Tiger Objavljeno Junij 8, 2013 Deli Objavljeno Junij 8, 2013 Men je ratal mal sumljiv...... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 8, 2013 Deli Objavljeno Junij 8, 2013 sej sm vam rekla, da nas je ena sama lbezen ne rabmo bit drustvo al pa klub, dost je da se usedes na V-Stroma...pa si gotof !!! jest mislm, da mormo sefu kupt medvedka za na top- case Fritz 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Junij 8, 2013 Deli Objavljeno Junij 8, 2013 jest mislm, da mormo sefu kupt medvedka za na top- case :hooray: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Junij 8, 2013 Deli Objavljeno Junij 8, 2013 Tudi z moje strani prispevam nekaj slikc. Vsem skupaj in pa vsakemu posebej se zahvaljujem za prisrčen sprejem in nepozabno druženje. Z mojo najdražjo se že veseliva Makedonije. In vaše družbe seveda!! Fritz, RobiRoberto in cisco 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 9, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 9, 2013 Če koga zanima, tukaj je precej fotografij s srečanja... http://v-strom.hr/izvjestaji-o-druzenjima-i-izletima/forumski-susret-2013-korcula-14853/270/ cisco 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 9, 2013 Deli Objavljeno Junij 9, 2013 (popravljeno) sej sm vam rekla, da nas je ena sama lbezen ne rabmo bit drustvo al pa klub, dost je da se usedes na V-Stroma...pa si gotof !!! jest mislm, da mormo sefu kupt medvedka za na top- case :hooray: !! jest mislm, da mormo sefu kupt medvedka za na top- case a ti mene mal :l_01: ti bom vrnu z obrestmi lohka kupta medvedka takole zgleda top-case z medvedom Popravljeno Junij 9, 2013. Popravil glažar Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno Junij 11, 2013 Deli Objavljeno Junij 11, 2013 Klapa kapo dol :notworthy: za vse... za vožnjo, druženje, pozitivno energijo, neskončno količino smeha kljub temu da nas je neusmiljeno pralo prvih 500 km.... predvsem pa ker smo skupaj uživali vseh 5 dni Miha kokrat gremo še spat do Makedonije 2014 :evilgrin: IMG_0034.JPG Prjatu,če se prov spomnim še 360 krat poj pa gasa v Makedonijo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 11, 2013 Deli Objavljeno Junij 11, 2013 dolga je še.....si bi treba neki še zmislt, da bo prej cajt minil.... :evilgrin: Ejga Boss se bomo kej vozil al boš sam doma sedu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 11, 2013 Deli Objavljeno Junij 11, 2013 dolga je še.....si bi treba neki še zmislt, da bo prej cajt minil.... :evilgrin: Ejga Boss se bomo kej vozil al boš sam doma sedu Kolk jih hočeš imet v koloni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 11, 2013 Deli Objavljeno Junij 11, 2013 :oops: :xx: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
beeny Objavljeno Junij 13, 2013 Deli Objavljeno Junij 13, 2013 http://www.hostel-river.com/ Dragi prijatelji evo ako vam kad zatreba nocenje u Rijeci bila bi mi cast, poz beeny Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 13, 2013 Deli Objavljeno Junij 13, 2013 http://www.hostel-river.com/ Dragi prijatelji evo ako vam kad zatreba nocenje u Rijeci bila bi mi cast, poz beeny kad je otvorenje? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Junij 13, 2013 Deli Objavljeno Junij 13, 2013 Kolk jih hočeš imet v koloni A mata s kolono probleme...? :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 17, 2013 Deli Objavljeno Junij 17, 2013 Sploh ne :grrr prjatu, ponavadi jih vse prehitiva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Junij 17, 2013 Deli Objavljeno Junij 17, 2013 Sploh ne :grrr prjatu, ponavadi jih vse prehitiva Jest sem tebe skoz ta zadnga vidu.... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 21, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 21, 2013 (popravljeno) Glažar, Janetka in Miha...veliki brat vas gleda http://ava.rtvslo.si/predvajaj/gasilci-razkrili-brezbriznost-voznikov/ava2.170306752/ Popravljeno Junij 21, 2013. Popravil Fritz Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Junij 21, 2013 Deli Objavljeno Junij 21, 2013 uff...hja ...pa so nas dubl na odstavnem pasu. Samo tole pa ni od letos. Posneto je bilo 29.5. lani ko smo se vracali iz Crne gore. