sekretar Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Nazadje je bila cena okrog 350€ pri Angležu, pri Vujčetu precej manj, vem pa ne točno koliko.... bo pa Brum zagotvo vedel točno ceno. Košaro moraš ven vzet in jo poslat v Anglijo. Ofi, a poznaš koga, ki je popravljal pri Vujčetu.
bobiboss Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 tule samo smetite s to sklopko!tule je tema o druženju v uni temi pod motorje pa imaš temo o motorjih samih! :glare:
OFI Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 Ofi, a poznaš koga, ki je popravljal pri Vujčetu. sporočilo sem ti poslal, dejva se slišat
glažar Objavljeno Februar 21, 2013 Opozori Objavljeno Februar 21, 2013 zgodba z WP se nadaljuje :grim ....3 winter party je že skoraj povsem pripravljen O:-) .....očitno bo tudi ta postal tradicionalen ....to je vse :xx: zaenkrat ostalo ko bo čas.... ti si nor :evilgrin: še zdaj mi odmevajo ČEBELICE ti pa že snuješ nov zločin a nimaš nobenga pametnega dela, Sedaj čakamo KRČOLO ,PA DA ZGINE SNEG, pa še to kolko si splanirov voženj to leto nam bo zmankalo časa za službo
Koncbah Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 ti si nor :evilgrin: še zdaj mi odmevajo ČEBELICE ti pa že snuješ nov zločin a nimaš nobenga pametnega dela, Sedaj čakamo KRČOLO ,PA DA ZGINE SNEG, pa še to kolko si splanirov voženj to leto nam bo zmankalo časa za službo prjatli, eno lepo depresivno snežno jutro!!!!!!!!!!! dons sem se odločil, da vas po dolgem času malo pozdravim. Vidim da ste tudi vi že malo depresivni in da komaj čakate na prvo vožnjo. Samo toliko da vam povem, da se mi z Glažarjem do 25.maja ne bomo odkopali iz snega ( Glažar ima doma pred hišo 3 metre visoke zamete snega), zato naj ne sanja o vožnjah. Mislim da bo njegova prva fura šele dva dni pred Korčulo, toliko da ogreje motor. Lepo se mejte pa samo še 98 krat spat poj pa gaaaaassssssssaaaaaaaaa na Korčulo.
janetka Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 zgodba z WP se nadaljuje :grim ....3 winter party je že skoraj povsem pripravljen O:-) .....očitno bo tudi ta postal tradicionalen ....to je vse :xx: zaenkrat ostalo ko bo čas.... garant bomo spet pristal v Slavoniji :grim .... vprašanje je samo še prevozno sredstvo, l.2012 kombi, l.2013 avtobus, l.2014 ? ti si nor :evilgrin: še zdaj mi odmevajo ČEBELICE ti pa že snuješ nov zločin a nimaš nobenga pametnega dela, Sedaj čakamo KRČOLO ,PA DA ZGINE SNEG, pa še to kolko si splanirov voženj to leto nam bo zmankalo časa za službo Ofi mene tud utakn v svoje plane, plisssssssss prjatli, eno lepo depresivno snežno jutro!!!!!!!!!!! dons sem se odločil, da vas po dolgem času malo pozdravim. Vidim da ste tudi vi že malo depresivni in da komaj čakate na prvo vožnjo. Samo toliko da vam povem, da se mi z Glažarjem do 25.maja ne bomo odkopali iz snega ( Glažar ima doma pred hišo 3 metre visoke zamete snega), zato naj ne sanja o vožnjah. Mislim da bo njegova prva fura šele dva dni pred Korčulo, toliko da ogreje motor. Lepo se mejte pa samo še 98 krat spat poj pa gaaaaassssssssaaaaaaaaa na Korčulo. ma kakšna depresija, zunaj je čudovito in kukr poznam Glažarja, če bi bla čez vikend planirana fura, bi on s kombijem prpelou motor na čistino, tko, da ga tud 3 m snega ne ustavi .... al se motm ? bodite optimisti, tud snega mora enkat zmankat a'n
glažar Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 KONZBAH lepo si napisal res depresivno jutro ,in tudi res imam 3m zamete pred hišo . Ima pa prav tudi JANETKA
OFI Objavljeno Februar 22, 2013 Opozori Objavljeno Februar 22, 2013 ti si nor :evilgrin: še zdaj mi odmevajo ČEBELICE ti pa že snuješ nov zločin a nimaš nobenga pametnega dela, Sedaj čakamo KRČOLO ,PA DA ZGINE SNEG, pa še to kolko si splanirov voženj to leto nam bo zmankalo časa za službo to da sem nor je že javno znano dejstvo. Kar se pa voženj tiče.... ti sam tanki polnga in glej da mi boš lahko sledil .....za vse ostalo pa ne skrbi se bom js vse z mojo ljubico zmenu. . garant bomo spet pristal v Slavoniji :grim .... vprašanje je samo še prevozno sredstvo, l.2012 kombi, l.2013 avtobus, l.2014 ? no če bomo pristajal, potem maš sam eno možnost okol prevoznega sredstva :grim ... Ofi mene tud utakn v svoje plane, plisssssssss ne skrbi lahko boš stevardesa prjatli, eno lepo depresivno snežno jutro!!!!!!!!!!! dons sem se odločil, da vas po dolgem času malo pozdravim. Vidim da ste tudi vi že malo depresivni in da komaj čakate na prvo vožnjo. Samo toliko da vam povem, da se mi z Glažarjem do 25.maja ne bomo odkopali iz snega ( Glažar ima doma pred hišo 3 metre visoke zamete snega), zato naj ne sanja o vožnjah. Mislim da bo njegova prva fura šele dva dni pred Korčulo, toliko da ogreje motor. Lepo se mejte pa samo še 98 krat spat poj pa gaaaaassssssssaaaaaaaaa na Korčulo. prjatu nehi si žile rezat, drug teden bo sonček posijal, čez en mesec se bomo že do Vidikovca na kafe zapeljli, boš vidu.
