janetka Objavljeno Januar 4, 2013 Opozori Objavljeno Januar 4, 2013 uradno objavo vabila najdete na strani 492, Ofijev post št.7373, tule pe je povzetek in seznam prijavljenih :grim Odhod je na praznik, petek 8.februar 2013, v zgodnjih jutranjih urah, vrnemo pa se v večernih urah nedelje. Prve potnike bo šofer avtobusa, ki je tudi » naš« Štromar, pobral na Gorenjskem in sicer pred Mercatorjevo trgovino na Kokrici, potem pa lepo po vrsti glede na lokacijo prijavljenih... Cena 3 dnevnega izleta je 166,00€ na osebo,. Za prehod preko državnih meja zadostuje osebna izkaznica. Prijave zbiramo tule na forumu. Vsi, ki se prijavite, nakažite 50€ in si s tem rezervirajte sedež na avtobusu. Imetnik računa: Jože Potokar Naslov: Veliki breg 30, Mojstrana 4281 Namen: Nick name-Beograd Plačnik: napišite svoj forumski nick 1-2 Ofi, Barbara – plačano 3-4 Glažar, Žemlca – plačano 5-6 Janetka, Brane – plačano 7-8 Aky, Natalija - plačano 9-10 Žrebec, Mojca – plačano 11-12 Lado, Julči - plačano 13. Fritz 14-15 Cveto, Cvetka
janetka Objavljeno Januar 16, 2013 Opozori Objavljeno Januar 16, 2013 Čaka nas tudi vožnja proti Vojvodini do Novega Sada. Novi Sad je drugo največje mesto v Srbiji (za Beogradom ). Povsod ravnina, rokavi reke Donave, vasi beguncev zadnje vojne. Novi Sad se je razbohotil na levem bregu Donave, a prvotno naselje se je razvilo na desnem bregu, kjer so na visoki skali nad mestom svoje utrdbe gradili že Kelti, kasneje pa so tam živeli vsi mogoči narodi. Nad mestom dominira Petrovaradinska trdnjava. Je redko delo vojne arhitekture iz let 1690-1780. Zgradili so jo avstrijci, leži na griču, nad reko Donavo. Bila je zgrajena po načrtih, katerih idejni tvorec je bil Sebastian Vauban, ki sam te trdnjave ni nikoli videl. Ima 16 kilometrov podzemnih hodnikov v štirih nivojih in 10.000 strelnih lin. V nedeljo po zajtrku pa nas bo pot zanesla v Sremske Karlovce, ki so v 18. Stoletju predstavljali središče duhovnega in političnega življenja. http://www.sominlagu...o_karlovci.html bye by Janetka copy-paste
žrebec Objavljeno Januar 27, 2013 Opozori Objavljeno Januar 27, 2013 PRJATLI :fredy: A sam tokle nas gre .......... ja bo mela "tovarišica" potem manj dela z otroki, bo lažje namenila več pozornosti "znamenitostim" , katere nam je v naše veselje že opisala, predvidevam da je še kakšen sedež prost za koga iz zunanjih krogov (AD HOCH OSEBE). A ja še to ............. se mi dogajajo čudne stvari, ne vozim se več v službo 70 km deleč stran, temveč samo slabih 20 min . COOL. :blink: :krneki: LP
janetka Objavljeno Januar 28, 2013 Opozori Objavljeno Januar 28, 2013 katere nam je v naše veselje že opisala, predvidevam da je še kakšen sedež prost za koga iz zunanjih krogov (AD HOCH OSEBE). bi rad še koga povabil ? oz. prosim, da kot državni organ jasneje izraziš odebeljen tekst :grim in ja vem, da maš zdej manj vožnje, te je Frenk zašpecal .... ozna sve dozna veš....
