horn3t Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 kolega Ofi, v tem "podvigu" ni :grrr pa prou nobene srčnosti, če po slano snežni cesti ženeš motor mene je srce zabolu k sm tro prebrala BorisT, Horny ali Snifi, sej ni bil eden od vas a Hvala za skrb, ampak zase lahko z gotovostjo trdim, da to nisem bil jaz. LP vsem
glažar Objavljeno Marec 26, 2013 Opozori Objavljeno Marec 26, 2013 Mirna peč: http://www.accuweather.com/en/si/mirna-pec/299486/daily-weather-forecast/299486?day=7 Podlogo bo treba odstranit z jakne. A. Bom naroču frezo da mi sneg očisti a pa še ofiju bom kupu vinjeto za lopato jo bo lahko prestavljal kot lani ,tokrat na metlo da malo očisti cesto
janetka Objavljeno Marec 27, 2013 Opozori Objavljeno Marec 27, 2013 Tole kroži po mailih, dejte no pomagat
OFI Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 Bom naroču frezo da mi sneg očisti a pa še ofiju bom kupu vinjeto za lopato jo bo lahko prestavljal kot lani ,tokrat na metlo da malo očisti cesto prjatu sm ti že enkrat povedu ....pr nas na roke sam kulm šaflamo, za vse ostalo je mastercard... O:-)
janetka Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 OTVORITEV MOTORISTIČNE SEZONE 2013 in BREZPLAČEN SEJEM RABLJENIH MOTORJEV v SOBOTO, 13. aprila 2013 pred salonom TC-MOTOSHOP na Leskoškovi 12 v Ljubljani s pričetkom ob 9:00 uri Sejem rabljenih motorjev bo popolnoma BREZPLAČEN. Udeleži se ga lahko praktično vsak. Vse, ki želite svojega starega jeklenega konjiča vključiti v sejem, prosimo, da ga na dan dogodka pripeljete pred salon najkasneje do 8:45, da bodo ob začetku dogodka vsi motocikli že postrojeni in pripravljeni na morebitne kupce.Prepis vozil bo možen na AMZS Interservice (300m stran od dogajanja) Okviren potek dogajanja: 9:00 pričetek dogodka 10:00-11:00 prikaz spretnostne vožnje (policija, vojska, inštruktor Samo Rep, VeTR uporaba motornega kolesa s teleskopskimi pomagali) 11:00-11:40 reševalec na motorju; predstavitev dela policije in Mestnega redarstva ter njihove opreme 12:00 blagoslov motorjev 13:00 praktični prikaz dela policije, reševalca in gasilcev v primeru prometne nesreče 13:40 pojasnitev in prikaz vozil za spremstvo (pomen in uporaba posebnih svetlobnih in zvočnih znakov na vozilih za spremstvo ter pravilno ravnanje ostalih udeležencev pri srečanju s temi vozili) 14:00 praktični prikaz nepravilnega ravnanja in umikanja vozilom s prednostjo v primeru prometne nesreče
janetka Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 Glaži, nej ti pršepnem, da pr Ofiju kurjo na "pelete", torej mu tud za kolm ni :grrr treba šafle v roke prjet. Se vidmo 13. aprila v TCju :grim, MasterCard mejte sabo, majo sconto (za podrobnejši info pa Ofija prašte, to je njegov drugi dom :naughty: )
Tedybear Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 A pred TC jem bo spluženo in posuto??.
janetka Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 itaq :grim rekl so, da bo prireditev v vsakem vremenu :grim Ofi ? maš kej za dodat ?
OFI Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 (popravljeno) js upam da bo naslednji vikend že dost toplo za prvih 100 km letos ...do 13.4 bosta sneg in sol samo še neprijeten spomin na svinjsko dolgo zimo.... :jezen Bo pa dogodek pred TC v vsakem vremenu :grim pa vse bodo popedenali tako kot je treba, sploh ne dvomim Popravljeno Marec 28, 2013. Popravil Ofsajd
glažar Objavljeno Marec 28, 2013 Opozori Objavljeno Marec 28, 2013 prjatu sm ti že enkrat povedu ....pr nas na roke sam kulm šaflamo, za vse ostalo je mastercard... O:-)
Koncbah Objavljeno Marec 29, 2013 Opozori Objavljeno Marec 29, 2013 prjatu, jest sem ves depresiven, dons je pr nas padlo spet 10 cm snega js upam da bo naslednji vikend že dost toplo za prvih 100 km letos ...do 13.4 bosta sneg in sol samo še neprijeten spomin na svinjsko dolgo zimo.... :jezen Bo pa dogodek pred TC v vsakem vremenu :grim pa vse bodo popedenali tako kot je treba, sploh ne dvomim
