70robert Objavljeno Avgust 19, 2013 Deli Objavljeno Avgust 19, 2013 Janetka, tanartabuljš Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Avgust 20, 2013 Deli Objavljeno Avgust 20, 2013 Oj naša štromarka... želiva ti vse najboljše, pa še veliko luštnih kilometrov v dobri družbi... naj ti zdravje služi pa tvoj suki tud.... C & M Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 21, 2013 Deli Objavljeno Avgust 21, 2013 Ali se še kaka fura obeta v kratkem. 1x na mesec če sm v qlandiji, pa glih takrt si me vidla al kva no ja ...tam si mi padel u oči, ker si korakal na čelu kolonce, za teboj pa žena in otroci... hehe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Avgust 21, 2013 Deli Objavljeno Avgust 21, 2013 Tajgr, GlaSar, Ofi-krofi, Hladov, Robert ter Cisco in Marjana lepa hvala za vaše preproste želje 7 let sem že v vaši družbi in zmeri je blo luštn, upam da bo še dolgo tako Janetka cvetka polpetka želetka ma vas rada Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Avgust 25, 2013 Deli Objavljeno Avgust 25, 2013 No pa da še jaz potrdim svoje čestitke: Janetka cvetka polpetka želetka vse vse trnajbolššššššš........... ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 3, 2013 Deli Objavljeno September 3, 2013 Zaključna fura bo od petka 13.9 do nedelje 15.9. :evilgrin: Letos se peljemo na Pag. Cena polpenziona je 31€ na osebo. Prosim interesente da se javijo. Lp vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno September 4, 2013 Deli Objavljeno September 4, 2013 Zaključna fura bo od petka 13.9 do nedelje 15.9. :evilgrin: Letos se peljemo na Pag. Cena polpenziona je 31€ na osebo. Prosim interesente da se javijo. Lp vsem dobro jutro, piši mene in Nevenko lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 Zaključna fura 2013. Seznam prijav: 2. Miha&Nena 4. Glažar &Zori 6. Žrebec& Mojca 8. Matjaž&Brigita 10. Lado&Julči 12. Brum&Tanja 14. Ofi&Barbara Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 6, 2013 Deli Objavljeno September 6, 2013 Zaključna fura 2013. Seznam prijav: 2. Miha&Nena 4. Glažar &Zori 6. Žrebec& Mojca 8. Matjaž&Brigita 10. Lado&Julči 12. Brum&Tanja 14. Ofi&Barbara 16. Hladov&Ljubica Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno September 9, 2013 Deli Objavljeno September 9, 2013 Halooooo, midva greva, ajde banda, prjavte se! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 10, 2013 Deli Objavljeno September 10, 2013 http://www.accuweather.com/en/hr/pag/116367/weekend-weather/116367 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno September 10, 2013 Deli Objavljeno September 10, 2013 Ajga, to je pa čez huda napoved!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno September 10, 2013 Deli Objavljeno September 10, 2013 Ajga, to je pa čez huda napoved!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
MatjazinBrigita Objavljeno September 10, 2013 Deli Objavljeno September 10, 2013 To sem zadnjič povedou dvakrat, ajgaa! Prjaute se hitr! Ps.: učim se po telefonu tipkat! )))) Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor br Objavljeno September 10, 2013 Deli Objavljeno September 10, 2013 Če je še čas se prijavljava Igor in Darja. lp Igor in Draja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 11, 2013 Deli Objavljeno September 11, 2013 Zaključna fura 2013. Seznam prijav: 2. Miha&Nena 4. Glažar &Zori 6. Žrebec& Mojca 8. Matjaž&Brigita 10. Lado&Julči 12. Brum&Tanja 14. Hladov&Ljubica 16. Igor&Darja 17. Ofi Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 12, 2013 Deli Objavljeno September 12, 2013 Vsem udeležencem ZF ta vikend, želim srečno pot in veeeeeeeeelik zabave. Imate vse pogoje da ste 3 dni na OFF, izkoristite jih !! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno September 12, 2013 Deli Objavljeno September 12, 2013 Jaz tudi ne morem. Me čakajo električna dela na vikendu. Uživajte! A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno September 12, 2013 Deli Objavljeno September 12, 2013 žal ne gre.... vsem skupaj srečno vožnjo in veliko zabave....v kar ne dvomim... Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 mislm, haloooooooooo anybody dons je sreda !! ne :grrr se delat, da ste zmatrani pršli iz ZF, k sm jest jemala dopust po takih furah ste se mi režal, zdej k ga pa sami jemlete ni pa nič smešno a ne? Glažar bo menda okreval na Pagu do konc tedna, bogi revež, le kaj ste mu naredl alo, hočem raport, ampak ne sterilen in cenzuriran, vse hočem vedet ! pa slike napopajte (Ofi , Žrebetino ) une pikantne ,k se vam očke svetjo :evilgrin: ko lučke u Las Vegasu, ne mi popat družinskih portretov. Srčno upam, da ste na Ljubico in Tomaža pustil lep utis, ker Tomaž ima majhnega in to je zame zelo pomembno !! :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 mislm, haloooooooooo anybody dons je sreda !! ne :grrr se delat, da ste zmatrani pršli iz ZF, k sm jest jemala dopust po takih furah ste se mi režal, zdej k ga pa sami jemlete ni pa nič smešno a ne? Glažar bo menda okreval na Pagu do konc tedna, bogi revež, le kaj ste mu naredl alo, hočem raport, ampak ne sterilen in cenzuriran, vse hočem vedet ! pa slike napopajte (Ofi , Žrebetino ) une pikantne ,k se vam očke svetjo :evilgrin: ko lučke u Las Vegasu, ne mi popat družinskih portretov. Srčno upam, da ste na Ljubico in Tomaža pustil lep utis, ker Tomaž ima majhnega in to je zame zelo pomembno !! :grim Prjatlca, za enkrat samo toliko: BILO JE NOOOORRRROOO več - ko se malo zberem in sestavim - he,he ,he :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 (popravljeno) Prjatlca, za enkrat samo toliko: BILO JE NOOOORRRROOO več - ko se malo zberem in sestavim - he,he ,he :grrr kva se mate tulk za " zberat in sestavlat " sej ste mel sabo 2 medicinski sestri in lekarnarko !!! alo raport zdele, prec in takoj ! Popravljeno September 18, 2013. Popravil janetka Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 (popravljeno) kva se mate tulk za " zberat in sestavlat " sej ste mel sabo 2 medicinski sestri in lekarnarko !!! alo raport zdele, prec in takoj ! ... od teh 3 ne veš katera je bolj divja . Ker pa dežurne paparazze in dežurne statističarke ni bilo zraven, ne pričakuj raporta. Popravljeno September 18, 2013. Popravil OFI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 (popravljeno) Rad bi se zahvalil vsem za prekrasno druženje. Super je bilo. Po opravljeni obvezni cenzuri sem našel nekaj slikic za objavo. Popravljeno September 18, 2013. Popravil OFI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 18, 2013 Deli Objavljeno September 18, 2013 drugi dan je bil sploh pester in zeelo dolg ...no pol so pa naši Grke nabrisal v košarki, :hooray: nekje pred jutrom je pa v gostilni zmanjkalo pira :surrender: THE END Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se