glažar Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 (popravljeno) še pomnite tovariši Popravljeno Junij 29, 2012. Popravil glažar RobiRoberto 1
70robert Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 Še mal pa dopust :kva2: Še pet dni , kje se srečava
glažar Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 Še pet dni , kje se srečava Zaradi zdravstvenih težav sem prestavil romunijo na drugo leto .Grem prvo malo na morje počit in zdravje uštimat potem pa 4 dni malo po švicarskih ALPAH
70robert Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 (popravljeno) Zaradi zdravstvenih težav sem prestavil romunijo na drugo leto .Grem prvo malo na morje počit in zdravje uštimat potem pa 4 dni malo po švicarskih ALPAH Zdravje je prvo :glare: , ko se vrnem, se boš dol k men prpelu na dolenjsko zdravilo CVIČEK - verjem da pomaga Zaenkrat se nam obeta takole vreme Popravljeno Junij 29, 2012. Popravil 70robert
cisco Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 auuu čim hitreje zapustit Srbijo da ne bo kerga kap... pa še cvička vam lahk zmanjka...no za Romunijo je pa glih taprava temp. V glavnem srečno pot celotni karavani, upam da brez problemov in težav. Ko pa pridete nazaj pa ena predstavitev ob domačem cvičku....
janetka Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 Tiger in Robi krasno potovanje in srečno pot vam/a želim in slikejta g. Drakulo in gradove in pokrajino, ja pa hrano tud pa kakšnega avtohtonega Romunca, da vidm, a so majhni al so velki in ne pozabta motorje pregledat, pa dokumente zase in motor...a sponzorja mata?
zverca Objavljeno Junij 29, 2012 Opozori Objavljeno Junij 29, 2012 skoz berem vašo temo,ampak zadnje čase mal dogodivščin
glažar Objavljeno Junij 30, 2012 Opozori Objavljeno Junij 30, 2012 skoz berem vašo temo,ampak zadnje čase mal dogodivščin dopusti,selitve,zeleni programi,lobadarstvo,vse to pa ostane pre malo časa za dogodivščine. ČE spremljas to temo naš čas se pride
Tiger Objavljeno Junij 30, 2012 Opozori Objavljeno Junij 30, 2012 Tiger in Robi krasno potovanje in srečno pot vam/a želim in slikejta g. Drakulo in gradove in pokrajino, ja pa hrano tud pa kakšnega avtohtonega Romunca, da vidm, a so majhni al so velki in ne pozabta motorje pregledat, pa dokumente zase in motor...a sponzorja mata? Janetka, še en teden pol pa odrineva proti Romuniji. Glažar je dal odpoved, prav da se sam z BMW-jaši vozi...... :grrr Slike romunov dobiš iz vseh kotov, če hoćeš , se bom pomatral zate, čeprav me ne zanimajo kaj dost......... Motor je pa poservisiran in pripravljen. Sponzorja pa na žalost ni za dobit.......a se javiš?
janetka Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Janetka, Sponzorja pa na žalost ni za dobit.......a se javiš? v čast mi bo..... :grim torej motor moraš polepit z mojim logotipom, pasuš mi boš žigosal na rumunski meji, dala ti bom spisek malenkosti ki želim da jih prešvercaš čez mejo.... ah dej prid ti k men na štrudl, pa bova dorekla zadevo
70robert Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Tiger in Robi krasno potovanje in srečno pot vam/a želim in slikejta g. Drakulo in gradove in pokrajino, ja pa hrano tud pa kakšnega avtohtonega Romunca, da vidm, a so majhni al so velki in ne pozabta motorje pregledat, pa dokumente zase in motor...a sponzorja mata? Sponzor država :grim Ablubem, da sem si vse zapomnil
glažar Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 Nekateri smo se včeraj mal peljali pa je blo tako fletno da nismo imeli časa fotografirat . nekdo jih je naredil celo 650km
Tedybear Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 (popravljeno) Glažar, kdaj greš vozit po Švicarskih alpah???? Popravljeno Julij 2, 2012. Popravil Tedybear
Tiger Objavljeno Julij 2, 2012 Opozori Objavljeno Julij 2, 2012 v čast mi bo..... :grim torej motor moraš polepit z mojim logotipom, pasuš mi boš žigosal na rumunski meji, dala ti bom spisek malenkosti ki želim da jih prešvercaš čez mejo.... ah dej prid ti k men na štrudl, pa bova dorekla zadevo Ti sam pripravi spisek želja, kaj rabiš in sponzorski prispevek.......... za štrudel ti pa prej povem, če mi bo zneslo pridem, mam kar natempiran tale teden. Ampak tvoj štrudel mi pa diši....... :yes:
