Štrom Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Živio, Meni torek ustreza, za soboto vreme res slabo kaže in nebi rad da se komu kaj zgodi... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Meni v torek ustreza. Se še zmenmo. V kakšnih hudih nalivih je pa brez veze hodit,ker nas bo pol samo par tam. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 ekola jest in še en štromar sva tud za torek. ;) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Torek :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 :OK: Pozdrav :OK: Tudi lepo ! Samo ne fer se mi zdi do Fritza , ki pride direkt iz ITALIJE Napolija - pol pa nas ne bi bilo tu , pa še na Hrvaškem forumu sem izvedel , da jih misli nekaj prit v Soboto ????? Sicer načeloma je meni vseeno lahko pa tudi v torek - ni blema !! Javite mi pravočasno !!!! LP :yea1: Poglejte še tu kaj se dogaja : http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,24052.0.html Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 :OK: Pozdrav :OK: Tudi lepo ! Samo ne fer se mi zdi do Fritza , ki pride direkt iz ITALIJE Napolija - pol pa nas ne bi bilo tu , pa še na Hrvaškem forumu sem izvedel , da jih misli nekaj prit v Soboto ????? Sicer načeloma je meni vseeno lahko pa tudi v torek - ni blema !! Javite mi pravočasno !!!! LP :yea1: Poglejte še tu kaj se dogaja : http://www.motori.hr/forum/index.php/topic,24052.0.html Renegade na hr-motori se ne dogaja prav posebno vsi akterji so na dopustih,Dr.chala je v Parizu,Super Jura u italiji,Ib je dons še v Nemčiji jutri še sam ne ve kje bo,Freshman je na morju .Edino ZT se vrača iz Nemcije v Reko. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Avgust 10, 2006 Deli Objavljeno Avgust 10, 2006 Torej? V soboto vremena kot kaže nebo, torek pa nam bo vreme naklonjeno. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 pa se pejmo mal statistike: ZA torek so: :D Glažar Renegade Sandko Tiger Štrom Janetka Fritz-a in Fos-a sm obvestila .) ostanejo nam : :( Godfather V-Strom650 Đorek PeterK Driverman KLV no zdej se pa pofočkejte še tisti na spodnem seznamu, LP j. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Edvard Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 pa se pejmo mal statistike: ZA torek so: :D Glažar Renegade Sandko Tiger Štrom Janetka Fritz-a in Fos-a sm obvestila .) ostanejo nam : :( Godfather V-Strom650 Đorek PeterK Driverman KLV no zdej se pa pofočkejte še tisti na spodnem seznamu, LP j. Tud jst sem za torek, mogoč bo lepše vreme kot v soboto. LP Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DADY Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Pozdravljeni! Tudi jaz pridem na srečanje. Meni je vse eno ali bo soboto ali v torek. Glavno da se dobimo. :OK: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
V-strom650 Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 pa se pejmo mal statistike: ZA torek so: :D Glažar Renegade Sandko Tiger Štrom Janetka Fritz-a in Fos-a sm obvestila .) ostanejo nam : :( Godfather V-Strom650 Đorek PeterK Driverman KLV no zdej se pa pofočkejte še tisti na spodnem seznamu, LP j. Hehe, mi je vseeno, jaz pridem z avtom! LP, Bojan. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AleksG Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Torej :? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
DADY Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 Jaz pridem v soboto in v torek. :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
