janetka Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Ja tukaj smo evo , tudi tebe sem odkljukcnila.... pa vreme zrihti tam dol, da bomo lahko "Čebelice" peli
janetka Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 evo še en jajčni vic: Pri zajtrku ljubimec vpraša blondinko: "Zakaj so pa jajca tako trda? Kako dolgo si jih pa kuhala?" "Trideset minut!" :grim "Kako? Trideset minut? Jajca se kuha največ pet minut!" "To vem, ampak jajc je bilo šest!"
bobiboss Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 ha ha evo prišel oljček, zamenjam in en krog, da spiham pajke iz rorov :grim
janetka Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 jest mam Zukija tako zadihtanga, da je u roru še lanski zrak, pajki pa sploh zravn ne morjo :grrr
Fritz Objavljeno Marec 22, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Fritz, Žrebec, Seba, igor-Br , Tiger, Maži, Cisco , Robert , Boby...., kje ste medvedje
igor br Objavljeno Marec 22, 2013 Opozori Objavljeno Marec 22, 2013 Fritz, Žrebec, Seba, igor-Br , Tiger, Maži, Cisco , Robert , Boby...., kje ste medvedje Dobro jutro, sva še živa, Suki je spucan, napumpan, namazan in čaka na koordinate zbornega mesta za Mirno Peč - če nne bo sneg mamu mu ... sem slišal, da se v Kočevju že medvedi pritožujejo, da so se že naspal ... Jutri če bo lep dopoldan mogoče kak km narediva da vidim če še vžge. Lp Igor in Darja
bobiboss Objavljeno Marec 23, 2013 Opozori Objavljeno Marec 23, 2013 uuuhuuuhu fin občutek po dolgi zimi, en krog po menjavi olja, pa še brez DB killerjev, pa še štoflce sem pozabu v ušesa vtakniti mi še danes zvoni v glavi, ampak občutki so pa fantastika :grim
OFI Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Moj poklon in občudovanje na srčnosti, neznanemu junaku, ki je v včerajšnjem snegu in vetru gnal belo 650 mimo Ravberkomande, po AC, proti obali...
janetka Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Moj poklon in občudovanje na srčnosti, neznanemu junaku, ki je v včerajšnjem snegu in vetru gnal belo 650 mimo Ravberkomande, po AC, proti obali... kolega Ofi, v tem "podvigu" ni :grrr pa prou nobene srčnosti, če po slano snežni cesti ženeš motor mene je srce zabolu k sm tro prebrala BorisT, Horny ali Snifi, sej ni bil eden od vas a
janetka Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 oživeli so: :grim Boby Robert70 Fritzko Igor-Br vegetirajo: :zzz: Žrebec Seba Tiger Matjaž Cisco ...
Aky Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Moj poklon in občudovanje na srčnosti, neznanemu junaku, ki je v včerajšnjem snegu in vetru gnal belo 650 mimo Ravberkomande, po AC, proti obali... Sem se včeraj večer vračal iz Pule z jadranja. Mogoče je že bil tako zasnežen? A.
janetka Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Sem se včeraj večer vračal iz Pule z jadranja. Mogoče je že bil tako zasnežen? A. Aky nauš verjel..... v prejšnem postu sm hotla dodat, da ne bi blo nč čudnega, če bi v snegu na štromu srečal Akyja .... jest o volku ....
Aky Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Aky nauš verjel..... v prejšnem postu sm hotla dodat, da ne bi blo nč čudnega, če bi v snegu na štromu srečal Akyja .... jest o volku .... Sem v petek podaljšal registracijo, pa sem moral narediti en krog. A.
OFI Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 (popravljeno) kolega Ofi, v tem "podvigu" ni :grrr pa prou nobene srčnosti, če po slano snežni cesti ženeš motor mene je srce zabolu k sm tro prebrala BorisT, Horny ali Snifi, sej ni bil eden od vas a Js ga čist razumem, ta zima je enostavno predolga...se pa ne strinjam s teboj ....kdorkoli je bil je moral biti fajn srčen da se je peljal....ti si čist preveč zategnjena in enostavno ne razumeš Popravljeno Marec 25, 2013. Popravil Ofsajd
OFI Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Sem v petek podaljšal registracijo, pa sem moral narediti en krog. A.
glažar Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 Moj poklon in občudovanje na srčnosti, neznanemu junaku, ki je v včerajšnjem snegu in vetru gnal belo 650 mimo Ravberkomande, po AC, proti obali... KJE SI SE PA SPET TI POTEPAL
glažar Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 kva te briga ti kr kidaj naprej HVALA bivš prjatu
Tiger Objavljeno Marec 25, 2013 Opozori Objavljeno Marec 25, 2013 oživeli so: :grim Boby Robert70 Fritzko Igor-Br vegetirajo: :zzz: Žrebec Seba Tiger Matjaž Cisco ... bemti sneg..........
janetka Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 bemti sneg.......... nč "bemti sneg" .... prou lepo je zunej a ne? tkoooooooo romantično a ne ? bele snežinke, bele smreke, bela polja, bela sol na belih cestah, bel štrom na AC .... bel Aky na črnem štromu na poti iz Pule ... sama romantika Aky, a se ti je včer zvečer kaj kolcalo ?... sva te z Branetom omenjala, oz, jest sem te omenjala Branetu.... ko je pršu iz službe mu povem: "a veš, da je Ofi v nedelo vidu belga štroma na AC ! " Brane: "a ja ?" jest: " jaaaaa, pa to še ni vse..... Aky se je tud vozu u tem snegu.... s štromom je šou iz Pule domou " Brane: " čist njemu podobn ?" jest: " veš kaj, kaj če bi jest ta vikend mal zakurblala, da vidm če je akumulator o.k....pol bi pa... " pa me Brane prekine in reče: " kr še mal čiči pa čaki, ti nisi Aky !"
Aky Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 (popravljeno) Aky, a se ti je včer zvečer kaj kolcalo ?... sva te z Branetom omenjala, oz, jest sem te omenjala Branetu.... Kolcalo se mi ni, se mi je pa malo kašljalo. Ali je to iz istega razloga? :closedeyes: A. Popravljeno Marec 26, 2013. Popravil Aky
janetka Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Kolcalo se mi ni, se mi je pa malo kašljalo. Ali je to iz istega razloga? :closedeyes: A. a ne, :grrr ne, kašlaš najbrž zato, ker si se na jadranju prehladu, vožnja z motorjem v hladnem vremenu nikakor ni vzrok kašlju
glažar Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Kako gremo na žegnanje mogoče z sankami
janetka Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 v 14 dneh se lahko še velik zgodi in spreobrne, če nam bo namenjen, da gremo Čbelice peti u Mirno Peč, potem bo lepo vreme če "un tam gor " misli, da je bolš, da smo doma..... pol jih bomo peli pa doma v dežju al pa snegu Aky je seveda izuzet, on je trdič :grim
Aky Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Mirna peč: http://www.accuweather.com/en/si/mirna-pec/299486/daily-weather-forecast/299486?day=7 Podlogo bo treba odstranit z jakne. A.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se