janetka Objavljeno November 7, 2013 Deli Objavljeno November 7, 2013 Obvestilo! Štromarski sindikalni izlet oz. 3 winter party bo 14, 15 in 16.2. 2014. Datum je dokončen in ne bo spreminjan. Vse tiste ki ste bili na lanskem druženju še pokličem po telefonu. Vsem ostalim interesentom pa dajemo na znanje da gremo letos proti vzhodu :evilgrin: Aja , a tole naj bi blo obvestilo, kolega to si takega naziva ne :grrr zasluži. Če že hočeš kaj doseči, mora bit vse skup malo bolj privlačno :grim (kot Kompasov katalog) in ko boš mel več inforamcij, obvestilo pretvori v povabilo. Nej ti mal pomagam Torej znan je termin 14.15.16.2 – se pravi valentinov vikend, k temu terminu lahko pripišeš da morajo udeleženci nositi rdeče spodnje perilo, kar boš osebno preverjal pri vstopu u …ammm s čim pa gremo? Gremo letos proti Vzhodu – aha, ok, ampak proti vzhodu glede na kaj ? :evilgrin: na mojmu V je Krvavec, Štajerska, Madžarska… če nočeš točno povedat, naredi tako kot delajo upokojenci na svojih vabilih za izlete ..napiši ….Izlet v neznano ************************** No sm ti polepšala dan, al sm te razpizdila :naughty: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno November 7, 2013 Deli Objavljeno November 7, 2013 (popravljeno) Ti bi 3 meseca prej rada vse vedela.... zadeva je res bila mišljena zgolj kot obvestilo....ker za kaj drugega sem menil da je še prekmalu ...ampak za vse :xx: bom še mal dodal Torej letos so nas naši slavonski prijatelji povabili na druženje u njihove konce. No ker takole je bilo pri njih leta 2010 takole :evilgrin: gremo februarja ponovno. Tokrat bomo najbrž spali tule in . V kolikor pa nas bo vseh, preko 30 imamo pa že plan B tudi pripravljen. V soboto 15.2. je predviden ogled bližnje pivovarne in lokalnih zanimivosti. Prevoz z avtobusom, šofer Robert že rezerviran, termin že napisan, smer že določena - vzhod, spodnje perilo že oprano. Za vse ostalo se slišimo preko telefona. Toliko od mene.. over&out vaša gnada bo ok? Popravljeno November 7, 2013. Popravil OFI Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno November 7, 2013 Deli Objavljeno November 7, 2013 bravo, tko se dela Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Aky Objavljeno November 7, 2013 Deli Objavljeno November 7, 2013 ... V soboto 15.2. je predviden ogled bližnje pivovarne... ... You had my curiosity. Now you have my attention. A. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno November 7, 2013 Deli Objavljeno November 7, 2013 You had my curiosity. Now you have my attention. A. AKY :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno November 10, 2013 Deli Objavljeno November 10, 2013 Hojla VSEM, to pa so bili nepozabljivi trenutki.Če bo zdravja se bom z veseljem pridružu,če me boste vzel s sabo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno November 11, 2013 Deli Objavljeno November 11, 2013 Hojla VSEM, to pa so bili nepozabljivi trenutki.Če bo zdravja se bom z veseljem pridružu,če me boste vzel s sabo A si ti še med ŽIVIMI SEVEDA SI ZELO DOBRODOŠEL KOMAJ ČAKAM DA SE VIDIMO Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno November 12, 2013 Deli Objavljeno November 12, 2013 A si ti še med ŽIVIMI SEVEDA SI ZELO DOBRODOŠEL KOMAJ ČAKAM DA SE VIDIMO Živ živ Delam še do miklavža pol pa na pripravništvo za penzijo hahaahhahah Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Živ živ Delam še do miklavža pol pa na pripravništvo za penzijo hahaahhahah POTEM BO ČASA DOVOLJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Klapa ena zelo prijazna dama :notworthy: je pod budnim očesom našega Bossa naredila lep koledar. Vsi ki bi ga imeli se prosim javite da znamo naročit zadostno število. Kako zadeva zgleda si poglejte v priponki Koledar_e.pdf LP Vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno November 13, 2013 Deli Objavljeno November 13, 2013 Živ živ Delam še do miklavža pol pa na pripravništvo za penzijo hahaahhahah Mogoče še za kakšno AfrikoTwin hahahaha Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
