MatjazinBrigita Objavljeno April 10, 2012 Opozori Objavljeno April 10, 2012 OJ, Kako ste prijatelji? Vidim, da ste oživeli, pa naša pesnica tudi. A bi se dobili en dan ko bo vreme na trojanah na krofih, al pa kaj podobnega? Dolgo vas že nisem videl na kupu!! LP
glažar Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 OJ, Kako ste prijatelji? Vidim, da ste oživeli, pa naša pesnica tudi. A bi se dobili en dan ko bo vreme na trojanah na krofih, al pa kaj podobnega? Dolgo vas že nisem videl na kupu!! LP kako nas boš pa videl ,če si venomer v tujini ,še v službi te ni nikoli :grim
Tiger Objavljeno April 11, 2012 Opozori Objavljeno April 11, 2012 ko bom v penziji..... Sedaj , ko se je Janetka raspesnila pa vidim , da se bo sezona res počas začela. :grim :krneki:
janetka Objavljeno April 12, 2012 Opozori Objavljeno April 12, 2012 @ Horny, Maži, Tiger in ostali Pregnali končno smo to zimo abstinenca zdaj je mimo malce smo se poredili kakšno gubico dobili. Eni ste se izgubili drugi vmes 2x rodili mislim da je skrajni čas da se vrnete med nas. Jest sm koj za krof in kavo da le vidm družbo pravo na kupu zbrane te ljudi ki so BMW- štromarji. bye cisco in mac69 2
MatjazinBrigita Objavljeno April 12, 2012 Opozori Objavljeno April 12, 2012 JANETKA :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: Mislim, da si zgrešila poklic, Franceljnu iz Vrbe je kr mal nerodno :yes: Glažko, preden se oglasiš, prosim za predhodno najavo, da ne zgrešim visokih obiskov Upam, da se kmalu vidimo! LP
bobiboss Objavljeno April 12, 2012 Opozori Objavljeno April 12, 2012 zgleda, da bo treba naslov teme zamenjat.
sekretar Objavljeno April 15, 2012 Opozori Objavljeno April 15, 2012 Živjo, zanima me, ali planirate kakšno daljšo vožnjo čez praznike. Jaz lahko štartam šele 1.5.2012 in bi šel za kakšne 4 dni malo po jugi. Na zahod me ne vleče, je predrago. Je pa veliko odvisno od vremena. Če bo slabo ne grem nikamor, sem bolj komot sorte. še nekaj, tudi dolžinskih rekordov ne mislim podirat. 300-400 km je čisto dovolj, vmes pa kakšni čevapi, burek, janjetina :grim (sveto trojstvo...).
janetka Objavljeno April 17, 2012 Opozori Objavljeno April 17, 2012 @ sekretar: večina nas špara € in dopust za V-Strom srečanje v ČG, ti pa le pojdi malo v izvidnico, lepo se imej , dobro se najej in srečno :grim @ Igor BR ajde pljuni že.... čakammmmmmmmmm pa čakammmmmmmmm pa čakammmmmmm
Koncbah Objavljeno April 17, 2012 Opozori Objavljeno April 17, 2012 @ sekretar: večina nas špara € in dopust za V-Strom srečanje v ČG, ti pa le pojdi malo v izvidnico, lepo se imej , dobro se najej in srečno :grim @ Igor BR ajde pljuni že.... čakammmmmmmmmm pa čakammmmmmmmm pa čakammmmmmm HALLLOOOOO še 33 x spat poj pa GASAAAA
glažar Objavljeno April 17, 2012 Opozori Objavljeno April 17, 2012 HALLLOOOOO še 33 x spat poj pa GASAAAA A si praznike odštel ker bomo takrat bol malo spal :kva2:
Baracuda Objavljeno April 17, 2012 Opozori Objavljeno April 17, 2012 @ sekretar: večina nas špara € in dopust za V-Strom srečanje v ČG, ti pa le pojdi malo v izvidnico, lepo se imej , dobro se najej in srečno :grim @ Igor BR ajde pljuni že.... čakammmmmmmmmm pa čakammmmmmmmm pa čakammmmmmm Maš kej placa na zadnem zicu hahahahahaahahah :grim :grim :grim
sekretar Objavljeno April 17, 2012 Opozori Objavljeno April 17, 2012 Maš kej placa na zadnem zicu hahahahahaahahah :grim :grim :grim Ker maš dober bicikel se me lahko primeš za ramo...
