Fritz Objavljeno Julij 13, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 Tiger, vse najboljše ter prijetno in varno pot Robert, super slike in hvala, da si to delil z nami
70robert Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 Tiger, vse najboljše ter prijetno in varno pot Robert, super slike in hvala, da si to delil z nami Ja devet dni je kmalu naokoli, imam še mnogo materijala za pokazat. Zdaj malo ponaredimo okoli hiše, trava hiter raste, ............. skočim na morje potem bom pa spisal en potopis, takole po dnevih, slike, razne infote, kje smo spal, itd......... Ja tale romun, še preden sem vprašal kje je rojstna hiša Drakule, je bil že na motorju, da nam pokaže, prijeten poba, govori vse jezike Na tak način reberca pečana , je romunska specialiteta, ja tenstan krompir ne poznajo , so pa res mojstri čorb Tiger, vse najboljš, pa po romunsko drum bun
horn3t Objavljeno Julij 13, 2012 Opozori Objavljeno Julij 13, 2012 Tiger tudi od mene vse najboljše in vse najlepše! Vsem popotnikom po Romuniji pa tudi jaz kar malo zavidam, sem pa vesel, da ste se imeli super in da ste veliko novega in zanimivega doživeli, ter seveda da ste se tudi srečno vrnili. LP vsem!
janetka Objavljeno Julij 15, 2012 Opozori Objavljeno Julij 15, 2012 Tudi mi iz svice smo doma halo šefe, welcome dej no kako fotko ovinkov, pa kakega avtohtonega Svicarja u "hozentregerjih" ... da vidm če ste res bli tam...
janetka Objavljeno Julij 15, 2012 Opozori Objavljeno Julij 15, 2012 Dans smo 15-tega in rojstni dan praznuje pobč, ki je leta 1976 privekav na svet. Ofsajd vse najboljše ti želim, na sveh področjih seveda. :grim
OFI Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Hvala obema .Zalijemo ob prvi priliki
cisco Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Ja Igor vse najnaj tud iz moje strani...
glažar Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Evo janetka za tebe eno kulinarično Tako strežejo JABOLČNI ŠTRUDL V SVICI
glažar Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Za ostale pa tole zverca in RobiRoberto 2
glažar Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 Spali smo na prelazu BERNINA ena deževna , druga sončna RobiRoberto 1
glažar Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 halo šefe, welcome dej no kako fotko ovinkov, pa kakega avtohtonega Svicarja u "hozentregerjih" ... da vidm če ste res bli tam... :smoke: :grim Samo ta je bil . PA še en spomin za tebe osebno , ženske so slikale samo to pokrajina jih ni zanimala spljoh
glažar Objavljeno Julij 16, 2012 Opozori Objavljeno Julij 16, 2012 So mi pa svicarji prirasli k srcu . kaj delajo z SUZUKIJEM ,ga postavijo na in je večen
janetka Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 Evo janetka za tebe eno kulinarično Tako strežejo JABOLČNI ŠTRUDL V SVICI madonca kakšen shiran štrudl, še gorenc bi mi večji kos odrezal, upam da je bil okusen .... sej pojedla bi ga vseeno, samo nekam malo ga je zverca 1
janetka Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 :smoke: :grim Samo ta je bil . PA še en spomin za tebe osebno , ženske so slikale samo to pokrajina jih ni zanimala spljoh ma tele kolesarje bi zlahkoto prenesla, se mi zdijo kar "obilni " napram unim iz Stelvia, ki jih ne bom pozabla do konc živlenja...tiste okostnake na biciklu.... :blink:
Baracuda Objavljeno Julij 17, 2012 Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 No vsem,ki ste in boste praznovali v JULIJU tudi od mene VSE NAJ,NAJ Štrudl pa verjetno ni pocen k ga je tko mau
Fritz Objavljeno Julij 17, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Julij 17, 2012 O Barči, lepo, da se vsake toliko še kaj oglasiš
Vstromar Objavljeno Julij 19, 2012 Opozori Objavljeno Julij 19, 2012 En lep pozdrav vsem skupaj ... nalepše furice so po 18 uri ...
renegade Objavljeno Julij 19, 2012 Opozori Objavljeno Julij 19, 2012 Tudi "Štajerci" vam želimo vsem vse naj naj - vsem ki ste in tudi boste praznovali v tem mesecu. Pa vsem skupaj en prav lep sončen pozdrav !!
janetka Objavljeno Julij 20, 2012 Opozori Objavljeno Julij 20, 2012 20. julija 1969 ob 22. uri in 56 minut (21. julija ob 3. uri zjutraj po srednjeevropskem času) je Armstrong zlezel po lestvi in skočil na Lunina tla. Nato je izgovoril slavni stavek: »That is one small step for man, one giant leap for a mankind. (To je majhen korak za človeka, a velik skok za človeštvo)« ... in 3 leta pozneje, se je ob 17 uri popoldne rodil moj sponzor Djume ..... ki danes praznuje. Praznuje tudi HR kolega Benny in to 45. rojstnu dan, naš pokojni prijatelj Dady, pa bi danes upihnil 47. svečk. Fantje vse najboljše, pa ni važno kje ste, v mojem srcu zagotovo ! :grim
Tiger Objavljeno Julij 21, 2012 Opozori Objavljeno Julij 21, 2012 evo pa je tukaj julij, ko ima največ štromarjev rojstni dan: Tiger rojstni dan praznuje raziskuje kraje tuje šel je v Romunijo kjer nazdravlja z Drakulo dragi Tajgr prvošč si torto, 2 kofetka vse naj, naj želi ti Janetka Pa sva tud midva nazaj. Najprej vsem hvala za lepe želje in vse najboljše vsem , ki so se tud postarali. Janetka k teb pa itak še na štrudel pridem. Romuna sem ti pa zrihtal, kot sem obljubil.....te pričakuje kmalu. Ma svojo gostilno ......boš kelnarla. Popoldne boš pa še mal prodajala turistom domače izdelke.....ni težko, sedeče delo. drugač je pa vesel, da maš motor, ker ima trenutno prevozno sredstvo samo dva konja. Boš ti lahko njegove sorodnike kam pelala z Štromom na izlet. Naslov in vse ostalo ti pa povem osebno , da ti ne bo katera v zelje skakala......... :grim janetka 1
glažar Objavljeno Julij 22, 2012 Opozori Objavljeno Julij 22, 2012 Tiger lepo ,da skrbiš za JANJINE želje , pa še mi ki bomo šli naslednje leto v romunijo bomo imeli kje jesti
glažar Objavljeno Julij 22, 2012 Opozori Objavljeno Julij 22, 2012 pa še šotor ima za popoldanski počitek
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se