70robert Objavljeno Marec 29, 2013 Opozori Objavljeno Marec 29, 2013 evo , tudi tebe sem odkljukcnila.... pa vreme zrihti tam dol, da bomo lahko "Čebelice" peli Vreme bo, ob 12.00 ko bomo v ofer dajal, bo sonce sijalo se vidimo, zdaj bomo rožice imel , da boš vedla kaj je moderno zdaj pr nas http://www.youtube.com/watch?v=BPHXxPtl2-8
OFI Objavljeno Marec 29, 2013 Opozori Objavljeno Marec 29, 2013 kva ne bo čebelic? ...pol pa ne pridem :angry:
glažar Objavljeno Marec 30, 2013 Opozori Objavljeno Marec 30, 2013 kva ne bo čebelic? ...pol pa ne pridem :angry: Tud rožice so dobre ampak če sončka ni
janetka Objavljeno Marec 30, 2013 Opozori Objavljeno Marec 30, 2013 Vse se zgodi z namenon... tud tale skisana pomlad. Namest da bi se po dolgem casu srecali med travniskimi rozcami pa kaksno zapel.... bomo tudi letos doma cepel. Bo morda pa dolga in topla jesen. @Robi; "rozico" znam na pamet.... sm se jo dans naucila med likanjem srajc... lepe praznike vam zelim ;-)
70robert Objavljeno April 1, 2013 Opozori Objavljeno April 1, 2013 @Robi; "rozico" znam na pamet.... sm se jo dans naucila med likanjem srajc... lepe praznike vam zelim ;-) Janetka, ni blo sonca , bil je pa sneg, ena za legende Katera je bila pa udarna pesem, pa jutri
OFI Objavljeno April 2, 2013 Opozori Objavljeno April 2, 2013 prjatu, jest sem ves depresiven, dons je pr nas padlo spet 10 cm snega Tut pr nas je belo danes zjutraj
janetka Objavljeno April 2, 2013 Opozori Objavljeno April 2, 2013 Katera je bila pa udarna pesem, pa jutri samo ne reci , da sm se "ti ti ti ti ti ti ti moja rožica " zastonj učila.... Tut pr nas je belo danes zjutraj enako je pr nas :grim .... Glažija pa sploh ne :grrr sprašujmo.... najbrž kida.... mater Glaži kake mišice boš mel ...uff uff :evilgrin:
mac69 Objavljeno April 2, 2013 Opozori Objavljeno April 2, 2013 samo ne reci , da sm se "ti ti ti ti ti ti ti moja rožica " zastonj učila.... enako je pr nas :grim .... Glažija pa sploh ne :grrr sprašujmo.... najbrž kida.... mater Glaži kake mišice boš mel ...uff uff :evilgrin: mac69 1
glažar Objavljeno April 2, 2013 Opozori Objavljeno April 2, 2013 enako je pr nas :grim .... Glažija pa sploh ne :grrr sprašujmo.... najbrž kida.... mater Glaži kake mišice boš mel ...uff uff :evilgrin: KAKŠNE MIŠICE NEKI SRCE IN PLUČA VSE JE U KUR..... ME JE NAPADLA TAKA DEPRESIJA DA SEM PREŽIVEL PRAZNIKE V SPLOŠNI BOLNICI JESENICE
OFI Objavljeno April 2, 2013 Opozori Objavljeno April 2, 2013 Ejga sam počak da sonce posije, da zajahaš Selmo , boš vidu, po enem tanku boš zdrav k rožca :evilgrin:
horn3t Objavljeno April 2, 2013 Opozori Objavljeno April 2, 2013 @glažar: čim hitrejše okrevanje želim! LP vsem
cisco Objavljeno April 2, 2013 Opozori Objavljeno April 2, 2013 (popravljeno) :zzz: kdaj bo pomlad Popravljeno April 2, 2013. Popravil cisco
janetka Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Piše mesec se april mi pa še nismo se vozil :grrr zdej pa res je skrajni čas da zima končno gre od nas. Mi bi se radi vozit šli :grim vsem že fino se mudi kdor pa sit tega ni snega nej pa čepi doma.
glažar Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Piše mesec se april mi pa še nismo se vozil :grrr zdej pa res je skrajni čas da zima končno gre od nas. Mi bi se radi vozit šli :grim vsem že fino se mudi kdor pa sit tega ni snega nej pa čepi doma. LEPA PESMICA AMPAK DAJ SPESNI NEKAJ ZA NAŠE RAZMERE IZ SEVERNEGA TEČAJA SAJ SE POČUTIMO KOT PINGVINI KI RAJAJO PO SNEGU. ŠE BOLJ PA SE LAHKO PRIMERJAMO Z ESKIMI ZIMA PRI NJIH TRAJA 6 MESECEV TAKO KOT PRI NAS VSAK DAN JIM ZAPADE MALO SNEGA TAKO KOT PRI NAS SE VOZIJO Z MOTORNIMI SANMI TAKO KOZ PRI NAS DELAJO IGLUJE IN TUNELE DO SOSEDOV TAKO KOT PRI NAS PRIJATELJE IN SORODNIKE NE VIDIJO KOMUNICIRAJO PREK SPLETA IN TELEFONA (SATELITSKEGA) TAKO KOT PRI NAS PRIJATELJI LEPO VAS JE BRATI SAJ VAS NE VIDIM OD VSE TE BELINE LEP POZDRAV OD ESKIMA gLAŽARJA
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se