Tiger Objavljeno Februar 23, 2013 Opozori Objavljeno Februar 23, 2013 prjatu nehi si žile rezat, drug teden bo sonček posijal, čez en mesec se bomo že do Vidikovca na kafe zapeljli, boš vidu. še prej mogoče
glažar Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 prjatu nehi si žile rezat, drug teden bo sonček posijal, čez en mesec se bomo že do Vidikovca na kafe zapeljli, boš vidu. še prej mogoče da evo danes po jutranji fiskulturi
glažar Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 sem se odločil da peljem malo SELMO na sneg zverca in janetka 2
glažar Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 sem se odločil da peljem malo SELMO na sneg na pogled selme sem se tolažil
Tiger Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 Sedaj pa vidim, da te že orenk matra. :grim
janetka Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 takole sem jaz doživljala 2.WP :grim zverca 1
janetka Objavljeno Februar 24, 2013 Opozori Objavljeno Februar 24, 2013 nadaljevanje in konec :grim zverca 1
OFI Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 kolegica te slike so samo podnevi.....kaj pa "nočne"? :evilgrin:
janetka Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 kolegica te slike so samo podnevi.....kaj pa "nočne"? :evilgrin: kolega, :grrr nimam nočnih slikc, sm hodila s kurami spat :yawn:
snifi Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 živjo stromarji me zanima če je kateri že kaj razmišljal o barvanju maske prednje luči, ki je pri vseh črna, v barvo kot so druge plastike. dobro, pri črnemu je itak črna. sam imam belega, pa si ne morem predstavljat kako bi izgledalo če bi bila tudi maska bela. ima morda kdo kaj takega že izvedenega. sezona se počasi nakazuje in bi bil zadnji čas za kako tako "akcijo".
bobiboss Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 živjo stromarji me zanima če je kateri že kaj razmišljal o barvanju maske prednje luči, ki je pri vseh črna, v barvo kot so druge plastike. dobro, pri črnemu je itak črna. sam imam belega, pa si ne morem predstavljat kako bi izgledalo če bi bila tudi maska bela. ima morda kdo kaj takega že izvedenega. sezona se počasi nakazuje in bi bil zadnji čas za kako tako "akcijo". jaz bi probal z lepilno folijo prej in če ti ni všeč samo odlepiš.
bobiboss Objavljeno Februar 25, 2013 Opozori Objavljeno Februar 25, 2013 živjo stromarji me zanima če je kateri že kaj razmišljal o barvanju maske prednje luči, ki je pri vseh črna, v barvo kot so druge plastike. dobro, pri črnemu je itak črna. sam imam belega, pa si ne morem predstavljat kako bi izgledalo če bi bila tudi maska bela. ima morda kdo kaj takega že izvedenega. sezona se počasi nakazuje in bi bil zadnji čas za kako tako "akcijo". drugače je tu večino govora o druženjih,ostalo, kar se tiče motorinov pa pod motorji-suzuki v-strom.
janetka Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 živjo stromarji me zanima če je kateri že kaj razmišljal o barvanju maske prednje luči, ki je pri vseh črna, v barvo kot so druge plastike. dobro, pri črnemu je itak črna. sam imam belega, pa si ne morem predstavljat kako bi izgledalo če bi bila tudi maska bela. ima morda kdo kaj takega že izvedenega. sezona se počasi nakazuje in bi bil zadnji čas za kako tako "akcijo". ahoj Snifi če bi bila tudi maska bela ..... sej se hecaš kaj.... samo pomisli, kolk časa boš drgnu dol mušje kakce in razmazan mrčes.. :grim no ja, sej dokler ne boš šou na cesto, boš mel pa lep motor.... ampak samo dokler... poiskusi Bobijev predlog ...
janetka Objavljeno Februar 26, 2013 Opozori Objavljeno Februar 26, 2013 sem se odločil da peljem malo SELMO na sneg sm se že ustrašla , da sta mela z Ofijem intimni moto zbor, uff, mi je odleglo :grim da ne Oj Janetka...nice photos.... mercy
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se