igor br Objavljeno April 17, 2012 Opozori Objavljeno April 17, 2012 @ sekretar: večina nas špara € in dopust za V-Strom srečanje v ČG, ti pa le pojdi malo v izvidnico, lepo se imej , dobro se najej in srečno :grim @ Igor BR ajde pljuni že.... čakammmmmmmmmm pa čakammmmmmmmm pa čakammmmmmm Janetka pljuvat pa res ni lepo; ampak vseeno je čas, da napišem, da je šel najin veliki štrom od hiše in je k hiši prišel mali novi štrom bele barve. Odločitev ni bila lahka, varno naju je vozil 5 sezon. Sedaj ga moram čimpreje malo opremit potem pa čakamo le še lepo vreme in sledi kak krof na Trojanah ... Pa požegnat ga morava peljat - kdaj je Nova Štifta? Lp Igor in Darja
bobiboss Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 (popravljeno) Janetka pljuvat pa res ni lepo; ampak vseeno je čas, da napišem, da je šel najin veliki štrom od hiše in je k hiši prišel mali novi štrom bele barve. Odločitev ni bila lahka, varno naju je vozil 5 sezon. Sedaj ga moram čimpreje malo opremit potem pa čakamo le še lepo vreme in sledi kak krof na Trojanah ... Pa požegnat ga morava peljat - kdaj je Nova Štifta? Lp Igor in Darja za žegen imaš že to soboto Loški potok-MK Holcarji. pa mnogo lepih in varnih kilometrov na novem Štromčku. Popravljeno April 18, 2012. Popravil bobiboss
janetka Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 le še lepo vreme in sledi kak krof na Trojanah ... Pa požegnat ga morava peljat - kdaj je Nova Štifta? Vsako leto na dan OF , letos je to na petek ( 27,4.) ob 12:00 Lp Igor in Darja
joma Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 Igor&Darja :OK: Čestitke ob nakupu novega štroma :yes: .Veelikoo varnih in srečnih km želiva z Jomico :notworthy: .Potrjuješ tezo;" pravi štromar za vedno štromar"! :notworthy: Oglasita se na kakšni kavi! :yea1: Joma&Jomica
igor br Objavljeno April 18, 2012 Opozori Objavljeno April 18, 2012 Igor&Darja :OK: Čestitke ob nakupu novega štroma :yes: .Veelikoo varnih in srečnih km želiva z Jomico :notworthy: .Potrjuješ tezo;" pravi štromar za vedno štromar"! :notworthy: Oglasita se na kakšni kavi! :yea1: Joma&Jomica Hvala za dobre želje. Res je že čas, da bo kaj vremena pa da se kam zapeljemo. Pozdravb vsem Igor in Darja.
Baracuda Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Ker maš dober bicikel se me lahko primeš za ramo... Sej nisem narobe vezan :grrr vprašanje je blo za Janetko ,če me uzeme v Montenegro ne zate hajvan Fritz 1
Fritz Objavljeno April 19, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 19, 2012 Sej nisem narobe vezan :grrr vprašanje je blo za Janetko ,če me uzeme v Montenegro ne zate hajvan
janetka Objavljeno April 19, 2012 Opozori Objavljeno April 19, 2012 Sej nisem narobe vezan :grrr vprašanje je blo za Janetko ,če me uzeme v Montenegro ne zate hajvan a zame je blo skuzi šjor Barči, nism dojela alzo nimam :grrr placa, tam bo ena velka vodotesna torba, ker grem za več dni in v topcasu ne bo zadost placa a veeeeeeeeeeeeeš mal robe bom pa še kolegom raztalala... mogoče ma Fritzko kej placa, on ma velzgaaaaa štroma pa vojak je in zna zminimalizirat prtljago a'n
joma Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 Ofsajd&Barbara Ob presedlanju na "novega" velikega štroma čestitava :yes: in želiva, da vaju varno in srečno vozi po širnem svetu .Komaj čakava,da se kaj vidimo!Joma&Jomica :notworthy: :notworthy:
janetka Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 hajdi magnator zasavski razsvetli narod in mu pojasni, da mali štrom ostane doma in da si do nadaljnega stereo štromar
Baracuda Objavljeno April 20, 2012 Opozori Objavljeno April 20, 2012 (popravljeno) a zame je blo skuzi šjor Barči, nism dojela alzo nimam :grrr placa, tam bo ena velka vodotesna torba, ker grem za več dni in v topcasu ne bo zadost placa a veeeeeeeeeeeeeš mal robe bom pa še kolegom raztalala... mogoče ma Fritzko kej placa, on ma velzgaaaaa štroma pa vojak je in zna zminimalizirat prtljago a'n :unsure: jaz pa mislu Fritzko ----tud on ni taprav hvala :grrr zdele pečem kruh pa odojčka ,če češ lahko prideš pa se mogoče zmenva za ĆG :grim Popravljeno April 20, 2012. Popravil Baracuda
Fritz Objavljeno April 20, 2012 Avtor Opozori Objavljeno April 20, 2012 Dva desca na isti motor nekako ne pašeta...če pa komu paše pa kar naprej. Barči bi pri meni itaq umrl od dolgčasa zaradi počasne vožnje Ofiju čestitke za duo varianto, Igorju in Darji pa za nabavo Duhca (white as a ghost).
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se