glažar Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 MIHA mister -VILEDA VSE NAJ Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno December 13, 2013 Deli Objavljeno December 13, 2013 @Koncbah-u (Miha) Danes Miha svečke piha prjatlov kup za vrat mu diha na ta meglen, turoben dan zvečer bojo za šankom zbran. Kavalir da mu ni para za dame škoda mu ni gnara v ledru dec je za "pojest" še večji frajer je na cest ! Moja najboljša prjatlca, najlepša hvala za čestitke in prelepo pesmico. Častim takoj , ko se vidimo, če ne prej pa na winter partyju. lp MIHA mister -VILEDA VSE NAJ hvala prjatu, Ofi me je pa že olupčak po telefonu lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 Ojla Janetka;sem še precej frišn na forumu ,vendar mi je všeč tvoje razmišljanje o v-stomu -- vse si tako lepo zapakirala v rime ,da si po mojem mnenju zgrešila poklic. Za pesnico bi bila prav primerna.Ala ti vera a veš da si strašno nekomunikativen konc koncev si pa severni medved , ampak jest te ne :grrr mislm celo zimo čakat, da se zbudiš :zzz: in poveš, si al nisi bil z nami na Kočuli z rdečim MP3jem severnimedved 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 hvala prjatu, Ofi me je pa že olupčak po telefonu lp Lederman, mene strašansko zanima, kako zgleda, če te Ofi olup čak po telefonu Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Koncbah Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 Lederman, mene strašansko zanima, kako zgleda, če te Ofi olup čak po telefonu prjatlca, sem bil preveč vzhičen nad tvojo pesmico in sem se malo zapletel pri odgovoru: prevod: olup čak po Mojstranško pomeni : "zalizati" lp Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 prjatlca, sem bil preveč vzhičen nad tvojo pesmico in sem se malo zapletel pri odgovoru: prevod: olup čak po Mojstranško pomeni : "zalizati" lp aha, kapiram, :grim vzdiho ooo oooo val ti je u telefon,,, se pravi vroča linija :K .... džizus krajst , kaj nardi ta mraz Mojstrčanom če 2 mesca ne jahajo Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 halo šefe javi se kdaj dobim koledar , da prbijem tiste BMWjaše na zid :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
OFI Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 Lederman, mene strašansko zanima, kako zgleda, če te Ofi olup čak po telefonu aha, kapiram, :grim vzdiho ooo oooo val ti je u telefon,,, se pravi vroča linija :K .... džizus krajst , kaj nardi ta mraz Mojstrčanom če 2 mesca ne jahajo firbec, morš pa vse vedet Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 halo šefe javi se kdaj dobim koledar , da prbijem tiste BMWjaše na zid :evilgrin: KOLEDARJI SO GOTOVI Se z predsednikom KASTE dogovarjava kdaj in kje bo prevzem pa da se mal ZALIŽEMO in pojahamo :kva2: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno December 17, 2013 Deli Objavljeno December 17, 2013 Evo jaz sem se tudi pridruzil v klub lastnikov v-stroma Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 18, 2013 Deli Objavljeno December 18, 2013 Evo jaz sem se tudi pridruzil v klub lastnikov v-stroma welcome ampak ti ne veš u kva si se spustu :grrr nismo klub, :grrr nimso društvo, :grrr nismo združenje :grrr niti stranka nas je ena sama lbezen pssssst dej reč da maš črnega, maš a ne? AndrejEling in Kolen 2 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 18, 2013 Deli Objavljeno December 18, 2013 :blink: KOLEDARJI SO GOTOVI Se z predsednikom KASTE dogovarjava kdaj in kje bo prevzem pa da se mal ZALIŽEMO in pojahamo :kva2: a mi mamo predsednika ? :blink: Kdaj so ble pa volitve ? al ste se to kr za šankom zmenil ? hči Katjo prpel na srečanje, da se ji osebno zahvalimo za projekt :notworthy: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno December 18, 2013 Deli Objavljeno December 18, 2013 welcome ampak ti ne veš u kva si se spustu :grrr nismo klub, :grrr nimso društvo, :grrr nismo združenje :grrr niti stranka nas je ena sama lbezen pssssst dej reč da maš črnega, maš a ne? Črno - bel Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno December 18, 2013 Deli Objavljeno December 18, 2013 ODLIČNO :OK: TUKAJ SPREMLJAJ KAJ SE DOGAJA V KASTI AndrejEling 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno December 18, 2013 