Koncbah Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 vidim, da ste vsi pesniško nadarjeni, bom pa še jaz dodal eno: Mojstrana je idilična vas sredi raja, kjer zima 13 mesecev traja lep pozdrav od depresivnega pingvina iz Mojstrane LEPA PESMICA AMPAK DAJ SPESNI NEKAJ ZA NAŠE RAZMERE IZ SEVERNEGA TEČAJA SAJ SE POČUTIMO KOT PINGVINI KI RAJAJO PO SNEGU. ŠE BOLJ PA SE LAHKO PRIMERJAMO Z ESKIMI ZIMA PRI NJIH TRAJA 6 MESECEV TAKO KOT PRI NAS VSAK DAN JIM ZAPADE MALO SNEGA TAKO KOT PRI NAS SE VOZIJO Z MOTORNIMI SANMI TAKO KOZ PRI NAS DELAJO IGLUJE IN TUNELE DO SOSEDOV TAKO KOT PRI NAS PRIJATELJE IN SORODNIKE NE VIDIJO KOMUNICIRAJO PREK SPLETA IN TELEFONA (SATELITSKEGA) TAKO KOT PRI NAS PRIJATELJI LEPO VAS JE BRATI SAJ VAS NE VIDIM OD VSE TE BELINE LEP POZDRAV OD ESKIMA gLAŽARJA
glažar Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 vidim, da ste vsi pesniško nadarjeni, bom pa še jaz dodal eno: Mojstrana je idilična vas sredi raja, kjer zima 13 mesecev traja lep pozdrav od depresivnega pingvina iz Mojstrane SE PRIDRUŽUJEM POZDRAVOM ESKIM GLAŽAR TUDI depresiven :closedeyes:
70robert Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 samo ne reci , da sm se "ti ti ti ti ti ti ti moja rožica " zastonj učila.... Ne ne, jo ni bilo treba zapet, ker so bile pod vodo DRUGO LETO, je rekel gospod župnik, letos je samo MIRNA - brez PEČ Smo pa peli, glede na trenutne razmere Barčica po morju plava, drevesa se priklanjajo: O, le naprej, o, le naprej, dokler je še vetra kej! Še malo slik http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200445356850881.1073741825.1665377405&type=1
janetka Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Še malo slik http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10200445356850881.1073741825.1665377405&type=1 a link na fejstbuk si dal..... Robi, jest sm samo fejst :grim , bukova pa ne :grrr in teh slikc ne vidim sm pa vidla tist jezer na slikcah, tam nekje sred travnika, sem 2 let nazaj na bali sena sedela, pa mašo polsušala,,, zdej bi lahko veslala, ah je žalostno vse skup pa gospoda Slaka pogrešam.... pa njegovo petje v živo...
janetka Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 ODA PINGVINOM IZ MOJSTRANE Mojstrana je lepa vas daleč o njej seže glas tam imajo dost snega zaloge še za mesec, dva. Zjutraj zopet je snežilo, vse zmočilo, vse pobelilo če vse to ne bo kmalu minilo povem vam, da sam Bog mi je priča v Mojstrani sneg bodo mel do Božiča. Dva pingvina pred iglujem sedita v nebo se ozirata, čike kadita eden se cmeri, drug smrka in kiha a ju poznate ? to sta Glaži in Miha ! Mia in Tedybear 2
Koncbah Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Ha,ha,ha maš prov - točn to delava oba ODA PINGVINOM IZ MOJSTRANE Mojstrana je lepa vas daleč o njej seže glas tam imajo dost snega zaloge še za mesec, dva. Zjutraj zopet je snežilo, vse zmočilo, vse pobelilo če vse to ne bo kmalu minilo povem vam, da sam Bog mi je priča v Mojstrani sneg bodo mel do Božiča. Dva pingvina pred iglujem sedita v nebo se ozirata, čike kadita eden se cmeri, drug smrka in kiha a ju poznate ? to sta Glaži in Miha !
