janetka Objavljeno Julij 9, 2013 Deli Objavljeno Julij 9, 2013 Klapa evo da se javiva tudi midva.trenutno se nahajava v sibili. Jutri napadeva transalpino a je to kak Hotel na Makarski rivieri :evilgrin: ni :grrr se treba javlat šefe, sej vemo da si :grim s Tigrom na varnem, ne boš se zgubu, nč bat glažar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Julij 9, 2013 Deli Objavljeno Julij 9, 2013 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 9, 2013 Deli Objavljeno Julij 9, 2013 Se ne bojim za tigra bolj nevaren je njegov garmin ki obira vse krozna krizisca in smo posneti na obcestnih kamerah. No danes je padla transalpina v dezju toci soncu megli blatu nasplosno avantura. Ja sibila je tam blizu makarske Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Julij 10, 2013 Deli Objavljeno Julij 10, 2013 Se ne bojim za tigra bolj nevaren je njegov garmin ki obira vse krozna krizisca in smo posneti na obcestnih kamerah. No danes je padla transalpina v dezju toci soncu megli blatu nasplosno avantura. Ja sibila je tam blizu makarske Po skoraj treh tednih motoriranja z Tohatsu motorjem po Jadranu, vratio se ja. Bobiboss, sprobal sem ga v vseh mogočih vetrovih, burji, tramontani, bonaci , smo se pelal Moja lanska Transalpina, nekaj podobnega kot Glažar sem doživel http://v-strom.hr/2012-204/romunija-2012-transilvanija-krpati/15/ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
bobiboss Objavljeno Julij 10, 2013 Deli Objavljeno Julij 10, 2013 Po skoraj treh tednih motoriranja z Tohatsu motorjem po Jadranu, vratio se ja. Bobiboss, sprobal sem ga v vseh mogočih vetrovih, burji, tramontani, bonaci , smo se pelal Moja lanska Transalpina, nekaj podobnega kot Glažar sem doživel http://v-strom.hr/2012-204/romunija-2012-transilvanija-krpati/15/ transalpina.jpg No sem vesel da si zadovoljen z čolničem, tudi sam sem imel dvakrat fejst veter in valove in poln čoln pa smo sfolgal. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 13, 2013 Deli Objavljeno Julij 13, 2013 Midva z tigrom svaa na hepy brzdej furi kaj pa vi. Prevod ni potreden v srbiji pisi kao govoris kaj mislite kje se nahjava Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 13, 2013 Deli Objavljeno Julij 13, 2013 Tiger vse najboljse zelim....pa se veliko takih avantur...sploh ne dvomim da uzivat. Pozdrav vsem klatezem ki so s teboj. glažar 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 13, 2013 Deli Objavljeno Julij 13, 2013 Se zahvaljuje . Klatez pa ti sporoca da je cesta od zlatibora pa do zabjaka poezija Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 15, 2013 Deli Objavljeno Julij 15, 2013 Midva z tigrom svaa na hepy brzdej furi kaj pa vi. Prevod ni potreden v srbiji pisi kao govoris kaj mislite kje se nahjava jest mislm da sta še zmer na makarski rivieri :grim .... Tigra si pa blokiral, sej revež še do foruma ne more Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 15, 2013 Deli Objavljeno Julij 15, 2013 Naslednjih 14 dni, bo precej pocukranih, ker slavi kar nekaj "in & ex" štromarjev naj naštejem julijske slavljence: :notworthy: 13.7. Tiger (trenutno maže s kremo Glažija na makarski rivieri)15.7. Ofsajd (je v službi in dela križce pa krožce) 20.7. Djume, Benny HR in pokojni Dady 26.7. Žrebec Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Julij 15, 2013 Deli Objavljeno Julij 15, 2013 Tigrov rojstni dan je mimo :grim Na Žabjaku dožvel je zimo Namest da bi tam svečke pihu Glaži mu za vrat je dihu. Ofi ravno dans praznuje Itaq da že plane kuje kam in kdaj bo zrihtu HB Furo kje najraj bi vleku špuro. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Julij 15, 2013 Avtor Deli Objavljeno Julij 15, 2013 Tiger, Ofi - vse najboljše :beer2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Julij 15, 2013 Deli Objavljeno Julij 15, 2013 Se pridružujeva čestitkam, obema vse naj in obilo varnih km.... C & M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
70robert Objavljeno Julij 15, 2013 Deli Objavljeno Julij 15, 2013 Igor, tanartabuljš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Julij 16, 2013 Deli Objavljeno Julij 16, 2013 Klapa, hvala vsem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Julij 16, 2013 Deli Objavljeno Julij 16, 2013 Tiger, Ofsajd ......... vse Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 18, 2013 Deli Objavljeno Julij 18, 2013 Neum zakon .vrhunsko ni tako prevelil kulturni šok. Veliko bosancev Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Julij 21, 2013 Deli Objavljeno Julij 21, 2013 Evo, pa sva tud midva doma. Na števcu se je obrnilo ravno 3800 kilometrov po hrvaški ,romuniji, srbiji, črni gori in bosni. Blo je fajn , čeprav je blo nekaj dežja megle, mraza in vročine-pestro. Hvala Glažarju in Žemlci za super družbo, smo se kar veliko presmejal skupaj. Da takoj pojasnim, da ne bo nesporazuma, v krogih po mestih in po vseh zabačenih makadamih nas je večinoma vozil Glažarjev Zumo, sem ga komaj prepričal, da ga ni pod kamion vrgu..... :grim Hvala vsem za rojstno dnevne čestitke. Tudi jaz želim vsem ostalim , ki praznujejo vse najboljše in veliko lepega vremena in varnih kilometrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 Hvala Glažarju in Žemlci za super družbo, smo se kar veliko presmejal skupaj. Da takoj pojasnim, da ne bo nesporazuma, v krogih po mestih in po vseh zabačenih makadamih nas je večinoma vozil Glažarjev Zumo, sem ga komaj prepričal, da ga ni pod kamion vrgu..... :grim Spet jest in moj zumo ,ja res naja je vodil tudi po makadamu in zabačenih krajih si pa spoznal romunijo tudi drugače ne samo avtoceste :lol1: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 malo pokrajine transalpina žrebec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 transfagarasan :010 Marjanček in žrebec 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 malo gradov žrebec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 malo vojakov žrebec 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 životinsko carstvo žrebec in horn3t 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Julij 22, 2013 Deli Objavljeno Julij 22, 2013 kulinarika žrebec in horn3t 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se