glažar Objavljeno Avgust 1, 2013 Deli Objavljeno Avgust 1, 2013 A Spremljam prijave, pa še :grrr noben ni prjavlen a veš zakaj dragi šefe ?? ker si pozabu povedat datum, kraj in uro zbirnega mesta a ja to to je malenkost NEDELJA 4,8, 2013 zbor v mojstrani ob 9.14,z polnim rezervarji bencina kraj pa še določim da ne bo pomote je še predeleč pa boste itak vse pozabil Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 1, 2013 Deli Objavljeno Avgust 1, 2013 samo šminkerji se sami vozjo s tremi kufri na motroju ( Fritzko ti si izuzet ) tko, da vaju ne bom nč obremenjevala. :grrr Spekla bom rulado, pa kokosove kocke, pa brezalkoholni radler bom vzela sabo, pa prtičke al pa rolco skret papirja, pa... vse skup bom pa sama zložila u tale praktičen avto, ki v prostem teku žre 36 litrov, tank ma pa za 300 kilometrov tko da to uzemta u zakup no pa se vdimo a'n Kolko ti je šef zaračunal da se si lahko slikala v njegovem avtu ,ali to pomeni nadure. Drugič poglej kako je parkiran da se ne sramotiš ko se slikaš ,edino če si prej parkirala motor dva kolesa sta pravilno Da če so ti doma dali 3x DA se laho prijaviš. Obvezana oprema kopalke,brisača, sendvič , rezervar napolnjen , Gremo v tople kraje Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 Happy Birthday Fura 2013 nedelja 04.08.2013 Zopet gremo v neznano, tokrat na kopanje: Lider je Glažar, asistent fure je Ofi, torej za vsa vprašanja , mnenja in pripombe se obrnite nanju (če si upate seveda) Fura je v nedeljo 04.08.2013, zbor ob 9:14 v Mojstrani , v katerem bifeju bomo pa zvedli naknadno. Seboj vzemite brisačo in kopalke, že doma pa se namažite s kremo za sončenje. Ne :grrr obljubljajte domačim ure kdaj boste doma, ker ne veste kdaj boste doma, men verjemte da ne :wacko: Nepisana pravila zbora so: Poln tank bencina Potrebni dokumenti zase in za motor (brez panike , Glažar preverja samo moje ) Zadostna količina vode in hrane Dobra volja, tečnobe naj ostanejo doma Pisana pravila vožnje v koloni so: Vozimo se v formaciji cik-cak ( lider, najšibkejši člen, ….. zadnji vedno vozi profi ) Položaj v koloni ki ga zavzameš ob začetku vožnje, obdržiš do konca vožnje Med vožnjo v koloni prehitevanja NI V kolikor ti zmanjkuje goriva povej Glažarju veliko prej, ker se bomo peljali zagotovo mimo 4rih črpalk predno se te bo usmilu ( v primeru, da boš ostal brez goriva, le-tega z Ofijevo cevko potegnemo iz Glažarjevega kestla ) happy end Nepisana pravila pavz: Glažar sname čelado in začne iskat cigarete: Pauza BO ! :grim Glažar sname čelado in ne išče cigaret: ne premakni se z motorja ! :grrr Glažar ne sname čelade in išče cigarete: to je pa nemogoče ! Glažar pohodi pokajen čik: akcija, gremooooooooo Evo tolk z moje strani, zdej pa kdo se hoče v nedeljo lepo imet ... začnite delat na tem, se vidimo cisco, horn3t in Kolen 3 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 HBF lista prijavljenih: :evilgrin: 1. Glažar 2. Ofi 3. Miha 4.Seba-Jeba 5. Janetka 6. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 HBF lista prijavljenih: :evilgrin: 1. Glažar 2. Ofi 3. Miha +NENA 4.Seba-Jeba+SUZANA 5. Janetka 6. JURE+ VLASTA 7, DUŠAN + NOVI V-STROM 8, Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 TOKRAT VAM OBLJUBIM DA NE BO MAKADAMA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 TOKRAT VAM OBLJUBIM DA NE BO MAKADAMA Pičkica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 Pičkica Po moje boste imeli VELIKO več postankov in čik pavz, kot ponavadi........ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 Po moje boste imeli VELIKO več postankov in čik pavz, kot ponavadi........ tiger molč sem dones naredu trening Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
planika Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 Kolko ti je šef zaračunal da se si lahko slikala v njegovem avtu ,ali to pomeni nadure. Drugič poglej kako je parkiran da se ne sramotiš ko se slikaš ,edino če si prej parkirala motor dva kolesa sta pravilno Da če so ti doma dali 3x DA se laho prijaviš. Obvezana oprema kopalke,brisača, sendvič , rezervar napolnjen , Gremo v tople kraje pridem tud jaz , z medvedom samo dežnaka sem mu dal dol ,da mu ni preveč vroče ha ha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
