glažar Objavljeno September 25, 2013 Deli Objavljeno September 25, 2013 Kako ne, pa ti si glavni , jest mu to pravim že skoz sam še na čelo kolone pa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno September 25, 2013 Deli Objavljeno September 25, 2013 jest mu to pravim že skoz sam še na čelo kolone pa je Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno September 26, 2013 Deli Objavljeno September 26, 2013 nisem vedu da si prenehal navijat za HAJDUK Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Oktober 9, 2013 Deli Objavljeno Oktober 9, 2013 Klapa Makedonci so objavili datum srečanja 2014 in sicer od 20.6 do 22.6. 2014 na Ohridu. Miha bi reku " še 254 krat spat poj pa gasaaa" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Oktober 9, 2013 Deli Objavljeno Oktober 9, 2013 Klapa Makedonci so objavili datum srečanja 2014 in sicer od 20.6 do 22.6. 2014 na Ohridu. Miha bi reku " še 254 krat spat poj pa gasaaa" Pa kot bi reku MAŽI zdej pa evrčke šparat Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Oktober 9, 2013 Deli Objavljeno Oktober 9, 2013 vsak dan po 1 evrčk X 254 dni Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno Oktober 9, 2013 Deli Objavljeno Oktober 9, 2013 Klapa Makedonci so objavili datum srečanja 2014 in sicer od 20.6 do 22.6. 2014 na Ohridu. Miha bi reku " še 254 krat spat poj pa gasaaa" JEEEEEEEE, PA SEM LE DOČAKAL DATUM ( ene 12o x spat pa bo winter party, poj pa še ene 125 x spat - poj pa zares gasssa) :grrr Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Oktober 13, 2013 Deli Objavljeno Oktober 13, 2013 Oj...a ste čist zaklučl s furam...midva pred kako urco nazaj, iz krka in Baške...zjutri mokri, čez dan sončni, zvečer pa hladni...skupaj cca 500 km...ni še konc Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Oktober 14, 2013 Deli Objavljeno Oktober 14, 2013 Swingerji super je bilo včeraj :evilgrin: ...čevapi tudi...tole bi lahko tradicionalizirali Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Oktober 14, 2013 Deli Objavljeno Oktober 14, 2013 Swingerji super je bilo včeraj :evilgrin: ...čevapi tudi...tole bi lahko tradicionalizirali je... se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Oktober 14, 2013 Deli Objavljeno Oktober 14, 2013 je... se Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 (popravljeno) Glažar vse najboljše želim želim ti še veeeliko levih in desnih...Vstromom se še vedno boljše pelješ kot z Gsa :grim...pa da ne boš kake neumnosti počel....vsaj brez mene ne :evilgrin: Popravljeno Oktober 17, 2013. Popravil OFI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 jap :grim Glažar in Horn3t, en kičast rojstni dan želim, pa nej traja in traja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
hladov Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Glažar!! Vse naj naj!! Zdravja, pa dnarja, pa cajta, pa volje, pa........ Kar ti srce poželi!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Tiger Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Glažar, veliko lepih in sončnih dni pa varnih kilometrov Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
BIGzig Objavljeno Oktober 17, 2013 Deli Objavljeno Oktober 17, 2013 Glažar vse naj naj, naj ti ne zmanjka lepih cest in naj BMW še dolgo brbota. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Glažar, japanac na bavarcu...... vse naj!!! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
žrebec Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 Horn3t vse najboljše Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Oktober 18, 2013 Deli Objavljeno Oktober 18, 2013 :grim...pa da ne boš kake neumnosti počel....vsaj brez mene ne :evilgrin: Mislim da bom za vikend naredu eno neumnost brez tebe Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Oktober 20, 2013 Deli Objavljeno Oktober 20, 2013 Mislim da bom za vikend naredu eno neumnost brez tebe evo naredu to kar sem reku ,kratek đir do paklenice na kalamare brez pri..... ki je doma motor zamenjal za zidarsko orodije pik1 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
cisco Objavljeno Oktober 20, 2013 Deli Objavljeno Oktober 20, 2013 Glažar vse najboljše, pa še velik tajih in podobnih "neumnosti" Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno Oktober 21, 2013 Deli Objavljeno Oktober 21, 2013 evo naredu to kar sem reku ,kratek đir do paklenice na kalamare brez pri..... ki je doma motor zamenjal za zidarsko orodije Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno Oktober 21, 2013 Deli Objavljeno Oktober 21, 2013 Pripravljam še eno AKCIJO ki se ji lahko pridružiš seveda če bo vreme služilo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno Oktober 23, 2013 Deli Objavljeno Oktober 23, 2013 Novi davki ... Polž zasopihan prileze iz gozda in sreča lisico. Začudeno ga vpraša:- Kaj je, polžek, zakaj tako hitiš?Ta odgovori:- Ne sprašuj, prišla je davčna inšpekcija.- Pa kaj?- No, saj veš, jaz imam hišo, moja žena ima hišo in tudi vsi moji otroci imajo hišo ... Lahko si predstavljaš, kaj to pomeni. Lisica se zamisli in steče z njim.Srečata štorkljo, ki presenečena vpraša lisico:- Lisička, kam pa kam?- Ali nisi slišala? Po gozdu se sprehaja davčna inšpekcija!- In kaj zdaj?- No, jaz imam zelo drago krzno, moj mož ima zelo drago krzno in tudi otroci imajo zelo drago krzno ... Lahko si predstavljaš, kaj to pomeni! Štorklja se zamisli, se nasmehne in reče:- Dragi moji, razen tega ubogega gnezda nimamo nič. In še to je celo zamazano, grdo in poceni. Praktično brez vrednosti. Polž jo pogleda in pripomni:- Hja, štorklja ... pol leta doma, pol leta v tujini ... od kod pa to? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno November 7, 2013 Deli Objavljeno November 7, 2013 Obvestilo! Štromarski sindikalni izlet oz. 3 winter party bo 14, 15 in 16.2. 2014. Datum je dokončen in ne bo spreminjan. Vse tiste ki ste bili na lanskem druženju še pokličem po telefonu. Vsem ostalim interesentom pa dajemo na znanje da gremo letos proti vzhodu :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se