OFI Objavljeno Maj 20, 2013 Opozori Objavljeno Maj 20, 2013 VELA LUKA zis is Nighthawk, we are coming, we are coming ej tebe pričakujem v naši družbi v četrtek, sam tok da ti dam na znanje
janetka Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 :grim jap do Paklenice smo šli na kafe. Res je pa tudi da je od Crikvenice pa do Novega Vinodolskega čist preveč sranja.... delo na cesti, pesek, kamenje...skratka ni lih luštn. . Je pa zato od Senja do Paklenice 100 km čiste erotike. :evilgrin: Čakte mal, v Paklenico na kafe ??? Ofi, kukr vem, ti kafeta sploh ne :grrr piješ ! Jest sm sobotno dopoldne prežvela z Žrebcem v kombiju , no ja, vojašnice so mele dan odprtih vrat in v gorenski je bil tudi Žrebec, ki je predstavil delo, ki ga opravlja v službi. Nekaj v smislu pregona sumljivih oseb .... Žrebec pomagi... kuko se temu strokovno reče . A vam ni treba nč šparat za balkan tour 2013 al kako ? Jest skoz mečem tist baker u šparovc - kravo.... dons ga bom preštela, ko ga potežkam bl slabo kaže.
janetka Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 ej tebe pričakujem v naši družbi v četrtek, sam tok da ti dam na znanje pa jest tud, je treba statistiko štromov v koloni popravt, izumiramo ko dinazavri -_- pa balinčkal bomo, a znaš balinčkat ? mormo ekipo BMWejašov premagat, nujno !! pa če se zgubimo, te bomo tud rabil, da nas rešiš po principu "srvajvl", ti to obvladaš, k si u tem fohu pa če bojo že fige zrele v Veli Luki, da mi jih boš kako pest nabral k si tako visok... O:-) no torej je zmenjeno ! Fritzko, naš si ! Gotof si !
MatjazinBrigita Objavljeno Maj 21, 2013 Opozori Objavljeno Maj 21, 2013 Ajga, balinčki so že blizu kufra, notr še ne! Še vedno jih lahko pozabim! ajde se ga vidimo k dam žmigouc!
OFI Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 ajde se ga vidimo k dam žmigouc! levga al desnga?
janetka Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Ajga, balinčki so že blizu kufra, notr še ne! Še vedno jih lahko pozabim! ajde se ga vidimo k dam žmigouc! Aaaaaaaaaj ga Maži, ne :grrr ,ne, :grrr ne :grrr letos bomo igral z mojimi balinčki :grim tvoji so že znucani, preležani, ukrivljeni pa še iz vaservage so, :glare: To bo tekma V-Strom team : BMW team, Lado k ma Hondo bo mediator Tiger s Teneritko bo "flajšter-majster" :xx: Miha-"Mister Vileda" bo stezo pucou Ofi in GlaSi bosta pa počivala - ker Zumo-ta mormo napolnit z energijo, da nas druh dan prpeleta na Vstrom srečanje 2013.
janetka Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Nebeško-moder Fritzko opažen včerej ob 15:54 na V-Strom-kondicijski vožnji skozi Mengeš :grim
OFI Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Ofi in GlaSi bosta pa počivala - ker Zumo-ta mormo napolnit z energijo, da nas druh dan prpeleta na Vstrom srečanje 2013. .... po kaki dobri porciji palačink bova kot nova...
glažar Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Draga punca midva z OFIJEM bova precej utrujena ko pridemo v MAKARSKO ko pripeljeva ta konvoj v dalmacijo kot zgleda bo prvi že v makaski ko bo zadnji štartal iz paklenice
janetka Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Draga punca midva z OFIJEM bova precej utrujena ko pridemo v MAKARSKO ko pripeljeva ta konvoj v dalmacijo kot zgleda bo prvi že v makaski ko bo zadnji štartal iz paklenice ja ni blema Glazi, bom jest prevzela vodenje konvoja pa bos ti balinckal. Lej men res ni problem, povej, nej ti ne bo nerodn.
