Skoči na vsebino

Priporočene objave

Objavljeno

VELA LUKA zis is Nighthawk, we are coming, we are coming :yea1:

ej tebe pričakujem v naši družbi v četrtek, sam tok da ti dam na znanje  :whistle: 

Objavljeno

:hmm:

:grim jap do Paklenice smo šli na kafe. Res je pa tudi da je od Crikvenice pa do Novega Vinodolskega čist preveč sranja.... delo na cesti, pesek, kamenje...skratka ni lih luštn. :BUA: . Je pa zato od Senja do Paklenice 100 km čiste erotike.  :evilgrin:

Čakte mal, v Paklenico na kafe ???    :eek:   Ofi, kukr vem, ti kafeta sploh ne  :grrr   piješ !

Jest sm sobotno dopoldne prežvela z Žrebcem v kombiju :smoke: , no ja, vojašnice so mele dan odprtih vrat in v gorenski je bil tudi Žrebec, ki je predstavil delo, ki ga opravlja v službi.

Nekaj v smislu pregona sumljivih oseb :ninja: .... Žrebec pomagi... kuko se temu strokovno reče . :hmm:    

A vam ni treba nč šparat za balkan tour 2013 al kako ? :O  

Jest skoz mečem tist baker u šparovc - kravo.... dons ga bom preštela, ko ga potežkam bl slabo kaže. :blush: 

Objavljeno
B) 

ej tebe pričakujem v naši družbi v četrtek, sam tok da ti dam na znanje  :whistle:

pa jest tud, je treba statistiko štromov v  koloni popravt, izumiramo ko dinazavri -_- 

pa balinčkal bomo, a znaš balinčkat ? mormo ekipo BMWejašov premagat, nujno !!  :grupni:  

pa če se zgubimo, te bomo tud rabil, da nas rešiš po principu "srvajvl", ti to obvladaš, k si u tem fohu B) 

pa če bojo že fige zrele v Veli Luki, da mi jih boš kako pest nabral k si tako visok... O:-) 

no torej je zmenjeno !   :004 

Fritzko, naš si !  Gotof si ! 

Objavljeno

Ajga,

balinčki so že blizu kufra, notr še ne! Še vedno jih lahko pozabim!

ajde se ga vidimo k dam žmigouc!

Objavljeno

levga al desnga?  :whistle:

Objavljeno

Ajga,

balinčki so že blizu kufra, notr še ne! Še vedno jih lahko pozabim!

Aaaaaaaaaj ga Maži, ne :grrr ,ne, :grrr ne :grrr 

letos bomo igral z mojimi balinčki :grim 

tvoji so že znucani, preležani, ukrivljeni pa še iz vaservage so, :glare: 

To bo tekma V-Strom team : BMW team, :kva2: 

Lado k ma Hondo bo mediator :smoke: 

Tiger s Teneritko bo "flajšter-majster" :xx: 

Miha-"Mister Vileda" bo stezo pucou :yea2: 

Ofi in GlaSi bosta pa počivala - ker Zumo-ta mormo napolnit z energijo, da nas druh dan prpeleta na Vstrom srečanje 2013.  :004 

Objavljeno

Nebeško-moder Fritzko opažen včerej ob 15:54 na V-Strom-kondicijski vožnji skozi Mengeš :grim 

Objavljeno

Ofi in GlaSi bosta pa počivala - ker Zumo-ta mormo napolnit z energijo, da nas druh dan prpeleta na Vstrom srečanje 2013.  :004 

.... po kaki dobri porciji palačink bova kot nova... :010

Objavljeno

Draga punca midva z OFIJEM bova precej utrujena ko pridemo v MAKARSKO :smoke:  ko pripeljeva ta konvoj  v dalmacijo  kot zgleda bo prvi že v makaski  ko bo zadnji štartal iz paklenice :ninja:

Objavljeno

Draga punca midva z OFIJEM bova precej utrujena ko pridemo v MAKARSKO :smoke:  ko pripeljeva ta konvoj  v dalmacijo  kot zgleda bo prvi že v makaski  ko bo zadnji štartal iz paklenice :ninja:

ja ni blema Glazi, bom jest prevzela vodenje konvoja pa bos ti balinckal. Lej men res ni problem, povej, nej ti ne bo nerodn.