nemo Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 pa se pejmo mal statistike: ZA torek so: :D Glažar Renegade Sandko Tiger Štrom Janetka Fritz-a in Fos-a sm obvestila .) ostanejo nam : :( Godfather V-Strom650 Đorek PeterK Driverman KLV no zdej se pa pofočkejte še tisti na spodnem seznamu, LP j. Spoštovani stromaši, sedajle je pa že skrajni čas, da se izjasnite, ali bo zbor jutri (v soboto) ali v torek. Vreme kaže za jutri še kar dobro, le temperatura ne bo dosti višja od današnje. LP Nemo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 ĐOREKA ODPIŠ on vozi TDM in nima pravo glasanja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Avgust 11, 2006 Deli Objavljeno Avgust 11, 2006 :OK: Štromarji :OK: Tudi jaz sem in bom prisoten v Soboto in Torek Kako pa boste vi prišli pa ne vem . Vsi pa ste seveda D O B R O D O Š L I Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 :OK: Štromarji :OK: Tudi jaz sem in bom prisoten v Soboto in Torek Kako pa boste vi prišli pa ne vem . Vsi pa ste seveda D O B R O D O Š L I Renegade v Torek pridem sigurno i z menoj prideta Tiger in Niko .Ker bo to kot nedeljski izlet ali srečanje pridemo z boljšimi polovicami. Pa še to :doze: pri nas lije kot iz škafa ,še mal pa bo žačel padati sneg :BUA: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Edvard Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Bil sem v Miklavžu ob 10,30 uri pa nikjer nobenga Stromaša. :nono: Z avta nisem šel ker je preveč lilo. :lol: Se vidmo v torek ob istem času! lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Štrom Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Pozdravljeni, tud v Postojni lije kot iz škafa, se vidimo v torek. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Bil sem v Miklavžu ob 10,30 uri pa nikjer nobenga Stromaša. :nono: Z avta nisem šel ker je preveč lilo. :lol: Se vidmo v torek ob istem času! lp :OK: Ojla Štromarji :OK: To sicer ne bo držalo - Z Dady-jem sva bila v bifeju - motorje sva imela sparkirane na drugi strani - je pa res , da je lilo in lilo ...in lilo , pa še vedno lije !!!! Mislim , da smo se prav odločili , da se potem raje vidimo v TOREK na isti lokaciji !!!!! Do ta krat pa lep pozdrav !! :yea1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
jema Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 Dons je bilo res nemogoče vreme. V torek pridem tudi jest :OK: . Če bi se dobili v Novi Gorici (s tam sem prišel), bi bila zadeva idealna. Nobenega dežja, celo sonček je posijal. A poj velja v torek ob 8:00 na Trojanah pri ta velkem krofu? Lp Jema Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Driverman Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 LP Ravnokar prišel z morja ,če bo v Torek kaj lepše vreme pridem 100% :D Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 12, 2006 Deli Objavljeno Avgust 12, 2006 A poj velja v torek ob 8:00 na Trojanah pri ta velkem krofu? Lp Jema Seveda pr ta velku krofu :beer1: :010 Janetka ma enga v dobrem :010 .Mislim da je bila odločitev taprava.Renegade bi bilo bodro da nam to tvojo lokacijo malo bolje objasniš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 (popravljeno) Najnovejša statistika: ZA torek so: :D Glažar Renegade Sandko Tiger Štrom Edvard Dady V_Strom 650 nemo Niko Jema Fritz (pride, pa če skire padajo) Driverman (če bo vreme) janetka + brat ostanejo nam : :( Fos (se mu zaključuje dopust...bo al pa ne) Godfather (se še ni odločil...) PeterK KLV Torej ob 8.00 na Trojanah pr.....krofu LP j. Popravljeno Avgust 13, 2006. Popravil janetka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
renegade Objavljeno Avgust 13, 2006 Deli Objavljeno Avgust 13, 2006 (popravljeno) :OK: Ojla Stromaši :OK: Vsekakor vam bom objasnil našo mikro lokacijo ! Ko se pripelješ iz smeri Celja proti Mariboru po Avto cesti zaviješ proti Zagrebu ( Ptuju) "točka 1" tu se cesta zoža v dvo pasovnico - pelješ se še cca. 500 m mimo semaforja za pešce in table MIKLAVŽ in na levi strani boš videl pod cesto BELL CENTER ( na levi strani je tudi avtobusna postaja) torej takoj za to avtobusno postajo zaviješ levo "točka 2" in tu smo na parkirišču. Popravljeno Avgust 13, 2006. Popravil renegade Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se