igor br Objavljeno November 14, 2013 Deli Objavljeno November 14, 2013 Klapa ena zelo prijazna dama :notworthy: je pod budnim očesom našega Bossa naredila lep koledar. Vsi ki bi ga imeli se prosim javite da znamo naročit zadostno število. Kako zadeva zgleda si poglejte v priponki Koledar_e.pdf LP Vsem Le katera dama je bila tako pridna? Če je pa delala pod budnim očesom Bossa, pa sploh ne vem katera Vse pohvale za čudovit koledar , vloženo delo in vse spomine na super družbo in lepe kraje . Upam, da bo tudi za koledar 2015 veliko materiala, pa tudi volja dame, da zadevo obnovi. Me pa zanima, če je že znana cena koledarja? Z Igorjem (ha, ha, Darja piše) bi naročila dva, će bo pa cena ugodna pa morda še kakšnega. Skratka, čakava na novo objavo. Lep pozdrav vsem. Igor in Darja Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 17, 2013 Avtor Deli Objavljeno November 17, 2013 Zelo všeč. Najmanj enega računajte zame. In če lahko predlagam, čisto tazadnjo sliko dajte tisto, ko smo vsi (ali skoraj vsi) obrnjeni tako, da se vidi hrbtna stran majice. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Fritz Objavljeno November 17, 2013 Avtor Deli Objavljeno November 17, 2013 Barči, ti si itak zmerom naš. Če maš stroma ali ne, to že dolgo ni več pomembno, glede na to da imamo podsekciji s propelerčki in frulicami Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Baracuda Objavljeno November 19, 2013 Deli Objavljeno November 19, 2013 Barči, ti si itak zmerom naš. Če maš stroma ali ne, to že dolgo ni več pomembno, glede na to da imamo podsekciji s propelerčki in frulicami Hvala prjatu, sej po ceni je skor bol stromček vprašanje pa sploh ,če kej bo .Pa nima veze kakorkol ekipa je super Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno November 21, 2013 Deli Objavljeno November 21, 2013 ahoj tudi jaz bi se zahvalila Ofiju, Glažijevi hčeri Katji in Glažarju, ter vsem ki so doprinesli k izdelavi koledarja. Razumela sem, da je to končni izdelek in tudi mene zanima cena koledarja, čeprav so naši spomini vtisnjeni v fotografijo neprecenljivi. :grim Barči helou again severnimedved 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno November 22, 2013 Deli Objavljeno November 22, 2013 Evo končno smo zvedeli tudi ceno koledarja ki bo 10€. Lp vsem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno November 22, 2013 Deli Objavljeno November 22, 2013 Ker se nahajam v termah sem prosil ofija da vam pove ceno za kolendar. Prijave za kolendar sprejemam na PM HVALA IN LEP POZDRAV IZ TEREM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno November 25, 2013 Deli Objavljeno November 25, 2013 Ker se nahajam v termah sem prosil ofija da vam pove ceno za kolendar. Prijave za kolendar sprejemam na PM HVALA IN LEP POZDRAV IZ TEREM PRIJAVE ZA KOLENDAR SPREJEMAM DO 7,12 KER GRE POTEM KOLEDAR V IZDELAVO hVALA VSEM Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
severnimedved Objavljeno November 28, 2013 Deli Objavljeno November 28, 2013 ahoj tudi jaz bi se zahvalila Ofiju, Glažijevi hčeri Katji in Glažarju, ter vsem ki so doprinesli k izdelavi koledarja. Razumela sem, da je to končni izdelek in tudi mene zanima cena koledarja, čeprav so naši spomini vtisnjeni v fotografijo neprecenljivi. :grim Barči helou again Ojla Janetka;sem še precej frišn na forumu ,vendar mi je všeč tvoje razmišljanje o v-stomu -- vse si tako lepo zapakirala v rime ,da si po mojem mnenju zgrešila poklic. Za pesnico bi bila prav primerna.Ala ti vera Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
severnimedved Objavljeno November 28, 2013 Deli Objavljeno November 28, 2013 Ojla Janetka;sem še precej frišn na forumu ,vendar mi je všeč tvoje razmišljanje o v-stomu -- vse si tako lepo zapakirala v rime ,da si po mojem mnenju zgrešila poklic. Za pesnico bi bila prav primerna.Ala ti vera Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno December 3, 2013 Deli Objavljeno December 3, 2013 Pozdravljen severni medeved....ejga Glažar ta je pa iz tvojga "bicirka". Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 5, 2013 Deli Objavljeno December 5, 2013 Ojla Janetka;sem še precej frišn na forumu ,vendar mi je všeč tvoje razmišljanje o v-stomu -- vse si tako lepo zapakirala v rime ,da si po mojem mnenju zgrešila poklic. Za pesnico bi bila prav primerna.Ala ti vera ne vem zakaj, a občutek imam da je bil tale "severni medo" z nami na Korčuli in je odlično plesal ! :grim mam prou Medo ? Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno December 5, 2013 Deli Objavljeno December 5, 2013 Ofi je mal zabluzu , je bilo preveč alkota ,pa se nič ne spomne :grrr ,pa se SAM je bil je mel možgane na of Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 @Koncbah-u (Miha) Danes Miha svečke piha prjatlov kup za vrat mu diha na ta meglen, turoben dan zvečer bojo za šankom zbran. Kavalir da mu ni para za dame škoda mu ni gnara v ledru dec je za "pojest" še večji frajer je na cest ! Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se