janetka Objavljeno Januar 28, 2013 Opozori Objavljeno Januar 28, 2013 izvolite dragi moji, ganz frišn seznam :grim (pa Zdravljico ponovite, jo bomo peli) 1-2 Ofi, Barbara – plačano 3-4 Glažar, Žemlca – plačano 5-6 Janetka, Brane – plačano 7-8 Aky, Natalija - plačano 9-10 Žrebec, Mojca – plačano 11-12 Lado, Julči - plačano 13. Fritz 14-15 Cveto, Cvetka 16-17 Dejan, Slavi 18-19 Brum, Tanja
janetka Objavljeno Januar 28, 2013 Opozori Objavljeno Januar 28, 2013 7. kitica Prešernove Zdravljice je slovenska himna. Redki Slovenci znamo na pamet celo besedilo Prešernove Zdravljice. Ena verz pa bi ja moral ostati v glavi. Spet trte so rodile, prijat’lji, vince nam sladko, ki nam oživlja žile, srce razjasni in oko, ki utopi vse skrbi, v potrtih prsih up budi. Komu najpred veselo zdravljico, bratje, č’mo zapet’? Bog našo nam deželo, Bog živi ves slovenski svet, brate vse, kar nas je sinov sloveče matere! V sovražnike `z oblakov rodu naj naš’ga trešči grom! Prost, ko je bil očakov, naprej naj bo Slovencev dom; naj zdrobe njih roke si spone, ki jim še teže! Edinost, sreča, sprava k nam naj nazaj se vrnejo! Otrok, kar ima Slava, vsi naj si v roke sežejo, da oblast in z njo čast, ko pred, spet naša bosta last! Bog živi vas, Slovenke, prelepe, žlahtne rožice! Ni take je mladenke, ko naše je krvi dekle; naj sinov zarod nov iz vas bo strah sovražnikov! Mladen’či, zdaj se pije zdravljica vaša, vi naš up! Ljubezni domačije noben naj vam ne usmrti strup; ker po nas bode vas jo srčno branit’ klical čas! Žive naj vsi narodi ki hrepene dočakat dan, da koder sonce hodi, prepir iz sveta bo pregnan, da rojak prost bo vsak, ne vrag, le sosed bo mejak! Nazadnje še, prijat’lji, kozarec zase vzdignimo, ki smo zato se zbrat’li, ker dobro v srcu mislimo. Dokaj dni naj živi Bog, kar nas dobrih je ljudi!
OFI Objavljeno Januar 29, 2013 Opozori Objavljeno Januar 29, 2013 izvolite dragi moji, ganz frišn seznam :grim (pa Zdravljico ponovite, jo bomo peli) 1-2 Ofi, Barbara – plačano 3-4 Glažar, Žemlca – plačano 5-6 Janetka, Brane – plačano 7-8 Aky, Natalija - plačano 9-10 Žrebec, Mojca – plačano 11-12 Lado, Julči - plačano 13. Fritz 14-15 Cveto, Cvetka 16-17 Dejan, Slavi 18-19 Brum, Tanja 20. Seba
janetka Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 V minulih dneh je praznoval rojstni dan Renegade, danes pa dela sklece, da bo zvečer zmazal pizzo, slavljenec in moj najljubši vojak Fritz -ko. Vse, vse, vse najboljše obema.
renegade Objavljeno Januar 30, 2013 Opozori Objavljeno Januar 30, 2013 Hvala lepa vsem - bi dal za pijačo, pa me v Sloveniji skorajda ni več !! LP
cisco Objavljeno Januar 31, 2013 Opozori Objavljeno Januar 31, 2013 oooo vse najboljše obema, na mnoga leta in kilomere....