glažar Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Janetka hvala za pesemco sem vedu da rabiš mal spodbude. :OK: :K :K
Đorek Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Ha,ha,ha maš prov - točn to delava oba Pa dejte no, ne bodmo tko črnogledi, dejmo pogledat rajš svetlo stran: Letos smo ga tok na roke metal,(ane Mojstrančani), da če se zdej usedemo na motor, se lahko vozmo 26 ur na dan, ne da bi nas bolele roke, zarad gasa al pa sklopke !!! Sonček pa tud pride, še vsak let je...,tko da vas dva sotrpina, zelena od groze, počas, pa mirno- ni treba zdej vse čike pokurt
OFI Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 ODA PINGVINOM IZ MOJSTRANE Kolegica Mojstrana je idilična vas sredi raja, kjer zima 13 mesecev traja lep pozdrav od depresivnega pingvina iz Mojstrane prjatu spet si žile režeš pa še enga si najdu pa skupi "suffer furata" Ejga dejta vidva mal več pa mal več pa bo "kuj" lepši dan pa vreme tut... se lahko vozmo 26 ur na dan, ne da bi nas bolele roke, zarad gasa al pa sklopke !!! ejga dej's Štroma kup pa nau nč bulelo
Đorek Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Kolegica prjatu spet si žile režeš pa še enga si najdu pa skupi "suffer furata" Ejga dejta vidva mal več pa mal več pa bo "kuj" lepši dan pa vreme tut... ejga dej's Štroma kup pa nau nč bulelo Ofi, zdej bi pa že lohk vedu, da je pri tej zadevi važen ŠTIL, ne pa znamka motorja :yes: :yes:
Koncbah Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Ofi, zdej bi pa že lohk vedu, da je pri tej zadevi važen ŠTIL, ne pa znamka motorja :yes: :yes: pa nehejte se basat med sabo. Mi eskimi iz severnega tečaja se namo zbasal iz snega še najmanj en mesec. Takrat bo pa še ene parkrat za spat poj pa gassssa na Korčulo. Upam da se bomo ogrel do Paklenice.
70robert Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 a link na fejstbuk si dal..... Robi, jest sm samo fejst :grim , bukova pa ne :grrr in teh slikc ne vidim sm pa vidla tist jezer na slikcah, tam nekje sred travnika, sem 2 let nazaj na bali sena sedela, pa mašo polsušala,,, zdej bi lahko veslala, ah je žalostno vse skup pa gospoda Slaka pogrešam.... pa njegovo petje v živo... Za tiste , ki nimajo fejst buka
Tedybear Objavljeno April 3, 2013 Opozori Objavljeno April 3, 2013 Zdej bom še jaz naši priznal, da sem se pred dobrimi 20 leti iz Mojstrane odselil bolj zaradi jebenih zim, kot zaradi nje. Pa dejte no, ne bodmo tko črnogledi, dejmo pogledat rajš svetlo stran: Letos smo ga tok na roke metal,(ane Mojstrančani), da če se zdej usedemo na motor, se lahko vozmo 26 ur na dan, ne da bi nas bolele roke, zarad gasa al pa sklopke !!! Sonček pa tud pride, še vsak let je...,tko da vas dva sotrpina, zelena od groze, počas, pa mirno- ni treba zdej vse čike pokurt
Scarabeo 500 Objavljeno April 7, 2013 Opozori Objavljeno April 7, 2013 Nekam trdi se mi zdite. Ta teden pa bo šlo že tudi pri nas. Komaj čakam. Scarabeo
OFI Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 (popravljeno) vreme bo http://www.accuweather.com/en/si/ljubljana/299198/weekend-weather/299198 alo Glažar kam gremo :evilgrin: Popravljeno April 8, 2013. Popravil Ofsajd
bobiboss Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 tole je pa Strunjan a ne ? je tako.
sekretar Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 vreme bo http://www.accuweather.com/en/si/ljubljana/299198/weekend-weather/299198 alo Glažar kam gremo :evilgrin: On nikamor, kida...
Tiger Objavljeno April 8, 2013 Opozori Objavljeno April 8, 2013 vreme bo http://www.accuweather.com/en/si/ljubljana/299198/weekend-weather/299198 alo Glažar kam gremo :evilgrin: Jaz sem že ketno namazal......
OFI Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 Jaz sem že ketno namazal...... A na biciklu
janetka Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 A na biciklu Tiger ketne na motorju :grrr nima, bicikla pa tud ne... :grrr
Tiger Objavljeno April 9, 2013 Opozori Objavljeno April 9, 2013 bicikel mam, samo sem ketno zgubu........
žrebec Objavljeno April 10, 2013 Opozori Objavljeno April 10, 2013 (popravljeno) VABILO, jaz moram biti tam, zate Ofi pa tudi vem, upam da bo vreme OK. LP IPA SEKCIJA SLOVENIJA – MOTO KLUB, POLICIJSKA UPRAVA KRANJ in SVET ZA VZGOJO IN PREVENTIVO V CESTNEM PROMETU MESTNE OBČINE KRANJ, bomo v mesecu aprilu 2013, organizirali večjo varnostno-preventivno prireditev. POKROVITELJI: Prireditev bo potekala dne 13. 4. 2013 med 10. in 14. uro, na parkirnih površinah nakupovalnega centra MERCATOR CENTER PRIMSKOVO-KRANJ Popravljeno April 10, 2013. Popravil žrebec
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se