OFI Objavljeno Oktober 1, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 1, 2012 družba a gremo še 1x http://www.rtvslo.si/tureavanture/fascinantni-hoteli/albanija-vabi-prespite-v-bunkerju/292472
OFI Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 @Tiger ejga a velja za soboto? :naughty:
janetka Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 @Tiger ejga a velja za soboto? :naughty: olalaaaaaaaaa, a mata vidva skrivnosti ? a me boste spet kje v zasedi čakal ? :grrr ne bo vam uspelo , to je Janetka
glažar Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 olalaaaaaaaaa, a mata vidva skrivnosti ? a me boste spet kje v zasedi čakal ? :grrr ne bo vam uspelo , to je Janetka GLAŽAR MA VAS POD KONTROLO
OFI Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 (popravljeno) olalaaaaaaaaa, a mata vidva skrivnosti ? Ni skrivnosti V soboto sva dogovorjena da se greva peljat, če bo vreme. Kot kaže, vreme BO. Imela sva namen do obale. Opatija, pizza, vidikovac in potem počasi domov. Tok mal po dvorišču, :yawn: sej razumeš? Kdor ima čas in voljo je lepo vabljen :evilgrin: Predlagam, da se dobimo v Paviljonu na Brezovici v soboto ob 8.30. Kaj pravite? Popravljeno Oktober 3, 2012. Popravil Ofsajd
Tiger Objavljeno Oktober 3, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 3, 2012 Će bo le vreme velja....... :grim janetka , kje se dobiva?
janetka Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Predlagam, da se dobimo v Paviljonu na Brezovici v soboto ob 8.30. Predlog sprejet !! Kaj pravite? Dej me na spisek :grim sm pospravla garažo u nulo, mam opravičen izostanek od gospodinjskih opravil
OFI Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 (popravljeno) Krasno. Sam kolegica opozarjam, da s Tigrom ustavljava na Stop znakih Popravljeno Oktober 4, 2012. Popravil Ofsajd
janetka Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 janetka , kje se dobiva? na benzi Petrol - Voklo/AC smer Ljubljana pr STOP znaku ob 8:05 pričakujem tvojo lepo črno Tenerejko. :grim
janetka Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Krasno. Sam kolegica opozarjam, da s Tigrom ustavljava na Stop znakih a ti to resno ?
janetka Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Rom v avtošoli med izpitno vožnjo prevozi STOP znak. Inštruktor Ofi ga nadere: “Kakšen znak je bil to?!” Rom: “Aluminjasti?”
OFI Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 a ti js delujem kot neresen tip O:-)
glažar Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 To poročilo o furi BO ZANIMIVO ,kolko STOP znakov se bo prevozilo
janetka Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 To poročilo o furi BO ZANIMIVO ,kolko STOP znakov se bo prevozilo Ker greš ti v soboto na žurko, bo Garmina špilou KrOfi, ki dela v izpitni komisiji, torej bomo šli po vseh predpisih CPP, če gre še Fritzko, mamo še vojaško spremstvo zagotovleno in če bi se po kaki pomotu prdružu Žrebec, bi mel pripombe na napake kar iz prve roke a'n al kaj si ti mislu ? :evilgrin:
glažar Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Kako si mi včeraj napisala rezervni garmin je sesut ,ker je originalni kaput Tako da se zna naredit malo makadama,okoli cerkve , njive in ITD ker rezervni nima te nastavitve kot originalni. Namreč ORIGINALNI je bil v torek na sredo ,na posodobitvi
glažar Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Ker greš ti v soboto na žurko, bo Garmina špilou KrOfi, ki dela v izpitni komisiji, torej bomo šli po vseh predpisih CPP, če gre še Fritzko, mamo še vojaško spremstvo zagotovleno in če bi se po kaki pomotu prdružu Žrebec, bi mel pripombe na napake kar iz prve roke a'n al kaj si ti mislu ? :evilgrin: Ker se prijatu ne upa napisat ,si ga namreč že upljuvala :grim mi je poslov odgovor na tvoj post Ker imaš baje DIJETO se odpovej žurki in pjt raj navigirat, saj brez navigatorja se bojo sigurno zgubl. Inštruktorji tko obvladajo samo svoj delokrog, vojska brez komande je pa tko izgubljena, za policijo velja isto Hvala prjatu :kva2:
janetka Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Ker se prijatu ne upa napisat ,si ga namreč že upljuvala :grim ja kter tvoj prjatu pa je to ? jest namreč ne vodim evidence na kterga sm bla huda.... ti mu kr razlož, da če je tvoj prjatu ... lahko napiše kar hoče....in če ma jajca, bo tud napisou :grim
janetka Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Inštruktorji tko obvladajo samo svoj delokrog, vojska brez komande je pa tko izgubljena, za policijo velja isto tole mi je dal mislt :evilgrin: Ofi, kaj če bi u soboto samo STOP znake vadl, ker če se bomo CPPja držal, dlje kot do Postojne ne bomo pršli
glažar Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 tole mi je dal mislt :evilgrin: Ofi, kaj če bi u soboto samo STOP znake vadl, ker če se bomo CPPja držal, dlje kot do Postojne ne bomo pršli Ne OFI je karakter se bo držal vseh CPP predpisov .Pa še meni odgovarja da se nau hvalu kolk KM ste nardil
OFI Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Namreč ORIGINALNI je bil v torek na sredo ,na posodobitvi upam da ti niso spet kako škart robo naložili Inštruktorji tko obvladajo samo svoj delokrog, voham zavist , ker bodo eno doma ostali tole mi je dal mislt :evilgrin: Ofi, kaj če bi u soboto samo STOP znake vadl, ker če se bomo CPPja držal, dlje kot do Postojne ne bomo pršli Eh, kaj ne, boš vidla da se bomo prou fajn mel.... :evilgrin: sicer pa če se vama bo dalo, počakajta s Tigrom še Selmo, imam občutek da se bo v soboto pripeljala ....
OFI Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Ne OFI je karakter se bo držal vseh CPP predpisov .Pa še meni odgovarja da se nau hvalu kolk KM ste nardil eh hvalu se lih ne bom, to bo tko mal po dvorišču, sej razumeš, sam, ker si pa lih moj prjatu ti bom pa vsekakor sporočil si prepričan da ne moreš v soboto?
Tiger Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Mater mate cajt nabijat med službo, jaz pa ne vem kje se me glava drži..... Z vsem se strinjam....itak. Stop znake pa v soboto ignoriram , kar se bo dalo...solidaren z Janetko.
OFI Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Stop znake pa v soboto ignoriram , kar se bo dalo...solidaren z Janetko. .. a tko se zdej temu reče po novem?
Tiger Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 Aha...... Zakaj pa misliš, da zmeraj krof dobim , ko grem mimo....... :grim
glažar Objavljeno Oktober 4, 2012 Opozori Objavljeno Oktober 4, 2012 upam da ti niso spet kako škart robo naložili voham zavist , ker bodo eno doma ostali Eh, kaj ne, boš vidla da se bomo prou fajn mel.... :evilgrin: sicer pa če se vama bo dalo, počakajta s Tigrom še Selmo, imam občutek da se bo v soboto pripeljala .... Ne selma bo v soboto počivala :grrr Nič čakat vas bom že dohitel
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se