cisco Objavljeno Maj 12, 2013 Opozori Objavljeno Maj 12, 2013 Vreme je...takšno kot je. Poročam, da je moj modrijan nazaj v svoji uti in porihtan tako kot je treba - kičasto
janetka Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 Novice iz prve roke............... našega šefa IPA kapetana..... ODPADE......zaradi dežja, datum na katerega je prestavljeno je po novem 25.05. PS: žal mi je ampak se res čisto nič ne moremo zmenit........ :evilgrin: O:-) vse se zgodi z razlogom ! :grim važn, da pridem do polcajskega pasula, pa tud če 14 dni kasnej.
janetka Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 Vreme je...takšno kot je. Poročam, da je moj modrijan nazaj v svoji uti in porihtan tako kot je treba - kičasto hja, kdaj ga misliš pa kej na izlet pelat, da si pluča zlufta?
Hudoba Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 Tako, danes je pa dvocevka sla, tko da zdaj pa ne spadam vec med vas . Se boste sploh se hoteli pogovarat z mano?
cisco Objavljeno Maj 13, 2013 Opozori Objavljeno Maj 13, 2013 Tako, danes je pa dvocevka sla, tko da zdaj pa ne spadam vec med vas . Se boste sploh se hoteli pogovarat z mano? ja itak..... :yes: kaj se zdej vozi...po avatarju sodeč so to "orglce"....
janetka Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Tako, danes je pa dvocevka sla, tko da zdaj pa ne spadam vec med vas . Se boste sploh se hoteli pogovarat z mano? Bomo,.... če se prideš 25.5 na Dovje pokazat :grim in sedaj .... zgolj zarad statistike seveda...na ketr konc dežele je šou morski pes?
Hudoba Objavljeno Maj 14, 2013 Opozori Objavljeno Maj 14, 2013 Seveda se pridem pokazat . Dvocevka je sla v Ljutomer, ampak je bila v civilu, ne vec z zobmi .
OFI Objavljeno Maj 15, 2013 Opozori Objavljeno Maj 15, 2013 Seveda se pridem pokazat . Dvocevka je sla v Ljutomer, ampak je bila v civilu, ne vec z zobmi . No krasno, pa robo prnes zraven, bova še midva poračunala
janetka Objavljeno Maj 15, 2013 Opozori Objavljeno Maj 15, 2013 No krasno, pa robo prnes zraven, bova še midva poračunala ti pa en "naked" krof zame, bova še midva poračunala
OFI Objavljeno Maj 15, 2013 Opozori Objavljeno Maj 15, 2013 ti pa en "naked" krof zame, bova še midva poračunala kaj imaš v mislih :naughty:
Hudoba Objavljeno Maj 15, 2013 Opozori Objavljeno Maj 15, 2013 No krasno, pa robo prnes zraven, bova še midva poračunala Daj me spomni en dan prej, ker drugace bom zihr pozabu
MatjazinBrigita Objavljeno Maj 17, 2013 Opozori Objavljeno Maj 17, 2013 Živjo, to soboto je vreme ok, se bo kdo kam peljal? Se ga srečamo!?
cisco Objavljeno Maj 18, 2013 Opozori Objavljeno Maj 18, 2013 Živjo, to soboto je vreme ok, se bo kdo kam peljal? Se ga srečamo!? Oj...midva sva se zapeljala do Grobnika.... na pumpi srečala Glažija in Ofija...sta šla baje v dalmacijo na kofe...upam da prlepta kako sliko kot dokaz... ja na Grobniku opažen Dant3..ja na dirkališču s svojimi orglicami....
Hudoba Objavljeno Maj 18, 2013 Opozori Objavljeno Maj 18, 2013 Oj...midva sva se zapeljala do Grobnika.... na pumpi srečala Glažija in Ofija...sta šla baje v dalmacijo na kofe...upam da prlepta kako sliko kot dokaz... ja na Grobniku opažen Dant3..ja na dirkališču s svojimi orglicami.... A si kej mahu?
MatjazinBrigita Objavljeno Maj 18, 2013 Opozori Objavljeno Maj 18, 2013 Hja folk!!?? midva sva bla tud na Grobniku!! Vsi veseli vsak po svoje! Super organizacija!
OFI Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Oj...midva sva se zapeljala do Grobnika.... na pumpi srečala Glažija in Ofija...sta šla baje v dalmacijo na kofe...upam da prlepta kako sliko kot dokaz... ja na Grobniku opažen Dant3..ja na dirkališču s svojimi orglicami.... Ko rečeš Dalmacija pomislim na Zadar in južneje. No midva nisva šla tako daleč.
glažar Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Ko rečeš Dalmacija pomislim na Zadar in južneje. No midva nisva šla tako daleč. Bilo odlično ,kot je reku OFI nisva šla tako deleč ne vem kolko km a vem da sem porabil samo en tank in pol bencina :OK:
cisco Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 A si kej mahu? sem, pa si bil verjetno prehiter da bi opazu :glare:
cisco Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 Ko rečeš Dalmacija pomislim na Zadar in južneje. No midva nisva šla tako daleč. a nista omenjala paklenice...al se mi je sam tko zdel...sej to je čist bliz Zadra... kakšna je jadranka...je res polhn gradbišč?
Hudoba Objavljeno Maj 19, 2013 Opozori Objavljeno Maj 19, 2013 sem, pa si bil verjetno prehiter da bi opazu :glare: Priznam nisem opazil. Hitri pa nismo bili ravno, se je en "gospod precenil" in je naredil dooooolgo kolono . S hriba to potem ponavadi se bolj pocasi zgleda .
OFI Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 a nista omenjala paklenice...al se mi je sam tko zdel...sej to je čist bliz Zadra... kakšna je jadranka...je res polhn gradbišč? :grim jap do Paklenice smo šli na kafe. Res je pa tudi da je od Crikvenice pa do Novega Vinodolskega čist preveč sranja.... delo na cesti, pesek, kamenje...skratka ni lih luštn. . Je pa zato od Senja do Paklenice 100 km čiste erotike. :evilgrin: cisco 1
Hudoba Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Ko gresta naslednjic spet, prosim za povabilo. Hvala
serad Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 Grobnik gor, Grobnik dol, Paklenica, Dalmacija in podobno...... VELA LUKA CALLING!!! SITNO!!!
Fritz Objavljeno Maj 20, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 VELA LUKA zis is Nighthawk, we are coming, we are coming
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se