Fritz Objavljeno Maj 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 Mare, srečanje je, kot je napisal Ofi, na Korčuli. Naslednji teden, od petka do nedelje. Več o tem pa tukaj. Štromarska srečanja ponavadi pomenijo predvsem dobro družbo, daljšo vožnjo in kombinacijo turizma, gastronomije in enologije. Klubskih zadev, MC fint in podobnega ni oz. se pusti doma. Najbližje striptizu pa je namakanje v morju/jezeru Če ti je to blizu, si vedno dobrodošel.
Fritz Objavljeno Maj 24, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 Jaz sem v glavnem zadovoljen, kaka stvar bi bla lohk boljša, vsako vožnjo so pa novi občutki. V glavnem se pa pelje super, bolj je naložen boljš gre.......zato se pa na razdalje pod 500 km ne vozim. Če si z Glažarjem se itak ne moreš...... Jaz bom tudi zamenjal stroma, ko bo kak Japonc ali Evropejc naredil dovolj velik motor zame :grrr
Scarabeo 500 Objavljeno Maj 24, 2013 Opozori Objavljeno Maj 24, 2013 Jaz bom tudi zamenjal stroma, ko bo kak Japonc ali Evropejc naredil dovolj velik motor zame :grrr Kolko čez 2 metra pa imaš???? :lol: Scarabeo
Fritz Objavljeno Maj 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Blizu 2 metra. Dovolj, da je bilo treba stromu dvignit zadnji konec, povišat sedež, dvignit in približat balanco ter spustit tačke za noge...smo precej napredovali ampak še vedno ne morem reči, da je po moji meri. Seveda je treba dodati, da ga ni čez komot
Hudoba Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Blizu 2 metra. Dovolj, da je bilo treba stromu dvignit zadnji konec, povišat sedež, dvignit in približat balanco ter spustit tačke za noge...smo precej napredovali ampak še vedno ne morem reči, da je po moji meri. Seveda je treba dodati, da ga ni čez komot Motor za Fritza
serad Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 ... Najbližje striptizu pa je namakanje v morju/jezeru ...no, to pa ni čist res!!! :grrr SKINI SE!!!!
Aky Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Nazadnje je tako izgledalo: Eh, avtomatska cenzura. Xebi ga. A.
sekretar Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Motor za Fritza Ne glede na velikost Fritza, sem prepričan, da bi raje tisto, kar je na motorju. No ja, vsaj jaz bi.... a i tata bi sine
Aky Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Aky a grešna KORČULO Žal sem službeno odsoten. A.
Fritz Objavljeno Maj 25, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 ...no, to pa ni čist res!!! :grrr SKINI SE!!!! Chippendales mojstrov res nisem omenjal ampak tvoj show je, roko na srce, bolj za punce :grim
glažar Objavljeno Maj 25, 2013 Opozori Objavljeno Maj 25, 2013 Najbližje striptizu pa je namakanje v morju/jezeru ..no, to pa ni čist res!!! :grrr SKINI SE!!!! No tudi to še ni vse :grrr VČASIH HODIMO PO VODI
OFI Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 VČASIH HODIMO PO VODI po tolikih medvedih bi lahko hodil tudi po luni...
janetka Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 alo, alo, :grrr nehejte nakladat bodo ldje misnli da ste sami pjanci ...
Aky Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 Jaz nisem pijanc. Pijanci hodijo na zabave. Jaz sem alkoholik. Mi hodimo na sestanke. A.
glažar Objavljeno Maj 27, 2013 Opozori Objavljeno Maj 27, 2013 (popravljeno) Jaz nisem pijanc. Pijanci hodijo na zabave. Jaz sem alkoholik. Mi hodimo na sestanke. A. :grim a greš z nami na SESTANEK NA KORČULO Popravljeno Maj 27, 2013. Popravil glažar
serad Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Jaz nisem pijanc. Pijanci hodijo na zabave. Jaz sem alkoholik. Mi hodimo na sestanke. A. :OK: A res ne moreš priti na TA sestanek!?!? Zelo pomembne teme bodo tokrat "na mizi"....
janetka Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Aky nč predolg ne čaki, sej letos ni Žana z nami, boš sam u postli ... dobr premisli.... pejt z nami, peeeeeeeejt no, deeeeeeeeej noooooooooo bomo balinčkal, pa še enga štroma rabmo :grim da nas bo 7 u koloni, med ostalimi karjolami.
OFI Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 :grim a greš z nami na SESTANEK NA KORČULO :OK: A res ne moreš priti na TA sestanek!?!? Zelo pomembne teme bodo tokrat "na mizi".... Jaz nisem pijanc. Pijanci hodijo na zabave. Jaz sem alkoholik. Mi hodimo na sestanke. A. S kakšnimi se jaz vozim
Mare650 Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Aky nč predolg ne čaki, sej letos ni Žana z nami, boš sam u postli ... dobr premisli.... pejt z nami, peeeeeeeejt no, deeeeeeeeej noooooooooo bomo balinčkal, pa še enga štroma rabmo :grim da nas bo 7 u koloni, med ostalimi karjolami. kam greste to
OFI Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 kam greste to http://v-strom.hr/najave-putovanja-izleta-i-druzenja/prijave-i-raspored-susreta-korcula-31-05-02-06-2013/
OFI Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 (popravljeno) gredo....sam če si pozorno prebiral...je bil rok za prijavo 1 maj....ne vem kako je s kapacitetami na Korčuli oz . točno v hotelu kjer bo srečanje Popravljeno Maj 28, 2013. Popravil Ofsajd
Aky Objavljeno Maj 28, 2013 Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 Aky nč predolg ne čaki, sej letos ni Žana z nami, boš sam u postli ... dobr premisli.... pejt z nami, peeeeeeeejt no, deeeeeeeeej noooooooooo bomo balinčkal, pa še enga štroma rabmo :grim da nas bo 7 u koloni, med ostalimi karjolami. To je fotomontaža, ker se tega nič ne spomnim! A.
Fritz Objavljeno Maj 28, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Maj 28, 2013 gredo....sam če si pozorno prebiral...je bil rok za prijavo 1 maj....ne vem kako je s kapacitetami na Korčuli oz . točno v hotelu kjer bo srečanje Mislim, da konec maja ni problem dobiti sobo kjerkoli na Korčuli, vključno z našim hotelom Mare, imaš povezave, pokontaktiraj ljudi in se pridruži, če te zanima. Za hotel, kontaktraj njih neposredno ali organizatorja Pontifex-nekaj s hrvaškega v-strom foruma. Povezavo smo ti vsaj dvakrat nalepili.
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se