janetka Objavljeno Julij 3, 2012 Opozori Objavljeno Julij 3, 2012 nekdo jih je naredil celo 650km jest vem, jest vem, jest vem, :grim en štromar k je bil cel mesec v prisilnem motocelibatu
OFI Objavljeno Julij 4, 2012 Opozori Objavljeno Julij 4, 2012 še pomnite tovariši seveda pomnimo...."do Paklenice na kafe" jest vem, jest vem, jest vem, :grim en štromar k je bil cel mesec v prisilnem motocelibatu a kr tko javno bomo o tem kdo jaha in kdo ne
janetka Objavljeno Julij 5, 2012 Opozori Objavljeno Julij 5, 2012 a kr tko javno bomo o tem kdo jaha in kdo ne no ...si se najahu ? al bi še ? @Glaži: lep dopust ob morju želim, gotov si u mehko kuhan v tej tropski vročini
OFI Objavljeno Julij 5, 2012 Opozori Objavljeno Julij 5, 2012 no ...si se najahu ? al bi še ? ... :grrr nejmam ankol dost :evilgrin:
70robert Objavljeno Julij 6, 2012 Opozori Objavljeno Julij 6, 2012 Tiger in Robi krasno potovanje in srečno pot vam/a želim in slikejta g. Drakulo in gradove in pokrajino, ja pa hrano tud pa kakšnega avtohtonega Romunca, da vidm, a so majhni al so velki in ne pozabta motorje pregledat, pa dokumente zase in motor...a sponzorja mata? Javljam se iz zapora Vladimirja Tepeža - Drakule, grad Corvin. Nobenih pravic nimamo, samo hladno pivo, 3.40 leva ), hrana od 10 - 20 levov, čorbe, pizze, špageti, ....... drugače bom povedal 286 levov cca 63 € za 12 ljudi večerja, piva ????? ne vem, kr velik )) Glede Romunov, drž se svojga, tako pravjo naše punce, romunske punce pa so za pogledat )), pokrajija, cesta, zaenkrat bp, danes pa TRANSALPINA ) serad, RobiRoberto in zverca 3
serad Objavljeno Julij 8, 2012 Opozori Objavljeno Julij 8, 2012 še pomnite tovariši jast bi seeeeeee!!!!! ... :grrr nejmam ankol dost :evilgrin: No, kaj bomo naredili po tom pitanju?
janetka Objavljeno Julij 9, 2012 Opozori Objavljeno Julij 9, 2012 Javljam se iz zapora Vladimirja Tepeža - Drakule, grad Corvin. Nobenih pravic nimamo, samo hladno pivo, 3.40 leva ), hrana od 10 - 20 levov, čorbe, pizze, špageti, ....... drugače bom povedal 286 levov cca 63 € za 12 ljudi večerja, piva ????? ne vem, kr velik )) Glede Romunov, drž se svojga, tako pravjo naše punce, romunske punce pa so za pogledat )), pokrajija, cesta, zaenkrat bp, danes pa TRANSALPINA ) very nice Robert, kr lepo poročaj čim boš mel možnost, ne bašte se preveč ... da vam nau na koncu oprema preozka obilo užitkov pa pamet u glavo na Transssssssss, uff kuk sm vam fouš Tiger je tud že štartal, srečnoooooooo :grim
70robert Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 very nice Robert, kr lepo poročaj čim boš mel možnost, ne bašte se preveč ... da vam nau na koncu oprema preozka obilo užitkov pa pamet u glavo na Transssssssss, uff kuk sm vam fouš Tiger je tud že štartal, srečnoooooooo :grim Mi smo se vrnili, prvi vtis, Romunija me je presenetila v pozitivnem, narava, hrana, ljudje, ..................... za poskušino samo nekaj slik, sedaj malo počitka, nabralo se je nekaj manj kot 3000 km. zverca in RobiRoberto 2
70robert Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 Se še nadaljuje Fritz, zverca in RobiRoberto 3
janetka Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 ooooooo hohooooooooo a ste že nazaj, men se je zdel da ste komaj šli.... ceste zgledajo fajn zmahane, :glare: a so vsi romuni škrbasti ? menda nisi jedu čipsa in rebrca to nej dobru zate :grrr krasne slikce so, samo na uni pred hišo Drakule zgledaš pa precej prestrašen veš dej gor še kako slikco tvojga štroma v Romuniji.... da vidm kuko je prenesu to potovanje z velikim P, uff sm ti fouuuuš... :grim
janetka Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 evo pa je tukaj julij, ko ima največ štromarjev rojstni dan: Tiger rojstni dan praznuje raziskuje kraje tuje šel je v Romunijo kjer nazdravlja z Drakulo dragi Tajgr prvošč si torto, 2 kofetka vse naj, naj želi ti Janetka
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se