janetka Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 Vidim, da imate vsi original vizirje. Ali vam nad 120 km/h nič ne opleta glava? Men lih ne opleta, mal tresljajev pa seveda je. Sicer je pa tud od velikosti motorista in velikosti ter oblike čelade odvisno kaj se pri določeni hitriosti dogaja z glavo/čelado.
Fritz Objavljeno Avgust 14, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 Vidim, da imate vsi original vizirje. Ali vam nad 120 km/h nič ne opleta glava? Nimamo vsi original vizirjev in ti niso vir težave temveč ogledala. Preberi več o tem v temi Motocikli/V-Strom.
janetka Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 Paleta različnih vizirjev: zverca, malakai in Fritz 3
xy66 Objavljeno Avgust 14, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 14, 2012 Hvala za odgovore. Sem pa že poskusil brez ogledal pa je malenkost bolje.
janetka Objavljeno Avgust 15, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2012 Dragi moji, danes mineva točno 6 let od našega prvega vseslovenskega KLV-Strom srečanja v Miklavžu na Dravskem polju. :grim Torej je za nami 6 let poznanstva, skupnih voženj, druženja ob biljardu, prijateljstva.............Doslej smo spisali 479 strani dogodivščin...naj se zgodba nadaljuje....živeli zanimivo branje se začne na strani 7. lp vsem janetka ma vas rada zverca 1
Tiger Objavljeno Avgust 15, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 15, 2012 Janetka, maš pa res tele datume v glavi (al pa nekje zapisane...he,he) :grim A je res že tolk let ? :blink: Za tvoj jutrišnji rojstni dan ti pa že danes želim vse naj, naj , naj boljše. :010 pa da bi še dolgo vozila tega tvojga črnuha naokrog .......al pa on tebe. Pa eno veliko torto....seveda tud kak kos štrudlna......
OFI Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Spoštovana Kolegica. Vse najboljše, želim ti se veliiko Balkan tourov, voženj skozi borovce , da bi osvojila še več gorskih prelazov :hooray: , tam pa tam kak makadam :evilgrin: , skratka še veliko varnih in nepozabnih kilometrov ....predvsem pa, da bi se trojnski krofi pocenili.... zverca 1
70robert Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 (popravljeno) Janetka, Tanartabuljs od bmw - odpadnikov sekcije, ter vse naj ti zeli kolegica na v stromu Popravljeno Avgust 16, 2012. Popravil 70robert
glažar Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Janetka kaj naj rečem ,da se ne bi bala višin ,gondole,trajektov, širine morja ,apak vem da boš tudi to prestala v pravi družbi, Vse naj PAPA ŠTRUMF
serad Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Uuuu.... naj SLO bajkerci vse naj naj naj.... V-Strom skupina bi brez tebe bila kot ta najboljša 650ka; sicer odlična, vsestranska, lepa in prijetna ampak nekaj manjka (op.u. še en ror!!!!)! Happy b-day! Leo, Suzy, Seba-Jeba
Fritz Objavljeno Avgust 16, 2012 Avtor Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Dežurna tečnoba in statističarka vse najboljše in še miljavžnt krofov
horn3t Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Janetka, vse najboljše in najlepše tudi od mene in veliko srečnih in lepih kilometrov v dobri družbi! LP
janetka Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 (popravljeno) Dragi moji, hvala za lepe želje vsem skupaj in vsakemu posebej. Srčno upam, da se jih bo vsaj 50% uresničlo, vključno tiste, ki govorijo o krofih. Tole pa me je zjutraj pričakalo v pisarni. Baloni in 12 krofov s Trojan, a ni dons en kičast dan popoldne bom doma...če vas pot zanese .) Popravljeno Avgust 16, 2012. Popravil janetka
bobiboss Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 vse naj naj in da boš še dolgo tečnarila po tej naši zemljici :grim
NinaT Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Vse najboljše Janetka..naj te tvoj štromček popelje še po veliko varnih in uživaških kilometrih! Pa krofov ti želim, kolk ti jih srce poželi
glažar Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 Dragi moji, Srčno upam, da se jih bo vsaj 50% uresničlo, vključno tiste, ki govorijo o krofih. Baloni in 12 krofov s Trojan, a ni dons en kičast dan A SO OD OFIJA oFI TI SI CAR KAKO TI JIH JE USPELO DOSTAVIT Če pa niso od OFIJA, se jih najej. OFI ti pa imaš sedaj celo leto MIR od krofov in JANETKE saj se jih bo prenajedla
renegade Objavljeno Avgust 16, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 16, 2012 (popravljeno) Janetka .... tudi z našega koca ti vsi želimo VSE NAJ NAJ !! Popravljeno Avgust 16, 2012. Popravil renegade
OFI Objavljeno Avgust 17, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2012 A SO OD OFIJA oFI TI SI CAR KAKO TI JIH JE USPELO DOSTAVIT Če pa niso od OFIJA, se jih najej. OFI ti pa imaš sedaj celo leto MIR od krofov in JANETKE saj se jih bo prenajedla Nč :grrr js kriv.....mi je pa všeč da bo neki časa zdej mir ( če verjameš )
Baracuda Objavljeno Avgust 17, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 17, 2012 (popravljeno) Hojla dama tudi od mene vse naj,naj pa še na mnoga leta ,pol pa http://www.drfilomena.com/wp-content/uploads/2011/03/krofi.jpg Lep vikend, :hooray: Popravljeno Avgust 17, 2012. Popravil Baracuda
janetka Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 hvala še enkrat za vse lepe želje... :grim jutr popoldne grem na krofe, tako, da bom zmazala še kakšnega za vas...tazga.. "naked" kot mu jest pravim...brez šugra in marmoljad sicer pa sem v Banovcih in krožim, ko sokol, okol enga črnga s ponjavo pokritga štroma, lastnik ga je tako "zadekal" da ne morem niti tablce prebrat ... mejte se.. Glažarjevi izvidnici, ki je danes brez mene odpotovala na Korčulo s posebno nalogo, želim krasen konec tedna. Tistim, ki še ne veste, vseštromarsko srečanje v letu 2013 bo na Korčuli, začnite šparat
janetka Objavljeno Avgust 24, 2012 Opozori Objavljeno Avgust 24, 2012 Evo tegale opazujem, pa je dans se bl skrit ku vcerej, ko se mu je vsaj leva stran mal vidla, dons pa cist nc.
OFI Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 Družba naslednji vikend bo najbrž zaključna fura. :evilgrin: Vreme kaže ok. Je kakšen interesent? :naughty:
Koncbah Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 Družba naslednji vikend bo najbrž zaključna fura. :evilgrin: Vreme kaže ok. Je kakšen interesent? :naughty: jess, midva sva ZZAAA, amo če bo vreme
xy66 Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 jess, midva sva ZZAAA, amo če bo vreme Jaz bi šel, če bo vreme. Kam pa in kdaj?
OFI Objavljeno September 3, 2012 Opozori Objavljeno September 3, 2012 Vreme definitivno bo. Mam zmenjeno z unim tam gor O:-) Gremo v Paklenico, v soboto zjutraj, po jadranski magistrali. Tam večerja, druženje...itd .... za prenočišče in hrano poskrbel Glažar .... ne bo drago
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se