planika Objavljeno Avgust 2, 2013 Deli Objavljeno Avgust 2, 2013 pridem tud jaz , z medvedom samo dežnaka sem mu dal dol ,da mu ni preveč vroče ha ha. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 3, 2013 Deli Objavljeno Avgust 3, 2013 Happy Birthday Fura 2013 nedelja 04.08.2013 Zopet gremo v neznano, tokrat na kopanje: Lider je Glažar, asistent fure je Ofi, torej za vsa vprašanja , mnenja in pripombe se obrnite nanju (če si upate seveda) Fura je v nedeljo 04.08.2013, zbor ob 9:14 v Mojstrani , v katerem bifeju bomo pa zvedli naknadno. Evo tolk z moje strani, zdej pa kdo se hoče v nedeljo lepo imet ... začnite delat na tem, se vidimo POPRAVEK ZBORA ZA NEDELJSKO FURO ,ZARADI VROČINE IN PREDVIDENE TRASE JE ZBOR PRESTAVLJEN NA 8h ZJUTRAJ , kJE PA SE DOBIMO V MOJSTRANI BAR JOZEL KI SE NAHAJA OB SLOVENSKEM PLANINSKEM MUZEJU NA POTI V DOLINO VRAT SLEDITE TABLAM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Avgust 3, 2013 Deli Objavljeno Avgust 3, 2013 tiger molč sem dones naredu trening A si imel maserko naročeno na dom, da te je k sebi spravla, ko si stopu s tistega kozolca............. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 5, 2013 Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 Evo pa je za nami tud letošnja HBFura Motorji so bli malo mešano od pleha :yes: , Sebatov R1200GS , Dušanova ganz nova 650ka, moja krasna 650ka in ofijeva 1000ka. Šefe Glaži pa se je na to lepo tropsko :surrender: nedeljo prelevil v caffe racerja na rumenem R1200S. Kot drobni tisk moram omenit, da smo šli med 6 urno furo do jezera "Weissensee" samo 1x na cafe, pa še to zato, da smo zakofetkal Dušanov prestop in skuterja na Štroma. Gledat Glažija pred seboj na sportaku je tako, kot bi vi moški gledal ... ma enostavno ta kombinacija ne :grrr gre skup,... ker sm ga vajena na GSu. Peljal se je pa krasno, sem strašno uživala v pogledu, k je na zicu sedel samo s polovico ritke, k moj Rossi.... No da ne bom preveč povedala, mel smo se faaaaaaaaaaaajn, kdaj se pa nimamo a'n, vsaj jest se mam zmeri faaaaaaaajn kopal smo se, pa čvekal tja u tri dni, pa torto jedl, pa.... zraven bi šli... pa bi vidl. Domu sm pršla ob spodobni uri s 492,7 km na števcu, se pofočkala pr domačih, rekla tašči hvala k je mojim fantom južno skuhala, pogledala če je papagaj Jaka na balkonu še živ , da ga ni od vročine :wacko: kap zadela , šla pod tuš in komaaaaaaa do dans zjutri. Glaži hvala k si me sabo uzel, sej sm bla pridna a ne ? fatnje se vidimo horn3t 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 5, 2013 Deli Objavljeno Avgust 5, 2013 Dobr da nisi imela fotoaparata . tkole sem zgledov v stoječem položaju,si zamislite 420km na tem horn3t 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mare650 Objavljeno Avgust 6, 2013 Deli Objavljeno Avgust 6, 2013 Spet sm zamudu HBFuro, premal sm tle gor. horn3t 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Avgust 7, 2013 Deli Objavljeno Avgust 7, 2013 ...ja enako.... horn3t 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Fritz..... imaš moj DA .) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 ...ja enako.... Cisco, všeč mi je tvoj podpis o slabem šnopcu, drži kot pribito :grim Spet sm zamudu HBFuro, premal sm tle gor. in preveč u Qlandii Kranj horn3t 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno Avgust 13, 2013 Avtor Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Fritz..... imaš moj DA .) Lepo je vedeti, ko imaš dovoljenje Ni pa nobene sile prodat in bo štromček ostal kar pri meni, če ne bo kakšne pametne ponudbe. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Mare650 Objavljeno Avgust 13, 2013 Deli Objavljeno Avgust 13, 2013 Ali se še kaka fura obeta v kratkem. 1x na mesec če sm v qlandiji, pa glih takrt si me vidla al kva Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Avgust 18, 2013 Deli Objavljeno Avgust 18, 2013 Janetka, ga dons verjetno mal cuka. Vse najboljše pa veliko lepih kilometrov s tvojim Zukujem. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Avgust 18, 2013 Deli Objavljeno Avgust 18, 2013 janetka vse naj Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Avgust 18, 2013 Deli Objavljeno Avgust 18, 2013 čeprav z zamudo, vse najboljše želim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Avgust 19, 2013 Deli Objavljeno Avgust 19, 2013 Vse tanarbulše ti želim!! Kor si sama poželiš, nej ti rata!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se