Hudoba Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 Danes pri Braniku srecal Stroma z LJ registracijo in voznikom s fluorescentno zeleno pisamo celado. Kdo je bil, naj prizna!
Tiger Objavljeno Maj 22, 2013 Opozori Objavljeno Maj 22, 2013 ja ni blema Glazi, bom jest prevzela vodenje konvoja pa bos ti balinckal. Lej men res ni problem, povej, nej ti ne bo nerodn. Sam , da ne bomo pol v Albaniji pristal. Flajštre bom pa prštimal........
ada Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 V skladu z ukazi rapotriram: Dvocevka se vedno isce novega kupca. V garazi pa zraven stoju super tenere. LP Kako se kaj obnese S10, napram stroma. Sam bi tudi menlal, pa še zbiram "vtise" ... hvala za odgovor
janetka Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 Pozivam Dant3ja in Tigra, ki sta iz velikega štroma prešla na Teneritko, da g. Adu podata odgovor hvala,
Hudoba Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 (popravljeno) LP Kako se kaj obnese S10, napram stroma. Sam bi tudi menlal, pa še zbiram "vtise" ... hvala za odgovor Ne upam v tej temi napisat, me bo Žanetka na gobec. Uf sem naknadno dobil dovoljenje . Super je, niti malo ne obzalujem nakupa. Pozna se tehnoloski napredek od takrat ko je bil zasnovan strom, ciklistika in udobje so boljsi, skratka dostojen naslednik stormu. Popravljeno Maj 23, 2013. Popravil Dant3
janetka Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 Brzina je tvoja vrlina Dant3 pridn in pohvaljen :grim Tiger alo raport !!!!
glažar Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 Brzina je tvoja vrlina Dant3 pridn in pohvaljen :grim Tiger alo raport !!!! PO 15.000 KM ŠE ZBIRA OBČUTKE MOJI OBČUTKI :OK:
Tiger Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 PO 15.000 KM ŠE ZBIRA OBČUTKE MOJI OBČUTKI :OK: Če to napiše zagrižen BMW-jaš pol veš ,da ni glih švoh. :grim Jaz sem v glavnem zadovoljen, kaka stvar bi bla lohk boljša, vsako vožnjo so pa novi občutki. V glavnem se pa pelje super, bolj je naložen boljš gre.......zato se pa na razdalje pod 500 km ne vozim. Če si z Glažarjem se itak ne moreš...... Janetka, saj vem , da si ti bolj firbčna kot pa Ada.....
ada Objavljeno Maj 23, 2013 Opozori Objavljeno Maj 23, 2013 Hvala obema, še posebej pa janetki za posredovanje. :notworthy:
Hudoba Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 Janetka, ker nisi dobro narocila vremena so spet premaknili "event"!
janetka Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 Janetka, ker nisi dobro narocila vremena so spet premaknili "event"! hja .... menda nisi mislu, da bom polcajem položnice za lep vreme plačvala .... :grrr Dant3k ...kdor čaka , se načaka in dočaka :grim in jest bom ta pasulj dočakala pa pika ... Mare650 1
Mare650 Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 Ojla klapa sem nov na tem forumo, čeprav vozim v stroma že kar nekaj let. zakon motorček lp
žrebec Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 Draga družba, ker je pogodba s tistim zgoraj zopet propadla, se premika IPA žegen na 15.06.2013.......... do takrat nam bo pa ja ratal speči ta gorenjski štrudl za našo J............. PS: brez zajebancije, info iz prve roke, da ne boste rekli, da se ne moremo zmenit, sam Hildo poglejte......hm... :krneki:
OFI Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 Evo mal reklame za srečanje na Korčuli http://www.velaluka.hr/vijesti.asp?noa=1&vid=1851
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se