Objavljeno

Danes pri Braniku srecal Stroma z LJ registracijo in voznikom s fluorescentno zeleno pisamo celado. Kdo je bil, naj prizna!

Objavljeno

ja ni blema Glazi, bom jest prevzela vodenje konvoja pa bos ti balinckal. Lej men res ni problem, povej, nej ti ne bo nerodn.

Sam , da ne bomo pol v Albaniji pristal. :kva2:

Flajštre bom pa prštimal........ :OK:

Objavljeno

V skladu z ukazi rapotriram:

Dvocevka se vedno isce novega kupca.

V garazi pa zraven stoju super tenere.

:OK:

LP Kako se kaj obnese S10, napram stroma. Sam bi tudi menlal, pa še zbiram "vtise" ... hvala za odgovor

Objavljeno

Pozivam Dant3ja in Tigra, ki sta iz velikega štroma prešla na Teneritko, da g. Adu podata odgovor  :smoke: 

hvala,

Objavljeno (popravljeno)

LP Kako se kaj obnese S10, napram stroma. Sam bi tudi menlal, pa še zbiram "vtise" ... hvala za odgovor

Ne upam v tej temi napisat, me bo Žanetka na gobec.  :fight1:

Uf sem naknadno dobil dovoljenje :D.

Super je, niti malo ne obzalujem nakupa. Pozna se tehnoloski napredek od takrat ko je bil zasnovan strom, ciklistika in udobje so boljsi, skratka dostojen naslednik stormu.

Popravljeno . Popravil Dant3
Objavljeno

Brzina je tvoja vrlina Dant3 :OK: 

pridn in pohvaljen :grim 

Tiger alo raport !!!!

Objavljeno

Brzina je tvoja vrlina Dant3 :OK: 

pridn in pohvaljen :grim 

Tiger alo raport !!!!

PO 15.000 KM ŠE ZBIRA OBČUTKE :smoke:

MOJI OBČUTKI :OK: :OK: :OK:

Objavljeno

PO 15.000 KM ŠE ZBIRA OBČUTKE :smoke:

MOJI OBČUTKI :OK: :OK: :OK:

Če to napiše zagrižen BMW-jaš pol veš ,da ni glih švoh. :grim

Jaz sem v glavnem zadovoljen, kaka stvar bi bla lohk boljša, vsako vožnjo so pa novi občutki. :smoke:

V glavnem se pa pelje super, bolj je naložen boljš gre.......zato se pa  na razdalje pod 500 km ne vozim. :ninja:

Če si z Glažarjem se itak ne moreš...... :OK:

Janetka, saj vem , da si ti bolj firbčna kot pa Ada..... :004

Objavljeno

Hvala obema, še posebej pa janetki za posredovanje. :notworthy:

Objavljeno

Janetka, ker nisi dobro narocila vremena so spet premaknili "event"!  :ninja:

Objavljeno

Janetka, ker nisi dobro narocila vremena so spet premaknili "event"!  :ninja:

hja :smoke: .... menda nisi mislu, da bom polcajem položnice za lep vreme plačvala .... :grrr 

Dant3k ...kdor čaka , se načaka in dočaka :grim  in jest bom ta pasulj dočakala pa pika ...

Objavljeno

Ojla klapa sem nov na tem forumo, čeprav vozim v stroma že kar nekaj let.

zakon motorček

lp

Objavljeno

A se pripravlja kak v strom event?

Objavljeno

Draga družba, ker je pogodba s tistim zgoraj zopet propadla, se premika IPA žegen na 15.06.2013.......... :ninja: do takrat nam bo pa ja ratal speči ta gorenjski štrudl za našo J............. :boobies:

PS: brez zajebancije, info iz prve roke, da ne boste rekli, da se ne moremo zmenit, sam Hildo poglejte......hm... :krneki:

Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje

Za objavljanje se morate najprej registrirati

Ustvarite račun

Registrirajte se! To je zelo enostavno!

Registriraj nov račun

Prijava

Že imate račun? Prijavite se tukaj.

Vpišite se
  • Zadnji brskalci   0 članov

• Noben registriran uporabnik, si ne ogleduje to stran.
  • Ustvari novo...

Pomembne informacije

Z uporabo te strani se strinjate z uporabo piškotkov in se strinjate s pravili o varovanju zasebnosti!