glažar Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 ALI KDO ŠTARA IZ GORENJSKE Da zbor imamo na Kokrci pred merkatorjem ob 6h zjutraj če se odločiš da greš zraven me kontaktiraj na mobi 040-74-67-67
OFI Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 Da zbor imamo na Kokrci pred merkatorjem ob 6h zjutraj če se odločiš da greš zraven me kontaktiraj na mobi 040-74-67-67 Ejga stari dej mal paci če bo kdo spet Stop znak prevozil
glažar Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 Ejga stari dej mal paci če bo kdo spet Stop znak prevozil Sem reku da bom postavu kontrolo na vse pristope do merkatorja red mora bit cpp se more spoštovat ne pa da so že na začetku kot raspušena horda
janetka Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 Ejga stari dej mal paci če bo kdo spet Stop znak prevozil Sem reku da bom postavu kontrolo na vse pristope do merkatorja red mora bit cpp se more spoštovat ne pa da so že na začetku kot raspušena horda a name sta se spravla in to na mojem terenu ... toplo svetujem, da takoj nehata, ker vama bom v nasprotnem primeru vseh 5 dni kri pila :grim
OFI Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 (popravljeno) a name sta se spravla in to na mojem terenu ... toplo svetujem, da takoj nehata, ker vama bom v nasprotnem primeru vseh 5 dni kri pila :grim tvoj teren?.....no potem mi pa povej kak znak je na začetku tiste ulice ki se konča s slavnim Stop znakom. Popravljeno Maj 29, 2013. Popravil Ofsajd
janetka Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 tvoj teren?.....no potem mi pa povej kak znak je na začetku tiste ulice ki se konča s slavnim Stop znakom. Ofi.... Gotof si ! Pa Tiger kje si ti k te clovk rab ?!!!!
OFI Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 (popravljeno) http://www.accuweather.com/en/hr/vela-luka/112597/daily-weather-forecast/112597 Popravljeno Maj 29, 2013. Popravil Ofsajd
Tiger Objavljeno Maj 29, 2013 Opozori Objavljeno Maj 29, 2013 (popravljeno) Ofi.... Gotof si ! Pa Tiger kje si ti k te clovk rab ?!!!! Za Janetko v domačem kraju znaki ne veljajo...... To se pravi ni v prekršku. :grrr Pustite jo pr miru, drugač bo jutri dež prklicala,, Popravljeno Maj 29, 2013. Popravil Tiger
janetka Objavljeno Maj 30, 2013 Opozori Objavljeno Maj 30, 2013 Za Janetko v domačem kraju znaki ne veljajo...... To se pravi ni v prekršku. :grrr Pustite jo pr miru, drugač bo jutri dež prklicala,, lepa hvala kolega za posredovanje, zdej se morm pa skobacat iz tople postle, pojest mocan frustk, zajahat Zukija in it pred Mercator pocakat gorensko 5 clansko navezo. se tipkamo v sredo druh teden. caoooooo
Fritz Objavljeno Junij 3, 2013 Avtor Opozori Objavljeno Junij 3, 2013 Bili tam in se vrnili. Hvala celotni ekipi za prijetno družbo in podporo, predvsem pa road captainu Glažarju in njegovi desni roki Ofsajdu, da sta nas varno pripeljala na Korčulo in nazaj domov ter poskrbela za vse postanke, prenočišča, popuste in vse ostalo do te mere, da smo bili vsi ostali brez kakršnihkoli skrbi :notworthy: cisco 1
glažar Objavljeno Junij 3, 2013 Opozori Objavljeno Junij 3, 2013 Bili tam in se vrnili. Hvala celotni ekipi za prijetno družbo in podporo, predvsem pa road captainu Glažarju in njegovi desni roki Ofsajdu, da sta nas varno pripeljala na Korčulo in nazaj domov ter poskrbela za vse postanke, prenočišča, popuste in vse ostalo do te mere, da smo bili vsi ostali brez kakršnihkoli skrbi :notworthy: BIL TUDI TAM DOL z res dobro klapo ki zelooo dobro spoštuje pravila in za to vse poteka gladko
cisco Objavljeno Junij 3, 2013 Opozori Objavljeno Junij 3, 2013 Bili tam in se vrnili. Hvala celotni ekipi za prijetno družbo in podporo, predvsem pa road captainu Glažarju in njegovi desni roki Ofsajdu, da sta nas varno pripeljala na Korčulo in nazaj domov ter poskrbela za vse postanke, prenočišča, popuste in vse ostalo do te mere, da smo bili vsi ostali brez kakršnihkoli skrbi :notworthy: Ja res je blo super, še enkrat hvala "vodičema" celotni ekipi pa za prekrasen podaljšan vikend....do naslednjič papa
OFI Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 (popravljeno) Klapa kapo dol :notworthy: za vse... za vožnjo, druženje, pozitivno energijo, neskončno količino smeha kljub temu da nas je neusmiljeno pralo prvih 500 km.... predvsem pa ker smo skupaj uživali vseh 5 dni Miha kokrat gremo še spat do Makedonije 2014 :evilgrin: Popravljeno Junij 4, 2013. Popravil Ofsajd zverca 1
glažar Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Miha kokrat gremo še spat do Makedonije 2014 :evilgrin: AL GA TI MAL :l_01: še s korčule ni doma
Tiger Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 Hvala vsem za dobro družbo. fajn je blo, čeprav prvi dan mal preveč vlage iz oblakov.
OFI Objavljeno Junij 4, 2013 Opozori Objavljeno Junij 4, 2013 (popravljeno) Popravljeno Junij 4, 2013. Popravil Ofsajd pik1 in zverca 2
janetka Objavljeno Junij 5, 2013 Opozori Objavljeno Junij 5, 2013 To 5-dnevno potovanje je bila ena sama lbezen moja lbezen do vaše družbe, lbezen do vožnje, lbezen do hrane, lbezen do spanja, ki ga ni in ni blo in jest še dons navskriž :blink: gledam, govorim skor ne (kar je redek pojav) :grim hvala vsakemu posebej in vsem skupej V-Strom familija, Janetka ma vas rada
glažar Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 RobiRoberto, Fritz, cisco in 1 other 4
Kolen Objavljeno Junij 6, 2013 Opozori Objavljeno Junij 6, 2013 Ampak na slikah je bolj malo Stromov ... SCORPIONS 1
glažar Objavljeno Junij 7, 2013 Opozori Objavljeno Junij 7, 2013 Ampak na slikah je bolj malo Stromov ... Ampak na slikah je bolj malo Stromov ... Da na teh slikah je res še malo štromov so pa vsi ki so tu na sliki vsi prej vozili strome , enkrat stromar vedno stromar pravi JANETKA in to drži bilo je 65 motorjev od tega 50 stromov cisco, zverca in RobiRoberto 3
glažar Objavljeno Junij 7, 2013 Opozori Objavljeno Junij 7, 2013 Pa še to lahko povem da smo bili zastopani iz vseh bratskih republik Slovenija Hrvaška Bosna Srbija Makedonija Črna Gora prišla sta še iz Španije in Anglije :OK: Padla pa je tudi že odločitev kje bo naslednje leto srečanje in zmagovalec je MAKEDONIJA :OK:
OFI Objavljeno Junij 8, 2013 Opozori Objavljeno Junij 8, 2013 enkrat stromar vedno stromar pravi JANETKA in to drži Ejga Boss čist si se raznežnil
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se