoznavnem dnevu" - da se vsaj malo podružimo - spoznamo - izmenjamo izkušnje in znanje o naših mašincah ..... in se na vse zadnje tudi malo skupaj popeljemo po naših cestah. Razmišljal sem kje bi bil najbolj primeren kraj ?.?.?.?.... za naše snidenje - ideja je padla.... , zbrali se bi nekje v okolici Mozirja - Logarska Dolina ....morda celo Vransko ...??? saj bi tako lahko vsi imeli le kratko pot do doma oz od koder ste bili namenjeni ... seveda je to samo moje osebno razmišljanje , katero je " na stežaj" odprto za vaše predloge in mnenja. Toliko za uvod ..................... z predlogi in idejami pa kar na dan !!! Pa LP !! :yea1: ali pa na Koroško........hehehe
Edvard Objavljeno Julij 7, 2007 Opozori Objavljeno Julij 7, 2007 Živjo :OK: Ja Koroška tu neklje pri Mariborskem otoku :grim LP Edvard
janetka Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Evo s Frenkom sva res bla na Koroškem...u Šentanelu pr Heaven Deavilsih Zukije sva skup parkirala pa plac pustla še za kakega V-Stromarja in res se je okol 3 popoldne pripeljal še en štromar, starejši možakar ...z ganz novimi gumami. ko pa smo se okol 16,30 odpravlali proti domu...se je po makedamu spustu še en štromar z SG tablico pa tako znan mi je bil (sicer pod čelado) pa ne vem je "naš " :whistle: :hmm: al ni ? lp Janetka
janetka Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Sva mela z Renegadom HOT LINE glede majčk. Ima u planu jih zrihtat do naše skupne vožnje sred avgusta zato če še kdo premišluje o naročilu naj le naroči u petek bom naročanje zaklučla in tabelco posredvala Renegadu, da gre u Akcijo št.II. lp vsem j.
igor br Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Sva mela z Renegadom HOT LINE glede majčk.Ima u planu jih zrihtat do naše skupne vožnje sred avgusta zato če še kdo premišluje o naročilu naj le naroči u petek bom naročanje zaklučla in tabelco posredvala Renegadu, da gre u Akcijo št.II. lp vsem j. Skupna vožnja sred avgusta? A znaš kaj več povedat o tem. Lp igor
renegade Objavljeno Julij 9, 2007 Opozori Objavljeno Julij 9, 2007 Skupna vožnja sred avgusta? A znaš kaj več povedat o tem. Lp igor Za vse tiste , ki ste morda preslišali - oz. vas ni bilo na našem pikniku v Tržiču !! : Dne 15.8.2007 ( ta dan je praznik - dela prost dan ) organiziramo skupno vožnjo po Štajerski - Prekmurju - Prlekiji .... z pričetkom vožnje na že znani lokaciji " Miklavž na Dravskem polju - Biljardnica Martinela" ( Bell center ) . Pot nas naj bi vodila po manj znanih poteh - manj prometnih cestah .... z namenom , da spoznamo malo tale konec naše lepe dežele. Vse podrobnosti in informacije pa boste lahko prebrali tukaj na forumu . ( morda pa sledi tudi kakšno presenečenje ) za enkrat LP !! PS : Pohitite z naročili majic - sprejemamo jih samo še do tega petka !!!!!
janetka Objavljeno Julij 11, 2007 Opozori Objavljeno Julij 11, 2007 ravnokar je padlo naročilo za 33 - to majčko lp janetka
janetka Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 ...pa kaj ste na dopustu vsi al kaj :hmm: joj ste dolgočasniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :slap: ma kdo nove gume ? auspuh ? kovčke ? ........no a ma kdo nove :whistle: ? je blo neki po radiu.... se kej šparate za skupno vožno sred avgusta ? :naughty: padla je 37-ta majčka :grim
70robert Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 ...pa kaj ste na dopustu vsi al kaj :hmm: joj ste dolgočasniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :slap: ma kdo nove gume ? auspuh ? kovčke ? ........no a ma kdo nove :whistle: ? je blo neki po radiu.... se kej šparate za skupno vožno sred avgusta ? :naughty: padla je 37-ta majčka :grim OD VČERAJ ZUMO 550 LP, Robert
igor br Objavljeno Julij 12, 2007 Opozori Objavljeno Julij 12, 2007 ...pa kaj ste na dopustu vsi al kaj :hmm: joj ste dolgočasniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :slap: ma kdo nove gume ? auspuh ? kovčke ? ........no a ma kdo nove :whistle: ? je blo neki po radiu.... se kej šparate za skupno vožno sred avgusta ? :naughty: padla je 37-ta majčka :grim Niti gume, niti, auspuh, niti kovčke. Sem si pa na zaščiti za motor naredu nosilec za noge. Sem velik in pokrčene noge začnejo boleti. Tudi sedaj niso čisto stegnjene, ampak paše kak kilometer z bolj stegnjenimi nogami. Te kaj firbec matra kako zgleda. Mogoče naredim fotko. lp igor
janetka Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 no pa sm vas zbudila....prou :evilgrin: ruknt vas je treba da se mal potrudte @70robert: čestitam ! upam da te ne bo :whistle: zmeri ubogal.....pa te bo vodil okol rit u varžet ....tko bo več kilometrou veš @igor br: nič :grrr mogoče....ajdi popaj fotko jest sm pa potrgala original nalepke dol s čelade in jo bom po svoje polimala B) ...fotka sledi pa še Zukija bom okranclala za njegov 1. rojstni dan :wub: lp j.