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno Junij 22, 2013 Deli Objavljeno Junij 22, 2013 Glažar, Janetka in Miha...veliki brat vas gleda http://ava.rtvslo.si/predvajaj/gasilci-razkrili-brezbriznost-voznikov/ava2.170306752/ Fritzko svaka čast kot veš mi ne delamo prekrškov :grrr , moraš zastopit, da je bilo tistega dne več kot 35 stopinj in bi se skuhali - lahko potrdi Janetka in Glažar . lep pozdrav od mene in Nevenke ( se je kar malo zamislila ko sem ji rekel da bova dobila kazen za nazaj) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Junij 22, 2013 Avtor Deli Objavljeno Junij 22, 2013 Nisem mislil kritizirat. V osnovi sploh nisem mislil gledati tega prispevka a so na rtvslo.si nekaj zaštrikali in mi je vrglo tole namesto enega drugega posnetka in potem na koncu zagledam znano skupino Bistvo je to, da ste bili na poročilih Drugače pa v takšnih primerih grem tudi sam po odstavnem ali med vozili. Enkrat sem po odstavnem šel celo skupaj s policistom (na njegov znak). Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Junij 25, 2013 Deli Objavljeno Junij 25, 2013 15. Motorrad-Segnung Malta, Lieser-/Maltatal Termine: 07.07.2013 Zeiten: So: 12:00 Veranstaltungsort: Kölnbreinsperre / Staumauer (Brandstatt 36 / Kölnbreinsperre, AT-9854, Malta) 15. Motorrad-Segnung Kölnbreinsperre - Maltatal ...auf Österreichs höchster Staumauer... Sonntag, den 7. Juli 2013 um 12.00 Uhr (findet bei jeder Witterung statt) * Bike the Dam: Biker dürfen nur an diesem Tag auf der Staumauerkrone der Kölnbreinsperre parken * Segnung: Beginn ist 12:00 Uhr - mit Pfarrer Mag. Zoltan Papp * Maut: ermäßigte Maut für alle Biker € 6,50 * Staumauerführung: Führungen ins Innere der Kölnbreinsperre gratis * Live-Musik mit "The Gang" Verpflegung Infos Tel.: 0043 (0)5 0313-39363 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Junij 26, 2013 Deli Objavljeno Junij 26, 2013 15. Motorrad-Segnung Malta, Lieser-/Maltatal Termine: 07.07.2013 Zeiten: So: 12:00 Veranstaltungsort: Kölnbreinsperre / Staumauer (Brandstatt 36 / Kölnbreinsperre, AT-9854, Malta) 15. Motorrad-Segnung Kölnbreinsperre - Maltatal ...auf Österreichs höchster Staumauer... Sonntag, den 7. Juli 2013 um 12.00 Uhr (findet bei jeder Witterung statt) * Bike the Dam: Biker dürfen nur an diesem Tag auf der Staumauerkrone der Kölnbreinsperre parken * Segnung: Beginn ist 12:00 Uhr - mit Pfarrer Mag. Zoltan Papp * Maut: ermäßigte Maut für alle Biker € 6,50 * Staumauerführung: Führungen ins Innere der Kölnbreinsperre gratis * Live-Musik mit "The Gang" Verpflegung Infos Tel.: 0043 (0)5 0313-39363 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Junij 26, 2013 Deli Objavljeno Junij 26, 2013 Miha, Jure gremo ? Tuki nben nc konkretnega ne napise Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno Junij 26, 2013 Deli Objavljeno Junij 26, 2013 Miha, Jure gremo ? Tuki nben nc konkretnega ne napise prjatu - jest sem za, Jure pa če bo imel čas tudi - se slišimo. Ampak jest sem pol pismen, lahko bi en poskrbel za prevod iz Nemščine. lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Junij 26, 2013 Deli Objavljeno Junij 26, 2013 15. Žegen Motociklov Malta, Lieser-/Maltatal dne: nedelja 7.7.2013 ob 12:00 uri Prizorišče: Kölnbreinsperre / jez (Brandstatt 36 / Kölnbreinsperre, AT-9854, Malta) 15. žegen motociklov na jezu Kölnbreinsperre - Malta Dolina ... na avstrijskem najvišji jez ... Nedelja 7 Julija 2013 ob 12.00 uri (poteka v vseh vremenskih razmerah) * Motoristi lahko na ta dan parkirajo na kroni jezu Kölnbreinsperre * žegen se prične ob 12:00 uri ki ga vodi mag. duhovnik Zoltan Papp * cestnina je znižana za vse motoriste na 6,50 € * brezplačni vodeni ogledi notranjosti jezu Kölnbreinsperre * Glasba v živo z skupino The Gang Info: 0043 (0) 5 0313-39363 itd ... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Junij 27, 2013 Deli Objavljeno Junij 27, 2013 prjatu - jest sem za, Jure pa če bo imel čas tudi - se slišimo. Ampak jest sem pol pismen, lahko bi en poskrbel za prevod iz Nemščine. lp Da se naute zgubil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se