Deli Objavljeno December 18, 2013 a mi mamo predsednika ? :blink: Kdaj so ble pa volitve ? al ste se to kr za šankom zmenil ? hči Katjo prpel na srečanje, da se ji osebno zahvalimo za projekt :notworthy: SO BILE VOLITVE VERJETNO TAKRAT KO SI BILA V TOPLICAH IN SI ME SKENSLALA NA TELEFONU ZA TAKO MALENKOST PA NISEM HOTEL MORIT ĐJUMETA :grrr :grrr KAR SE PA TIČE KATJE NIMATE ŠANS DA JO PRIPELJEM NA SREČANJE JO BOSTE ČIST POKVARL Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 18, 2013 Deli Objavljeno December 18, 2013 SO BILE VOLITVE VERJETNO TAKRAT KO SI BILA V TOPLICAH IN SI ME SKENSLALA NA TELEFONU ZA TAKO MALENKOST PA NISEM HOTEL MORIT ĐJUMETA :grrr :grrr KAR SE PA TIČE KATJE NIMATE ŠANS DA JO PRIPELJEM NA SREČANJE JO BOSTE ČIST POKVARL šefe, ti maš spomin k zlata ribca tud slučajno te nism skenslala ker me :grrr nisi klicu v toplice je prletu samo Ofijev sms kdaj in kje je zaključna fura in kdo je predsednik kaste ? sej ne da sm firbčna, zgolj zarad statistike sprašujem Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 18, 2013 Deli Objavljeno December 18, 2013 Črno - bel alo popaj fotko da vidm te bele gume :evilgrin: Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno December 18, 2013 Deli Objavljeno December 18, 2013 alo popaj fotko da vidm te bele gume :evilgrin: Takle isti samo brez stranskih kufrov. Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
janetka Objavljeno December 19, 2013 Deli Objavljeno December 19, 2013 Takle isti samo brez stranskih kufrov. aha, a tazga maš hmmm, veš sam to :grrr ni črno-bel, to je črno-Jupol, ker bo ta bela čez 3 leta na rmen potegnila...tko kot Jupol :grim zakaj pa nisi prpopu fotko tvojga Zukija, a ne upaš ? a maš gor še mušice letnik 2012 ? Kolen 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
AndrejEling Objavljeno December 19, 2013 Deli Objavljeno December 19, 2013 Ja zato ker nimam nobene svoje fotke Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
glažar Objavljeno December 19, 2013 Deli Objavljeno December 19, 2013 šefe, ti maš spomin k zlata ribca tud slučajno te nism skenslala ker me :grrr nisi klicu v toplice je prletu samo Ofijev sms kdaj in kje je zaključna fura in kdo je predsednik kaste ? sej ne da sm firbčna, zgolj zarad statistike sprašujem Vse si povedala v postu Kje smo ga postavli in koga smo postavli za PREDSEDNIKA Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
severnimedved Objavljeno December 20, 2013 Deli Objavljeno December 20, 2013 a veš da si strašno nekomunikativen konc koncev si pa severni medved , ampak jest te ne :grrr mislm celo zimo čakat, da se zbudiš :zzz: in poveš, si al nisi bil z nami na Kočuli z rdečim MP3jem janetka tle si pa mem udarla - komukativen sem še preveč ampak problem je v tem ,da SEM PREMAL NA FORUMU.Oblubm ,da se popravm . Take ekipe kot ste vi preveč zanemarjam - neodpustlivo .Ja res sem bil z Vami na Korčuli .Ime od tebe sem pa dobil SKUTKO ha ha . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
severnimedved Objavljeno December 20, 2013 Deli Objavljeno December 20, 2013 janetka tle si pa mem udarla - komukativen sem še preveč ampak problem je v tem ,da SEM PREMAL NA FORUMU.Oblubm ,da se popravm . Take ekipe kot ste vi preveč zanemarjam - neodpustlivo .Ja res sem bil z Vami na Korčuli .Ime od tebe sem pa dobil SKUTKO ha ha . Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
severnimedved Objavljeno December 21, 2013 Deli Objavljeno December 21, 2013 janetka tle si pa mem udarla - komukativen sem še preveč ampak problem je v tem ,da SEM PREMAL NA FORUMU.Oblubm ,da se popravm . Take ekipe kot ste vi preveč zanemarjam - neodpustlivo .Ja res sem bil z Vami na Korčuli .Ime od tebe sem pa dobil SKUTKO ha ha . :grim Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
severnimedved Objavljeno December 21, 2013 Deli Objavljeno December 21, 2013 pa še slika ,katero sem imel na avtu janetka 1 Povezava do komentarja Delite na drugih straneh More sharing options...
Priporočene objave
Ustvarite račun ali se prijavite za komentiranje
Za objavljanje se morate najprej registrirati
Ustvarite račun
Registrirajte se! To je zelo enostavno!
Registriraj nov računPrijava
Že imate račun? Prijavite se tukaj.
Vpišite se