glažar Objavljeno Julij 13, 2007 Opozori Objavljeno Julij 13, 2007 Tkole da vas mal isprovociram jutr krenem za vikend v dolomite. :naughty: :whistle: slike sledijo ko se vrnem.
Tiger Objavljeno Julij 15, 2007 Opozori Objavljeno Julij 15, 2007 Midva sva se pa vrnila z dopusta. Malo po italiji Pa se kaksna slikca, da se vam bodo cedile sline.
glažar Objavljeno Julij 17, 2007 Opozori Objavljeno Julij 17, 2007 Da vam sline še mal cedijo . Bil v dolomitih za vikend .Pot je nanesla -- passo Mavria, Passo Tri Croče, Cortina de Ampezzo, Passo Falzarego , passo Pordoi , Passo Costalunga , in nazadnje za ta dan passo Mendola , spali smo v apartmaju pod passom Tonale ,spanje in zajtrk nas je prišel 32 eurna osebo.Drugi dan smo nadaljevali ,passo Tonale , Passo Gavia, Bormio in največji šok tistega dne pridemo pod passo Stelvio in :headbang: zaprto :headbang: policaj pravi odpremo šeleob 14,30h. Kaj sedaj ,ni kaj pod nadaljujemo prema Lavigno, čez paso Fuscango , Svico , proti Meranuin zadnjemu prelazu na tej poti passo Giovo. Skupaj v dveh dneh 920 km in 10 prelazov. še malo slik .
renegade Objavljeno Julij 18, 2007 Opozori Objavljeno Julij 18, 2007 :worship: Štromarji :worship: Lepo mi ga vi to rajžate ..... vsi po vrsti...... :kva2: Važno obvestilo !!! Majice , ki ste jih ponovno naročili , bodo verjetno gotove že naslednji teden - vikend ...27-28.7 2007 !! :kva2: Zato bom vsakemu posal PM - koliko denarja in na kateri račun morate nakazati vsoto - drugače majic ne boste dobili !!!!!! Prosil bi vas , da te obveznosti poravnate res v najkrajšem času do 27.7. PA MALO RESNOSTI BI PROSIL !!! LP :yea1:
janetka Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 aaaaaaaaa uuuuuuuu :slap: so V-Štromarji navalili z rojstnimi dnevi to so mogle bit mrzle zime tuk in tuk let nazaj :whistle: torej: Dragi DJUME, dragi DADY kar dva "naša" na en mah na ta krasen sončni petek vzemta si en dolg predah. Bodita zdrava, srečna, zadovolna iskoristita vsak dan da bo kdaj prložnost bolša na to čakat je zaman. tale :004 Djumetu tale :004 pa Dadyju lp Janetka
Edvard Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Pridružujem se čestitki ! Djume, Dady na zdravje :beer2: Edvard
Balistični Objavljeno Julij 20, 2007 Opozori Objavljeno Julij 20, 2007 Še mal slikic iz vročih Dolomitov
DADY Objavljeno Julij 25, 2007 Opozori Objavljeno Julij 25, 2007 :kva1: POZDRAVLJENI :kva1: SE VAM ZAHVALJUJEM ZA ČESTITKE, NE MI ZAMERIT SEM V ZAMUDI, KER PREPROSTO NIMAM ČASA DA BI SE PRIKLOPIL NA NAŠO STRAN. :headbang: :headbang: MORAM SE POHVALIT, DA IMAM NOVEGA ZUMOTA 550 IN STRANSKE KOVČKE KI MI JIH JE PRIPELJAL FRITZ IZ ITALIJE. FRITZ, SEM JIH ŽE SPROBAL V PULO. SUPER SO :kva2: :kva2: ŠE ENKRAT HVALA ZA VSE :010 :010 :beer1: :beer1: :beer2: :beer2: LP
janetka Objavljeno Julij 26, 2007 Opozori Objavljeno Julij 26, 2007 Helouuuuuuuuu :yea1: evo pa sm prišla :grim do slikc.... moja stara čelada z :photo: novo grafiko (žabce zrithu Žrebec) in Zukijeva torta za :wub: 1. rojstni dan. Svečko sm pa jest pihnla. Jutr napopam še slikce s fur "gorenske naveze" da naute mislni da doma čepimo :naughty:
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se