žrebec Objavljeno Februar 3, 2013 Opozori Objavljeno Februar 3, 2013 VSSSSSSSSEEEEEEEEEEE NAJ NAJ NAJ obema, in veliko srečnih kilometrov !!!!!
janetka Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 alo lider Ofi , dej spisek gor kaj morm sabo vzet... veš Glaži mi je zmeri vse lepo razložil in pol preveru, če je vse tko kt je naroču se pravi: pižama pa € pa piškote ta antibruhing tablete ... no kaj še rabm
OFI Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Vse kar rabiš je liter ali dva Jegra in Djumeta ( al pa mastercard ) ( Jeger ima toliko rožic da ena prej ali slej prime...pomaga pa pri....slabosti, slabi volji, glavobolu, slabem vremenu, izboljšuje koordinacijo, sluh, premaguje prehlad, sramežljivost, tečnost,lakoto in vse ostale negativne vplive, da ti krila al pa pogon na vse 4...nima stranskih učinkov, ne rabiš klicat, ne zdravnika ne farmacevta. )
OFI Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Pižama?! A. Kolikor jo poznamo bo šla spet :yawn: s kurami spat :zzz:
glažar Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 alo lider Ofi , dej spisek gor kaj morm sabo vzet... veš Glaži mi je zmeri vse lepo razložil in pol preveru, če je vse tko kt je naroču se pravi: pižama JO NE RABIŠ IMAŠ ĐUMETA pa € JIH NE RABIŠ IMAŠ ĐUMETA pa piškote NE RABIŠ IMAŠ ANTIBRUHING TABLETE ta antibruhing tablete ... NE RABIŠ IMAŠ PIŠKOTE no kaj še rabm NIČ ZA VSE TO JE ĐJUME
glažar Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Kolikor jo poznamo bo šla spet :yawn: s kurami spat :zzz: SEVEDA SAJ IMA ĐJUMETA
janetka Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Vse kar rabiš je liter ali dva Jegra in Djumeta ( al pa mastercard ) ( Jeger ima toliko rožic da ena prej ali slej prime...pomaga pa pri....slabosti, slabi volji, glavobolu, slabem vremenu, izboljšuje koordinacijo, sluh, premaguje prehlad, sramežljivost, tečnost,lakoto in vse ostale negativne vplive, da ti krila al pa pogon na vse 4...nima stranskih učinkov, ne rabiš klicat, ne zdravnika ne farmacevta. ) liter al pa dva haloooooooooooooo čak mal, jest sm vendar ženšče, mam porabo ko fajrcajg, men daš zamašek povohat pa padem u komo :zzz: bom vzela mal Jegra sabo no...ampak samo za vsak slučaj :grim
janetka Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Kolikor jo poznamo bo šla spet :yawn: s kurami spat :zzz: 0ja pa kaj še ............. :grrr ne pa ne hodm s kuram spat, jest samo rabm bjutislip :K Aky veš, v bistvu rabmo pižamo za pižama-party , a ne Glažar?.... ankol ne veš kdo potrka na vrata
janetka Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 ja Glaži, ti misliš da je Djume odgovor na vse, malo morgen...sej on pa mene sprašuje kaj mora sabo vzet :grim skratka varstvo za mulce sm zrihtala, papagaj bo mel tud 3 dni mir pred mano, eure sm našparala, osebno izkaznico mam še veljavno, zeleno karto ne rabim seboj jemat uff kaj pa vreme ? a bo mraz al bo sonce ? a gremo u trenirkama ? Ofi, ker gremo z minibusom me zanima, če je prtljaga kej omejena, jest bom zase vzela top case. A bo to preveč ? al lohk še stranske torbe vzamem? veš Djume zmer preveč sabo vzame ! Pa še najbl važno vprašanje, boste šli v petek zjutri mim Trojan ?
janetka Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Glažiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii že od lanskega winter partya maš Ofijev CD s tanartabulšo muzko, obavezno ga mej sabo, jest sicer treniram Đuli.... ampak celo pot pa ne bom mogla v živo pet..
OFI Objavljeno Februar 4, 2013 Opozori Objavljeno Februar 4, 2013 Js prnesem krofe, ti se pa zmeni da ob 3 zjutraj odprejo pa frišne krofe nardijo...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se